|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co zamiast nieszczęsnego BOLERKA?
mój wynalazek do okrycia , nie przydał się na weselu ale podczas seji znalazł swoje miejsce, ani to sweterek ani bolerko a nad ranem po wyjściu z sali grzeje
![]() lub dla mega zwariowanych 2 zdjęcie już z sesji zupełnie la luzie w trochę mrocznym stylu bo lis można dostac również w kolorze srebrnym i może w grudniu by pasował
Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2011-10-03 o 13:43 |
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo fajny pomysł, całkiem coś innego niż standartowe bolerko. Dzięki za podpowiedź, sama mam dylemat co nałożyc na ramiona, gdy będzie chłodno.
)
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
NIGDY W ŻYCIU nie założyłabym futra z prawdziwego lisa!
Rozumiem sztuczne futerka bo to fajna sprawa i na allegro sporo takich ekolek za 40zł ale PRAWDZIWE FURTO i to jeszcze z głową!? |
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
lis ze zdjęcia ma chyba z 30 lat wygrzebany na strychu u babci bo kiedyś nie było sztucznych a poza tym lubię futerka ale mnie nie stac
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
kochane, ja mam ślub 4 lutego, więc muszę mieć jakieś okrycie. Macie może przykłady jakiś płaszczyków, pelerynek bądz ciepłych bolerek? Futerka zdecydowanie odpadaja
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Podbijam!
Ja też potrzebuję czegoś ciepłego na luty, ale niestety salony nic ciekawego nie mają |
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
a ja poszukuje czegoś co by do tej sukni pasowało Załącznik 4318545 na pewno będę miała welon, dodatkowo do kościoła może jeszcze długi taki 2m.
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Hymmm może biały płaszczyk? Widziałam kilka niesamowitych w C&A
trochę za cienkie do noszenia jako zwykły płaszczyk na zimę, ale myślę że do sukni ślubnej w sam raz! STRAAAAAAAAAAAAAASZNIE mi się podobały, ale w komunikacji miejskiej byłby od razu czarny
|
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Ślub jest w maju(19) więc płaszczyk chyba trochę za ciepło by wyglądał, zastanawiałam sie nad sweterkiem albo jakąś peleryną czy czymś takim. Poza tym planuje zielone dodatki(buty, kwiaty i welon) więc nie wiem co by pasowało i jaki kolor i czy w ogóle, ponieważ do kościoła chce mieć długi welon a na całą resztę imprezy krótki,a może jak będzie mi zimno w kościele to się welonem przykryje
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo jakoś nie bardzo widzę cokolwiek jeszcze dodatkowo na tych rękawkach...same w sobie są dość dekoracyjne, szkoda byłoby przykrywać.Btw, na prawdę planujesz zielony welon? Gratuluję wyobraźni, ja jakoś nie potrafię sobie tego..."uwizualnić" ![]()
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
źle się wyraziłam welon będzie w kolorze ecri czy jak to tam się pisze i tylko koraliki na nim będą zielone ponieważ nigdzie nie znalazłam zielonego miękkiego tiulu.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
W tym roku maj był bardzo ciepły ja 21go szlam z gołymi ramionami i było mi gorąco
a zastanawiałam się nad etolą
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
A co powiecie na taką chustę (ta akurat jest łowicka, bo i ja z Łowicza). Wesele planujemy na wrzesień, więc może być różnie, szczególnie wieczorem i zastanawiam się, czy taka chusta by pasowała. Generalnie chciałabym wpleść kilka elementów łowickich na weselu
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
BAN stały
|
Jeśli będą i inne akcenty to jak najbardziej za!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
czy któraś z Was wie gdzie mogę kupić ładną, prostą etolę z tiulu? "zwierzęce" nie wchodzą w grę
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
A szukałaś na allegro?
