![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. VI,pt.Juz prawie w komplecie!
Cytat:
I nie słyszałam, ze ciężarne są niemile widziane. To jakiś bzdurny zabobon. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Aldii podobno najlepiej nie wychodzić z pieluch tylko za ciosem 2 dzieci w małym odstępie ..... ja tak bym chciała ale jak wrócę do pracy to mnie szefu zwolni więc zanim znajdę nową pracę i popracuję troszkę to boję się że 2 dziecko będzie dużo później , .... no chyba że mnie przyjmą z powrotem na stanowisko to pół roku i druga dzidzia
![]() Scio popieram ... nie wyobrażam sobie nie pójść na pogrzeb mojego jedynego dzidzia z którym byłam bardzo zżyta .... tak między nami to tak ryczałam na tym pogrzebie może tez przez hormony , ale jak sobie przypomnę to ech... ja już drugie śniadanko wcinam i wstawiłam goloneczki w kapuście na obiadek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
cześć Babeczki
![]() Słoneczko no ja jutro zaczynam 23tc ![]() ![]() Kreti a ja tobie zazdroszczę że już możesz Tymka tulić ![]() Chelsea91 a to jakieś dziwne czemu nie mile widziana dla Twojego męża na pewno ważne jest abyś była przy nim to w końcu jego babci ktoś bliski ja bym się nie przejmowała jak tylko ty nie masz z tym problemu dasz radę to idź!
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Hej panienki
![]() Olliwko - ty juz 20 na + a brzuszek zgrabny i ty filigranowa ![]() ![]() Na dodatek moj brzuch jest caly czas nisko, nie mam zbyt wielkich problemow z oddychaniem, wiec juz sie spotykam z pytaniami, czy to juz lub niedlugo bo tak brzuszek nisko ![]() ![]() Chelsea - wspolczuje smierci dziadka TZ ![]() ![]() Gimkis - sliczna coreczka ![]() ![]() Przepraszam, ze udzielam sie ostatnio tak rzadko ale czesto nie mam juz sily, po nadrabianiu watku mamus marcowo-kwietniowych a ubzduralam sobie, ze musze byc tam na bierzaco ![]() ![]() Dzis mam super dzien, bo jedziemy na usg 4D naszego Nina podejrzec wreszcie ![]() ![]() A wczoraj taki fajny dzien moj synek mial, bo ciagle jedna nozke wypychal kolo pepka a ja go cap! a on zabieral ![]() ![]() Milego weekendu zycze i na pewno dam znac po wizycie ale to bedzie pod wieczor ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Shira, jak widać każda z nas by chciała czegoś, czego akurat nie ma
![]() ![]() ![]() Anessko, udanego usg ![]()
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Dzięki dziewczyny za odpowiedzi ![]() ![]() Słoneczko ja na pogrzebie mojego dziadka byłam w sierpniu. Jeszcze wtedy nie byłam w ciąży ![]() Kretencja ![]() Gimikis piękna córcia ![]() ![]() ![]() 10 marca mam usg połówkowe i będę już wiedzieć jakiej płci lokator mnie tam codziennie kopie ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Chelsea, no to pójdź tylko na kawałek pogrzebu (np. tylko na nabożeństwo), żeby nie patrzeć na to, co Cię stresuje
![]() Przed Tobą ekscytujący moment ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Kreti pójdę na cały dlatego, że to pogrzeb "jeżdżony". Cmentarz i kościół są od siebie oddalone jakieś 8 km a nasz dom nie jest umiejscowiony gdzieś po drodze. Mam zamiar trzymać się tak bardziej na uboczu, po prostu nie stać w pewnych momentach "w pierwszym rzędzie". To chyba będzie najlepsze wyjście
![]() Ja na początku też miałam przeczucie, że to synek ale teraz to już totalnie nie wiem, brak intuicji. Jak będzie dziewczynka to się nie zdziwię ![]() ![]() No właśnie gdzie podziała się Tity? Może tuli już Leonka ![]() ![]()
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Oooo.. mniam
![]() ![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Nieeee, nie rodzę jeszcze
![]() ![]() Chelsea przykro mi z powodu dziadka TŻ, ale na te zabobony nie powinnaś patrzeć. Ludzie różne durnoty wymyślają. Jeśli czujesz, że powinnaś iść to idź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Sorry że się tak Wam tu wtryniam...
Cytat:
![]() My właśnie wróciliśmy z pogrzebu babci tz. Była 1 ciężarna - bratowa tz. My zabraliśmy też Michałka bo nie bardzo było z kim go zostawić. Do kaplicy nie wchodziłam z nim, w kościele też z tyłu siedzieliśmy ale i tak mu się chyba nastrój udzielił bo smutny był. Na cmentarzu staliśmy daleko - nie widzieliśmy trumny.... Już doczytałam że idziesz. Tylko ubierz się ciepło! A tym co ktoś sobie myśli się nie przejmuj ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
wiecie co ja nie słyszałam żadnych zabobonów że ciężarne nie mogą iść na pogrzeb
![]() Chelsea ja też dopiero teraz kupiłam jakieś pierwsze rzeczy, powoli będę sie rozkręcać chyba, ale dośc dużo ciuszków i akcesoriów dostałam od bratówki ... tak naprawdę to z grubszych rzeczy to wózek mnie czeka i wszystko co do porodu oraz kosmetyki dla dzidzi ( i tu wybrałam na początek żel do mycia ciała i mleczko do ciała ze serii HIPP - no chyba że wyjdą jakieś wysypki to kupię Oliatum ) ... i ubranek też coś nowych dokupię ![]() ![]() Tity ja też myślałam że Ty rozpakowana już ![]() Weruczku a Ty co nic nie piszesz? gdzie się podziewasz? jak dzidziunia się czuje? Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2011-02-26 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Sloneczko no brzuch to mnie pobolewa jak na @ już któryś tydzień, właściwie to boli czasami dość mocno(jak nawet silna miesiączka), ale skurczy jako takich to chyba nie mam, albo ich nie odczuwam specjalnie. Tylko takie napinanie brzucha mam dość często, ale to nie boli. A spakowana jestem już od 2-3 tygodni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
No kochana, a co ty sie tutaj juz w ogole nie pokazujesz, cooo??!!
![]() I jakies "sorry" za wtrynianie ![]() ![]() Co u was slychac? Jak Michas? Wklejam zdjecie mojego boskiego synka ![]() ![]() ![]() ![]() Boze, ja sie zakochalam... ![]() A w albumie 2 dodatkowe fotki dla "wybranych" ![]() Moje dzieciatko wazy... 2100g... ![]() ![]() ![]() ![]() Co to bedzie pozniej z jego waga - nie wiem i chyba nie chce wiedziec, zeby sie nie zalamac ![]()
07.05.2011, 13.17 - Sono diventata la mamma di Adriano!!!! ![]() Moj Nino ![]() 02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!! ![]() Edytowane przez Anessa Czas edycji: 2011-02-26 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Anessko, piękny!
![]() Tity, ja w dniu porodu przez pierwsze 3-4 godziny też nie czułam wcale skurczów tylko takie bóle jak na @, więc wiesz... ![]() ![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Anessko Adrianek śliczny, a to zdj płci to faktycznie żadnych wątpliwości
![]() Tity a czy dałaś którejś nr tel żebyśmy wiedziały kiedy Leoś przywita świat? ja posprzątałam mieszkanie, TZ zagoniłam troche to poodkurzał chociaż dywany ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Anessko Adriano śliczny
![]() ![]() ![]() kreti no właśnie miałam chwile grozy bo mnie bardzo rozbolało, ale położyłam się, mąż mnie ugłaskał i przeszło póki co. Mam nadzieję, że mnie w nocy nie złapie ![]() Sloneczko Ollliwka ma mój tel, jakby co to dam Wam znać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Tity, kiedykolwiek się zacznie - będzie dobrze
![]() Mnie zaszokował mój spokój, bo generalnie bardzo nerwowa jestem przecież. O siódmej rano obudził mnie ból. Zjadłam śniadanie, obudziłam męża, zapowiedziałam, że to chyba dziś. On zjadł śniadanie, umył się, ja przez ten czas jeszcze na wizażu siedziałam, całkiem na luzie. Potem wzięłam kąpiel, żeby sprawdzić, czy bóle przejdą. Nie przeszły. Więc się odmeldowałam na wizażu, że chyba będę się zbierać, dopakowałam torbę do szpitala (podekscytowana bardzo, ale nie przestraszona), az zrobiła się 11-ta. Dopiero wtedy wezwaliśmy taksówkę. Zdenerwowałam się dopiero wtedy, jak mi w pierwszym szpitalu powiedzieli, że się zaczyna, ale muszę jechać gdzie indziej, bo nie mają miejsc ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki kochane za tyle komplementow dla mojego Nineczka
![]() ![]() Zakochalam sie doslownie, moglabym patrzec na to zdjecie buziulki bez konca ![]() Nosek po TZecie ma ![]() I sie skubany obrocil ![]() ![]() No nic, mamy czas ![]() Za to przynajmniej potwierdzenie plci jest na 100% ![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Anessa a wiesz... Nie mogę być wszędzie... Czytam Was cały czas, zazdroszczę strasznie brzuszków, za swoim niesamowicie tęsknię i chciałabym znów... Niestety nasza syt materialna i tak jest na skraju wytrzymałości i póki co rodzeństwa Misiowi nie robimy
![]() Michaś rośnie, śmiga na 4, biega na 2 przy meblach... Dziś (na stypie - brrr co za słowo ![]() ![]() ![]() Zdjęcia boskie ![]() ![]() Misiek 11.03 ważył 2250g a 22.04 urodził się 3510g. Także nic się nie bój. Ja trochę byłam przerażona wagą bo Misiek miał się urodzić 16.05 wtedy to na 100% miałby ponad 4kg.
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
kreti ja się zastanawiam jak ja rozpoznam skurcze w razie czego, skoro teraz mnie brzuch czasami mocno boli
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Tity, trudno powiedzieć... One się nasilały, rano były normalnie jak na okres, koło południa już jak przy bolesnym okresie, a pod wieczór to już prawie po ścianach chodziłam
![]() ![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Tity Kreti pieknie to wyjasnila
Chociaz ja raz jak mialam przepowiadacze (na dodatek regularne),to tak bolesne,ze nie bylam w stanie kroku zrobic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za wyjaśnienie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Tity a kiedy idziesz do gina?
ja rosołek gotuję i do babci jadę na obiadek bo cała rodzinka na narty się wybrała i sama zostałam więc postanowiłam do babci na drugie danie jechać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.