Obozy MAJORKA, IBIZA, MALTA 2011 - Steja - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-25, 18:49   #121
Responsive95
Zadomowienie

Dot.: Obozy MAJORKA, IBIZA, MALTA 2011 - Steja

Cytat:
Napisane przez joanna_wiktoria Pokaż wiadomość
hej tutaj asia

strasznie pragne jechac na oboz na majorke tylko nie mam z kim . kiedy jedziecie i na ile na ten oboz?
moze i ja bym sie zapisała ....
hej, miło poznać .
my trzy jedziemy w terminie 3-16.07.

a mogłabyś napisać coś o sobie, jeśli byś się zdecydowała też na ten termin?

“It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”
(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum
Responsive95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-30, 14:48   #122
monika9952
Zadomowienie

Nie byłam nigdzie z tych trzech ale mogę dużo powiedzieć o tym biurze. Nie polecam ci z niego jechać. Była rok temu i to był kabaret ;/
monika9952 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-30, 15:13   #123
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
Napisane przez monika9952 Pokaż wiadomość
Nie byłam nigdzie z tych trzech ale mogę dużo powiedzieć o tym biurze. Nie polecam ci z niego jechać. Była rok temu i to był kabaret ;/
A co się działo takiego?
Może po prostu źle trafiłaś. Ja i tak nie rezygnuję ale jakbyś mogła to powiedz co było nie tak.
aguedaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-30, 15:24   #124
monika9952
Zadomowienie

Na poczatek kadra: Wyobrażacie sobie sytuację , gdzie z w kadrze znajduje się katechetka razem z kobietą , która myśli tylko o imprezach itd. ? Ja tak miałam. Nie dość, że nie mogły się dogadać to jeszcze nas mieszały w swoje interesy. Trzeba było wrócić do 23 do ośrodka (ponieważ tak chciała katechetka a kierowniczka nie lubiła tej od dyskotek więc było jak chciała katechetka) . Przydzielili mnie właśnie do tej katechetki z grupy i nie wolno nam było się oddalić bo jak mówiła, zaraz wszystkie paragrafy pokazują jej się przed oczami a ona nie chce iść do więzienia . Kiedy o 21 byliśmy na dyskotece moją kuzynke rozbolała głowa i chciała pójść sobie na plaże . Kat. pozwoliła jej na 15 minut i to kazała jej iść z kolegą bo sie bała. nie mineło 15 minut a ich nie było i zaczeło sie latanie po dyskotece i krzyk, że Agi jeszcze nie ma ! Gdzie Aga ?! Cały obóz poruszyła bo jej nie było a ona sobie za chwile przyszła spokojnie i nic sie nie stało.

Drugą rzeczą jest oszukiwanie przez biuro . Miałam wycieczkę do Danii i w tym było safari . Jak się okazało w Dani Wycieczka polegała na : przyjeździe do Danii , przejście jej prędko bo czas (nie mogłam nawet porobic zdjęć, poczuć , że jestem w tej Danii i pooglądac to wszystko a już mieliśmy isć a co najgorsze - NIE BYŁO WYCIECZKI DO SAFARI - JAK SIE OKAZAŁO BIURO NIE DAŁO PRZEWODNICZCE TAKIEJ WIADOMOŚCI, ZE MA BYC COŚ TAKIEGO .

I ostatnia rzecz: komunikowanie się z innymi obozami.
Przyjechał obóz sportowy - czyli jak sie domyslacie sami chłopcy . Była taka akcja, że do innych dzieczyn zaczeli oni gadać- po prostu przyszli pod nasz domek i zaczeli coś tam gadać. Później nasza kierowniczka jak było ciemno podeszła do nich i wyprawiła im kazanie czy oni nie widzą , że my jesteśmy takie młode i wgl. (byli od nas max. 2 lata starsi) . Zakazała im zbliżać się do nas i kiedy po kilku dniach siedzieli na huśtawkach jeden powiedział kolezance zebyśmy podeszły do nich - my idziemy a kierowniczka specjalnie zaczęła krzyczeć , że idzemy na miasto - czy to nie smieszne ? ;/

Osobiście straciłam 2 tyg. życia.