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie szukałam i strasznie ciężko, z futerkowymi nie ma problemu ale ładnych tiulowych nie ma
|
|
#139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W mojej okolicy w sklepach dosłownie nie ma wyboru żadnego. Nic. Jedynie satynowe paskudy i koronkowe. Więc chyba uszyje u krawcowej. Masz na oku jakis konkretny krój? |
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jestem teraz za granicą, gdzie za szycie zapłaciłabym krocie :/
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się to
Może skopiuję pomysł? I nawet suknie mam podobna jak ze zdjęcia. A może masz kogoś w Polsce kto by Ci to załatwił? Tak by było chyba najprościej
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw spróbuję sama chyba poszukać
nie chciałabym nikogo fatygować, na szczęście jeszcze troszkę czasu jest do 5 maja. Uważam, że etola jest bardzo ładna i pasuje do większości sukienek a jaką masz suknię?
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
A może tam gdzie teraz jesteś coś znajdziesz? Może uda się coś taniego znaleźć
![]() to moja kiecka, nie mam pojęcia jakie bolerko do niej pasuje
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładna sukieneczka! na bank bardzo wygodna. Myślę, że etola będzie do niej pasowała idealnie
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Wygodna i to bardzo
A Ty jaka masz?
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Twoja sukienka ma to coś
masz też pełną dowolność dodatków! moja sukienka była już na wizażu, ale zostało mocno skrytykowana, więc ją usunęłam, żeby się niepotrzebnie nie dołować Przy niektórych sylwetkach proste, greckie i rybki nie mają racji bytu a cekiny tak naprawdę nie rzucają się w niej w oczy. W rzeczywistości góra błyszczy ale bardziej perełkami i kryształkami niż jak to ktoś stwierdził "tandetnymi" cekinami. Ja jestem w niej zakochana, jest dokładnie taka jaką sobie wyobraziłam. Będę mieć ten rozmiar co jest na zdjęciu, tylko ciut większe serduszko.Decyzja podjęta, zaliczka wpłacona i czekam do kwietnia
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
No chyba żartujesz-jak to skrytykowana? Ja nie lubię tego kroju( bo mi nie pasuje), ale Ty wyglądasz świetnie. Sama bym taką z ciekawości zmierzyła
Większe serduszko to dobry pomysł. I nie wygląda tandetnie czasem mam wrażenie, że dziewczyny tutaj krytykują wszystko co nie jest zgodne z ich gustem- a przecież każdy ma inny. I każdy ma inną wizję swojego wyglądu
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Natina tez nie wiem dlaczego Cię skrytykowano! ja nie przepadam za księżniczkami bo źle się w nich czuje, ale niektórym dziewczynom BARDZO w nich ładnie i ty jesteś jedną z nich
Twoja suknia mieni się jak mróz Dla mnie idealna dla królowej śniegu! Na prawdę!!! Sama lubię bardzo skromne suknie, ale jestem też sroką (stąd dłuuugie i bardzo błyszczące kolczyki) jeśli nie przesadzisz z dodatkami to będzie SUPER i bardzo z klasą na pewno zero naszyjników, łańcuszków itp. Polecałabym małe nie wiszące kolczyki za to długi tren
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, Takaya! dziękuję, cieszę się, że się komuś spodobałam. To był jedyny fason, który "zrobił" mi talię
właśnie nie mam zamiaru szaleć z dodatkami. Suknia sama w sobie już ma wystarczająco świecidełek. Może lekka bransoletka + wkrętki wystarczą jeszcze raz dzięki! Marta! jedna dziewczyna ma do sprzedania etolę na allegro tzn. z sukienką, ale pytałam czy nie chce sprzedać samej etoli i zaproponowała 70 zł z przesyłką więc myślę, że nie drogo. Mi nie pasuje niestety bo się okazało, że materiał połyskuje lekko a w przypadku mojej sukni to już będzie za dużo. Jak chcesz namiary to napisz do mnie na priva
|
|
#150 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

trochę za cienkie do noszenia jako zwykły płaszczyk na zimę, ale myślę że do sukni ślubnej w sam raz! STRAAAAAAAAAAAAAASZNIE mi się podobały, ale w komunikacji miejskiej byłby od razu czarny 

14. 07. 2012