![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerały, biochemia, pielęgnacja!
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
hej! masz jeszcze tinkerbell z pixie?
mam takie próbki: próbki meow (w firmowych torebkach): FF 1 sleek siamese Pampered Puss 1 sleek mau Purrrfect Puss 1 sleek bengal Pampered Puss 1 sleek siamese próbki pixie (cover de luxe) (w firmowych torebkach): breena2 aubbrey1 aubrey2 trixie0 calista1 kolorówka (próbki 5 ml z niewielkimi ubytkami): tlenek cynku mikronizowany puder jedwabny żółcień żelazowa oriental beige extender w mistynian magnezu EDM Intensive - fairly light neutral - próbka w firmowym słoiczku Lucy Minerals formuła orginal - próbki (1 ml w plastykowych próbóweczkach): Cream Olive Cream i do tego sporo biochemii (napisz co Cię interesuje). Mogłabyś mi np. odsypać trochę pixie za to.
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
- Dermaglin, maseczka przeciwtrądzikowa (01.2012, nowa)
- Lirene, głęboko nawilżająca maseczka kojąca (12.2011, nowa) coś u mnie za to lub któreś z tych? ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Mi by pasowało, tylko jutro podam daty wazności, bo wątek zakladałam w grudniu i musze sprawdzic jak z datami aktualnie to wygląda ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Patrzylam i żel ma bardzo długą datę, ale pomadka ma napisane EX 07.2011., wiec do konca lipca najlepiej by było zuzyc...
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
No raczej nie bardzo mi sie to opłaca, zwłaszca, ze zele sa ciężkie i wysyłka bedzie troche kosztowac.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic wiecej
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
niestety,nic
Edytowane przez Julia1977 Czas edycji: 2011-05-17 o 20:38 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za:
Lumiere ( sample) - formuła Veena Velvet: Light Medium Warm, Light Beige, (raz używany był LM Warm, reszta tylko testy paskowe) - bronzer California Gold (sampel) - Puder bambusowy z BU Poza wątkiem mam: -Pixie w CDL, Calista 3, Breena 3 (na 2-3 użycia) -ELF, Mineral Blemish Powder Clear, - ELF, Mineral Eye Brightener Buff Z ELFa mogę zrobić odsypki do ok 1ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Mogę się wymienić za: AWGM (sample) Charity 2,8 i Lucy Minerals sample Creamy Bisque: Original. Jeśli zdecydujesz się jeszcze na te 2 pozostałe rzeczy to chciałabym jeszcze: Lumiere bronzer California Gold
_________________ Wydaje mi się, że balsam jest do 12.2011 ale głowy nie dam bo napis jest starty trochę. Na pewno jest jeszcze ważny bo otwierałam go gdzieś pod koniec stycznia-a data jest12 m-cy. To poproszę jeszcze Pixie i te resztki Humektanu ;D I dane do wysyłki na priv ![]() Edytowane przez AnnoDomini1991 Czas edycji: 2011-05-31 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Coś za - Lirene, głęboko nawilżająca maseczka kojąca (12.2011, nowa)?
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Wymiana:
Ja: odżywka Elseve+lakier miniaturka+1/2 korektora mint+balsam avon fabregasowa: AWGM (sample) Charity 2,8+ Lucy Minerals sample Creamy Bisque Original+Lumiere bronzer California Gold+ Pixie CDL Shaylee 1 +resztki Humektanu Proszę,potwierdź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
zgadza się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Niestety nic...
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.