![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() the kamm Amy jest słodziutka ![]() widziałaś zdjęcia, widziałaś??????? ![]() ![]() jeszcze mi cycki coś większe się robią + bóle podbrzusza dzień w dzień i pewnie @ się zbliża ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-02-20 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() śliczna Amy!!!! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Łoś nie odstępuje mnie na krok, cały czas chwali się swoją kością i pilnuje gdzie ide ![]() różowego noska jeszcze nie widziałam, ale wieczorem napewno się pokaże ![]() mój brzuch jest bardzo rozumny, bo dziś w czasie drogi dostałam @.. ![]() hooli ta torebka jest rewelacyjna ![]() Agata ![]() ![]()
#125 |
Zadomowienie
|
A ja pisze dość dużo o składnikach pewnej karmy dla chomików i o tym , jaki każdy z jej składników ma wartości mineralne , witaminy i wpływ na chomika . Ciężko będzie ...
Ale chcę wygrać dobrą karmę dla małej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Agata, no co Ci powiem...przetrzymaj swojego A. to może coś zrozumie - OBY!
![]() ![]() Joasia - biedactwo ![]() ![]() Kamila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem niechęć do pisania pracy
![]() Jestem po pierwszym spotkaniu z promotor. Mam do środy przeczytać 70 stron o badaniach pedagogicznych, zrobić notatkę, nauczyć się i cudownie odpowiadać. Niestety nie ratuje mnie Prawie Gotowy Temat Pracy. Czytam książkę w pdfie bo nie ma jej w żadnej bibliotece. Żeby było zabawniej, nie umiem się za to zabrać. Jutro mam kolokwium z francuskiego, czyli będzie wielka kumulacja LOTTO. Przez całe dwa dni obejrzałam cały pierwszy sezon 'czystej krwi' i zaczęłam 'chirurgów' więc teraz stwierdziłam, że biorę się za badania pedagogiczne- tak w temacie. Oglądałam doświadczenia, bo muszę jakieś przeprowadzić na egzamin z techniki. Już mam wizję. Pójdę do przedszkola do 'swojej' grupy zapytać czy bym mogła im dzieciaki porwać na wiosnę do ogródka. Jak się uda- a wierzę, że pani mi dzieci odda i będzie mnie chciała codziennie na zajęcia- to pozostaje mi 'tylko' znalezienie dobrego fotografa i/lub kamerzysty, żeby udokumentować przebieg doświadczenia, a potem zaprezentować na egzaminie ![]() Nienawidzę tego semestru! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Też mam trzy dni wolne ale jak pomyślę o całych tych dwóch dniach to wolne mnie nie ratuje.
Może jak zacznę pisać to będzie łatwiej. Teraz jest okropnie. Szukam od dwóch godzin cienkopisu, bo sobie ubzdurałam, że chcę notatki niebiesko- czarne i koniec. I tak teraz siedzę i szukam, i zerkam na 'chirurgów' i dostaję wicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Najgorsze to zabrać się do pisania, przerabiałam to niedawno
![]() Jak się zabierzesz, masz materiały i chęci przede wszystkim to jakoś idzie. Swoją drogą jak nie masz weny to nie ma co pisać bo później wszystko trzeba przeprawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
![]()
#133 |
Zakorzenienie
|
na siłę to najgorzej, takie głupoty wychodzą że aż szkoda czasu
![]() Ale Andrea chyba ma jeszcze sporo czasu więc nie ma co się martwić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
http://s526.photobucket.com/albums/c...gata_Roki/d90/
O.O Perfekcyjne zdjęcia , idealna jakość i w ogóle ... Po prostu zobaczcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moj rozowy nosek juz w miare dziennym zwierzakiem jest wiec gdy tylko wróciłam z budy to się pokazał ![]() Nie narzekaj chociaż nie dzielisz czas między szkołę a pracę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
Jakie słodziaaaaki!!! świetne zdjęcia! ale ten szczur brrr :/ KAmila świetny awatar ![]() Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2011-02-20 o 18:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
A to nie jest aby myszka ? Zresztą się nie przyglądałam , chodziło mi głównie o zdjęcia chomików
![]() Dziękuję za ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
proponuję na 1 stronie dodać spis, która kiedy ma @
![]()
#141 |
Zakorzenienie
|
Andrea
![]() ![]() Kamila faktycznie śliczne zdjęcia ![]() A ja robiłam dziś ciasto ze składników które znalazłam w lodówce i szafce ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym mój M. umiera, bo ma katar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Haha ![]() ![]() Cytat:
Mmmm ciasto! daj trochę ![]() ![]() zdolna jesteś, że tak to wszytsko skleiłaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny praktyka czyni mistrza
![]() Ile razy mi nie wyszło ![]() ![]() A masę szukałam w internecie ![]() ![]() Przesyłam ciasto przez USB ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
genialny pomysł
![]() daaaaaaaaaajcie ciasta ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
Dziękuję mi też się bardzo podoba. Polowałam na nią przez 10 dni, bo mi wykupili z jednego Reserved i później dzwoniłam do innych prawie codziennie i dopiero wczoraj udało się upolować. A butki kupiłam, bo i tak miałam sobie jakieś kupić. Chciałam jakieś podobne kolorystycznie do torebki
#150 |
Zakorzenienie
|
no w końcu jestem
![]() ![]() a więc tak.. mój laptop trafił do kumpla który zna się na kompach, ten powiedział że będzie prawdopodobnie to samo co ostatnio czyli reinstalacja systemu, ale powiedział że na szczęście wszystkie dane jeszcze będzie można uratować. Mój TŻ poszedł do tego kumpla po komputer, wraca i mówi "Madziu Twój laptop już jest sprawny, tak jakby nic się nie stało" a ja - ![]() ![]() Włączyliśmy, no i faktycznie okazało się że jest OK. Tak czy siak przerzuciliśmy wszystkie ważne dane na dysk zewnętrzny. Ten kumpel powiedział że coś z tym kompem jest nie tak i że jeżeli będzie kolejna taka akcja, to żeby go oddać do serwisu ![]() Najważniejsze że dane uratowane ![]() matko co ja przeżyłam gdy usłyszałam że bardzo możliwe że wszystko pójdzie w kosmos ![]() Ciekawa jestem kiedy teraz mi się 'rozkraczy' ![]() ale... jest i plus tego popsutego kompa, bo.. jestem u TŻ ![]() ![]() a poza tym byliśmy wczo. na zakupach i kupiłam sobie w pachnącym Stradivariusie dżinsiorki ![]() to tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.