Panny Młode Kielce - część 8 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-07, 19:38   #121
izasalamon
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode Kielce - część 8

Dziewczyny - jaki macie rozmiar obrączek? Bo mi wychodzi, że 16, a wydawało mi się że na moje małe paluszki to 10-11 max

Bo mój zaręczynowy to chyba 15, a jest za duży

Edytowane przez izasalamon
Czas edycji: 2011-02-07 o 19:41
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 19:39   #122
kamila23106
Rozeznanie

GG do kamila23106

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
przyslali mi potwierdzenie:d zlozenia zamowienia obraczek ja nie bo bede miala gruba obraczke a wlasnie bedziecie nosic dalej pierscionek zareczynowy??
Ja zamierzam na tym samym paluszku nosić
A rozmiar to chyba 17...
A to nasze obrączki...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjecie1_big2222.jpg (16,4 KB, 70 załadowań)

Edytowane przez kamila23106
Czas edycji: 2011-02-07 o 19:59
kamila23106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 19:49   #123
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga2012 Pokaż wiadomość
Widzę, że na dzień dobry uzyskuje się opierdziel, a nie odpowiedź, no ale trudno się mówi.
No cóż, nie jestem na forum od lat, tak jak pewnie połowa z Was tutaj, więc zapytałam najpierw, a nie przeszukiwałam forum.
Wydaje mi się, że takie same były wszystkich początki, ale pozostawiam to bez komentarza.
Dzięki za dobre chęci.
Poczatki - przynajmniej moje - byly takie ze zanim sie zalogowalam przeczytalam troche co sie mowi na forum. Nie chcialam wpakowac sie w miejsce gdzie bedzie tylko reklama lokali wstawiana przez wlascicieli podszywajacych sie pod gosci albo wyzywanie kogos kto ma inne zdanie.
Nasze forum takie nie jest.
Sa tu opinie dziewczyn ktore rzeczywiscie byly na jakiejs imprezie w danym lokalu jako goscie lub PM-ki.
Niestety nie wszystko jest zebrane w jednym miejscu - typu restauracja ta i ta - opinia dobra lub zla.
Malo tego - czesto opinia o jakiejs sali jest w starym watku dlatego radzimy pobawic sie w wyszukiwanie i dlatego sa linki do poprzednich czesci.
Poza tym w tej chwili przewaga jest na forum nowych wizazanek. Niema nikogo kto by powiedzial -Studio Blysk jest dobre albo zle.
Ja sobie nie przypominam opinii o nich

Cytat:
przyslali mi potwierdzenie:d zlozenia zamowienia obraczek ja nie bo bede miala gruba obraczke a wlasnie bedziecie nosic dalej pierscionek zareczynowy??
Ja pierscionek nosze na prawej rece a obraczke na lewej. Bo znowu wywrotowa wloska tradycja

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi, czy jeśli na okładce zaproszenie napiszę "zaproszenie na ślub" to może ono tyczyć się także wesela? Czy może tak zostać? A może lepiej zostawić samo "zaproszenie"? Choć nie ukrywam, że lepsza byłaby pierwsza werjsa

Chodzi o to, żeby goście nie myśleli, że są zapraszani tylko na ślub.
Samo slowo zaproszenie wystarcza - jesli zapraszasz tylko na slub nie dajesz info o sali weselnej tylko o mszy. Ja mialam taka wkladke z ta informacja. Nie martw sie - goscie beda wiedziec

Cytat:
Napisane przez doris888 Pokaż wiadomość
moja Świadkowa była tam rok temu na weselu..i mówi że to najlepsze wesele w jej życiu jeżeli chodzi o miejsce... jedzenie super i tyle że po jednym zabierali talerzyki a drugie już nieśli, desery do wyboru musy, ciasteczka, lody , muffinki... czyste szaleństwo drinki kolorowe i pierwszej klasy jakie tylko kto chciał... chociaż mówiła że wesele miało też swoje minusy bo było 150 osób i każdy się rozchodził albo po pokojach, albo na dwór do grila, albo do baru... wszyscy podziwiali salę, hotel i otoczenie a mało kto się bawił....jedna dziewczyna nawet poszła do pokoju i wróciła na salę z mokrą, umytą głową he he ale to juz kwestia gości
Chyba coraz czesciej tak jest bo u mnie obsluga i wlascicielka byli w szoku ze wszyscy (no oprocz cioci w zalobie i o lasce) dobrze sie bawia, tancza jak jest muzyka jedza, ze siedza za stolami jak przerwa. Nie rozumialam czemu sie tak dziwia

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 20:05   #124
KasDi
Rozeznanie

No no, kilka tygodni mnie nie było i już 8 część!
Jak to szybko ten czas mija..
Tak czy siak zgłaszam się w 8 części i zaznaczam, że dziewczyny naprawdę są przydatne!
KasDi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 20:14   #125
Talaaa87
Zadomowienie

Witam!
Przeszukałam wszystkie wątki i nic nie znalazłam na temat który mnie interesuje... Zadaje po raz drugi to samo pytanie bo nikt mi wcześniej na nie nie odpowiedział. Czy któraś z Was słyszała coś o zespole Singers z Jędrzejowa??
Może teraz mi się uda uzyskać jakąkolwiek odpowiedź....

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 20:23   #126
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Witam!
Przeszukałam wszystkie wątki i nic nie znalazłam na temat który mnie interesuje... Zadaje po raz drugi to samo pytanie bo nikt mi wcześniej na nie nie odpowiedział. Czy któraś z Was słyszała coś o zespole Singers z Jędrzejowa??
Jakakolwiek?
Ja o nich nic nie wiem ale nie chodze na zabawy ani nie bylam ostatnio na zadnym weselu w okolicy
ale
od czego mamy wujka
Znalazlam cos takiego http://singers.firmy.net/opinie-klientow.html
Nie wim czy dotarlas do tej strony wczesniej.
No i jeszcze
http://www.weselezklasa.pl/singers-j...a-weselne.html

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-02-07, 20:24   #127
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Witam!
http://forum.echodnia.eu/zespoly-wes.../page__st__280
Tylko tyle znalazlam na ich temat. Skoro tutaj nikt nie odpowiedzial, to widocznie nikt ich nie zna

sjoanna szybsza bylas

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2011-02-07 o 20:27
Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-07, 20:40   #128
Talaaa87
Zadomowienie

sjoanna tak jakakolwiek odpowiedź na mój post nie jakakolwiek opinia Do tych stronek co podałaś Ty i Trinette już dotarłam i wyczytałam to co było możliwe na ich temat a myślałam że może Wy coś wiecie więcej
dziękuje za odpowiedź bo już myślałam że niewidoczne moje wpisy są dla Was i że wogóle jakaś niewidziana jestem

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Wiem może przez to że mało się odzywam jestem "niewidzialna" ale jakoś tak nie mogłam się wbić w Wasze tematy bo nie miałam nic do powiedzenia bo jeszcze nic nie załatwiłam, a jak było coś doradzić czy coś w tym stylu to kilka z Was juz napisało to co miałam na myśli i nie chciałam się powtarzać....

Pani Mgr
Stary 2011-02-07, 20:52   #129
ewuska_agacia
Raczkowanie

hej Talaaa87
ja tez jestem nowa i też mało się wypowiadam aczkolwiek długo już poczytuje to forum
a tak w ogole to umowiłam się do fryzjera na 12 a ślub mam o 17 czy nie za późno???? mnie wydaję się że nie ale mama moja mówi że trochę za późno i już sama nie wiem.....
ewuska_agacia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 20:52   #130
izasalamon
Wtajemniczenie

A ja zrobiłam jedno zaproszenie z kokardką i powiem wam, że mi się podoba Tylko niestety moja dobra passa z fioletowym tuszem nie trwała długo Teraz drukuje się na kolor błękitny. Część zaproszeń musi więc być czarna...
Stary 2011-02-07, 20:53   #131
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Dziewczyny - jaki macie rozmiar obrączek? Bo mi wychodzi, że 16, a wydawało mi się że na moje małe paluszki to 10-11 max

bo to wszystko zalezy od szerokosci, zaloże sie ze pierdzien zareczynowy masz duzo wezszy niz wybierana obraczka, a tu im szerszy tym musi byc wiekszy obwod

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-07, 20:58   #132
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez ewuska_agacia Pokaż wiadomość
hej Talaaa87
ja tez jestem nowa i też mało się wypowiadam aczkolwiek długo już poczytuje to forum
a tak w ogole to umowiłam się do fryzjera na 12 a ślub mam o 17 czy nie za późno???? mnie wydaję się że nie ale mama moja mówi że trochę za późno i już sama nie wiem.....
Uzgodnij z fryzjerka ile czasu jej zajmie Twoja fryzura. Moja mnie zapisala na 9, a czarna kawa ma wpaść na 13:30 i mi zrobic make-up

Walt Disney

Stary 2011-02-07, 21:02   #133
izasalamon
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
bo to wszystko zalezy od szerokosci, zaloże sie ze pierdzien zareczynowy masz duzo wezszy niz wybierana obraczka, a tu im szerszy tym musi byc wiekszy obwod
Nie wiem, ale się nie martwię właściwie Zamówiłam 14 - bo tak wyszło z próbnika. Ale mogę oddać lub wymienić na inną, a koszty pokrywa sprzedawca, także spoko
Stary 2011-02-07, 21:06   #134
asiaBcN
Raczkowanie

Ale sie rozpisalyscie !!

Cytat:
Powiedzcie mi, czy jeśli na okładce zaproszenie napiszę "zaproszenie na ślub" to może ono tyczyć się także wesela? Czy może tak zostać? A może lepiej zostawić samo "zaproszenie"? Choć nie ukrywam, że lepsza byłaby pierwsza werjsa

Chodzi o to, żeby goście nie myśleli, że są zapraszani tylko na ślub.
Mi sie wydaje ze lepiej pasuje ZAPROSZENIE ....

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Ja zaręczynowy noszę na środkowym a obrączkę będę nosiła na serdecznym

Niewykluczone, że jeszzcze w tym roku będzie ślub cywilny...
hm ja nosze na serdcznym , jak jest zimno i mi sie zmniejsza to na srodkowym ale niewygodnie sie z tym czuje ... wiec chyba zostanie na tym samym

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
jak dobrze wiecie jestem baaaaaaaardzo kochliwa, oto kolejny obiekt mojej miłosci http://www.zawakol.pl/centrum/index....d=81&Itemid=66
tak sobie mysle ze gdybym miala 100 tys złotych to dopiero urządziłabym wesele jakie bym chciala

a mam jeszcze jedno pytanie. Czy to bedzie duzym nietaktem jak sie wysle zaproszenia poczta? albo kazde z nas da swojej rodzinie?
Po pierwsze nie ogladaj juz miejsc i sukni jak masz wybrane

Po drugie ja bede wysylac bo wiadomo ze jestem na tak krotko i rzadko w PL... Ale zadzwonie do wszystkich ze wlasnie wysylam zaproszenie i zapraszam. Mysle ze tak lepiej....

Cytat:

Ja mam zareczynowy 15 chyba wlasnie. Nam sie bardzo podobaja tkei obraczki co 3/4 sa jakby z wytartego zlota i 1/4 gladkiego. tylko w Kruku takie widzialam ... : )
asiaBcN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 21:10   #135
ewuska_agacia
Raczkowanie

Fryzjer powiedział że ok. 2 godzin to powiedzmy o 14 dopiero makijaż to chyba trochę za późno;/;/;/;/
ewuska_agacia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 21:12   #136
booziaczek
Zadomowienie

ja mam 13 ale obraczke bede miała 13,5 ale sam mi p.hadrys powiedział ze i tak by dodał ta połówke bo tak robia zawsze zeby nie było problemu
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 21:19   #137
Trinette
Zakręcony Chochlik

Uwaga, uwaga!! Mam telefon do Pani z Górna u której koleżanka była na naukach przedmałżeńskich (niecala godzinke w weekend).

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez ewuska_agacia Pokaż wiadomość
Fryzjer powiedział że ok. 2 godzin to powiedzmy o 14 dopiero makijaż to chyba trochę za późno;/;/;/;/
Nie rób nic na styk. Lepiej miec zapas czasu i sie nie denerwowac

Walt Disney

Stary 2011-02-07, 21:49   #138
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
http://forum.echodnia.eu/zespoly-wes.../page__st__280
Tylko tyle znalazlam na ich temat. Skoro tutaj nikt nie odpowiedzial, to widocznie nikt ich nie zna
Jest tez inna mozliwosc - zespol jest z Jedrzejowa a jak widze malo nas cos z tej okolicy. Moze nikt kto ich zna po prostu na forum nie zawital.

Jak dla mnie to co widac na zdjeciach nie jest do konca profesjonalne - na wesele kazdy ubrany inaczej. Nie zebym byla za mundurkami ale np czarne koszule albo cos - wszyscy jednakowo. A na ich stronie nie widac np skladu zespolu.

Cytat:

Wiem może przez to że mało się odzywam jestem "niewidzialna" ale jakoś tak nie mogłam się wbić w Wasze tematy bo nie miałam nic do powiedzenia bo jeszcze nic nie załatwiłam, a jak było coś doradzić czy coś w tym stylu to kilka z Was juz napisało to co miałam na myśli i nie chciałam się powtarzać....
Ja na poczatku tez sie malo odzywalam.
Nie mialam czasu, mialam wrazenie ze sie wcinam ze swoimi postami w dyskusje - nie to co teraz
Ale kotku dla mnie krajanka (nie warzywna ) nie jest niewidzialna

I co pozdrowilas pania Iwonke z areobiku ode mnie?

Cytat:
A ja zrobiłam jedno zaproszenie z kokardką i powiem wam, że mi się podoba Tylko niestety moja dobra passa z fioletowym tuszem nie trwała długo Teraz drukuje się na kolor błękitny. Część zaproszeń musi więc być czarna...
A nie mozesz kolorowego tuszu kupic?

Cytat:
ja mam 13 ale obraczke bede miała 13,5 ale sam mi p.hadrys powiedział ze i tak by dodał ta połówke bo tak robia zawsze zeby nie było problemu
Ja to mialam problem z wyborem rozmiaru - jak jest goraco to palce mi puchna a jak zimno to sie kurcza. No i mam pierscionek 13 (chyba albo 13,5) a obraczke 13. Obraczka jest szersza - wiadomo - ale tez siedzi pewniej na palcu a pierscionek lata w zime.
Raz nawet zalozylam go na grubszy palec na dworze, weszlam do domu i musialam szybko zdejmowac bo juz mi zaczely palce puchnac i mialabym problem

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-02-07, 21:53   #139
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Uwaga, uwaga!! Mam telefon do Pani z Górna u której koleżanka była na naukach przedmałżeńskich (niecala godzinke w weekend).

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Nie rób nic na styk. Lepiej miec zapas czasu i sie nie denerwowac
za duzo czasu przed wyjsciem to tez nie jest dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-07, 21:57   #140
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Jest tez inna mozliwosc - zespol jest z Jedrzejowa a jak widze malo nas cos z tej okolicy. Moze nikt kto ich zna po prostu na forum nie zawital.

Jak dla mnie to co widac na zdjeciach nie jest do konca profesjonalne - na wesele kazdy ubrany inaczej. Nie zebym byla za mundurkami ale np czarne koszule albo cos - wszyscy jednakowo. A na ich stronie nie widac np skladu zespolu.

Ja na poczatku tez sie malo odzywalam.
Nie mialam czasu, mialam wrazenie ze sie wcinam ze swoimi postami w dyskusje - nie to co teraz
Ale kotku dla mnie krajanka (nie warzywna ) nie jest niewidzialna

I co pozdrowilas pania Iwonke z areobiku ode mnie?
NO właśnie nie wiem co robić z tym zaspołem:/ z tego co pamiętam Ty polecałaś mi zespół Menuet Band? a Masz może do nich jakiś namiar czy cos??

Szczerze Ci powiem że nie pozdrowiłam bo jak chciałam do niej podejśc to zawsze zajęta czymś innym była, rozmawiał z kimś albo coś tłumaczyła. Ale na pewno pozdrowię ją po feriach

Pani Mgr
Stary 2011-02-07, 21:58   #141
Basia111111
Przyczajenie

Witam dziewczyny,
mam do odstąpienia termin 30 kwiecień 2011 rok w sali Pod Wiatrakami w Salacie, niestety z przyczyn rodzinnych musimy przesunąć uroczystość na 2013 rok Wiem że to mało czasu ale może ktoś byłby chętny. Mój e-mail basiapiet85@wp.pl, podaje też numer na sale 603616117, Pani wie o naszej sytuacji. Wszystkiego dobrego dziewczyny, życzę Wam aby dzeń Waszego Ślubu był jednym z najwspanialszych dni w Waszym życiu
Basia111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 22:06   #142
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
za duzo czasu przed wyjsciem to tez nie jest dobrze
A jak bedzie za malo to ja bede taka zdenerwowana, ze zapomne swojego imienia Zreszta przydałby się kielich na odwagę

Walt Disney

Stary 2011-02-07, 22:09   #143
booziaczek
Zadomowienie

dobrej nocy życze
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 22:11   #144
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
A jak bedzie za malo to ja bede taka zdenerwowana, ze zapomne swojego imienia Zreszta przydałby się kielich na odwagę
powiem tak troche sie włócze po domach PM-ek i juz różne rzeczy widziałam

z doswiadczenia wiem ze najbardziej panikuja mamy PM-ek to im sie setka by przydała

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2011-02-07 o 22:12
Stary 2011-02-07, 22:12   #145
sjoanna
Zakorzenienie

Talaaa87 - nie ja. Ja mialam DJ-a. A z zespolow naszych znam tylko ten slynny - ale nazwy nie pamietam Grali na jednym weselu na ktorym bylam.
Chyba jacys bracia - samochody tez sprowadzaja

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-02-07, 22:17   #146
Talaaa87
Zadomowienie

A no to szkoda, że to nie Ty... ale chyba już wiem kto niestety nie wiem o jakim zespole mówisz... Może będzie dobrze jak będzie zespół to będę już spokojna (jak na razie)

Pani Mgr
Stary 2011-02-07, 22:20   #147
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
powiem tak troche sie włócze po domach PM-ek i juz różne rzeczy widziałam

z doswiadczenia wiem ze najbardziej panikuja mamy PM-ek to im sie setka by przydała
Ja bede po ścianach chodzić z paniki Ty nie widzialas co ja robie na mniejsze okazje

Walt Disney

Stary 2011-02-07, 22:21   #148
zielonooka111
Raczkowanie

Cytat:
Zróbmy od razu zrzute i pojedzmy wszystkie razem
no też się dorzucę
wiem,że większość ma już suknie ale dla tych "poszukujących" - "13 lutego 2011 (NIEDZIELA) w godz. 10 - 14 w Salonie Ślubnym DEXA, przy ul. Planty 16b w Kielcach, z okazji WALENTYNEK ogłaszamy wielką wyprzedaż sukni ślubnych oraz garniturów z kolekcji 2010 oraz wybranych modeli z kolekcji 2011." trafiłam dziś na to przypadkiem - nie wiem czy warto czy nie - przemyślę temat...
połaziłam dziś ciut po sklepach za biżu - i trafiłam do pani na Małej, która ślubną robi na zamówienie - poza tym - na Wesołej (ten bliżej Sienkiewki) jest fajny jubiler - sporo ciekawych naszyjników w cenach niższych niż gdzie indziej- może komuś się na coś te informacje przydadzą(a może się powtarzam i to wszystko już dawno wiecie- jeśli tak - wybaczcie!), chociaż gusta są różne
zawitałam dziśdo salonu Anna na Kościuszki i pani mnie uspokoiła,że suknię mogę zamówić nawet 3 miesiące przed - tyle im wystarczy..no i dobrze, bo MAM NADZIEJE,ze jadnak coś jeszcze zrzucę (ale opornie mi idzie

Edytowane przez zielonooka111
Czas edycji: 2011-02-07 o 22:27
zielonooka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 22:28   #149
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Ja bede po ścianach chodzić z paniki Ty nie widzialas co ja robie na mniejsze okazje
spoko spoko nie z "takimi" sobie rade dawałam

Stary 2011-02-07, 22:30   #150
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez zielonooka111 Pokaż wiadomość
no też się dorzucę

Cytat:
wiem,że większość ma już suknie ale dla tych "poszukujących" - "13 lutego 2011 (NIEDZIELA) w godz. 10 - 14 w Salonie Ślubnym DEXA, przy ul. Planty 16b w Kielcach, z okazji WALENTYNEK ogłaszamy wielką wyprzedaż sukni ślubnych oraz garniturów z kolekcji 2010 oraz wybranych modeli z kolekcji 2011." trafiłam dziś na to przypadkiem - nie wiem czy warto czy nie - przemyślę temat...
Ja bede szyć na Kościuszki w Pracowni Anna
Cytat:
połaziłam dziś ciut po sklepach za biżu - i trafiłam do pani na Małej, która ślubną robi na zamówienie - poza tym - na Wesołej (ten bliżej Sienkiewki) jest fajny jubiler - sporo ciekawych naszyjników w cenach niższych niż gdzie indziej- może komuś się na coś te informacje przydadzą(a może się powtarzam i to wszystko już dawno wiecie- jeśli tak - wybaczcie!), chociaż gusta są różne
Za ile ta Pani mniej wiecej robi? Pytalas moze?
Cytat:
zawitałam dziśdo salonu Anna na Kościuszki i pani mnie uspokoiła,że suknię mogę zamówić nawet 3 miesiące przed - tyle im wystarczy..no i dobrze, bo MAM NADZIEJE,ze jadnak coś jeszcze zrzucę (ale opornie mi idzie
Nie zostawiaj nic na ostatnia chwile. A po 2gie zawsze sukienke mozna zwęzic

Walt Disney

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości