![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Dzieci 2006 - część III
wlasnie sie wzielam za wybór zdjeć do wywołania
ah wspomnienie lata nicolka dla was |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-223311.html
proszę oddajcie głos na moją Julie za wszystkie głosy dziękujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
halo
dziewczyny zapracowane ? Wiecie co z Bafi ? Co porabiacie ? ja juz po drugiej kawie ah korzystam z L4 do konca tygodnia potem znowu na obroty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Witajcie orły i sokoły, wczoraj miałam pietra, juz laskom w smasach świrowałam. Bo oprocz zapaleń płuc, w naszym pokoju wylądowały dzieci z podejrzeniem rota lub grypy żołądkowej. Dzieciaki srają jak dalej widzą. I ja juz zaczęłam moją obserwować, żebyśmy jakiego dziadostwa ze szpitala nie wywiozły. Więć lampki czerwone pozapalane miałam na maksa.
Ale ufff już w domu - chwilowo u babci, córcia na nogi postawiona. Ja k...ko zmęczona - ale nie ma jak dom. Alescie napłodziły dziolszki ![]() Nitus, ja herbatkę z cytrynką pije bo mi coś gardziolko nawala ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Bafi
witaj no uh nareszcie jesteście w domku , teraz to dziewczyny szybko się wybierają. życzymy zdrówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Super ze juz w domku<babci czy nie babci ![]() Nita ja tez jestem pyzata ale bedac pyza tez sa fajowe fryzurki ![]() ![]() ![]() Ale ostro poszalalas!! Króciutko ze hej!! Bardzo twarzowa fryzurka ![]() ![]() Myszko wloski to w ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moze wieczorkeim mi sie uda to wstawie wam moje foty ![]() Miki po dlugasnej przerwie czai sie i nie za bardzo chce przekroczyc prog sali. Kreci sie i tylko mamusia ![]() Dzis jade z nim do dentysty....mam nadzieje ze nie zwieje z fotela zrazony wycinaniem migdalkow ![]() Nita ale cudne to ostatnie foto ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Justyna - viola
czekamy na fotki , no i powodzenia u dentysty ja jak byłam gdzieś z rok temu żeby nicoli zalakowac niestety nie udalo się muszę znowu spróbować leniuchuje dzisiaj ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- a co do fotek to te czarno białe to dzieło mojej siostry - lubi fotografować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Trochę się boję, no ale cóż, może nie będą bić
![]() Podczytuję Was cały czas, Myszka mnie nawet kiedyś wyśledziła ![]() Widzę że zmiany ogromne- dzieciątka rosną, większości gromadka się powiększyła- GRATULUJĘ! U nas spokojnie, Zuza rośnie ale rodzeństwa brak i raczej nie będzie- zdrówko mamusi, ale to długa historia i nie warto się nad nią rozwodzić. A oto i nasza panna zwiedzająca Katowice tramwajem.
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Jak nie pisała to nie pisała a teraz post pod postem.
![]() Zerknęłam stronę wcześniej i zauważyłam że mnie wspomniałyście, więc tylko sprostuję że jo z Istebnego , nie z Wisły ![]() ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Ejeczka , fajna duża dzieuszka
mnie też nie było chyba przez 2 lata ale wróciłam i teraz zaglądam odzywaj się i dawaj znać co u Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Ejeczka dyc to rzut beretem juz mi tak nie wymyslaj braku wiedzy
![]() No i witaj ![]() Basia witaj znowu ![]() Włosyyyyy roooooosna ?? a co wy. Oszlały czy jak ???????/ Mnie tam nawet w piątek na rosną ![]() ![]() ![]() Kamila ma chyba po mnie ten problem. Emilka ma włosy do połowy plecków i podcinamy co dwa mies. Kamila ta miała podcięte dopiero chyba ze 3 razy i to tak o góra 2 cm. EMilka tez ma więcej włosków. Moze z czasem Kamili czupryna sie opamięta i wyjdzie na "ludzi" ![]() Nita u nas troszke wiecej do wyboru było. Jakos 5 czy 6 wzorów Juz poakzuje. Te dwa rodzaje to teraz kupione, a te z elfami są jakos latem juz zdobyte tez biedronce. To tak na poczet pokoju dziewczynek ciągle ![]() A na zdjęciu kolejny Mateuszek ![]() ![]()
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Mycha jak nic syn ci pasuje
