|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sabrina Pilewicz - Torbka ROMA
Sorina torebka jest piękna !
Ja miałabym do Ciebie prośbę, czy dałoby radę zrobić zdjęcie torebki obok jakiegoś przedmiotu, żeby było widać jak wygląda dokładnie rozmiarowo? Baardzo proszę.
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Ładna, ale wybrałabym coś w kolorze ''camel'' wydaje mi się bardziej uniwersalna.
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, odnalazłam dopiero ten wątek
![]() Witam więc wszystkie miłośniczki torebek SP ![]() Sama niedługo stanę się posiadaczką Romy - wg mnie to genialny fason, idealne połączenie torebki mieszczącej A4 z kuferkiem. Jadę po nią 9 maja, ale kolor jeszcze nie wiem jaki
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam że dopiero teraz ale w końcu dodaję zdjęcia poglądowe Roma przy zeszycie A4
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Gazety zmieszczą się spokojnie. Ona na początku jest sztywna bardzo i z trudem ją w ogóle uchylałam ale teraz nawet nie luzuję tych boków i jest ok
|
|
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, melduję, że wczoraj byłam w showroomie i wróciłam z Romą
![]() Jestem bardzo zadowolona, gdyż jechałam z mętlikiem w głowie na jaki się zdecydować kolor, a na miejscu czekała na mnie niespodzianka - przepiękna Roma wanilia Podsumowując w skrócie, jestem z zakupu bardzo zadowolona! ![]() ![]() ![]() (dla zainteresowanych szczegółowa fotorelacja na blogu)
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2012-05-10 o 17:08 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Mnie się ona nie podoba
|
|
#133 |
|
PIP.
|
A ja troche offtopowo, bo wątku o Modenie nie ma
![]() ale dla mnie Roma wydawała mi się taaaka gigantyczna i przygarnełam moją wymarzoną szarą Modenę ![]() frametastic.jpg
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Waniliowa Roma
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Mirell bardzo ładnie wygląda ten wypukły krokodyl.
Ilios bardzo ładna ale chyba mało pojemna .
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
cóż, rzecz gustu
![]() Cytat:
co do Modeny, to wbrew pozorom aż taka mikro nie jest, może się zdziwisz, ale koleżanka sprawdzała w swojej i mieści nawet np. iPada iliosku, Ty już wiesz że Twoja świetna!
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
Jakiś czas temu założyłam sobie konto na wizażu właśnie po to żeby móc zobaczyć zdjęcia jakie dziewczyny zamieszczają w wątkach o torebkach Sabriny Pilewicz, ponieważ chciałam kupić torebkę od tej projektantki. I też tak zrobiłam! Od lutego mam świetną fioletową Romę i jestem bardzo zadowolona z zakupu! Jest naprawdę ogromna i wytrzymała! Jedynym minusem jest to, że torebka jest ciężka, więc polecam jej zakup jako torebki uzupełniającej "bazę dodatków", a nie jako tej jednej podstawowej. Pozdrawiam
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co tam jeszcze ciekawego widziałaś w butiku? Opowiadaj!
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie szczerze polecam zajrzeć osobiście, bo na żywo kolory potrafią sporo się różnić. Wszystko zależy od aktualnej partii skór z której są szyte. Ale najważniejsza jest jakość wykonania - wszytkie egzemplarze perfekcja! Co prawda teraz odkładam na Furlę (czekam na "dalmatyńczyka" z kolekcji jesień-zima), ale zaraz po niej już mnie kusi Margherita Modena również mi się podoba (to taka alternatywa "chanelki") ale dla mnie mimo pojemności by była mało praktyczna, niestety potrzebuję torebek mieszczących m.in. format A4. To co jeszcze ważne, to w rzeczywistości Roma i Margherita są podobnych rozmiarów, Margherita chyba nawet nieco mniejsza (dno ma na pewno węższe). Trzeba również zwrócić uwagę na kolor podszewki, bo standardem jest czerwona w białe groszki i w Marghericie to widać jak wystaje z tych dwóch wierzchnich kieszeni. Aczkolwiek to nie reguła i niektóre modele posiadają inny kolor (moja Roma ma czarną w groszki). Dlatego warto podejść i wybrać osobiście a najlepiej uprzednio mailowo zapytać co z interesujących nas rzeczy jest dostępne, bo na prawdę modele są w pojedynczych egzemplarzach i niektórych w danej chwili może po prostu nie być na stanie. Poza tym z nowości jest Roma i Margherita w wersji strusiej skóry (wyglądają również bardzo elegancko) ale niestety tylko czarna i czekoladowy brąz. Póki co też nowe skóry nie są przewidywane. Za to mają pojawić się nowe modele, na pewno mała wieczorowa w kształcie diamentu, oraz coś dużego (1200zł), ciekawi mnie co
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Syla pokaż zdjęcia swojej Romy fioletowej bo chodzi za mną bardzo
Ja kupiłam czarną Romę ale ta fioletowa jest przepiękna |
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jestem bardzo ciekawa nowości! Nie decyduję się na zakup przez Internet, na miejscu wybiorę model. Na pewno będzie to jakiś jasny kolor, podoba mi się szary krokodyl i cappucino, ale w starej wersji. Zobaczymy . W Warszawie będę za niecały miesiąc, także może pojawia sie nowości. Na Furle mam już odłożone pieniądze, ale nie mogę sie zdecydować na kolor.
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam w show-roomie próbki i mocno się różnią odcienie od siebie, obecny jest o wiele ciemniejszy. Tak samo jest w przypadku aqua - występuje w delikatnym bladym odcieniu wpadającym w taki morski turkus (bardzo ładny) oraz w intensywnie niebieskim, który z kolei w ogóle mi się nie podoba
|
|
#143 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Rany dziewczyny, ale wodzicie na pokuszenie.Ja jeszcze SP nie mam, ale wiem, że to tylko kwestia czasu ![]() Mirell twoja okrutnie mi się podoba, bardzo oryginalna faktura, mam nadzieje, że wejdzie do sprzedaży regularnej. Jestem bardzo ciekawa nowości. ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Nad którym kolorem się zastanawiasz? Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale koniec czerwca/początek lipca mają wyprzedaże
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja sie nastawiam ogólnie na Candy ze skórą "dalmatyńczyka" co ma wejść na jesień, ale jeśli by spadły Piper do atrakcyjnej ceny to szkoda by ominąć okazję Bo kiedyś jakąś też bym chciała aczkolwiek nie odczuwam teraz takiego ciśnienia bo funkcjonalnie blisko im do Romy SP
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piper jest w kilku rozmiarach i niestety nie jest to tania torba
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego gdyby pojawiła się jakaś zniżka/promocja to by było miło
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak . Chyba faktycznie lepiej poczekać na wyprzedaże. Skoro już tyle czekałem, to miesiąc mnie nie zbawi. Dobrze, ze napisałaś, bo w amoku pewnie nawet nie pomyslalabym o przecenach. Zastanawia mnie tylko, czy zniżki są na cała kolekcje, czy wybrane modele? Początkowo byłam nastawiona na zakup czarnej, ale w letniej kolekcji pojawiły sie pastelowe odcienie: złamany błękit i róż. Same w sobie bardzo mi sie podobają, ale może lepiej zainwestować w klasykę? Na ten moment nie jestem zdecydowana. Jak sie noszą Twoje Furle?
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2012-05-13 o 22:42 |
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie zdjęcia z Twojego forum tak mnie kuszą |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, przestańcie już o tych Furlach, jutro dopiero pierwszy raz wychodzę z Romą a przez Wasze info o zniżkach już się napalam na Piper
Mnie się bardzo podobają wersje z załącznika, idealne na lato (szczególnie jasna) a i jesień jako ożywienie do trencza
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

Bo zastanawiam się czy nie będzie za duża dla mnie.

Oglądałam w show-roomie próbki i mocno się różnią odcienie od siebie, obecny jest o wiele ciemniejszy. Tak samo jest w przypadku aqua - występuje w delikatnym bladym odcieniu wpadającym w taki morski turkus (bardzo ładny) oraz w intensywnie niebieskim, który z kolei w ogóle mi się nie podoba
Rany dziewczyny, ale wodzicie na pokuszenie.