![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY fotograf ślubny
ja jestem po poszukiwaniach fotografa - można powiedzieć że był dramat:P Jak któregoś zdjęcia mi się podobały, to wołał cenę 5-6 tysięcy!! Nie wiem kogo stać na takie zdjęcia, dla mnie do nierealne..
Po baaardzo długich poszukiwaniach udało mi się znaleźć piękne zdjęcia w wydaje mi się- normalnej cenie, płacę dodatkowo tylko za dojazd ![]() Umowę mam już podpisaną na 2015 rok ![]() Już mam zamówione zdjęcie w płatkach róż, oczami wyobraźni widzę już to zdjęcie nad łóźkiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
moja koleżanka miała z Radomska : https://www.facebook.com/marcinkalkapl dla mnie artysta!
teraz troche droższy ale zdjęcia robi boskie: https://www.facebook.com/michalgajzner?fref=ts a teraz mój: http://foto-video-arka.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
Witam.
Oferujemy indywidualne podejście, osobiste wykonanie usługi i bezkonkurencyjną cenę - w prostej ofercie, bez zbędnych dopłat. Najwyższa jakość jest naszym priorytetem. <ciach, reklama> Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2014-03-16 o 21:16 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
Ja osobiście polecam fotki tej Pani, która mnie fotografowała. Moim zdaniem czuć kobiecą rękę
![]() Podobają mi się też fotki tego Pana, ale sporo sobie liczył za dojazd do Poznania, bo jest gdzieś znad morza: http://elementybieli.com/fotografslubnypoznan.html |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Też mogę polecić paru dobrych fotografów.
Dobrze się z nimi pracuję, jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam do PW.
#126 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Ja od kilku znajomych słyszałam, że bardzo dobre zdjęcia ślubu (a potem chrztu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie NIE polecam Huberta Marciniaka z Kórnika k/Poznania. Zdjęcia są słabej jakości, fotograf nie podjął próby "wyciągnięcia" ani jednego zdjęcia, gdy go o to poprosiliśmy. Niektórzy goście weselni stwierdzili, że snuł się po lokalu jakby nie wiedział co tam robi...
Ale najgorsze jest to, że ślub był prawie rok temu a nadal nie mamy zdjęć w pełnej rozdzielczości ani odbitek. Sprawa skończy się niestety w sądzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Ja osobiście mogę polecić Panią Anie. www.annaczernecka.pl Jesteśmy mega zadowoleni ze zdjęć, które otrzymaliśmy. Ma wspaniałe wyczucie chwili. Jej zdjęcia są pełne ciepła i emocji.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Moja przyjaciółka korzystała w tym roku z usług poleconej przez znajomych pani fotograf. Nazywa się ona Jagoda Owczarek, działa głównie na terenie Katowic, ale z tego, co wiem, dojeżdża też do innych miast Polski. Tak czy inaczej zdjęcia zrobiła cudne. Warto zresztą zerknąć na jej portfolio czy bloga. Sama jako fotograf amator widzę, że kobieta ma dobry sprzęt i znakomicie wie, jak go używać, żeby wyłuskać z każdej fotografii to, co najważniejsze.
Edytowane przez kasprzyk Czas edycji: 2014-09-26 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Szukam dobrego fotografa ze śląska. Większość ma ceny zaczynające się od 2500 i to za np. wesele do pierwszego tańca.
Szukam kogoś do około 2000 zł. Znacie kogoś? |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Znajoma miała zdj wykonywane przez tą fotografkę : http://kasiaskrzypek.com/ i zazdroszcze, bo super zdjęcia, może sama kiedyś sie załapie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Namiary się przydają
![]() Mamy jeszcze dwóch w cenie około 2.000 zł, ale musimy się z nimi spotkać i sprawdzić czy to jest to. |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]() |
#136 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Moja siostra robiła wesele w Katowicach - miała nie rzucających się w oczy fotografów, zamówiła u nich fajną fotoksiążkę i wiem, że nie zapłaciła więcej niż 1800 zł - byli do oczepin - a zdjęcia na prawdę super. Jak się dobrze poszuka - to znajdziesz! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=592482&page=2 Ja osobiście też szukam fotografa na ślub i na 90% zdecyduje się na Tomasza Skibe, bardzo odpowiada mi jego styl, cena 2600 za cale wesele i plener w innym dniu. Podobali mi się też Robert Tomaszewski i Tomasz Horowski ceny podobne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
oł to nie wiedziałam, z drugiej strony im fotograf lepsze zdj robi tym więcej bierze. trudno się dziwić. Ja biorę pod uwage ze jeśli chciałabym mieć satysfakcjonujace mnie zdjecia to muszę odłożyć sporo na fotografa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
Przestrzegam przed tym fotografem: Daniel Chróściel z Siedlec (www.myslub.pl)- NIE POLECAM!
Wzięłam go ze względu na cenę i wystawiał się w Pałacu Kultury w Warszawie, to myślałam, że prezentuje poziom. Podpisaliśmy umowę z jego "agencją" i przysłał nam studenta logistyki zamiast fotografa! Zdjęcia masakryczne, prześwietlone! Wydałam fortunę i straciłam dużo czasu, żeby je jakoś uratować. A ten gnój nawet się nie poczuwał, po prostu kontakt został zerwany. Teraz żałuję, że nie wniosłam sprawy do sądu, ale przedawnienia jeszcze nie ma i mocno się nad tym zastanawiam. Pieniędzy, nerwów i czasu nikt mi nie zwróci, ale niech chociaż ten oszust ma mniej klientów i przestanie nabierać ludzi! Więc proszę, informujcie wszystkich, co to za typ. Edytowane przez Mini_ Czas edycji: 2014-11-03 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Work, work, work
|
Cytat:
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Polecam fotografa, który robił zdjęcia na ślubie siostry. Wyszły rewelacyjnie, takie pomysłowe, nietuzinkowe, naprawdę robota na wysokim poziomie. Zapłaciła 2 tys. za ślub (wcześniej błogosławieństwo w domu panny młodej), wesele, plener, albumy, zdjęcia na płycie. Można się z nim dogadywać , co do stawki –siostrze opuścił 200zł, ale była tak zadowolona, że i tak zapłaciła mu całość :p Jego strona internetowa:(reklama)
Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2014-11-18 o 20:24 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Skoro odświeżono wątek to pochwalę się, że my już swojego fotografa znaleźliśmy
![]() Pan Jacek Gąsiorowski z Warszawy (nie podaję strony, można łatwo wygooglać), cenowo półka średnia warszawska. Jego styl mnie zachwycił, głównie ze względu na kolory (chociaż to wyłącznie kwestia gustu). Poza tym moim zdaniem fajnie "łapie" momenty i emocje, nie kombinuje zbytnio z kadrami. Kontakt jak do tej pory na plus, umowa profesjonalnie przygotowana (na spotkaniu przeczytaliśmy całą punkt po punkcie, żeby nie było wątpliwość, co kto jak interpretuje), Pan Jacek był otwarty na nasze propozycje, cierpliwie odpowiadał na pytania i otwarcie mówił, co robi, jak pracuje, co poleca a czego nie. Dodatkowym dla nas plusem było też to, że często fotografuje ze swoją partnerką, która robi też video ślubne, dzięki czemu podczas uroczystości nie przeszkadzają sobie wzajemnie i nie wchodzą w kadry, bo znają swój styl pracy. Podsumowując - na dzień dzisiejszy jestem zadowolona i nie mogę się doczekać efektu końcowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
|
reklama
Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2014-12-11 o 21:12 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
A ja polecam moją fotografkę photomarika [reklama] . Działa głownie na terenie Warszawy i Mazowsza. Od tego roku ma tworzyć markę tylko ślubną , bo oprócz fotografii ślubnej zajmuje się fotografią dziecięcą i rodzinną.
Poleciła mi ją przyjaciółka i obie jesteśmy zachwycone, dlatego polecamy dalej. Naturalne zdjęcia, niepozowane , do tego przemiła, kulturalna osoba , bardzo ciepła i serdeczna - bardzo pomogła mi się odprężyć podczas przygotowań, za co jestem jej niezmiernie wdzięczna. A album jaki nam przygotowała- coś wspaniałego ! Tradycyjny, ręcznie dekorowany koronką, taśmami, ekopapierowymi najklejkami. Za wysoką jakość warto zapłacić więcej, przynajmniej jeśli chodzi o uwiecznienie tak wyjątkowego dnia jakim jest ślub. Edytowane przez Lilka233 Czas edycji: 2015-01-25 o 20:57 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Ja polecam Agnieszka Klosinska, mysle ze jej zdjecia mowia same za siebie.
Edytowane przez gosia78wawa Czas edycji: 2015-02-24 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was korzystała z usług tego studia: www.bellarte.pl ? Podobno fajne zdjęcia i niskie ceny, tylko coś tych zdjęć ślubnych na stronie trochę mało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
Bardzo polecam panią fotograf z Krakowa, nazywa się Anna Renarda. Robiła sesje zaręczynowa i ślubna mojej siostry i zdjęcia wyszły piękne. Jak będę brała ślub to też pewnie skorzystam z jej usług, wiadomo że najlepiej zdecydować się na kogoś sprawdzonego.
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Sama nie mam jeszcze żadnych doświadczeń, ale moja siostra brała ślub całkiem niedawno i jest bardzo zadowolona ze zdjęć fotograf z Krakowa, z tego co wiem to też działa w Warszawie i Rzeszowie. Pani nazywa się Anna Renarda. Edytowane przez AnnaB87 Czas edycji: 2015-03-16 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2015-03-23 o 14:26 Powód: reklama |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.