![]() Ejeczka witamy ![]() ![]() Nita jakie pucki opamiętaj się, śliczną masz buźkę, ja mam "babojagowy profil" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Justyśka z Mikim do dentysty na przegląd czy coś się dzieje? A i chcę cie ty ruda kocico zobaczyć ![]() Bafi super ze z nów z nami ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2011-01-19 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Joł joł laski, młoda fajnie już jesteśmy po konsultacji lekarskiej u naszej pediatry. Potwierdziła że duża miana. I teraz leczenie zachowawcze czyli asmenol, zyrtec itp itd. Do tego mamy Budair na wziewy tylko w razie duszności. Więc i ja skorzystałam i móię, że chyba se coś wyhodowałam w tym szpitalu bo wczraj drapało mnie w gardle a dzisiaj dusi no duszą mnie oskrzela grrr
![]() ![]() Jutro babcinka mnie położy banki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Bafi na szczęście że w domu jakoś inaczej się choruje
teraz już będzie dobrze , wypocicie i dojdziecie do siebie Justyna - czekamy na zdjęcie rudowlosej |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Laski kciałam powiedzieć, że szałowe macie te fryzurki
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- A tak btw. Ejeczko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Bafi
ty nie mysl tyle tylko zasuwaj do fryzjera ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- dziewczyny jak was mogę znalezc na Face booku ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Myszko ale to nie o brak wiedzy chodzi, tylko to jakiś taki pradawny konflikt między raciokami (mieszkańcami Trójwsi) i Wisłą. Coś a'la tam u Was Sosnowiec i reszta świata
![]() A tak wogóle to dzięki za miłe przyjęcie ![]() Zaczął padać śnieg, może jeszcze uda się w te ferie na czymś pojeździć. Próbowałam w tym roku nauczyć Zuzkę na stoku jeździć. Narty wypożyczyłam, dziecko chciało ale jak przyszło co do czego to ta paskuda mała robiła wszystko na stoku tylko zjeżdżać nie chciała. Coś mi się zdaje że w tym roku tylko jabłuszka i sanki pozostaną. Nita ja mam konto na Facebooku ale jakoś rzadko go używam. Zdecydowanie wolę NK. Facebook wydaje mi się jakiś dziwny, a może się po prostu na nim zbyt dobrze nie znam ![]()
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kochana ale ja cie chyba nie mam ani na NK ani na facebooku!!! Toż to grzech ![]() dawaj dane na priva ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Tysiak
dzięki za wasze dane wysłałam wam zaproszenia ja jestem na facebooku ze wzgledu na duzą ilość zagranicznych znajomych taka praca ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- p.s nie ma mnie na naszej klasie ta kobitka z lornetką i blond wlosach to ja na FB |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Tysiak wysłałam.
Dziecię dziś 3 godziny w ciągu dnia spało i teraz sobie hasa (czy chasa?), a mamusia czuwa choć do kimonka by się poszło. Dobrej nocy, może przekonam tego diabełka że pora nyny.
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Uwaga drastyczne foto
![]() ![]() ![]() ![]() 1-z pozdrowieniami dla Myszki ![]() 2-wisnia jakas czy co....jak dla mnie koszmar ![]() 3,4,- w miare normalany kolor 5 i 6 to ta sama fryzura 7-ruda jestem ![]() 8 i 9 i 10 to moja prawie dzisiejsza fryzura ![]() ![]() Edytowane przez justyna-viola Czas edycji: 2011-01-19 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
oki a gdzie zdjęcia ? bo ja nic nie widzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
hahaha...edytowalam bo nie po kolei mi sie zaladowaly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
A to szalenstwa mojego fryzjera
![]() 1-taka w miare normalna ![]() 2-na zabawe karnawalowa ![]() Przepraszam za slaba jakos zdjec ale zmniejszalam je bardzo szybko...wybaczcie. Za odniesione skutki podczas ogladania nie odpowiadam ![]() Edytowane przez justyna-viola Czas edycji: 2011-01-19 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Justyska cholero ty młodniejesz w oczach
![]() dzwonie do mojej fryzjerki ![]() Justyska teraz skumałam że ty mi Zielińska przypominasz ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2011-01-19 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Tysiak - faktycznie , zielińska z tej naszej Jusi
fajny kolorek , no i dobry fryzjer Fajna taka mamuśka młodziutka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Justyna fryzura przepiękna- kolor, makijaż sukienka- o matko jakie to wszystko cudne!
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny w biedronie rajstopy dziewczęce za 9zeta
ja kupiłam rano 3 pary |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
![]() Nita ja mam konto na NK ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- antybiotyk wziety - a teraz wsuwam pierozki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.