![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wakacje na Majorce 2011
Mi pasuje, tylko mamy gratisowe wejście na cały dzień do aquaparku i nie wiem którego dnia to wypadnie (bo pewnie od biura podróży będzie to zależało, a nie od nas). Ale z wycieczką do Palmy będziemy mogli się dopasować, tak żeby i nam i Wam odpowiadało. A jeżeli będziecie mieli ochotę na całodniowy wypad do aquaparku to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
ile trzeba wziąć kasy ze sobą na tydzień? i czy można lecieć bez paszportu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Sandrunia nie damy rady już do aquaparku jakie biuro daje takie gratisy taka zawodowa ciekawość??
![]() ![]() ![]() ![]() Allebazi można bez paszportu kase w zależności jaki masz typ wyżwynienia i jak planujesz spedzić czas czy zwiedzać czy plażować typowo wypocząć ![]() ![]()
Patryczek 03.02.2010 ![]() http://dzidziusiowo.pl/zabki/img5-11...u%B6miech+.jpg http://www.suwaczek.pl/cache/b7dbf237c7.png Edytowane przez miczka84 Czas edycji: 2011-05-13 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
miczka my lecimy z biurem Exim Tours. Dali nam gratis wycieczke do aquaparku i jakieś lepsze ubezpieczenie. Odezwę się do Ciebie na priv.
allebazi zgadzam się z przedmówczynią. Wszystko zależy od opcji wyżywienia i tego, czy chcesz coś zwiedzać czy tylko leżeć na plaży. Jeżeli nastawiasz się na aktywny wypoczynek, to na pewno trzeba wziąć pod uwagę to, że bilety wstępu w ciekawe miejsca kosztują zwykle ok. 20euro. Ceny w knajpach i klubach też są podobno bardzo wysokie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Ja lecę z biurem podróży Exim Tours. Gratis dostaliśmy wycieczkę do aquaparku oraz jakieś lepsze ubezpieczenie.
Jeśli chodzi o to ile pieniążków ze sobą zabrać, to zgadzam się z przedmówczynią. Wszystko zależy od tego jaką formę spędzania wolnego czasu wybierzesz. Z tego co się dowiedziałam z przewodnika i Internetu, to Majorka jest drogą wyspą. Zarówno zwiedzanie, jak i imprezowanie będzie więc dość kosztowne. Ale słoneczko i morze za darmoszkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
opcja all i raczej pol na pol troche zwiedzania troche na plazy, zastanawiam sie jeszcze czy ceny na początku lipca będą dużo wyższe niż w na poczatek czerwca bo mamy tylko 4 tys do dyspozycji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo koleżanka jedzie do tego samego hotelu co my,z tym że w innym terminie. My mieliśmy leciec 27.08 ale wczoraj dostałam info z biura,że lot zmienili Nam na dzień później, tzn 28.08... Będe wdzięczna za zdanie relacji odnośnie hotelu itp ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Allebazi myślę że koło 150 euro zależy jak to lubi wydawać hehe
Sandrunia Exim ok ![]()
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Ogólnie to przed godziną zmieniliśmy sobie termin na tydzień wcześniej na 21.08 bo była taka możliwość ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My rezerwowaliśmy w połowie listopada za 7 dni 1750 zł/os w tym gwarancja niezmienności ceny i zwrot kosztów w razie rezygnacji (to był termin 27.08),a teraz po zmianie terminu na 21.08 płacimy 1874 zł/os i nie mamy już tych dwóch usług... Z jakiego biura podróży lecisz i kiedy rezerwowałas?? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Z Ecco Holiday, a rezerwowałam przedwczoraj
![]() wylot z Katowic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Nawet lecimy z tego samego biura ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
nigdy nie byłam na wczasach z Ecco
![]() właśnie przeglądałam oferty dyskotek na Majorce i jest kilka fajnych miejsc ![]() zobaczymy, jak będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
a czy orientujecie się ile kosztuje wynajem auta np. na 3 dni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Z wynajęciem samochodu może być bardzo różnie. Wszystko zależy od firmy i od tego jaki samochód chce się wypożyczyć. Mi udało się znaleźć przez Internet firmę, w której wypożyczenie Forda Ka na 3 dni kosztuje tylko 49 euro!!!
![]() Volkswagen Beetle Cabrio kosztuje 155,50 euro. Co do wypożyczania samochodów przypominam, że może to zrobić osoba powyżej 21 roku życia, która posiada prawo jazdy przynajmniej od roku. Przyda się też karta kredytowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Może kogoś zainteresuje nieprzyzwoicie tania all in na Majorce
![]() Pierwszy termin, od 22.05. Niestety za wcześnie jak dla mnie ![]() ps. podobno dobry hotel dla dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Podwinęta rzesa ja do niego lecę w tym terminie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sandrunia pamietaj że trzeba koniecznie pytać o pełne ubezpieczenie samochodu mega tanio znalazłaś ![]() ![]() ![]() wypożyczenie kosztuje koło 30 euro za dzień ale jak widać może być taniej trzeba połazić popytać zależy od auta ![]()
![]() |
#142 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
u mnie mozna znalezc najtansze od 20 e za dzien, treba miec 21 lat lub DWA lata doświadczenia.
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() interesuje mnie jeszcze możliwość zrobienia zakupów kosmetycznych na wyspie, które miejsca byś poleciła? czy są jakieś dobre perfumerie, i gdzie? Podobno są na Majorce tanie perfumy i kosmetyki ![]() Edytowane przez gosica Czas edycji: 2011-05-16 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, podaję link do taniej wypożyczalni samochodów. Jednak ona jest tylko w Palmie (jeśli chodzi o Majorkę). Stronka jest w różnych językach, ale nie po Polsku. Ceny są niższe jeśli wypożyczamy na więcej niż 1 dzień.
http://carhire.centauro.net/ Ja będę w El Arenal i najpierw tam będę szukać wypożyczalni, bo jechać do Palmy na lotnisko po autko to chyba trochę daleko!?!? ![]() Gosica w jakim terminie jedziesz do El Arenal?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
ja będę w terminie 18.06-25.06
![]() dziękuję za linka do wypożyczalni aut |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Koralowe korale ja lece 22 maja do Pioniero zdam relacje
![]() ![]() biuro git sama w nim pracuje ![]() udancych wakacji
Patryczek 03.02.2010 ![]() http://dzidziusiowo.pl/zabki/img5-11...u%B6miech+.jpg http://www.suwaczek.pl/cache/b7dbf237c7.png Edytowane przez miczka84 Czas edycji: 2011-05-18 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Chciałam pojechać w tym w sezonie, jednak mój kolega kategorycznie mi tego odradził i powiedział, żebym lepiej wybrała sobie np. Walencję. Majorka sama w sobie podobno jest przepiękna, jednak nie ma za bardzo jak się cieszyć tym urokiem, ponieważ jest tam naprawdę mnóstwo turystów. Jest tam tak dużo ludzi, że nie ma mowy o udanym wypoczynku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Polinea zdecydowanie tak jest dużo turystów dlatego warto lecieć np przed sezonem, jednak jest pięknie warto pojechac
![]() |
#150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do dotyczy nie tylko Majorki, bo większość znanych i popularnych miejsc jest oblegana przez turystów... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.