Na pewno sa jakies obozy inne na Ibize nie z tego biura.. ta wycieczka , na której byłam już jej nie ma - pewnie bylo tak dużo skarg . Ibiza u nich jest nowa więc nie wiadomo co w trawie piszczy;/
monika9952 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-30, 19:31   #125
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika9952 Pokaż wiadomość
Na poczatek kadra: Wyobrażacie sobie sytuację , gdzie z w kadrze znajduje się katechetka razem z kobietą , która myśli tylko o imprezach itd. ? Ja tak miałam. Nie dość, że nie mogły się dogadać to jeszcze nas mieszały w swoje interesy. Trzeba było wrócić do 23 do ośrodka (ponieważ tak chciała katechetka a kierowniczka nie lubiła tej od dyskotek więc było jak chciała katechetka) . Przydzielili mnie właśnie do tej katechetki z grupy i nie wolno nam było się oddalić bo jak mówiła, zaraz wszystkie paragrafy pokazują jej się przed oczami a ona nie chce iść do więzienia . Kiedy o 21 byliśmy na dyskotece moją kuzynke rozbolała głowa i chciała pójść sobie na plaże . Kat. pozwoliła jej na 15 minut i to kazała jej iść z kolegą bo sie bała. nie mineło 15 minut a ich nie było i zaczeło sie latanie po dyskotece i krzyk, że Agi jeszcze nie ma ! Gdzie Aga ?! Cały obóz poruszyła bo jej nie było a ona sobie za chwile przyszła spokojnie i nic sie nie stało.

Drugą rzeczą jest oszukiwanie przez biuro . Miałam wycieczkę do Danii i w tym było safari . Jak się okazało w Dani Wycieczka polegała na : przyjeździe do Danii , przejście jej prędko bo czas (nie mogłam nawet porobic zdjęć, poczuć , że jestem w tej Danii i pooglądac to wszystko a już mieliśmy isć a co najgorsze - NIE BYŁO WYCIECZKI DO SAFARI - JAK SIE OKAZAŁO BIURO NIE DAŁO PRZEWODNICZCE TAKIEJ WIADOMOŚCI, ZE MA BYC COŚ TAKIEGO .

I ostatnia rzecz: komunikowanie się z innymi obozami.
Przyjechał obóz sportowy - czyli jak sie domyslacie sami chłopcy . Była taka akcja, że do innych dzieczyn zaczeli oni gadać- po prostu przyszli pod nasz domek i zaczeli coś tam gadać. Później nasza kierowniczka jak było ciemno podeszła do nich i wyprawiła im kazanie czy oni nie widzą , że my jesteśmy takie młode i wgl. (byli od nas max. 2 lata starsi) . Zakazała im zbliżać się do nas i kiedy po kilku dniach siedzieli na huśtawkach jeden powiedział kolezance zebyśmy podeszły do nich - my idziemy a kierowniczka specjalnie zaczęła krzyczeć , że idzemy na miasto - czy to nie smieszne ? ;/

Osobiście straciłam 2 tyg. życia.

Na pewno sa jakies obozy inne na Ibize nie z tego biura.. ta wycieczka , na której byłam już jej nie ma - pewnie bylo tak dużo skarg . Ibiza u nich jest nowa więc nie wiadomo co w trawie piszczy;/
może akurat źle ci się trafiło? ;> . różnie to bywa...
Lungo była ze Steji na Majorce i u niej nie było tak źle .
zresztą wiele w miarę pozytywnych opinii o tym biurze słyszałam .
zresztą i tak już nie zrezygnuję, bo mam zarezerwowany termin xd.

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum

Edytowane przez Responsive95
Czas edycji: 2011-03-30 o 19:37
Stary 2011-03-31, 13:56   #126
Lungo
Rozeznanie

Nie oceniałabym biura po kadrze, jaka była na obozie. Wszędzie może Wam się trafić katechetka, imprezowiczka albo inne mniej lub bardziej normalne osoby. Gorzej z niedotrzymaniem planu wycieczki...
Szczerze mówiąc trochę kiepsko mają z organizacją, ale to już wcześniej pisałam, żebyście się nie nastawiały na zwiedzanie.
Mimo to polecam Steję, bo ciężko znaleźć Majorkę, Ibizę czy Maltę poniżej 2500zł
A na nim ostatnio
Wycofywane produkty Essence
Wycofywane produkty Catrice
Nowości Catrice

Edytowane przez Lungo
Czas edycji: 2011-04-03 o 18:02
Lungo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 18:07   #127
Responsive95
Zadomowienie

no właśnie, ciężko znaleźć... nawet nie w tej cenie, ale w ogóle.
na Majorkę inne, które widziałam, to jedynie z Warszawy samolotem, więc nie ma szans (Śląsk a Warszawa? jeśli byłabym pełnoletnia to ujdzie, ale nie jestem, więc ktoś musiałby ze mną jechać do W-wy, wracać, jechać po mnie za 2 tyg. i znowu wracać ). nie ukrywam, że rodzice nie skąpili mi na obóz - mama mówiła, że bez sensu jechać tyle autokarem i już lepiej samolotem (ok. 3000 zł), no ale co zrobić, jeśli nie ma, a ja chcę jechać? . zresztą znacznie bardziej się opłaca samolotem, bo ani nie jest to takie męczące, (a raczej w ogóle nie jest?), ani ta cena nie jest jakaś wydumana - nie dość, że zawiera bilet, to jest jeszcze więcej noclegów, bo przecież przy jeździe autokarem wychodzi powiedzmy to 8 dni w hotelu, a samolotem 14.
z Ibizy tym bardziej, ja osobiście żadnego innego obozu na Ibizę nie widziałam .

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 21:46   #128
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
Napisane przez Responsive95 Pokaż wiadomość
no właśnie, ciężko znaleźć... nawet nie w tej cenie, ale w ogóle.
na Majorkę inne, które widziałam, to jedynie z Warszawy samolotem, więc nie ma szans (Śląsk a Warszawa? jeśli byłabym pełnoletnia to ujdzie, ale nie jestem, więc ktoś musiałby ze mną jechać do W-wy, wracać, jechać po mnie za 2 tyg. i znowu wracać ). nie ukrywam, że rodzice nie skąpili mi na obóz - mama mówiła, że bez sensu jechać tyle autokarem i już lepiej samolotem (ok. 3000 zł), no ale co zrobić, jeśli nie ma, a ja chcę jechać? . zresztą znacznie bardziej się opłaca samolotem, bo ani nie jest to takie męczące, (a raczej w ogóle nie jest?), ani ta cena nie jest jakaś wydumana - nie dość, że zawiera bilet, to jest jeszcze więcej noclegów, bo przecież przy jeździe autokarem wychodzi powiedzmy to 8 dni w hotelu, a samolotem 14.
z Ibizy tym bardziej, ja osobiście żadnego innego obozu na Ibizę nie widziałam .

Ja na początku myślałam o Bułgarii ale niestety wylot był z Katowic a ja właśnie tam mam dalej niż do Warszawy.. a z Warszawy nie było ;/ A do W-wy nie byłoby u mnie takiego problemu jechać .. no ale w końcu jest ta Majorka W następnym roku może samolotem się wybiorę a teraz jeszcze ten autobus przemęczymy
Stary 2011-04-01, 19:39   #129
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aguedaaa Pokaż wiadomość
Ja na początku myślałam o Bułgarii ale niestety wylot był z Katowic a ja właśnie tam mam dalej niż do Warszawy.. a z Warszawy nie było ;/ A do W-wy nie byłoby u mnie takiego problemu jechać .. no ale w końcu jest ta Majorka W następnym roku może samolotem się wybiorę a teraz jeszcze ten autobus przemęczymy
to czemu nie popatrzyłaś na oferty innych biur? ;p. chociażby ok-tours ma obóz do Bułgarii samolotem z Warszawy. ja Hiszpanię z tym biurem wspominam bardzo miło .

przemęczymy jakoś, przemęczymy .
zresztą Monte Carlo, Barcelona i Paryż to cudowne miasta i chociaż w tych 2 pierwszych byłam, to z chęcią się znowu wybiorę .

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum

Edytowane przez Responsive95
Czas edycji: 2011-04-01 o 19:47
Stary 2011-04-02, 10:34   #130
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
to czemu nie popatrzyłaś na oferty innych biur? ;p. chociażby ok-tours ma obóz do Bułgarii samolotem z Warszawy. ja Hiszpanię z tym biurem wspominam bardzo miło .

przemęczymy jakoś, przemęczymy .
zresztą Monte Carlo, Barcelona i Paryż to cudowne miasta i chociaż w tych 2 pierwszych byłam, to z chęcią się znowu wybiorę .

Patrzyłam właśnie na tą ofertę z ok-tours ale w końcu i tak zrezygnowałam bo koniecznie chciałabym wtedy do tego Istambułu jechać a niestety nie mogłabym bo tam potrzeba wizy, którą uzyskuje się posiadając paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty odlotu stamtąd a mi się niestety kończy w tym roku w grudniu ( czyli byłoby 5 miesięcy) a rodzice wyrobią mi nowy dopiero w przyszłym roku. Zresztą jak już będę mogła za rok to chyba Turcję wybiorę a nie Bulgarię. Bo pierwsza myśl to ta Turcja właśnie była.

Tak czy inaczej, w końcu wybrałam Majorkę no i trudno
Ja w Monte Carlo i Paryżu nie byłam. Tylko w Barcelonie na razie więc tym chętniej pojadę
Stary 2011-04-02, 16:59   #131
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
Patrzyłam właśnie na tą ofertę z ok-tours ale w końcu i tak zrezygnowałam bo koniecznie chciałabym wtedy do tego Istambułu jechać a niestety nie mogłabym bo tam potrzeba wizy, którą uzyskuje się posiadając paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty odlotu stamtąd a mi się niestety kończy w tym roku w grudniu ( czyli byłoby 5 miesięcy) a rodzice wyrobią mi nowy dopiero w przyszłym roku. Zresztą jak już będę mogła za rok to chyba Turcję wybiorę a nie Bulgarię. Bo pierwsza myśl to ta Turcja właśnie była.

Tak czy inaczej, w końcu wybrałam Majorkę no i trudno
Ja w Monte Carlo i Paryżu nie byłam. Tylko w Barcelonie na razie więc tym chętniej pojadę
a ja właśnie jestem z trakcie wyrabiania nowego paszportu, bo w czerwcu mi się kończy .
oo, szczerze powiedziawszy też myślałam nad Turcją, ale w końcu Majorka jednak . wybór padł po przewertowaniu kilku/kilkunastu forów internetowych , ale tam pewnie też się kiedyś będę chciała wybrać.
"no i trudno"? chyba dobrze, hehe .

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-02, 21:02   #132
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
a ja właśnie jestem z trakcie wyrabiania nowego paszportu, bo w czerwcu mi się kończy .
oo, szczerze powiedziawszy też myślałam nad Turcją, ale w końcu Majorka jednak . wybór padł po przewertowaniu kilku/kilkunastu forów internetowych , ale tam pewnie też się kiedyś będę chciała wybrać.
"no i trudno"? chyba dobrze, hehe .

A ja jeszcze w tym roku będę miała w paszporcie zdjęcie jak miałam 5 lat Mało podobna teraz jestem ale paszport ważny - a to jest najważniejsze.

Co do wyboru miejsca to jak widać mamy podobny gust

Pewnie że dobrze To "no i trudno" znaczyło że klamka zapadła i koniec
Ale kurczę, już się nie mogę doczekać wakacji. ;p
Stary 2011-04-03, 13:16   #133
Responsive95
Zadomowienie

ahh, u mnie jeszcze tylko egzaminy gimnazjalne jakoś przelecą i będzie luz . a teraz jeszcze wolne 3 dni rekolekcji xd.
"wakacje, znów będą wakacje..."

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum
Stary 2011-04-03, 16:08   #134
Biedronka0314
Raczkowanie

Ja tego 9 bede a Kole bo sie przedostałam do następnego etapu A więc jak by to cię interesowalo mozesz wpasc do muzycznej w swoim mieście
Biedronka0314 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 17:36   #135
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
Napisane przez Biedronka0314 Pokaż wiadomość
Ja tego 9 bede a Kole bo sie przedostałam do następnego etapu A więc jak by to cię interesowalo mozesz wpasc do muzycznej w swoim mieście
Oo, no to super A na którą godzinę tam masz? Wiesz już coś?

Cytat:
ahh, u mnie jeszcze tylko egzaminy gimnazjalne jakoś przelecą i będzie luz . a teraz jeszcze wolne 3 dni rekolekcji xd.
"wakacje, znów będą wakacje..."
A ja nie mam niestety wolnego jak będą egzaminy ;/ bo drugie klasy też piszą swoje próbne i musimy na 8.00 przychodzić w te 3 dni do szkoły.
Ale to na szczęście tylko próbne
Trzymam kciuki za Twoje egzaminy

".. na pewno mam rację, wakacje będą znów!" xD
Stary 2011-04-03, 18:46   #136
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
Trzymam kciuki za Twoje egzaminy
dzięki .

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum
Stary 2011-04-08, 20:48   #137
Biedronka0314
Raczkowanie

Ja będe jutro w Kole od 10 do 15 Wpadnij jak bedziesz miala ochote
Stary 2011-04-09, 17:31   #138
Biedronka0314
Raczkowanie

kurcze, cos nam nie wyszlo to spotkanie ale ty chyba tam stalas pod muzyczna tak mi sie wydawalo i potem tam znowu pobieglam ale ciebie juz nie bylo
Stary 2011-04-09, 17:45   #139
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
kurcze, cos nam nie wyszlo to spotkanie ale ty chyba tam stalas pod muzyczna tak mi sie wydawalo i potem tam znowu pobieglam ale ciebie juz nie bylo
Yhym, byłam ale nie wiedziałam jak wyglądasz więc nie wiedziałam na kogo czekać hm, dość długo tam stałam, jakbym wiedziała że wrócisz to bym została, kurczę. No ale trudno i tak się chyba kiedyś zobaczymy nie?
Stary 2011-04-09, 17:55   #140
Biedronka0314
Raczkowanie

Cytat:
Yhym, byłam ale nie wiedziałam jak wyglądasz więc nie wiedziałam na kogo czekać hm, dość długo tam stałam, jakbym wiedziała że wrócisz to bym została, kurczę. No ale trudno i tak się chyba kiedyś zobaczymy nie?
Nie wiem czy kojarzysz ale ja wychodziłam i jeszcze tam sobie zdjecie robilismy i sie na ciebie gapilam i sie zastanawialam potem poszlismy na obiad i mnie to strasznie gryzlo czy to bylas ty i tam pobieglam i babka z recepcji powiedziala mi w jaka strone poszlas(zastanawia mnie to skad ona to wiedziala) ale juz cie nigdzie nie bylo ale trudno, sorki ze nie wypalilo
Stary 2011-04-09, 18:01   #141
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
Nie wiem czy kojarzysz ale ja wychodziłam i jeszcze tam sobie zdjecie robilismy i sie na ciebie gapilam i sie zastanawialam potem poszlismy na obiad i mnie to strasznie gryzlo czy to bylas ty i tam pobieglam i babka z recepcji powiedziala mi w jaka strone poszlas(zastanawia mnie to skad ona to wiedziala) ale juz cie nigdzie nie bylo ale trudno, sorki ze nie wypalilo

Pamiętam
Wiedziała pewnie bo jak tam poszłam to pytałam się jej o ten konkurs a potem jak wszyscy wyszli to też z nią chwilkę gadałam, może dlatego pamiętała gdzie poszłam.

No coś Ty, przecież się jeszcze poznamy
Zresztą może będzie jeszcze jakaś okazja po drodze ..

Szkoda że wcześniej się numerami nie wymieniłyśmy albo że się nigdzie na żadnym zdjęciu nawet nie zobaczyłyśmy bo trochę trudno tak było Alee w sumie to już się zobaczyłyśmy na żywo, tylko bez świadomości kto jest kim : D
Stary 2011-04-09, 18:06   #142
Biedronka0314
Raczkowanie

Cytat:
Pamiętam
Wiedziała pewnie bo jak tam poszłam to pytałam się jej o ten konkurs a potem jak wszyscy wyszli to też z nią chwilkę gadałam, może dlatego pamiętała gdzie poszłam.

No coś Ty, przecież się jeszcze poznamy
Zresztą może będzie jeszcze jakaś okazja po drodze ..

Szkoda że wcześniej się numerami nie wymieniłyśmy albo że się nigdzie na żadnym zdjęciu nawet nie zobaczyłyśmy bo trochę trudno tak było Alee w sumie to już się zobaczyłyśmy na żywo, tylko bez świadomości kto jest kim : D
No troche glupio bo w sumie zadna znas nie wiedziala jak wyglada druga to niezabardzo mialysmy jak sie poznac ale jeszcze sie zobaczymy
Stary 2011-04-09, 18:09   #143
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
No troche glupio bo w sumie zadna znas nie wiedziala jak wyglada druga to niezabardzo mialysmy jak sie poznac ale jeszcze sie zobaczymy
Pewnie
A tak w ogóle to już jakiś czas temu miałyśmy się powymieniać (z Magdą też ) fb, nk czy co tam jeszcze innego jest
Nie nalegam ale w sumie czemu by nie
Stary 2011-04-09, 18:16   #144
Biedronka0314
Raczkowanie

Cytat:
Pewnie
A tak w ogóle to już jakiś czas temu miałyśmy się powymieniać (z Magdą też ) fb, nk czy co tam jeszcze innego jest
Nie nalegam ale w sumie czemu by nie
niestety ale nie posiadam zdjec na zadnym z tych stron bo jestem straaasznie niefotogieniczna
Stary 2011-04-09, 18:19   #145
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
niestety ale nie posiadam zdjec na zadnym z tych stron bo jestem straaasznie niefotogieniczna
No przeeestań, chyba żartujesz.
Nie masz żadnego zdjęcia gdziekolwiek?
Stary 2011-04-09, 18:23   #146
Biedronka0314
Raczkowanie

Cytat:
No przeeestań, chyba żartujesz.
Nie masz żadnego zdjęcia gdziekolwiek?
Nie Jedynie takie co znajomi powstawiali i pomimo usilnych próśb nie udalo mi sie ich namowic do usuniecia ale naprawde nie wygladam na nich za ciekawie
Stary 2011-04-09, 18:25   #147
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
Nie Jedynie takie co znajomi powstawiali i pomimo usilnych próśb nie udalo mi sie ich namowic do usuniecia ale naprawde nie wygladam na nich za ciekawie
A u znajomych można zobaczyć?
Na pewno nie jest tak źle, przesadzasz
Nooo : >
Stary 2011-04-09, 18:29   #148
Biedronka0314
Raczkowanie

Cytat:
A u znajomych można zobaczyć?
Na pewno nie jest tak źle, przesadzasz
Nooo : >
wiesz co niedlugo umuwie sie na sesje razem z moja kuzynka do takiej koleżanki to wtedy wam wysle albo wstawie na jakąs strone
Stary 2011-04-09, 18:31   #149
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
wiesz co niedlugo umuwie sie na sesje razem z moja kuzynka do takiej koleżanki to wtedy wam wysle albo wstawie na jakąs strone
Ok To czekam/y
Stary 2011-04-10, 16:39   #150
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
ze mną dokładnie tak samo jest .

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości