|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wzory Zaproszeń
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
cd.
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
kolejne
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Z dawką humoru
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny! Ja choć do ślubu mam daleko, ale z racji, że sama wykonuję też kartki ręcznie robione zamierzam wykonać zaproszenia i zawiadomienia na swój dzień
co prawda na zdjęciach wykonanych kartek mam w dniu ślubu - ale napis może byc dowolny oto kilka przykładów bardzo prostych do zrobienia
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze kilka...
wykonam chyba kilka wzorów, bo cięzko będzie się zdecydować
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
no i moi faworyci!!!!
oczywiście kolorystykę papieru, kokardek można zmienić do woli, zdjęcie też moim zdaniem nie ślubne - no bo jak - normalne z własnych zbiorów lub wykonane specjalnie u fotografa a pod zaproszenia takie same bileciki, podziekowanie, etykietyki na wódeczke |
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
A to moje zaproszenia-w większości już wysłane:
http://www.cartalia.com.pl/kensingto...7&nid=01.2.123 |
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładne. Też wybierałam z tej firmy ale jakoś ich nie zauważyłam.....i mam inne.
|
|
|
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
Hejka moje zaproszenie ślubne zamówiłam przez internet. Fakt że wyszło drożej niż kupiłabym w sklepie ale myślę, że było warto
![]() http://zaproszenia-itd.pl/gg.php?co=...dowy&cena=3.25 |
|
|
|
|
#131 |
|
Przyczajenie
|
A my będziemy mieli te zaproszenia:
http://www.zaproszenia-slubne.com/sl...5017&katalog=4 Wcale nie sądzę, że wyjdzie tak strasznie drogo. My w sumie mamy 70 gości i ograniczony budżet, ale te zaproszenia wydają nam się warte tej ceny. |
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładne... a zieleń taki spokojny kolor.
|
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj nareszcie zakupilam swoje. Zostalo mi tylko ostateczne obmyslenie tekstu, nadrukowanie, i juz moge wysylac. Kupilam dwie wersje kolorystyczne, poniewaz nie moglam sie zdecydowac, a wszystkie inne dekoracje beda kremowo - zielono - brazowe, wiec pasuje
.
|
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Acha, zapomnialam dodac, ze zaproszenia pochadza z kolekcji: Anna Griffin.
Można podpatrzeć ciekawe wzory zaproszeń, i zrobić podobne samemu: http://www.paperstyle.com/is-bin/INT...=1&thumbnails= |
|
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
Hejka! Ja robiłam zaproszenia z koleżankami. Mam każde inne. Oto kilka naszych pomysłów!
|
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
Gregmi! Bardzo fajne zaproszenia, macie talent.
Ja tez własnie obmyślam wzór zaproszenia, nie bardzo się moge zdecydować, wklejam na razie 2 prototypy (to drugie jest troszke pomiete, bo TŻ nosił je w kieszeni). Które bardziej Wam się podoba? Problem mam troche z tym, że kolorem przewodnim ma być pomarańczowy i średnio się to sprawdza na zaproszeniach jak dotąd...
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
witam
my juz mamy wybrane i zamowiene zaproszenia trudny byl wybor ale sie udalo.. |
|
|
|
|
#138 |
|
Przyczajenie
|
Osobiście podoba mi się to pierwsze. A pomarańczowy to super kolor połącz go z naturalnym ( np. szary papier, elementy drewniane tak jak u mnie np. koraliki) możesz też zrobić ze skórki z pomarańczy serduszka wysuszyć w książce i nakleić. Powodzenia
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Piękne a to ostatnie wyjątkowo przypadło mi do gustu
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
prośba...
hej!
Zaczynam to wszystko planować, potrzebuję pomocy w zrobieniu zaproszeń ślubnych...;-/ Myślę że sama będę je robić, szukam jakiegoś wzoru dyskretnego, tła, które mogłabym umieścić na karcie zaproszenia.... Proszę Was o pomoc wiewióra |
|
|
|
|
#141 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: prośba...
Ale co konkretnie chcesz w tle? Będziesz wszytsko drukowała, czy część malowała lub naklejała?
Daj znać to postarm Ci coś podesłać, bo ja również sama robiłam nasze zaproszenia ![]() Pzdr Renata |
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: prośba...
