DOBRY fotograf ślubny - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-12, 09:00   #121
bejbi_22
Przyczajenie

Dot.: DOBRY fotograf ślubny

ja jestem po poszukiwaniach fotografa - można powiedzieć że był dramat:P Jak któregoś zdjęcia mi się podobały, to wołał cenę 5-6 tysięcy!! Nie wiem kogo stać na takie zdjęcia, dla mnie do nierealne..
Po baaardzo długich poszukiwaniach udało mi się znaleźć piękne zdjęcia w wydaje mi się- normalnej cenie, płacę dodatkowo tylko za dojazd
Umowę mam już podpisaną na 2015 rok Pochwalę się bo takich zdjęć właśnie szukałam - www.tomaszsuszczynski.pl
Już mam zamówione zdjęcie w płatkach róż, oczami wyobraźni widzę już to zdjęcie nad łóźkiem:roz a:
bejbi_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-13, 10:13   #122
pati0090
Zakorzenienie

moja koleżanka miała z Radomska : https://www.facebook.com/marcinkalkapl dla mnie artysta!
teraz troche droższy ale zdjęcia robi boskie: https://www.facebook.com/michalgajzner?fref=ts

a teraz mój: http://foto-video-arka.pl/

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-16, 08:41   #123
dyska21
BAN stały

Witam.
Oferujemy indywidualne podejście, osobiste wykonanie usługi
i bezkonkurencyjną cenę - w prostej ofercie, bez zbędnych dopłat.
Najwyższa jakość jest naszym priorytetem.
<ciach, reklama>

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2014-03-16 o 21:16 Powód: reklama
dyska21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 15:39   #124
JuleczkaK
Przyczajenie

Ja osobiście polecam fotki tej Pani, która mnie fotografowała. Moim zdaniem czuć kobiecą rękę - www.aureliafrydrych.pl.

Podobają mi się też fotki tego Pana, ale sporo sobie liczył za dojazd do Poznania, bo jest gdzieś znad morza: http://elementybieli.com/fotografslubnypoznan.html
JuleczkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 11:16   #125
Lady Million
Raczkowanie

GG do Lady Million

Też mogę polecić paru dobrych fotografów.

Dobrze się z nimi pracuję, jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam do PW.
01.11.16r.

Lady Million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 14:32   #126
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady Million Pokaż wiadomość
Też mogę polecić paru dobrych fotografów.

Dobrze się z nimi pracuję, jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam do PW.
no wreszcie wiadomo że nie reklama .Możesz też wrzucic kilka zdjec nie podpisanych
Dione jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 10:46   #127
Poznanska Lasica
Raczkowanie

Ja od kilku znajomych słyszałam, że bardzo dobre zdjęcia ślubu (a potem chrztu ) można dostać w http://www.fotoewa.pl/. Ewa ma genialną rękę do zdjęć, czuje i wie w którym momencie nacisnąć spust migawki żeby uwiecznić najwspanialszy moment na zdjęciu
Poznanska Lasica jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-14, 17:38   #128
CALIMERA 82
Przyczajenie

Zdecydowanie NIE polecam Huberta Marciniaka z Kórnika k/Poznania. Zdjęcia są słabej jakości, fotograf nie podjął próby "wyciągnięcia" ani jednego zdjęcia, gdy go o to poprosiliśmy. Niektórzy goście weselni stwierdzili, że snuł się po lokalu jakby nie wiedział co tam robi...
Ale najgorsze jest to, że ślub był prawie rok temu a nadal nie mamy zdjęć w pełnej rozdzielczości ani odbitek. Sprawa skończy się niestety w sądzie...
CALIMERA 82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 17:03   #129
gabiii85
Przyczajenie

Ja osobiście mogę polecić Panią Anie. www.annaczernecka.pl Jesteśmy mega zadowoleni ze zdjęć, które otrzymaliśmy. Ma wspaniałe wyczucie chwili. Jej zdjęcia są pełne ciepła i emocji.
gabiii85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 13:27   #130
Sonnenschein85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Naprawdę dobry jest Radosław Radziszewski, znam dziewczynę, która go miała i bała bardzo zadowolona. Ceny dość duże, ale jaka jakość!
My mieliśmy tego fotografa-samouka na naszym weselu w zeszłym roku i nie byliśmy zadowoleni ze zdjęć - brakowało ujęć z wyjścia z kościoła, z pierwszego tańca, z rodzicami, świadkami.... ogólnie bardzo kiepsko. Ten fotograf jest też bardzo marudny, jeśli chodzi o Wasze życzenia odnośnie pleneru i nie daje wskazówek jak pozować Mieliśmy robioną sesję z dzieckiem u profesjonalnego fotografa i róznica jest naprawdę niebotyczna.
Sonnenschein85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 07:31   #131
kasprzyk
Raczkowanie

