|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Czesc dziewczyny,dzisiaj dzien zakochanych
![]() Cytat:
Do tego ten chemiczny kolor.. aniu trzymam kciuki za wyniki. A ja dostalam od Tz-ta taki kuferek na bizuterie i pluszowe serducho z labradorkiem wieczorem idziemy do meksykanskiej restauracji a za chwile na 2 godziny relaksu do spa. Tz byl zachwycony tym moim pomyslem ![]() deser jaki masz smakowity nick pewnie ze dasz rade z tego wyjsc! jak na razie to omijaj drogerie szerokim lukiem i zuzywaj
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, że smakowity ![]() Uwielbiam słodkie jadalne zapachy, kokos, karmel, czekolada I takie kosmetyki najczęściej wybieram. Postaram się omijać drogerie, ale nie będzie to łatwe Dziewczyny, z okazji dnia Walentego życzę wam dużo miłości
|
|
#123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy ![]() Cytat:
Ja zabieram swojego TŻ-a na 17:00 na masaż perłowy we dwoje do spa Ale mama mi kupiła kosmetyków Wszystko z Synergena: dwa żele pod prysznic + krem do mycia twarzy, peeling i tonik do cery trądzikowej + puder A tak bardzo się starałam nie przekroczyć ilości 100 kosmetyków w pielęgnacji |
||
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Koshatko: jak dobrze, że nie jestem z tych kobiet, które we wszystko wierzą i łykają każde słodzenie
|
#125 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale masz nick.
|
|
#126 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Ale się perfumowo-prezentowo zrobiło.
![]() Nusia daj znać jak ten masaż. Kupiłam dzisiaj 3 nowe maseczki Ziaji w saszetkach, w moim Rossmannie nie było chyba czerwonej i różowej. U Was są?
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, nowy watek, a juz 5 stron...
![]() Bylam dzis w Rossmannie po wode brzozowa do wlosow, na watku pielegnacyjnym naczytalam sie, ze opoznia przetluszczanie sie wlosow. Kupilam firmy Isana, tylko, ze opakowanie nie ma atomizera, bede musiala ja przelac do innej buteleczki Dobrze, ze konczy mi sie tonik w sprayu ![]() Poza tym kupilam waciki 120 szt., mydlo w plynie do rak Isana roza i jogurt, serum Radicala do oslabionych wlosow i podklad w musie Manhattan (mial naklejke nowosc, wiec chyba niedawno sie pojawil, wzielam taki opalony bez, b. ladny kolorek
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2011-02-14 o 18:36 |
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Było bosko
Nawet TŻ-owi się podobało ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Będziecie moimi walentynkami Dziewczyny?
![]() Ja dzisiaj zostałam obdarowana różą i bułeczkami z czekoladą, które TŻ sam upiekł. Pycha! Co do perfumowych prezentów - też dostałam od TŻta Lolitę, ale już z miesiąc temu. Uwielbiam ten zapach. TŻtowi też się na mnie podoba ![]() W sobotę kupiłam: fioletową konturówkę do oczu, bazę pod cienie Joko, maseczkę Ziaji z zieloną glinką i tonik ogórkowy Ziaji. Wszystko przemyślane i koniecznie potrzebne
|
#130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() poza tym, ksiezniczko, jeszcze ja Ci nie gratulowałam uporządkowania - dobrze zorganizowany zbiorek ![]() zapomniałabym! w ciągu ostatniego tygodnia zużyłam: 1. korektor pod oczy Vipera 2. migdałowy żel pod prysznic Avon 3. oliwkowe mydło do ciała Ziaja 4. czekoladowy krem do rąk Ziaja 5. i dzisiaj znienawidzony szampon Gliss Kur do włosów brązowych - z tego jestem najbardziej zadowolona, bo nienawidziłam go całym sercem!
Edytowane przez smakowanie Czas edycji: 2011-02-14 o 22:33 |
|
|
|
|
#131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Rzeczywiście kwalifikujesz się do naszej gromadki . A nick faktycznie apetyczny ![]() Cytat:
. Zwłaszcza zimą mam fazę na takie zapachy Gratuluję wszystkich zużyć, z racji przerwy w zaglądaniu nie cytuję każdego z osobna
|
|||
|
|
|
#132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Deser witaj.
Smakowanie piękne zużycia. ![]() Cytat:
I tak jak Gani dorzuciłabym wanilię. I cynamon. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Śmieszą mnie laski które jeszcze kolesia nie widziały a są "zakochane" po kontakcie na gg czy portalu.
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z okazji walentynek zostałam już w niedzielę zabrana do kina (a muszę zaznaczyć że mieszkam na zadupiu polski i do kina mamy 80 km ) mieliśmy okrojony wybór filmów ponieważ wcześniej staliśmy prawie godzinę w kolejce w mc donalds wybrałam więc "jak się pozbyć cellulitu" no później jeszcze romantyczny wieczór, wczoraj cały dzień też razem, dostałam wielkie pudełko czekoladek i pięknego dużego storczyka na szczęście nie dostałam nic kosmetycznego
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostalam na Walentynki roze czerwona i czekolade hihihih
![]() Ale to jeszcze nic! Oprocz tego maz sprezentowal mi pizame jasnorozowa - koszula z dlugim rekawem plus gacie, koszula rozowa z kolnierzykiem i mankietami w wezowy (!) wzor, spodnie cale w ten wzor. Normalnie padlam, jak zobaczylam ten wynalazek Oczywiscie achnelam glosno, zeby sie cieszyl, ze mi sie podoba, no ale ja tego raczej przy ludziach nie ubiore Ta pizamka jest w stylu niuni Barbie stajl...Ale co tam...w lozku nikt mnie raczej nie widzi, to bede ubierac, niech sie chlop cieszy ![]() EDIT: A propos tego musu Manhattan, dzis sie nim wymalowalam i jak na razie super, blyskawicznie sie rozprowadza na skorze, jest taki aksamitny, fajny. Zobacze wieczorem, czy bede sie bardzo swiecic...
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2011-02-15 o 10:57 |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki,ja tez super wypoczelam w Walentynki. Basen,prysznice z chromoterapia zmieniajace kolor i uwalniajace olejki, hydromasaz,sauna
po prostu bylo super! I tak zglodnielismy ze ze smakiem zjedlismy meksykanska kolacje ![]() zuzycia stoja w miejscu juz chyba nic sie nie zapowiada na ten miesiac no moze jeszcze zel pod prysznic |
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
ja poznałam kolesia z neta w podobny sposób, spotkałam się z nim, wydawało mi się, że jest idealny i po paru tygodniach zobaczyłam dopiero co to za potwór - w międzyczasie zapoznał mnie ze swoim znajomym i tak już jesteśmy razem trzeci rok
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyszedł mi dziś Nail Tek, także kurację czas rozpocząć ![]() A za niedługo jedziemy z TŻ-em odpoczywać do Racławic |
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Koshatka;25097851]Deser witaj.
I tak jak Gani dorzuciłabym wanilię. I cynamon. ![]() /QUOTE] Dziękuję wam za serdeczne przyjęcie Tak tak, wanilia i cynamon obowiązkowo, i jeszcze kawa Kończą mi się dwa balsamy- Tołpa i Vichy i jedna odżywka do włosów Apropo Walentynek, mi TŻ sprawił perfumki I LOVE LOVE Moschino, uwielbiam ten zapach
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też zużycia stoją ![]() Dziś byłam u dentysty i w ramach nagrody poszlam do natury. Kupilam tylko blyszczyk Essence XXL nudes 01 Poza tym złotego kwiatka do włosów na wesele
|
#141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#142 |
|
Miss Pudernica
|
Melduję się
![]() Z TŻtem się pogodziłam, jeszcze go wczoraj maglowałam o co mi chodzi, na szczęście się chłopak przestraszył, że tym razem złapałam takiego nerwa, zobaczymy jak dalej do tego będzie podchodził. Co do sposobu Koshatki, to ja go praktykuję regularnie ![]() Tzn jeżeli coś sie sprzeczamy albo mamy odmienne zdania, to zawsze i sobie i jemu mówię, jakbyś się czuł gdybym ja zrobiła/powiedziała coś tam. To samo gdy czasami ja przesadzam to znowu sobie tak tłumaczę. To chyba najlepsza metoda do osiągnięcia kompromisu i najłatwiej kogoś zrozumieć, gdy sami to przeżyjemy.A co do zuzywania to kończy mi się kilka rzeczy, lada dzień będa puste opakowania Nosku też się skusiałam na maseczki Ziaji, mam nawilżającą i regenerującą, tą ostatnią już używałam i ma taki znajomy zapach, ale nie mogę skojarzyć jaki kosmetyk tak pachniał I jest bardzo fajna, ładnie nawilżyła mi suche, łuszczące się placki na policzkach. Moje cera niestety ostatnio szaleje, dzisiaj będę się ratować tłustym kremem Penaten.
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
aante_e - super, że znów jest między Wami ok
Cieszę się, że miałyście, dzioszki, udane Walentynki ![]() Co do własnych to mam mieszane uczucia, bo... weekend minął jak zwykle, bez żadnych wyjątkowych akcentów . Nie dostałam nawet głupiej kartki . Ewentualnie może po prostu tego święta nie uznaje . Ja w każdym bądź razie zostawiłam mu kartkę pod poduszką, znalazł ją dopiero w poniedziałkowy wieczór i raczył mi przysłać sms, jaki to jest pozytywnie zaskoczony . Ja za to jestem z deka obrażona, choć on o tym nie wie
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Aante_e: mi też regenrujaca przypadła do gustu i jeszcze anty-stres
Nosku: użyłam kremu kozowego z Eveline. Zapach ma zupełnie inny niż Ziajowa koza, bardzo przypomina mi zapach starej migdałowej serii Naturals z Avonu ![]() Konsystencję ma bardzo dziwną, nie jest zbity jak te kremy poprzednie (z tej serii co np. sezamowe) tylko taką luźnawą, troszkę rzadką. Po pierwszym uzyciu niebzyt mnie zachwycił działaniem, ale po 3-4 już lepiej ![]() Co do walentynek to kolega zaprosił mnie do kina, później poszliśmy coś zjeść. Dostałam kwiaty + kinder bueno (i dla mamy też
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-02-15 o 18:27 |
|
|
|
#145 |
|
|
Hosenko dzięki za recenzję
kupię go kiedyś i sama wypróbuję, ale póki co osłabiłaś mój zapał i dobrze ![]() U mnie Walentynki były trochę antywalentynkowe, bo my z TŻ takiego kiczu nie lubimy raczej a ja maseczkę TBS oat&honey - wyczytał skubany na wishliście i kupił w trakcie poniedziałkowych zakupów. ![]() Jak tak chwalicie to zaraz sobie zrobię maskę regenerującą.
|
|
#146 | |||
|
Zakorzenienie
|
O tak.
Mogłabym mieszkać w Twojej łazience. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie uznaję tego dnia i dla mnie walentynki są przez 365 dni w roku a nie przez jeden. Cytat:
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#148 |
|
|
Pewnie oglądałaś.
"Życie jest piękne" w oryginale chyba "La vita e bella". Piona.
|
|
#149 | ||||
|
Zadomowienie
|
Udanego wypoczynku.
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli naprawdę jest Ci przykro to lepiej powiedz TŻ. Wydaje mi się, że warto mówić o takich rzeczach. Cytat:
![]() Cytat:
Ja wczoraj oglądałam "Zabiłem moją matkę".
|
|
#150 | ||||
|
Lady of Harley-Davidson
|
airwaves ja pierdziele, jakie Ty masz rzesy
Hosenko mi sie podobasz bardziej w czarnej sukience, tak klasycznie, szał Chardon witam mam na pewno wiecej niz Ty martula13, deser czekoladowy witam pisalyscie o problemach z sucha skora twarzy - tez to mialam 2 tyg temu byla ktoras w kinie na burlesce? chcemy sie przejsc z TZ w piatek, ale nie wiem, czy warto ![]() co do kremow mineral flowers - mam zolte, jestem zadwolona, szalu nie robia, ale ladnie nawilzaja i nie podrazniaja. za to ten ich zel do mycia twarzy nic nie robi, tylko ladnie pachnie. nie podraznia, ale nawet porzadnie nie myje. ![]() Cytat:
w moich czasach wiekszosc dziewczyny byla w takich pseudo-balowych-gorsetowych-napuszonych kiecach Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

Wszystko z Synergena: dwa żele pod prysznic + krem do mycia twarzy, peeling i tonik do cery trądzikowej + puder
Nie widzieliśmy się 2 tygodnie, a tak nam się nie układa, że dzisiaj napisałam mu, że się nie zobaczymy, straciłam cały entuzjam i chęć do układania tego wszystkiego..

) mieliśmy okrojony wybór filmów ponieważ wcześniej staliśmy prawie godzinę w kolejce w mc donalds
I jest bardzo fajna, ładnie nawilżyła mi suche, łuszczące się placki na policzkach. Moje cera niestety ostatnio szaleje, dzisiaj będę się ratować tłustym kremem Penaten.
. Nie dostałam nawet głupiej kartki
. Ja w każdym bądź razie zostawiłam mu kartkę pod poduszką, znalazł ją dopiero w poniedziałkowy wieczór i raczył mi przysłać sms, jaki to jest pozytywnie zaskoczony
Ja wczoraj oglądałam "Zabiłem moją matkę".