|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyczne hity w Pepco - czyli jak za parę groszy kupić oryg.kosmetyki dobryc
Dzięki Ci, czaiłam się na nie ale teraz już ich nie kupię...
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyczne hity w Pepco - czyli jak za parę groszy kupić oryg.kosmetyki dobryc
a tu proszę swatche, bo zapomniałam załączyć wcześniej
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, gdybyście były zainteresowane to zrobiłam na blogu notatkę o szminkach z Pepco i wrzuciłam zdjęcia:
http://aleetzya.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#124 |
|
Przyczajenie
|
hej...
czy ktoś sie może orientuje czy w pepco w jeleniej górze sa kosmetyki, bo mam bardzo nie po drodze do tego sklepu.a z tego co mowicie maja tam calkiem fajne kosmetyki, ale nie chce isc w ciemno na druga strone miasta
|
|
|
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
Ja byłam dzisiaj w pepko. Kupiłam
- eye2eye zestaw dwoch cieni, highlighter i color, w zestawie jest tez mały pędzelek po jednej stronie z naturalnego włosia, po drugiej zwykły z gąbki. Testowałam jeden dzien i juz moge powiedziec ze jest beznadziejny ![]() Prawie wcale nie napigmentowane, cień jeszcze troszke ale ten rozświetlacz to juz pomyłka totalna, nie ma drobinek i nic nie rozświetla na oku. Jedyny + to ten pędzelek... jest cudowny, milutki w dotyku, właśnie takiego szukałam takze i tak sie ciesze, ze kupiłam ten cień, za sam pędzelek dałabym o wiele więcej niz te 4,99 za te 2 cienie. -Korektor maybelline do twarzy zielony. w pepco kosztował 10 zł... cena wrecz śmieszna! narazie nie próbowałam.. Niedługo planuje znów nalot na pepco Czaje sie na podkład mineralny chociaz nie wiem do konca czy będe do uzywac, Balsam ten, o którym pisałyście (u mnie kosztuje 1,99) Kiedy coś kupie napisze wam jak sie sprawuje
Edytowane przez shopoholic Czas edycji: 2012-01-21 o 04:19 |
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Posiadam z Pepco
Maybelline: Tusz Lash stiletto, kolor jak dla mnie super Black/brown do tego razem z kredką w złotawym kolorze 14,99 kredka define a line turkusowa 4,99 Jakąś inną niebiesko brokatową 2,99 Wiem że w Krk w NH na Boh Września są kosmetyki tam dwie kredeczki. Jeszcze znam sklep w Opolu (chyba tam jest tylko jedno Pepco) na Zaodrzu (duuży i fajny sklep) tam tusz z cieniem, rzadziej tam zagladam tylko jak u Tż jestem. Nigdy nie wychodze z pustymi łapkami choć szuflada już się nie domyka ... |
|
|
|
|
#127 |
|
BAN stały
|
Moje ostatnie nabytki w pepco to:
biały lakier Maybelline forever strong 8 zł- bardzo ładny odcień (dużo osób go chwali) - w dodatku naprawdę bardzo wytrzymały. korektor maybelline cover stick - 10 zł - świetnie kryje, dobrze się rozprowadza |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
też kupiłam ten biały lakier Maybelline i jestem bardzo z niego zadowolona. Trzyma się dobrze i to pierwszy biały lakier, który mi się podoba zastosowany na całą płytkę paznokcia. Dobrze współgra z czarnym crackiem p2.
Kupiłam też mamie srebrny lakier Maybelline, przetestowałam na jednym paluszku i bardzo ładnie wyglądał. |
|
|
|
|
#129 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę się w końcu do jakiegoś Pepco wybrać na przeszpiegi, bo daaawno nie byłam. A z kosmetyków tam nabytych na razie jestem zadowolona tylko z tuszu Maybelline. |
|
|
|
|
|
#131 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Rozświetlacz Collection2000, którego ani razu nie użyłam (kupiony pod wpływem emocji, mimo zapasu kosmetyków tego typu) i poszedł na aukcji w świat.
Puder mineralny Wet'n'Wild, ale go też się pozbywam, ponieważ nie lubię pudrów sypkich i sama nie wiem dlaczego go kupiłam ![]() Na razie nie pamiętam czy coś więcej jeszcze tam kupowałam kosmetycznego. Często się dziwię jakie starocie tam się walają. Pisałam zresztą o tym w wątku ogólnym o Pepco. Nie mówię, że wszystko jest beee, ale ja radzę uważać. |
|
|
|
|
#133 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
na razie nie mam nietrafionych kosmetycznych zakupów z pepco, może dlatego,że zawsze dobrze się zastanowię czy coś kupię, oglądam 100 razy albo wejdę, sprawdzę, poczytam o danym kosmetyku gdzieś na necie i wracam go kupić (albo i nie). no i wybieram raczej sprawdzone już rzeczy. kosmetyków wet n wild i tego collection 2000 jeszcze nie miałam i jakoś nie jestem przekonana
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
ja byłam bardzo zadowolona z mascary NYC za 4,99 zł
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
a dla mnie ten tusz nałożony bez uprzedniej cienkiej bazy maybelline collosal volume, nie daje nic
t eraz chcąc go wykończyć muszę uzywać w sumie 2 maskar. Prócz t ego lubię szminkę z wet'n'wild toffee delight, dla mnie idealny cielak, rozświetlacz collection 2000, bo jest delikatny i ładnie się mieni, używam go w sumie codzIennie, teraz jak mam bvardziej opalona t warz używam te ż fluidu z wet'n'wild i jest bardzo fajny nie jestem zadowolona z zakupu blyszczyka powiekszajacego usta Sally Hansen, ktorego uzylam moze z 2 razy na jakas szminke, ale zapach i smak skutecznie mnie odstraszyły i bubel wylądował w kszu oraz z cieni constance carrol - mimo super kolorow na oczach tworza jeydnie perłową poswiat ę i nawet po nalozeniu na baze szybko się rolują.a i mam jeszcze z pepco kredke do oczu w mietowym kolorze z miss sporty, ale do niej nic nie mam - bo te konturowki znalam juz wczesniej i niczym sie nie roznia ![]() chetnie bym odwiedzila na dniach pepco, sa jakies nowosci z tych kosmetyków?
|
|
|
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zakupiłam tak ogółem
szminke sally hansen <3 dwa opakowania tuszu z maybelline <3 kredka turkusowa z maybelline <3 czaje się na więcej
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
no jak to powinny być 3 (wg strony internetowej)? w tym jedno całkiem nowe Pepco na Żoliborzu
|
|
|
|
|
#139 |
|
zielony stworek
|
Ja też.Ponadto mam zieloną kredkę maybelline, pomadki Isadory, cień pojedyńczy Isadory, pomadkę Sally hansen( nie jest rewelacyjna).
Lakiery u mnie mają okropne kolory, czekam na dostawę. W Gdańsku są pustki, mama mówiła, że w Łodzi też podobno już nic ciekawego. |
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
czaiłam się na eyeliner z my sporty zielony hmm i kredke rimmel ale w końcu nie wziełam [ oby dwie 2,99 ]
zakupiłam moje ukochane duo cieni z miss sporty <3 za 4,99 zł!! złoto i brązik mega napigmentowane : ] codziennie któryś z nich albo obydwoje goszczą na mojej powiece ;pp
świat mody i urody i diet było->72 będzie -> 55 10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93 28.05 - 90,9 kolejna dieta Herbalife Edytowane przez karolajjnn Czas edycji: 2011-07-09 o 09:32 |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
u nas w Częstochowie na początku było multum kosmetyków, a teraz zostało może z 5 małych koszyczków, w których zostały jakieś poprzebierane cienie i lakiery. Z niecierpliwością czekam na jakąś dostawę, bo mimo, że nieźle przejechałam się na cieniach Constance Carrol i błyszczyku Sally Hansen, to jestem zachwycona szminką nude wet'n'wild, rozswietlaczem collection2000 i konturówką miętową z miss sporty
reszta przeciętna, ale ujdzie w tłumie ![]() dziewczyny jak często są u Was dostawy ?
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie te kosmetyki z Pepco mają daty ważności? Próbowałam znaleźć, ale nie udało mi się.... Nie są przypadkiem takie tanie, bo po prostu przeterminowane?
|
|
|
|
|
#143 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
I nikt ich by nie kupował jest dobra konsynstencja [ widziałam tylko 2 lakiery rozwarstwione ] szminki ok , połowa rzeczy zamkniętych a jak nie chcesz nie kupuj , kup o wiele drożej w drogerii ;]
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Co z tego,że są sprowadzane? To nie oznacza,że nie muszą mieć dat ważności, a poza tym skąd wiesz,że nie są przeterminowane będąc w sklepie i nie mając jak rozkodować dat ważności? Ludzie kupują,bo są tanie i to główny czynnik. Na świeżość produktu wpływa także sposób przechowywania,a temperatury w moim Pepco są i zimą i latem jak z tropików.
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
W Chełmie jest masa kosmetyków;p
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam ostatnio wrzosowy lakier z Wet N Wild i jestem zachwycona i kolorem i kryciem
|
|
|
|
|
#147 |
|
BAN stały
|
moje kolejne zakupy w pepco to:
ponownie - sypki puder constance carroll przeceniony z 9,99 na 6,99 (poprzedni mam juz bardzo długo, chyba z 2 miesiące jak nie dłużej i jeszcze się nie skończył mimo, że używam codziennie i często wykonuję poprawki w siągu dnia) pomadka wet n wild przeceniona z 7,99 na 4,99. jakoś długo nie mogłam przekonac się do tej firmy aż znajoma, która kiedyś długo mieszkała w Anglii powiedziała, że tam ta firma jest bardzo dobrze znana i wcale nienajtańsza. na razie pomadka sprawuje się ok, zobaczymy jak będzie dalej (śliczny czerwony kolo - raunchy red)
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio dowiezli nam pelno maybelline stiletto, ale jestem jakos zrazona do kosmetykow z pepco i sobie darowalam
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Hej, a czy w jedynym pepco w Lublinie sa kosmetyki?
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
podłączam się do pytania, najbardziej mi zalezy na lakierach do paznokci
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

Czaje sie na podkład mineralny chociaz nie wiem do konca czy będe do uzywac, Balsam ten, o którym pisałyście (u mnie kosztuje 1,99) Kiedy coś kupie napisze wam jak sie sprawuje