IRLANDZKIE MAMUSKI - NASZE BRZUSZKI I MALUSZKI cz. IV - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-25, 16:30   #121
pcynesia
Rozeznanie

Dot.: IRLANDZKIE MAMUSKI - NASZE BRZUSZKI I MALUSZKI cz. IV

Jagdeb, slodka ta Twoja Basienka jest

Sylwiatko, dzieki, Adas juz troche lepiej. Kaszle jeszcze, ale jest w dobrej formie, wiec miejmy nadzieje, ze kaszel niedlugo minie.
pcynesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 20:22   #122
ania_tb
Raczkowanie

My już po szczepieniu Oluś prawie nie zapłakała, mamusia być taka dumna Pani Dr obejrzała małą, osłuchała, zważyła, zmierzyła główkę i powiedziała że wszystko perfecto, a pryszczykami nie ma co się przejmować (w sumie to wszystkie już prawie znikły)
A jutro do pracy...buu

Pakusia to pewnie miałaś co kasować A Kuba to chciałby tatę zastąpić i się do waszego wyrka przeprowadzić Słodziak

Cytat:
Napisane przez aiofe Pokaż wiadomość
Chyba poczułam pierwsze ruchy Malucha To już nie tylko bulgotanie. Wręcz mam wrażenie ze coś mi się "ociera" od środka mam nadzieje ze już niedługo poczuje pierwszego kopniaka.
Kopniaczki są słodkie...do czasu aż trwają 2h i wszystkie wnętrzności Cię bolą

Cytat:
Napisane przez rusalka12 Pokaż wiadomość
dzis piatek wiec zamkne winiarnie jeszcze pozniej, ale jutro tz ma wolne, wiec wrobie go w poranne zabawy z malutka a sama pospie do 9:00 (tak sobie zaplanowalam, ale znajac zycie, zaraz jak mala wstanie, wezme ja i pojde na dol, zeby chlopak mogl pospac.on potrzebuje minimum 9h snu zeby normalnie funkcjonowac, a od kiedy ja wrocilam do pracy spi znacznie mniej-musi pracowac na rano, zebysmy mogli sie wymienic przy Zuzolu, czyli pobudka o 6:00, a spac idzie ok 23:30 bo musi nakarmic corke przed snem ) dobrze, ze ja nie potrzebuje tyle spac. choc miloby bylo przespac 5h bez zadnej przerwy
Wstyd się przyznać, ale ja też śpię 8-9h, czasami z krótką przerwą, ale zawsze Po 7 jestem słabo wyspana

Jagdeb
jaka słodziakowata śmieszka Zdjęcie bombowe

Edytowane przez ania_tb
Czas edycji: 2011-02-25 o 20:39
ania_tb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 20:38   #123
stokrotka_
Zadomowienie

hello Babolki

ja tak najpierw prosto z mostu z pytaniem : czy któraś może miała,albo zna jakieś opinie o wózku I candy apple ?? chodzi mi o tą wersję 3 kołową. gondolka,spacerówka i fotelik maxi cosi wpinany..

obiecuję,że później nadrobię..jak się trochę ogranę

...cdn.

Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo"

stokrotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 20:50   #124
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_ Pokaż wiadomość
hello Babolki

ja tak najpierw prosto z mostu z pytaniem : czy któraś może miała,albo zna jakieś opinie o wózku I candy apple ?? chodzi mi o tą wersję 3 kołową. gondolka,spacerówka i fotelik maxi cosi wpinany..