Hej Fionizna możesz mi podesłać wzór waszych zaproszeń? bo my jeszcze zastanawiamy się czy robić sami czy zamówić. Wiadomo, że robione samemu już tak lepiej oddają nasze przygotowania i poza tym ile dumy
tylko jak wiadomo jest problem z czasem. Ile wam zajęło przygotowanie takich zaproszeń?
|
|
|
|
|
#143 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: wzory zaproszeń ślubnych
No to wstawię moje zaproszenia. Pomysł jest ściągnięty, ale wykonanie moje osobiste. Oczywiście nie jest to kopia co znalazłam w necie, ale podobne
![]() Papier jest kremowy w prążki, w środku wydrukowane są teksty drukarką laserową w kolorze szarym i namalowane również te kwiatki akwarelą. Co do pracy to 20 sztuk zaproszeń na wesele i5 na ślub robiłam prawie weekend, tzn. nie od świtu do nocy, ale przez te malowidła trochę zeszło bo musiał z jednej strony wyschnąć jeden kolor potem drugi kolor no i druga strona tak samo, potem składanie żeby było równiutko ehh, ale uważam że warto ![]() Pzdr Renata Sylwunia jak masz pomysł to lepiej samemu zrobić o wiele taniej wyjdzie ![]() skąd jesteś? Może Ci pomóc ![]() Pzdr Renata |
|
|
|
|
#144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a wasze zaproszenia PIĘKNE!! tylko ja chyba nie mam aż takich zdolności jeszcze mamy rok do ślubu, więc jeszcze mamy czas przemyśleć kwestię zaproszeń, ale chyba zdecydujemy się sami robić tylko że my będziemy zapraszać koło 220 osób ale mam nadzieję, że chociaż część zaproszeń zrobimy sami. Również pozdrawiam!!
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
A oto nasze
![]() Znalazłam takie na allegro, w formie kartki z kalendarza. Bardzo mi się spodobały, ale to co mi sprzedający zaproponował nie całkiem było w moim guście, więc stwierdziłam, że zrobię lepsze ![]() Najgorzej było upchnąć ten cały tekst na jednej stronce, tak aby był czytelny, ale udało się. Imiona zaproszonych są wypisane ręcznie przez moją mamę (ma piękny charakter pisma), akurat to zaproszenie nie jest wypisane ![]() Na pierwszej stronie napis "Zaproszenie" i "30" zostały pomalowane złotym brokatowym lakierem do paznokci (dłubałam to wykałaczką) i to zajęło najwięcej czasu, ale efekt powalający
|
|
|
|
|
#146 |
|
Przyczajenie
|
Amalthea ale się napracowałaś, ja bym wymiękła przy zdobieniu tych cyfer i napisu lakierem do paznokci
![]() Super Ci wyszły! Sylwunia Zapraszacie 220 osób ale zaproszenia daje sie na parę To wyjdzie ci ponad 100 Dasz radę najwiecej czasu zajmuje to ręczne wykończenie, bo druk na drukarce 15 minut ![]() Jak chcesz mam kilka wzorów zaproszeń jakie kiedyś tam zrobiłam to moge dla inspiracji tutaj wkleić. Pzdr Renata Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-04 o 20:13 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#147 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Chętnie zobaczę następne piękne zaproszenia!! Pozdrawiam
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-04 o 20:14 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
|
#148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
te zaproszenia są boskie . zazdroszcze talentu
SPIESZMY SIE KOCHAC LUDZI TAK SZYBKO ODCHODZA Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-29 o 18:41 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękujemy! Jesteśmy 3 miesiące po ślubie i pomimo tego, nie zmienilibysmy naszego wyboru. Te zaproszenia były jakby dla nas stworzone i szalenie ujęły gości (no, większość, jak to bywa
). ![]() Jeśli szukasz czegoś podobnego polecam: http://www.ilustris.pl/ Dalej przejdź do: katalog/karnety/zaproszenia ślubne. My zamawialiśmy zaproszenia bezpośrednio z tej strony (tam było najtaniej, w jednym ze sklepów znaleźliśmy je z niemal dwukrotnym przebiciem), wcześniej ustalając szczegóły z wydawnictwem. Chodziło po prostu o to, by dowiedzieć się, czy dysponują "na raz" dostateczną ilością naszego wzoru. Kontakt był bardzo sympatyczny i konkretny, przesyłka dotarła do nas ekspresowo i oczywiście w idealnym stanie. Gorąco polecam, bo to naprawdę rzetelna firma, a ich wyroby... No cóż, jakie są, widać doskonale, a w realu prezentują się jeszcze urokliwiej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

a to ostatnie wyjątkowo przypadło mi do gustu 

ale mam nadzieję, że chociaż część zaproszeń zrobimy sami. Również pozdrawiam!!