![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Obozy MAJORKA, IBIZA, MALTA 2011 - Steja
Cytat:
![]() my trzy jedziemy w terminie 3-16.07. a mogłabyś napisać coś o sobie, jeśli byś się zdecydowała też na ten termin? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Nie byłam nigdzie z tych trzech ale mogę dużo powiedzieć o tym biurze. Nie polecam ci z niego jechać. Była rok temu i to był kabaret ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Na poczatek kadra: Wyobrażacie sobie sytuację , gdzie z w kadrze znajduje się katechetka razem z kobietą , która myśli tylko o imprezach itd. ? Ja tak miałam. Nie dość, że nie mogły się dogadać to jeszcze nas mieszały w swoje interesy. Trzeba było wrócić do 23 do ośrodka (ponieważ tak chciała katechetka a kierowniczka nie lubiła tej od dyskotek więc było jak chciała katechetka) . Przydzielili mnie właśnie do tej katechetki z grupy i nie wolno nam było się oddalić bo jak mówiła, zaraz wszystkie paragrafy pokazują jej się przed oczami a ona nie chce iść do więzienia . Kiedy o 21 byliśmy na dyskotece moją kuzynke rozbolała głowa i chciała pójść sobie na plaże . Kat. pozwoliła jej na 15 minut i to kazała jej iść z kolegą bo sie bała. nie mineło 15 minut a ich nie było i zaczeło sie latanie po dyskotece i krzyk, że Agi jeszcze nie ma ! Gdzie Aga ?! Cały obóz poruszyła bo jej nie było a ona sobie za chwile przyszła spokojnie i nic sie nie stało.
Drugą rzeczą jest oszukiwanie przez biuro . Miałam wycieczkę do Danii i w tym było safari . Jak się okazało w Dani Wycieczka polegała na : przyjeździe do Danii , przejście jej prędko bo czas (nie mogłam nawet porobic zdjęć, poczuć , że jestem w tej Danii i pooglądac to wszystko a już mieliśmy isć a co najgorsze - NIE BYŁO WYCIECZKI DO SAFARI - JAK SIE OKAZAŁO BIURO NIE DAŁO PRZEWODNICZCE TAKIEJ WIADOMOŚCI, ZE MA BYC COŚ TAKIEGO . I ostatnia rzecz: komunikowanie się z innymi obozami. Przyjechał obóz sportowy - czyli jak sie domyslacie sami chłopcy . Była taka akcja, że do innych dzieczyn zaczeli oni gadać- po prostu przyszli pod nasz domek i zaczeli coś tam gadać. Później nasza kierowniczka jak było ciemno podeszła do nich i wyprawiła im kazanie czy oni nie widzą , że my jesteśmy takie młode i wgl. (byli od nas max. 2 lata starsi) . Zakazała im zbliżać się do nas i kiedy po kilku dniach siedzieli na huśtawkach jeden powiedział kolezance zebyśmy podeszły do nich - my idziemy a kierowniczka specjalnie zaczęła krzyczeć , że idzemy na miasto - czy to nie smieszne ? ;/ Osobiście straciłam 2 tyg. życia. Na pewno sa jakies obozy inne na Ibize nie z tego biura.. ta wycieczka , na której byłam już jej nie ma - pewnie bylo tak dużo skarg . Ibiza u nich jest nowa więc nie wiadomo co w trawie piszczy;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lungo była ze Steji na Majorce i u niej nie było tak źle ![]() zresztą wiele w miarę pozytywnych opinii o tym biurze słyszałam ![]() zresztą i tak już nie zrezygnuję, bo mam zarezerwowany termin xd.
![]() Edytowane przez Responsive95 Czas edycji: 2011-03-30 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Nie oceniałabym biura po kadrze, jaka była na obozie. Wszędzie może Wam się trafić katechetka, imprezowiczka albo inne mniej lub bardziej normalne osoby. Gorzej z niedotrzymaniem planu wycieczki...
Szczerze mówiąc trochę kiepsko mają z organizacją, ale to już wcześniej pisałam, żebyście się nie nastawiały na zwiedzanie. Mimo to polecam Steję, bo ciężko znaleźć Majorkę, Ibizę czy Maltę poniżej 2500zł
Brak podpisu. Za to jest Blog ![]() A na nim ostatnio Wycofywane produkty Essence Wycofywane produkty Catrice Nowości Catrice Edytowane przez Lungo Czas edycji: 2011-04-03 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
no właśnie, ciężko znaleźć... nawet nie w tej cenie, ale w ogóle.
na Majorkę inne, które widziałam, to jedynie z Warszawy samolotem, więc nie ma szans (Śląsk a Warszawa? jeśli byłabym pełnoletnia to ujdzie, ale nie jestem, więc ktoś musiałby ze mną jechać do W-wy, wracać, jechać po mnie za 2 tyg. i znowu wracać ![]() ![]() z Ibizy tym bardziej, ja osobiście żadnego innego obozu na Ibizę nie widziałam ![]()
![]() |
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja na początku myślałam o Bułgarii ale niestety wylot był z Katowic a ja właśnie tam mam dalej niż do Warszawy.. a z Warszawy nie było ;/ A do W-wy nie byłoby u mnie takiego problemu jechać .. no ale w końcu jest ta Majorka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przemęczymy jakoś, przemęczymy ![]() zresztą Monte Carlo, Barcelona i Paryż to cudowne miasta i chociaż w tych 2 pierwszych byłam, to z chęcią się znowu wybiorę ![]()
![]() Edytowane przez Responsive95 Czas edycji: 2011-04-01 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Patrzyłam właśnie na tą ofertę z ok-tours ale w końcu i tak zrezygnowałam bo koniecznie chciałabym wtedy do tego Istambułu jechać a niestety nie mogłabym bo tam potrzeba wizy, którą uzyskuje się posiadając paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty odlotu stamtąd a mi się niestety kończy w tym roku w grudniu ( czyli byłoby 5 miesięcy) a rodzice wyrobią mi nowy dopiero w przyszłym roku. Zresztą jak już będę mogła za rok to chyba Turcję wybiorę a nie Bulgarię. Bo pierwsza myśl to ta Turcja właśnie była. Tak czy inaczej, w końcu wybrałam Majorkę no i trudno ![]() Ja w Monte Carlo i Paryżu nie byłam. Tylko w Barcelonie na razie więc tym chętniej pojadę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oo, szczerze powiedziawszy też myślałam nad Turcją, ale w końcu Majorka jednak ![]() ![]() "no i trudno"? chyba dobrze, hehe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja jeszcze w tym roku będę miała w paszporcie zdjęcie jak miałam 5 lat ![]() ![]() Co do wyboru miejsca to jak widać mamy podobny gust ![]() Pewnie że dobrze ![]() ![]() Ale kurczę, już się nie mogę doczekać wakacji. ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
ahh, u mnie jeszcze tylko egzaminy gimnazjalne jakoś przelecą i będzie luz
![]() "wakacje, znów będą wakacje..." ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Ja tego 9 bede a Kole bo sie przedostałam do następnego etapu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale to na szczęście tylko próbne ![]() Trzymam kciuki za Twoje egzaminy ![]() ".. na pewno mam rację, wakacje będą znów!" xD |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Ja będe jutro w Kole od 10 do 15
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
kurcze, cos nam nie wyszlo to spotkanie ale ty chyba tam stalas pod muzyczna tak mi sie wydawalo i potem tam znowu pobieglam ale ciebie juz nie bylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pamiętam ![]() Wiedziała pewnie bo jak tam poszłam to pytałam się jej o ten konkurs a potem jak wszyscy wyszli to też z nią chwilkę gadałam, może dlatego pamiętała gdzie poszłam. No coś Ty, przecież się jeszcze poznamy ![]() Zresztą może będzie jeszcze jakaś okazja po drodze .. ![]() Szkoda że wcześniej się numerami nie wymieniłyśmy albo że się nigdzie na żadnym zdjęciu nawet nie zobaczyłyśmy bo trochę trudno tak było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to już jakiś czas temu miałyśmy się powymieniać (z Magdą też ![]() ![]() Nie nalegam ale w sumie czemu by nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.