obiecuję,że później nadrobię..jak się trochę ogranę

...cdn.
Moja kolezanka ma i canady peach...
Prowadzilam go i naprawde bardzosuper sie prowadzi,
jest super z wygladu (mi sie nawet strasznie podoba i ten kolor niebieski)
No ale stwierdzilysmy ze jest dosc szeroki rozstaw tylnich kólek i kolezanka
miala problemy jak sama miala wsiasc do autobusu.........
(no ale duzo jest takich własnie wózkow ze sa szerokie i ciezko z nimi
do autobusu wsiac) ...
Jak bede sie z nia widziec to popytam czy cos jej jeszcze w nim nie pasi
Aaaaa... widzialam zejak sie go sklada to sa to dwie czesci...wiec zajmuje dosc
sporo miejsca jesli chodzi o auto..... I własnie jak czasami wsiada sie do autobusu i
jest juz w srodku drugi wozek i kaza ci twoj złozyc no to nie lada wyczyn jest to zrobic z dzieciatkiem.....
Mysle jednak ze jak macie duze auto i podróz autobusem jest wykluczona to
wózek jest Super............

Stary 2011-02-25, 21:48   #125
pakusia86
Zakorzenienie

Moje dziecko mnie codziennie zaskakuje... normalnie az mam go ochote scisnac z nadmiaru milosci do niego...

dzisiaj klade go spac... jak zawsze standardowo : poprawienie podusi (zeby poszewka byla w zasiegu reki, bo on uwielbia w niej "gmerac"), kolderki, przykrycie go, danie mu kajko (jego niebieski mis)... wychodze i za chwile slysze ze wychodzi z lozeczka.... czekam... i zaraz znowu lozeczko stuka... co jest? mysle... ide zobaczyc a ten skubaniec wyrzucil kajko z lozeczka i przytula sie do swoich dwoch samochodow autobusu i wozu policyjnego ....

jej.... kochany moj

a jak wychodzi z lozeczka? mam maly pokoik wiec mam lozeczko, kolo niego szawke nocna i moje lozko, wiec on nozke siup na lozeczko... podciaga sie i przeskakuje na szawke nocna a z niej na lozko i juz na wolnosci jest moj skubaniec... czasem jak w nocy wstaje to skacze z szawki mi prosto na glowe

aaaa i mam pytanko... tak z innej beczki

czy jak juz dziecko podrozuje na tym bilecie dla starszych dzieci, czyli ma juz swoje miejsce w samolocie to juz mu przysluguje bagaz podreczny?

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 22:35   #126
malou2008
Raczkowanie

Hej

Ja wpadam na chwilke,bo ostatnio na nic nie mam czasu,bo sie ucze testow w wolnym czasie...

A mam pytanko.A wlasciwie to problem....

Otoz...odkad maly mial 2 miesiace spi w nocy ze mna(tz zostal eksmitowany do innego pokoju).Tzn. zasypia u siebie w lozeczku,ale jak ja ide spac,kiedy maly sie obudzi,biore go do siebie i spi ze mna do rana.
Prawda taka,ze to moje lenistwo,ale i przyjemnosc spania obok
Mikulka...
Nauczylam go,ze jak klade go do lozeczka wieczorem,musze mu dac moja reke,ktora sie bawi i usypia. Podsumowujac-biore reke,placz-daje reke,zasypia.

Latwiej mi bylo spac w nocy z malym,bo takto w lozeczku budzil sie czesto,a mi sie nie chcialo wstawac,podawac mu reke,czekac az usnie i klasc sie do lozka...Wiem,moj blad

W ciagu dnia wyglada to teraz tak,ze musze sie z malym polozyc na lozku,dac mu reke,on przekreca sie na bok,bawi reka i idzie spac.

Ma juz 7.5miesiaca.Mi osobiscie to nie przeszkadza,ale wiem,ze jak pojde do pracy to bedzie problem.Wszyscy mi wokolo mowia jak to robie zle,ze musze malego odzwyczaic itd....

Moze ktoras z Was miala podobny problem.
Jak odzwyczaic malego od raczki mamusi...zeby sam spal?!

Probowalam ostatnio ,zeby sam zasnal metoda 3,5,7minut,ale plakal ponad godzine.Na zmiane przysypial i budzil sie z placzem,a ja w koncu wymiekalam,bo balam sie,ze sie nabawi przepukliny lub bolu gardla...
Nie wiem jaki sposob dobry...
Nie wiem tez czy odrazu odzwyczajac od takiego spania i w dzien i w nocy?Czy zrobic terapie szokowa czy jakos stopniowo?
Wiem,ze nie obejdzie sie bez placzu,a szkoda...

HELP

Edytowane przez malou2008
Czas edycji: 2011-02-25 o 22:39
malou2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 22:58   #127
Eve1603
Zakorzenienie

Ja na momencik bo az skupic sie nie moge, godziny tylko licze

Malou
nie pomoge sama wiesz co narobilas dla mnie to problem zupelnie obcy.

Pakusia
ale jakim cudem Kuba tak wysoko zadrze noge ??? Olek jak stoi w lozeczku, to barierke ma na wysokosci prawie szyi - nie ma szansy zeby noge wystawil

Co do wozkow icandy - mnie sie wydaje ze to troche wozki bardziej dla lansu niz wygody dziecka, choc z pewnoscia wszystkich nie widzialam - wydaja mi sie male jesli chodzi o siedziska, podobnie jak quinny. Za te (i mniejsze) pieniadze mozna kupic inny "kosmiczny" wozek z glebszym siedzeniem lub duza gondola, ale co kto lubi.

Ania
dla Olusi, jest tak dzielna jak Olus

Odezwe sie jutro jak sie juz okaze, ze moja corka to syn

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-25, 22:59   #128
jagdeb
Rozeznanie

malou a może tata spróbuje go uśpić raz czy dwa, też poprzytula, pogłaszcze ale to już będzie coś innego i może ta twoja ręka nie będzie już niezbędna.
U nas bywało różnie i tak naprawdę nawyki w zasypianiu zmieniały nam już się kilka razy, zawsze z inicjatywy Baśki.
Dacie radę, bardzo często rozwiązania same się pojawiają

jagdeb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 23:08   #129
Lajla_55
Raczkowanie

Hejka!
Oj jak dziś fajnie było... Wiosenkę czuć w powietrzu Tż właśnie wrócił z pracy i umęczony biedak strasznie ...

Jagdeb Basieńka cudowna

Ania_tb Super, że po szczepieniach ok Tak jak przy tym temacie jesteśmy, to nie wyobrażam sobie szczepić dzieciątka nieskojarzonymi szczepionkami (czyli np 7 kłuć...) ... Dobrze, że tutaj tak dbają o nasze maluchy

Stokrotka Niestety nie pomogę Ale buziaka na brzuszek wysyłam

Pakusia Tylko pozazdrościć artysty Wesoło masz z Nim

Malou Zapytam się jutro mamuśki mojej, bo wiem, że ja jak byłam malutka to spałam z mamą za rękę i inaczej nie dało rady... Więc jakoś mnie tego oduczyła Powodzenia!

Miłego wieczoru

Wzrost: 178
Było: 86
Jest: 74
Będzie: 65
Lajla_55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 23:32   #130
malou2008
Raczkowanie

Eve niestety wiem,co narobilam...I mimo,ze chce go odzwyczaic,to jak patrze na niego jak spi w lozeczku slodziaczek moj malutki,to nie moge sie doczekac,az wezme go do siebie i wtule we mnie
Przynajmniej wiem,ze przy drugim bede odrazu do lozeczka dawala

No a za Ciebie moja droga,trzymam kciukasy,oby cora byla

jagdeb dzieki za rade.Moze faktycznie powiem tztowi,zeby sie wykazal
A jak to u Was wyglada ze spaniem w dzien i w nocy?

A Basienka sliczna!!!I jaka juz duza!

Lajla dzieki kochana.Czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc od Ciebie jutro
A synus kochaniutki!Widzialam zdjecia na facebooku!A i dzieki za zaproszenie

A ja musze sie pochwalic synusiem.Otoz juz sie zbiera do raczkowania.Nozki podkurcza i na raczkach sie podnosi i probuje probuje
Tz dal go dzisiaj kolo siebie i maly trzymal sie jego nog i probowal wstawac.Robil przysiady
Ani sie obejrze,a zacznie chodzic!
malou2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 23:43   #131
kat_zuk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
Moje dziecko mnie codziennie zaskakuje... normalnie az mam go ochote scisnac z nadmiaru milosci do niego...

dzisiaj klade go spac... jak zawsze standardowo : poprawienie podusi (zeby poszewka byla w zasiegu reki, bo on uwielbia w niej "gmerac"), kolderki, przykrycie go, danie mu kajko (jego niebieski mis)... wychodze i za chwile slysze ze wychodzi z lozeczka.... czekam... i zaraz znowu lozeczko stuka... co jest? mysle... ide zobaczyc a ten skubaniec wyrzucil kajko z lozeczka i przytula sie do swoich dwoch samochodow autobusu i wozu policyjnego ....

jej.... kochany moj

a jak wychodzi z lozeczka? mam maly pokoik wiec mam lozeczko, kolo niego szawke nocna i moje lozko, wiec on nozke siup na lozeczko... podciaga sie i przeskakuje na szawke nocna a z niej na lozko i juz na wolnosci jest moj skubaniec... czasem jak w nocy wstaje to skacze z szawki mi prosto na glowe

aaaa i mam pytanko... tak z innej beczki

czy jak juz dziecko podrozuje na tym bilecie dla starszych dzieci, czyli ma juz swoje miejsce w samolocie to juz mu przysluguje bagaz podreczny?
Tak Pakusiu na ten bilet przysługuje już bagaż podręczny.

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Przepraszam ze nie odpisze nikomu wiecej,ale poprostu padam ze zmeczenia.
Wiec zycze wam dobrej nocy
kat_zuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-25, 23:50   #132
pakusia86
Zakorzenienie

malou ja nie stosowalam tej metody 3,5,7 bo dla mnie za drastyczna

wiem o czym piszesz bo my mamy podobnie... znaczy to ze spie z Kuba... teraz juz bardzo zadko ale tez go bralam jka sie w nocy obudzil... podobnie jak ty z wygody czy poprostu z milosci

natomiast wzielam sie kiedys tam za Kube i nauczylam go samemu zasypiac... podobnie jak w metodzie 3,5,7 ale nie odliczalam minut, poprostu jak Kuba zaczynal plakac to wchodzilam, dawalam buziaczka i mowilam "spij kochanie" i tyle fakt faktem na poczatku nie jest latwo bo wchodzic trzeba z milion razy ale wkoncu sie uda kolejne dni byly jeszcze lepsze, po jakis 3 dniach zasypial sam...

teraz ma manie wychodzenia z lozeczka wiec musze go nauczyc ze jak jest w lozeczku to ma spac wczesniej wiadmo, z lozeczka wysc nie umial wiec co mu zostalo? no tylko spac... a teraz swiat w zasiegu reki jak to mowia

lubisz z synciem spac wiec jak wstanie w nocy to go wez... niech wie ze jak sie cos zlego sni, badz chce sie poprzytulac nadzwyczajniej w swiecie to mama jest chetna ale naucz go samemu zasypiac... to wielka wygoda !! ile czasu masz wiecej dla siebie, pozatym tak jak piszesz... wracasz do pracy i moze byc ciezko

jak sie nauczy zasypiac sam to i w nocy do ciebie bedzie mniej przychodzil bo opanuje metode samodzielnego zasypiania i nie bedzie sie bal i panikowal gdy twojej reki nie ma w poblizu

nie bedzie latwo ale zobaczysz ze szybko zalapie

Eve no Kuba taki wygimnastykowany tez ma do szyji barierke... ale cwaniak tak noge zarzuci ze bez problemu wychodzi

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez kat_zuk Pokaż wiadomość
Tak Pakusiu na ten bilet przysługuje już bagaż podręczny.

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Przepraszam ze nie odpisze nikomu wiecej,ale poprostu padam ze zmeczenia.
Wiec zycze wam dobrej nocy

padaj ! posmyraj starego i spij ide to samo zrobic hehehe

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 02:12   #133
rusalka12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malou2008 Pokaż wiadomość
Hej

Ja wpadam na chwilke,bo ostatnio na nic nie mam czasu,bo sie ucze testow w wolnym czasie...

A mam pytanko.A wlasciwie to problem....

Otoz...odkad maly mial 2 miesiace spi w nocy ze mna(tz zostal eksmitowany do innego pokoju).Tzn. zasypia u siebie w lozeczku,ale jak ja ide spac,kiedy maly sie obudzi,biore go do siebie i spi ze mna do rana.
Prawda taka,ze to moje lenistwo,ale i przyjemnosc spania obok
Mikulka...
Nauczylam go,ze jak klade go do lozeczka wieczorem,musze mu dac moja reke,ktora sie bawi i usypia. Podsumowujac-biore reke,placz-daje reke,zasypia.

Latwiej mi bylo spac w nocy z malym,bo takto w lozeczku budzil sie czesto,a mi sie nie chcialo wstawac,podawac mu reke,czekac az usnie i klasc sie do lozka...Wiem,moj blad

W ciagu dnia wyglada to teraz tak,ze musze sie z malym polozyc na lozku,dac mu reke,on przekreca sie na bok,bawi reka i idzie spac.

Ma juz 7.5miesiaca.Mi osobiscie to nie przeszkadza,ale wiem,ze jak pojde do pracy to bedzie problem.Wszyscy mi wokolo mowia jak to robie zle,ze musze malego odzwyczaic itd....

Moze ktoras z Was miala podobny problem.
Jak odzwyczaic malego od raczki mamusi...zeby sam spal?!

Probowalam ostatnio ,zeby sam zasnal metoda 3,5,7minut,ale plakal ponad godzine.Na zmiane przysypial i budzil sie z placzem,a ja w koncu wymiekalam,bo balam sie,ze sie nabawi przepukliny lub bolu gardla...
Nie wiem jaki sposob dobry...
Nie wiem tez czy odrazu odzwyczajac od takiego spania i w dzien i w nocy?Czy zrobic terapie szokowa czy jakos stopniowo?
Wiem,ze nie obejdzie sie bez placzu,a szkoda...

HELP
Ja stosowalam metode Tracy Hogg z jezyka niemowlat, ale lekko zmodyfikowana-jak plakala wyciagalam, przytulalam, uspokajalam i potem znowu odkladalam. za pierwszym razem bylo to 69 razy!! potem coraz mnie i mniej...a moja zmiana - Tracy pisze zbey nie uzywac pomocy (zadnych misiow, smoczkow itp) a ja podawalam smoczka... teraz zasypia sama. nie zawsze jest idealnie ale jest ok. ok uciekam bo znowu klienici na o winowolaja
rusalka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 08:54   #134
ania_tb
Raczkowanie

Eve dziewucha będzie, nie ma innej opcji

Stokrotka ja swego czasu czytałam opinie o tym wózku i były raczej pozytywne, ale wiadomo co kto lubi i czego oczekuje od wózka Ja osobiście mam Quinny i jestem baaardzo zadowolona, a wózek ten ma tylu przeciwników co zwolenników

Pakusia płacisz jak za normalny bilet, więc masz i siedzenie i bagaż

Malou ja niestety nie pomogę. Przyzwyczaiłam małą od początku spać w swoim łóżeczku, potrzebuje jedynie smoka i pieluszki do przytulenia się Do naszego łóżka bierzemy ją jedynie na poranne harce

Pozdro i miłej soboty życzę
Stary 2011-02-26, 09:31   #135
jagdeb
Rozeznanie

Dziękujemy za komplementy

malou generalnie u nas spanie to jest 'temat' bo moje dziecko w dzień spać nie chce, może być padnięta ale spać tak ot nie będzie. Co dziwne wieczorem zasypia sama w łóżeczku. Więc wracając do dnia to tz ją usypia nosząc na rączkach

Stary 2011-02-26, 10:08   #136
kat_zuk
Raczkowanie

Malou maly spi tez ze mna,choc ma 2 lata i 4 miesiace.Zasypia sam z siebie.niedawno musiałam go jeszcze lulac w wozku

A teraz jak zasnie to przekladam go do jego lozeczka i czasami jest tak ze przespi w nim cala noc a czasami obudzi sie w srodku nocy lub nad ranem i wola mamusiu,mamusiu,wychodzi z lozeczka i kladzie sie przy mnie.

Polecam ci ta ksiazke
http://www.empik.com/kazde-dziecko-m...4049,ksiazka-p
a prawda jest taka ze kazde dziecko jest inne i na jedno pewne metody dzialaja a na drugie nie

pozatym osobne lozeczko dla malego dziecka wymyslili dipero w XIX wieku
kat_zuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 12:57   #137
francmal
Rozeznanie

Ładne fotki dzieciaczków pa pa

Edytowane przez francmal
Czas edycji: 2011-09-09 o 17:12
francmal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 13:03   #138
Katia25
Wtajemniczenie

Eve
czekamy na wieści!!!!!!!!!!!
Jagdeb
świetna fotka
stokrotka
odnośnie wózka to nie mam pojęcia . Tez mam quinny jak Ania_tb i jestem zadowolona

miłego dnia baby

Mi odbiło i wzięłam się za sprzątanie ...
Stary 2011-02-26, 13:24   #139
sylwiatkoo1
Zadomowienie

hejka.

Jagoda Basienka urocza

francmal trzymaj sie!!

Eve dawaj znac jak juz bedziesz po!!!

Katia sprztaj, sprzataj....

a ja dzisiaj pieke ala ptasie mleczko na biszkopcie

Ząbki
sylwiatkoo1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 14:04   #140
rusalka12
Zadomowienie

Francmal trzymam mocno kciuki

reszte dziewczyn cieplo pozdrawiam. nie mam duzo czasu i sily zeby cos wiecej naskrobac...pracowalam do 2:30 a moj dziec zdecydowal zrobic sobie przerwe w spaniu ponad 1h...(moj tz pozwolil jej drzemac przez 2h, zaraz przed kapiela i pojsciem do lozka. biedny chlop nie wiedzial, ze jak mala tak sobie "podrzemie" wieczorem to nie bedzie spala cala noc...!)
Tu jeszcze fotki mojej lobuziary
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8e712a1308.jpg (68,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 54db0c1863.jpg (76,7 KB, 12 załadowań)
rusalka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 14:51   #141
sylwiatkoo1
Zadomowienie

Rusalko slodka ta wasza lobuziara

Ząbki
sylwiatkoo1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 15:53   #142
stokrotka_
Zadomowienie

hello

Heksa
... ale Ignaś biedny wymęczony ...mam nadzieję,że będzie Mu lepiej szybciutko. ale słodziak z niego ,nawet w chorobie

Lajla... Ben śliczny . też już bym chciała takie słodkie uśmiechy dostawać

Jagdeb widać,że z Basi niezła rozrabiaka super zdjęcie. a Basia cudna.

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość

jej.... kochany moj

zdolniacha niezły Tobie rośnie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość

Odezwe sie jutro jak sie juz okaze, ze moja corka to syn

GDZIE JESTEŚ ????

Cytat:
Napisane przez Lajla_55 Pokaż wiadomość

Stokrotka Niestety nie pomogę Ale buziaka na brzuszek wysyłam
dziękować

Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
Mi odbiło i wzięłam się za sprzątanie ...
wpadnij do mnie...jak się rozkręcisz z tym sprzątaniem

rusalka
ależ już duża Ta Twoja córcia

dziękuję Wam za odpowiedzi w sprawie wózka... mam nadzieję,że nie uznacie,że ześwirowaliśmy... ale... mamy ten wózek. po prostu się trafiła b.fajna okazja.. wózek się Nam obojgu podobał.. i żal było nie wziąść..
czyli jest już wózek,fotelik i komoda z ciuszkami itd. czekamy...
po USG Tż-ta tak wzięło,że już chciałby coś kupować
no ale nie wiadomo dla kogo

a My dziś weszliśmy w 13 tydz. więc chwila i 1 trymest się kończy

Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo"

stokrotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 18:20   #143
pcynesia
Rozeznanie

Stokrotko, ani się obejrzysz i będzie koniec 2-go trymestru a później 3-go

Rusałko, Zuzia śliczna

Eve, jak tam? no pisz cos, bo czekamy

Francmal, trzymamy kciuki!

Malou
, dzielny synek
a co do usypiania to tez nie pomoge, bo Adas od urodzenia spi we wlasnym łóżeczku
w kazdym razie powodzenia

Pakusiu, niezły kaskader z Kubuśka

a ja dziś ledwo chodze, tak mnie kręgosłup nawala, że ledwo łażę. Na szczęscie Adas się grzecznie bawi i daje mamie odpocząć
pcynesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 18:20   #144
Lajla_55
Raczkowanie

Hello
Dziś mam badzo kreatywny dzień Kupiłam takie najprostrze ramki i powiesiłam zdjęcia nad schodami Tzn na ścianie przy schodach Przemeblowałam sypialnię i zrobiłam gołąbki
Dzidziol dziś naładowany energią, nawet na spacerze nie chciał spać... I ryczy cały czas..... Nie wiem o co mu chodzi..

Wieczorkiem Wam poodpisuję, bo teraz nie mam jak...
No i czekam na wieści od Eve

Wzrost: 178
Było: 86
Jest: 74
Będzie: 65
Lajla_55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 20:36   #145
Eve1603
Zakorzenienie

Tak na szybciora - wiekszosc z was juz wie co i jak - nadal dziewczynka, choc nie 100% bo nozki razem trzyma jak nalezy ale bardzo podobna do Olusia z 3/4d, Olek mial taki sam nosek i usta. Za tydzien jedziemy na darmowa poprawke, wiec moze sie uda potwierdzic plec do konca
Buziaki dla Was

Stary 2011-02-26, 20:38   #146
Eve1603
Zakorzenienie

zapomnialam

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BABY_6.jpg (29,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BABY_12.jpg (30,6 KB, 21 załadowań)

Stary 2011-02-26, 21:21   #147
ania_tb
Raczkowanie

Eve aż się wzruszyłam jak zobaczyłam Twoja Kruszynkę Jakaś strasznie uczuciowa się robię na starość

Rusałka dzidzia śliczna No i najbardziej zbliżona wiekowo do mojej na forum

Stokrotka a dlaczego ktokolwiek miałby uważać, że ześwirowaliście. Trafiła się okazja to kupiliście, a wózek jest bombowy Oby bombelkowi dobrze służył

Lecę winkować z Tżtem, Wasze zdrówko
Stary 2011-02-26, 21:22   #148
jagdeb
Rozeznanie

Eve śliczne śliczności

Stary 2011-02-27, 00:03   #149
kellysss
Zakorzenienie

Eve ...Juz pisalam..Mała cudnosci:love :

Rusałka
...A Twoja ksiezniczka to kiedy tak urosła
Przeciez niedawno rodzilas... Pieknisia z niej

Stary 2011-02-27, 00:14   #150
Pampiszonka
Raczkowanie

rusalka 12 sliczna jest ta twioja mala lobuziarka a ci nasi tz to czasami zdarza im sie nie pomyslec , moj Mariusz tez mi kiedys taki numer wywinal z Kacperkiem a pozniej maly nie spal cala noz i baraszkowal w lozeczku a ja biedna sie meczylam, przy czym moj tz sobie smacznie spal wrrrrr
Pampiszonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości