Pytanie od faceta: Owłosiona klata za czy przeciw? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-04, 16:07   #121
funk_you
Wtajemniczenie

Dot.: Pytanie od faceta: Owłosiona klata za czy przeciw?

Cytat:
Napisane przez hejYou Pokaż wiadomość
Wolę jak klata jest gładka, ale jak są tam jakieś włoski to przeżyję, ale takiego konkretnego swetra bym nie dała rady znieść
Dokładnie tak! Mój tż ma bardzo niewiele włosów na klacie i bardzo się z tego cieszę. Nie wyobrażam sobie, żebym leżała głową na jego klacie jak na perskim dywanie

Z kolei nie toleruję u facetów depilacji nóg czy pach.
funk_you jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 19:46   #122
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Wydaje mi się, że młodsze wolą nieowłosione klaty, starsze gustują w owłosionych, a przynajmniej nie mają nic przeciw nim. Teraz jest moda na wszystko co gładkie.
Ja tam lubię każdą - gładką, owłosioną, byle kochaną i bez włosów na plecach.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 20:08   #123
amia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez funk_you Pokaż wiadomość
Dokładnie tak! Mój tż ma bardzo niewiele włosów na klacie i bardzo się z tego cieszę. Nie wyobrażam sobie, żebym leżała głową na jego klacie jak na perskim dywanie

Z kolei nie toleruję u facetów depilacji nóg czy pach.
Dokładnie, ani że mam całować taki dywan, a całować, miziać i tulić się do klaty faceta kocham. Zdecydowanie wolę bez włosów, po 40stce lekkie proszę bardzo, wtedy wydaje się być to kręcące, ale nie u chłopaka w wieku 26 lat czy coś koło tego
amia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 20:27   #124
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wlosomaniaczkaaa Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że młodsze wolą nieowłosione klaty, starsze gustują w owłosionych, a przynajmniej nie mają nic przeciw nim. Teraz jest moda na wszystko co gładkie.
No nieee! Ja mam 28 lat i wolę gładkie klaty, kilka włosków to nic, ale jak piszą dzieczyny, jeśli jest dywan... rzyg kojarzy mi się ze starymi dziadami.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 21:51   #125
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
No nieee! Ja mam 28 lat i wolę gładkie klaty, kilka włosków to nic, ale jak piszą dzieczyny, jeśli jest dywan... rzyg kojarzy mi się ze starymi dziadami.
Ok, może inaczej. Wśród starszych jest ich większe grono, do którego się nie zaliczasz. Zresztą nie jest powiedziane, że zaliczasz się do grona młodszych.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 22:00   #126
201607040946
Konto usunięte

Bardzo uogólniasz, ja nie pasuję do ogółu. Piszesz, że starszym podobaja się włochaci, ja mam prawie 30 na karku (więc starsza jestem) i nie cierpię włochatych, ale to już nie zależy od wieku. Może od parntera, bo jak pisaly niektóre dziewczyny, nie lubiły włochatychm a gdy się zakochały w takowcyh facetach, włosy im nie przeszkadzają.
Stary 2013-02-05, 08:16   #127
funk_you
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam podobne wrażenia 46 letni Wiesiek z rozpiętą koszulą na 3 guzik, złoty albo srebrny gruby łańcuszek i ten gąszcz na klacie najlepiej w kolorze świńskiego blondu
funk_you jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-05, 12:10   #128
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez funk_you Pokaż wiadomość
Mam podobne wrażenia 46 letni Wiesiek z rozpiętą koszulą na 3 guzik, złoty albo srebrny gruby łańcuszek i ten gąszcz na klacie najlepiej w kolorze świńskiego blondu

Ciekawa wizja

A w temacie klat męskich...nie lubię dywanów na klatach, no nie kręcą mnie i już. Jak pomyślę o lizaniu takiej szczotki, plątaniu się tych kłaków po języku...brrrr
Włosy na plecach są z kolei po prostu okropne
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-05, 12:16   #129
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo uogólniasz, ja nie pasuję do ogółu. Piszesz, że starszym podobaja się włochaci, ja mam prawie 30 na karku (więc starsza jestem) i nie cierpię włochatych, ale to już nie zależy od wieku. Może od parntera, bo jak pisaly niektóre dziewczyny, nie lubiły włochatychm a gdy się zakochały w takowcyh facetach, włosy im nie przeszkadzają.
Jak w moim przypadku.
A do starszych nie należymy, bo oboje po 21 lat.

Kiedyś uwielbiałam gładkie klaty. A teraz uwielbiam głaskać TŻ po jego włosach, przytulać się (choć trochę łaskoczą ;p). Nie brzydzi mnie to.
Co też nie znaczy, że sikam na widok każdej owłosionej klaty

Po prostu- dostosuję się. Jak się przekonałam- włosy na klacie to nie jest element anty-podniecający, nie świadczą o (nie)atrakcyjności partnera. Podchodzę do tego neutralnie. Są włosy- ok. Jest łyso- też ok.
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-05, 12:21   #130
helencia01
Raczkowanie

ja jednak wolę jak facet nie ma tam włosów.. mnie jakoś to obrzydza
Stary 2013-02-05, 12:41   #131
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość
Jak w moim przypadku.
A do starszych nie należymy, bo oboje po 21 lat.

Kiedyś uwielbiałam gładkie klaty. A teraz uwielbiam głaskać TŻ po jego włosach, przytulać się (choć trochę łaskoczą ;p). Nie brzydzi mnie to.
Co też nie znaczy, że sikam na widok każdej owłosionej klaty

Po prostu- dostosuję się. Jak się przekonałam- włosy na klacie to nie jest element anty-podniecający, nie świadczą o (nie)atrakcyjności partnera. Podchodzę do tego neutralnie. Są włosy- ok. Jest łyso- też ok.
U nas oboje po 23 lata i podobnie. Chociaż u mnie poszło to dalej:p Kiedy ogoli klatę nie podoba mi się tak jak kiedy włosy mu odrosną. Mimo, że na początku cieszyłam się, że klatkę goli:p Teraz sama mu mówię żeby tego nie robił bo wolę jak jest zarośnięty, strasznie to dla mnie teraz męsko wygląda

Z tym że taka klatka musi tez jakoś wyglądać. Jak gość wygląda po zdjęciu koszulki na chudego 13-latka albo znowu brzuchacz z piwem w ręku to włosy wyglądają okropnie i mnie odrzucają strasznie

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-05, 12:51   #132
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość

Z tym że taka klatka musi tez jakoś wyglądać. Jak gość wygląda po zdjęciu koszulki na chudego 13-latka albo znowu brzuchacz z piwem w ręku to włosy wyglądają okropnie i mnie odrzucają strasznie
O tak, ogólny wygląd, postura, też są ważne.
Chociaż, jak ktoś jest tłusty, zaniedbany, to i bez włosów na klacie będzie wyglądał obleśnie.

Mój nie goli i wątpię, żeby się na to zgodził Zresztą, nie namawiam go do tego. Pasuje mi jak jest. A on się obawia, że potem odrosną jeszcze gęstsze/ciemniejsze/dłuższe, tym bardziej, że jest ciemnowłosy.
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-05, 18:07   #133
poldzik
Zadomowienie

jesli chodzi o meskie owlosienie jestem za!!!!!!!! depilacja jest moim zdaniem niemeska...
powiedzmy, ze ja przesadzam w druga strone... taki "owlosiony jak malpa" mi sie podoba najbardziej a jak do tego wysportowany i zadbany...

takze autorze, owlosiona klate po tacie wlochu nos z duma (mrrr... ja miszkam na sycylii, nieprzypadkowo )
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 23:35   #134
irreal
Raczkowanie

Ja osobiście jestem przeciw. Nie podoba mi się.
irreal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 09:32   #135
ricca166
Wtajemniczenie

Wolę owłosioną klatę zdecydowanie.
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 11:33   #136
fleur05
Zadomowienie

Mnie się owłosiona klata bardzo nie podoba, miałabym opory, żeby się to takiej przytulać...
Jak dla mnie to nie jest niemęskie, że facet się goli, nieważne gdzie. Nie przeszkadza mi owłosienie na nogach, ale np. Włosi są przecież bardzo męscy, a golenie nóg (o klacie nie wspominając) jest u nich normalne.

Leczę się z egoizmu.

fleur05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 12:46   #137
taktaktoja
Raczkowanie

Nie wyobrażam sobie,żeby facet z naturalnie ciemnym owłosieniem miał depilować klatę.Po pierwsze musiałby to robić bardzo często,po drugie po prostu nie,nie,nie,nie,nie,nie.D la mnie owłosiony tors jest bardzo męski i pociągający.Ale kto co lubi,nie uznaję mojej racji za najwłaściwszą,ile gustów tyle zdań.
taktaktoja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 13:16   #138
magd102
Rozeznanie

ogolona

„Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterie; to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć.”

magd102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 14:40   #139
201607040946
Konto usunięte

Nie no, jeśli ma włosy, to nie musi ich golić, po prostu jeśli ma bardzo włochatą klatę, to nie jest dla mnie podniecające.
Stary 2013-02-07, 19:19   #140
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wolverine90 Pokaż wiadomość
Witam drogie Panie. Na wstępie chce powiedzieć że specjalnie zamieszczam to zapytanie na forum totalnie zdominowanym przez kobiety bo chce poznać wasze zdanie.
Mój ojciec to Włoch dlatego odziedziczyłem po nim ciemne oczy, ciemną karnację wyraziste brwi no i... męsko owłosioną klatę.
Nie jestem typem chłopaka z piwnym brzuszkiem... chodzę na siłownie i trenuję boks, nigdy nie miałem problemów z kobietami lecz raz gdy gdy leżałem w łóżku z jedną dziewczyną usłyszałem że bardzo się jej podobam bla bla bla ale gdybym był jej chłopakiem to natychmiastowo wydepilowała by mi klatę bo nienawidzi owłosionej klaty itp
Później się zastanawiałem nad tym czy faktycznie wam to tak przeszkadza czy to aktualnie obciach?
Zrobiłem rozeznanie i popytałem o zdanie koleżanki i zdania były podzielone jedne mówiły że owłosiona klata jest sexy a inne że je to odrzuca.
Oczywiście mam swoje przekonania i uważam że każdy facet powinien dbać o siebie ale też powinien być indywidualistą i nie kierować się cudzym zdaniem tak więc nie mam zamiaru depilować mojej klaty ale jestem ciekaw waszego zdania.
Pozdrawiam
Mnie się to bardzo podoba, dodaje seksapilu, męskości
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-09, 19:25   #141
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość
O tak, ogólny wygląd, postura, też są ważne.
Chociaż, jak ktoś jest tłusty, zaniedbany, to i bez włosów na klacie będzie wyglądał obleśnie.

Mój nie goli i wątpię, żeby się na to zgodził Zresztą, nie namawiam go do tego. Pasuje mi jak jest. A on się obawia, że potem odrosną jeszcze gęstsze/ciemniejsze/dłuższe, tym bardziej, że jest ciemnowłosy.
Mój na początku golił czasem i takie 'odrastające' mi się podobały wtedy najbardziej. Teraz nie chce mi uwierzyć, że mi się podoba 'zarośnięty' i się głupio czuje jak przytulam się do niego lub go głaszcze po klacie nieogolonej. Nie potrafię go przekonać, że mi się pod tym względem gusta zmieniły odkąd go poznałam
e mojemu odrasta nawet wizualnie mniej bo rosną w różnym tempie:p Za to właśnie mnie zawsze dziwiło u niego dosyć mocne owłosienie bo chłopak z jasną karnacją, oprawą oczu, jasnymi oczami i niezbyt ciemnymi włosami. A jak ogoli się na twarzy koło południa to pod wieczór już ma widoczny zarost a włosów na ciele ma mnóstwo. aż się dziwię jak mi się teraz przez niego nie podobają słabo owłosieni faceci

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-09, 20:08   #142
agniesikk
Zakorzenienie

Mam obojętny stosunek, już wolę faceta z owłosioną klatą, niż posyłać go do kosmetyczki na wosk, albo nie daj Bóg mu sama pomagać
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-09, 21:57   #143
Shylin
Raczkowanie

Wiele zależy od karnacji mężczyzny - jeżeli jest to typ raczej latynoski, to zdziwiłabym się, gdyby nie miał włosów na klacie, jednak prawdę mówiąc, cieszę się, że mój TŻ nie posiada takowego owłosienia...
Stary 2013-02-10, 15:51   #144
KuQ
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wlosomaniaczkaaa Pokaż wiadomość
Niekoniecznie, mój facet ma bardzo owłosioną klatę i mi osobiście bardzo się to podoba A wydaje mi się, że należę właśnie do tych "młodszych"

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

A jak patrzę na tych pedałków - modelów w gazetach różnych sieci ubrań, którzy mają rozpięte koszule i klaty gładkie jak pupa niemowlaka to ogarnia mnie dziki śmiech
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie.
KuQ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 15:55   #145
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez KuQ Pokaż wiadomość

A jak patrzę na tych pedałków - modelów w gazetach różnych sieci ubrań, którzy mają rozpięte koszule i klaty gładkie jak pupa niemowlaka to ogarnia mnie dziki śmiech

mnie też!

uciekam na widok takich pseudomężczyzn

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 16:23   #146
201607040946
Konto usunięte

Oj, dziewuchy, ja tam wole gejów nieowłosionych, wyobrażacie sobie geja z włochatą klatą?
Stary 2013-02-10, 22:21   #147
201701300922
Konto usunięte

Brunet + dwudniowy zarost + owłosiona klata + fajne ciało (nie jakieś obwisłe fałdy na brzuchu) =
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-11, 16:54   #148
NoBywa
BAN stały

A loczki ? ;p
NoBywa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-19, 14:52   #149
Malibu_as
Przyczajenie

Włosy na klacie muszą być ( mogą być loczki ) Ale tylko na klacie ,futro na plecach odpada
Stary 2013-02-19, 21:31   #150
bizarrella
Rozeznanie

uwielbiam owłosioną klatę!!!!!!!!!!
bizarrella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości