![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Studia podyplomowe, jakie wybrać? - WĄTEK ZBIORCZY
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Po mojej głowie kołacze się pytanie dotyczące również studiów podyplomowych. Jestem absolwentką zarządzania i w mojej opinii nie jest to coś, co daje jakiś pewny gwarant finansowy na przyszłość. Znalazłam w Warszawie na SGGW studia: Zarządzanie projektami i usługami IT w administracji publicznej. Czy może jest tutaj ktoś, kto to studiował lub coś podobnego i może się podzielić wrażeniami? W tym roku przegapiłam już nabór, ale może w przyszłym... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Studia podyplomowe przyciągają dwie grupy osób: tych, którzy ukończyli studia i poszukują pracy oraz osoby, które już pracują, ale chcą uzupełnić swoją wiedzę na danym stanowisku. Ja jestem w tej drugiej grupie. Zaczęłam pracę zaraz po studiach w swoim zawodzie, aktualnie robię studia podyplomowe dla inżynierów na kierunku prawo inwestycyjno-budowlane na UTH im. H. Chodkowskiej w Warszawie. Skłoniła mnie do tego perspektywa objęcia innego stanowiska, czyli awans
![]() Edytowane przez migdaska Czas edycji: 2015-08-13 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
Polecam Studia Podyplomowe: Marketing i Strategie Marketingowe w Warszawie w akademii Vistula ponieważ zyskasz tam praktyczną wiedzę i wdrożysz zdobytą wiedzę podczas ćwiczeń. Ciekawi młodzi wykładowcy, a nie nudni starzy profesorowie.
Edytowane przez JoannaKitel Czas edycji: 2015-10-21 o 07:42 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
Wybierz takie, jakie Cię usatysfakcjonują. Nie ma sensu się męczyć kolejne lata na kierunku, który Cię nie interesuje. Mogę Ci polecić dobrą szkołę w Częstochowie - Akademia Polonijna. Ma szeroki wybór kierunków, przejrzyj sobie co jest. Może coś Cię zainspiruje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
Hej kochani! Zwracam się do osób, które miały już swoją przygodę z wizażem i stylizacją WSA właśnie zaczęło rekrutację na studia podyplomowe na kierunku nowoczesny wizaż i stylizacja (https://wsa.art.pl/studia-podyplomow...-i-sty lizacja/ ) myślicie, że warto się wybrać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#128 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hej, ja co prawda robiłam przygotowanie pedagogiczne do pracy w szkole, ale polecam WSKZ bo zrobisz tam studia podyplomowe w formie online. Z tego co widziałam ostatnio kierunków pojawia się coraz więcej a nie ukrywam, że taka forma internetowa jest po prostu strasznie wygodna! Nie trzeba wychodzić z domu a zakres wiedzy dokładnie ten sam :p. Polecam wejść na www.studia-pedagogiczne,pl i zerknąć w ofertę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Studiował ktoś może mediacje rodzinne podyplomowo? Jestem po pedagogice ze specjalnością pedagogika opiekuńczo - wychowawcza i pracuję w szkole. Czy to dobry pomysł, żeby iść w tym kierunku? Na xxx uruchamiają właśnie kierunek xxx i są jeszcze miejsca.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2022-07-18 o 21:01 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
APS w Warszawie. Jeśli nie masz żadnego doświadczenia, kompletnie żadnego - to tylko stacjonarnie. Jeśli masz, pracujesz na co dzień - możesz pokusić się o online. Nie wiem, czy akurat na APS są online.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Dot.: studia podyplomowe tylko jakie
Kierunki podyplomowe z zakresu wizażu są coraz bardziej popularne, ja realizuje kierunek stylizacja i wizaż na WSKZ, aby móc otworzyć własny biznes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o mnie to ja studiuję na wskz oligo. Jestem zadowolona, bo pracuje zawodowo (chcę się przekwalifikowac), a studia sa online, więc super. Podejście do studenta mają bardzo fajne, szybko odpisują, nie ma wgl problemu, można zadzwonić, dopytać o wszystko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.