|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pikantnie ?:)
na swą pałę wbij mnie ostro
ona już tu sterczy prosto gdy me soki wnet polecą wyliż je pod moją kiecą jam otwarta na twe członki a me nerwy jak postronki jęczę, drgam i jestem w szale na myśl o twej wielkiej pale! |
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
A co mi... też zostanę poetką
![]() Chodź tu do mnie mój ogierze, Bo się we mnie budzi zwierzę. Zerwę z Ciebie twe ubranie, Nim twój dżojstik sztywno stanie. Ty w tym czasie swoją łapką, Zajmij się mą hot kuciapką. Gdy już będę rozpalona, Zbliż joictik do mego łona. Przygniec mnie lecz w namiętnosci, Nie połam wszystkich mych kosci. W żarze tego uniesienia dręcz swą kicię do spełnienia
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
mikołajkowa, padam na kolana, chcemy więcej! :3
|
|
|
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
Oj,widze ,ze watek sie rozrasta i same poetki rzadza ahhahahahahah
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
weź mnie weź mnie tu na sienie
będzie niezłe dziś ruchanie a jak chłopiec się wykaże to uczuciem go obdarzę bo ja lubię te zabawy chłop nabierze ze mną wprawy na śniadanie mały seksik aż ubiorę swój lateksik będzie także wieczór srogi niech przywdzieje więc ostrogi a gdy luby będzie rad wezmę do swej ręki bat a na smutne twe poranki przyszykuję ci kajdanki żebyś przypiął mnie do łoża nasza to szyderców loża bo to akt jest sado maso więc nie marnuj chłopcze czasu na zwyczajny prosty seks taki miałam z moim eks! Edytowane przez ankaniehanka Czas edycji: 2011-02-06 o 23:37 |
|
|
|
|
#127 | |
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.