Moja przyjaciółka korzystała w tym roku z usług poleconej przez znajomych pani fotograf. Nazywa się ona Jagoda Owczarek, działa głównie na terenie Katowic, ale z tego, co wiem, dojeżdża też do innych miast Polski. Tak czy inaczej zdjęcia zrobiła cudne. Warto zresztą zerknąć na jej portfolio czy bloga. Sama jako fotograf amator widzę, że kobieta ma dobry sprzęt i znakomicie wie, jak go używać, żeby wyłuskać z każdej fotografii to, co najważniejsze.

Edytowane przez kasprzyk
Czas edycji: 2014-09-26 o 07:34
kasprzyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 09:50   #132
Mydlo
Przyczajenie

Szukam dobrego fotografa ze śląska. Większość ma ceny zaczynające się od 2500 i to za np. wesele do pierwszego tańca.
Szukam kogoś do około 2000 zł. Znacie kogoś?
Mydlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 12:12   #133
mela6783
Raczkowanie

Znajoma miała zdj wykonywane przez tą fotografkę : http://kasiaskrzypek.com/ i zazdroszcze, bo super zdjęcia, może sama kiedyś sie załapie.
mela6783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 09:21   #134
Mydlo
Przyczajenie

Namiary się przydają

Mamy jeszcze dwóch w cenie około 2.000 zł, ale musimy się z nimi spotkać i sprawdzić czy to jest to.
Mydlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 21:29   #135
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez mela6783 Pokaż wiadomość
Znajoma miała zdj wykonywane przez tą fotografkę : http://kasiaskrzypek.com/ i zazdroszcze, bo super zdjęcia, może sama kiedyś sie załapie.
A wiesz jaki zakres cenowy?
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 12:48   #136
dyska1234
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Mydlo Pokaż wiadomość
Szukam dobrego fotografa ze śląska. Większość ma ceny zaczynające się od 2500 i to za np. wesele do pierwszego tańca.

Moja siostra robiła wesele w Katowicach - miała nie rzucających się w oczy fotografów, zamówiła u nich fajną fotoksiążkę i wiem, że nie zapłaciła więcej niż 1800 zł - byli do oczepin - a zdjęcia na prawdę super. Jak się dobrze poszuka - to znajdziesz!
dyska1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 13:03   #137
orion_lady
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mydlo Pokaż wiadomość
Jest wątek na wizażu o fotografach ze śląska, przejrzyj jest duzo propozycji:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=592482&page=2
Ja osobiście też szukam fotografa na ślub i na 90% zdecyduje się na Tomasza Skibe, bardzo odpowiada mi jego styl, cena 2600 za cale wesele i plener w innym dniu. Podobali mi się też Robert Tomaszewski i Tomasz Horowski ceny podobne.
orion_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 08:36   #138
mela6783
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
A wiesz jaki zakres cenowy?
Nie wiem jak teraz ale znajoma coś koło 3,5 tys dawała chyba. No ale mówi że nie żałuje. Najlepiej wysłać zapytanie.
Stary 2014-10-10, 09:08   #139
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez mela6783 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak teraz ale znajoma coś koło 3,5 tys dawała chyba. No ale mówi że nie żałuje. Najlepiej wysłać zapytanie.
już to zrobiłam.Cena wzrosła.i to dość sporo,bo dwukrotnie prawie że
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-11, 10:56   #140
mela6783
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
już to zrobiłam.Cena wzrosła.i to dość sporo,bo dwukrotnie prawie że
oł to nie wiedziałam, z drugiej strony im fotograf lepsze zdj robi tym więcej bierze. trudno się dziwić. Ja biorę pod uwage ze jeśli chciałabym mieć satysfakcjonujace mnie zdjecia to muszę odłożyć sporo na fotografa.
Stary 2014-11-03, 10:40   #141
Mini_
Przyczajenie

Przestrzegam przed tym fotografem: Daniel Chróściel z Siedlec (www.myslub.pl)- NIE POLECAM!
Wzięłam go ze względu na cenę i wystawiał się w Pałacu Kultury w Warszawie, to myślałam, że prezentuje poziom. Podpisaliśmy umowę z jego "agencją" i przysłał nam studenta logistyki zamiast fotografa! Zdjęcia masakryczne, prześwietlone! Wydałam fortunę i straciłam dużo czasu, żeby je jakoś uratować. A ten gnój nawet się nie poczuwał, po prostu kontakt został zerwany. Teraz żałuję, że nie wniosłam sprawy do sądu, ale przedawnienia jeszcze nie ma i mocno się nad tym zastanawiam.
Pieniędzy, nerwów i czasu nikt mi nie zwróci, ale niech chociaż ten oszust ma mniej klientów i przestanie nabierać ludzi! Więc proszę, informujcie wszystkich, co to za typ.

Edytowane przez Mini_
Czas edycji: 2014-11-03 o 11:02
Mini_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 10:44   #142
21kasia21
Work, work, work

Cytat:
Napisane przez Mini_ Pokaż wiadomość
Przestrzegam przed tym fotografem: Daniel Chrościel z Siedlec (www.myslub.pl)- NIE POLECAM!
Wzięłam go ze względu na cenę i wystawiał się w Pałacu Kultury w Warszawie, to myślałam, że prezentuje poziom. Podpisaliśmy umowę z jego "agencją" i przysłał nam studenta logistyki zamiast fotografa! Zdjęcia masakryczne, prześwietlone! Wydałam fortunę i straciłam dużo czasu, żeby je jakoś uratować. A ten gnój nawet się nie poczuwał, po prostu kontakt został zerwany. Teraz żałuję, że nie wniosłam sprawy do sądu, ale przedawnienia jeszcze nie ma i mocno się nad tym zastanawiam.
Pieniędzy, nerwów i czasu nikt mi nie zwróci, ale niech chociaż ten oszust ma mniej klientów i przestanie nabierać ludzi! Więc proszę, informujcie wszystkich, co to za typ.
Nie raz i nie dwa uczulałam, na to, kto przychodzi na wesele robić zdjęcia. Niestety agencje czy studia właśnie tak to praktykują. Dają studenciakowi 300 czy 500zł, a ze wesele zgarniają po 3 tys złotych, więc mają skromnie licząc 2500zł na czysto. Potem tylko wrzucą zdjęcia do programu, ustawią gotowy preset, coś pokadrują i zdjęcia gotowe. Można? Można.
Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp.

Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
21kasia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 18:43   #143
artvisage
Przyczajenie

Polecam fotografa, który robił zdjęcia na ślubie siostry. Wyszły rewelacyjnie, takie pomysłowe, nietuzinkowe, naprawdę robota na wysokim poziomie. Zapłaciła 2 tys. za ślub (wcześniej błogosławieństwo w domu panny młodej), wesele, plener, albumy, zdjęcia na płycie. Można się z nim dogadywać , co do stawki –siostrze opuścił 200zł, ale była tak zadowolona, że i tak zapłaciła mu całość :p Jego strona internetowa:(reklama)

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2014-11-18 o 20:24 Powód: reklama
artvisage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 23:03   #144
plummie
Raczkowanie

Skoro odświeżono wątek to pochwalę się, że my już swojego fotografa znaleźliśmy
Pan Jacek Gąsiorowski z Warszawy (nie podaję strony, można łatwo wygooglać), cenowo półka średnia warszawska.
Jego styl mnie zachwycił, głównie ze względu na kolory (chociaż to wyłącznie kwestia gustu). Poza tym moim zdaniem fajnie "łapie" momenty i emocje, nie kombinuje zbytnio z kadrami.
Kontakt jak do tej pory na plus, umowa profesjonalnie przygotowana (na spotkaniu przeczytaliśmy całą punkt po punkcie, żeby nie było wątpliwość, co kto jak interpretuje), Pan Jacek był otwarty na nasze propozycje, cierpliwie odpowiadał na pytania i otwarcie mówił, co robi, jak pracuje, co poleca a czego nie.
Dodatkowym dla nas plusem było też to, że często fotografuje ze swoją partnerką, która robi też video ślubne, dzięki czemu podczas uroczystości nie przeszkadzają sobie wzajemnie i nie wchodzą w kadry, bo znają swój styl pracy.

Podsumowując - na dzień dzisiejszy jestem zadowolona i nie mogę się doczekać efektu końcowego
plummie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-11, 20:38   #145
szymonnet
BAN stały

reklama

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2014-12-11 o 21:12 Powód: reklama
szymonnet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 11:16   #146
Lilka233
Przyczajenie

A ja polecam moją fotografkę photomarika [reklama] . Działa głownie na terenie Warszawy i Mazowsza. Od tego roku ma tworzyć markę tylko ślubną , bo oprócz fotografii ślubnej zajmuje się fotografią dziecięcą i rodzinną.

Poleciła mi ją przyjaciółka i obie jesteśmy zachwycone, dlatego polecamy dalej. Naturalne zdjęcia, niepozowane , do tego przemiła, kulturalna osoba , bardzo ciepła i serdeczna - bardzo pomogła mi się odprężyć podczas przygotowań, za co jestem jej niezmiernie wdzięczna.

A album jaki nam przygotowała- coś wspaniałego ! Tradycyjny, ręcznie dekorowany koronką, taśmami, ekopapierowymi najklejkami. Za wysoką jakość warto zapłacić więcej, przynajmniej jeśli chodzi o uwiecznienie tak wyjątkowego dnia jakim jest ślub.

Edytowane przez Lilka233
Czas edycji: 2015-01-25 o 20:57 Powód: reklama
Lilka233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 21:25   #147
gosia78wawa
Przyczajenie

Ja polecam Agnieszka Klosinska, mysle ze jej zdjecia mowia same za siebie.

Edytowane przez gosia78wawa
Czas edycji: 2015-02-24 o 21:26
gosia78wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 14:37   #148
kasjar3
Przyczajenie

Dziewczyny, czy któraś z Was korzystała z usług tego studia: www.bellarte.pl ? Podobno fajne zdjęcia i niskie ceny, tylko coś tych zdjęć ślubnych na stronie trochę mało.
kasjar3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 09:54   #149
AnnaB87
BAN stały

Bardzo polecam panią fotograf z Krakowa, nazywa się Anna Renarda. Robiła sesje zaręczynowa i ślubna mojej siostry i zdjęcia wyszły piękne. Jak będę brała ślub to też pewnie skorzystam z jej usług, wiadomo że najlepiej zdecydować się na kogoś sprawdzonego.

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez baska13 Pokaż wiadomość
Czy możecie napisać coś w tym temacie? Chodzi mi głównie o wasze doświadczenia.
Sama nie mam jeszcze żadnych doświadczeń, ale moja siostra brała ślub całkiem niedawno i jest bardzo zadowolona ze zdjęć fotograf z Krakowa, z tego co wiem to też działa w Warszawie i Rzeszowie. Pani nazywa się Anna Renarda.

Edytowane przez AnnaB87
Czas edycji: 2015-03-16 o 09:49
AnnaB87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 10:19   #150
katarzynapolarska
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Cicija Pokaż wiadomość
Nie koniecznie też trzeba płacić 4- 5 tysięcy za f0t0grafie ślubną. Na dzień dzisiejszy jest wiele firm, które dorównują tym, rzekomo pierwszoligowym, wystarczy poszukać. Najważniejsza rzecz dziewczyny:

Bądźcie świadome swojego wyboru, wybierajcie fotografa ślubnego na podstawie całych reportaży, a nie portfolia ! Portfolio można przejrzeć i to wszystko, dobry fotograf potwierdzi swoje umiejętności w dobrze wykonanym reportażu ślubnym.
Mi się wydaje, że jeżeli jest taka możliwość, to najlepiej wziąć sprawdzonego fotografa. Byłam rok temu na weselu u kuzynki, a potem widziałam efekty pracy pani fotograf. Zdjęcia wyszły super. Dlatego na mój ślub też zamierzam z skorzystać z usług pani, która nazywa się [reklama]

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2015-03-23 o 14:26 Powód: reklama
katarzynapolarska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości