|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zuziowo- Wymiataczkowy wiosenny wywątek
Mammo, to jes pienkne.
Skusiam sie na czfartego gnieciucha. Paskudnego Szefopodobne Towary siem poumieszczally w taxi i oddaliły, chwalić Boga, w nieznanem kerunku. Ale mie pszeczepały pszedtem, alem jusz zaraz na wolnoś siem wyrywam! Ku ptastfu wszelakiemu! (Choć do banku i na poczte fcześniej ) Myślicie, że poczenstujom w urzendzie cukierniczym wyrobem? Jusz chyba nie kce.
|
#122 |
|
Piers do przodu
|
oj takie to ja lubię najbardziej na świecie ![]() Duszko i po sprawie
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2011-03-03 o 15:51 |
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Ja jako i Mariola zapomniałabym, że dziś Tłusty Czwartek, gdyby nie Wy. No to jeszcze zdążę tradycji uczynić zadość i zjeść pączusia, albo faworka albo chrusta. Chociaż najbardziej to mnie się marzy serniczek, taki żółciótki, z aromatem skórki cytrynowej, polany gorzką czekoladą... mniam... Szachulinko, ja nie rozumiem czemu Ty się zamartwiasz... Ty się nie powinnasz zamartwiać, bo ja mam czuja, że Tobie bardzo ładnie w tej fryzurce z króciutkimi włoskami jest . Są takie kobiece buzie wyjątkowe, którym nawet w jeżyku ślicznie. I przeczucie moje mówi mi, że Ty masz taką buzię. Mam oczywiście na myśli tę drugą buzię, nie tę co ślepiami na mnie łypie z avatra Twego. Tańczący Tatusiek rozbawił mnie setnie giętkością swego ciała ![]() A zauważyliście jak mu Maluszek z lewej wtórował? ![]() Błogo mi ![]() Zosina laleczka z rudymi warkoczykami też mi błogo zrobiła ![]() I jeszcze przy okazji oglądania Sułtanka i tego drugiego, jakże mu, Bajerka?, nie omieszkałam nie zauważyć obrazeczka z przytulającymi się kotkami ![]() Nic nie szkodzi - prawda? Nic nie szkodzi, żem dorosła inaczej
|
|
|
|
#124 |
|
rude jest piękne:)
|
prosze częstujta sie... ja juz nie mam sily sie ruszac tak sie objadłam ponczusiami.
Kasio-san suuuper tatuś
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Magduś, te Twoje to z serem?
Tesso, kusisz. A mam jeszzce jednego ponczusia schowanego, na czarnom godzine
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
mogę ze prawie dumą oznajmić, że chiba mi ani jeden faworek z pączkiem i oponkiem tudzież z dziura od oponki w biodra nie poszły
![]() przeleciałam pół miasta z językiem u kolan, żeby zdążyć na pocztę przed zamknięcem, jak doleciałam na ostatnich nogach, się okazało, godziny urzędowania mi się pomyliły, na moją niekorzyść |
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Jakie ponczki i faworki Ja tez zapomniałam ze dziś Tłusty czwartek i nie zjadłam ani jednego pączusia i ani okruszyny faworka ![]() ale to nic, jutro też są cukiernie
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
No jak nie na korzyść Szachulinko, no jak nie?
Jeśli jutro uskutecznisz taki sam bieg na pocztę, to będziesz mogła zjeść tyle samo pączusiów co dzisiaj, i też Ci w bioderka nie pójdzie ![]() A Teressa to takie pączki uczyniła, że nawet jakaś ręka z zaświatów po nie sięga - zauważyliście? No to przyjrzyjcie się dobrze na to zdjęcie z wieloma pączkami... ode lewej strony... ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- A ja Mała Olu zdążyłam zjeść pączusia ze ajerkoniakiem we środku. Dobry był, dobry... Ale te Teressowe, własnemi rencyma uczynione... I ten chrust Mamminowemi rencyma uczyniony... Och ludzie, ludzie... że też te zdjęcia nie chcą się ożywić pod moim wzrokiem... A z taką inensywnością się w nie wgapiam, no! ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- A cóż to się z Lipcusią dzieje??? Nie wie kto??? Niepokój mnie ogarnia... Una mnie czas jakiś temu balladę więzienną śpiewała ustami Rudiego ![]() Czyżby przeczucia jakie miała? ![]() Może Jej paczki trza słać?
|
|
|
|
#129 |
|
rude jest piękne:)
|
Lipcusia przylezie do nas jak tylko bedzie miala sily ,biedna jest zapracowana po kukardki
mozemy jej tylko podeslac dobrą energie
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Ogłoszenia parafialne:
W Sephorze mozna zanabyć sobie atomek 4,7 ml i napełniają go wybranym zapachem - kosztuje 49,90 peelenów. Zanabyłam se, a co bo dodatkowo do 6 marca jest promocja sms-owa -20 % wiec koszt imprezy 4 dyszkiDla Lipcowej Ani
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Hejusia, pączusie
![]() U mnie zaliczone dla pączki- Sowa- taki se, polepiony brzydkim lukrem oraz Pellowski- całkiem niezgorszy, z twarożkiem i cukrem pudrem.
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję,ze nie pożarłam ani jednego pączka ani nic podobnego i jestem z siebie dumna ![]() Mam, tlusty tyłek i udka i od trzech dni jestem na diecie...zero chlebusia, zero makaronu, zero ziemniaczków., zero pepsi..tylko musli i jogurt i serki i warzywka ![]() oby podziałało
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#136 |
|
Piers do przodu
|
400 kalorii przez cały dzień??
to Ty jeszcze zasłabniesz dziewczyno!
|
#137 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I generalnie też się dietuję,ale tradycja zwyciężyła
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wogóle raczej chętnie plyny pzryjmuję niż inne pokarmy ![]() Tylko że ostatnio zamiast 2 kanapki i liść sałąty, popchnięte zieloną cherbatką albo czerwoną, to makaronik z sosem, pierogi, jakieś zapiekanki, pepsi ...no i tera mam
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszlam sie zbulwersowac
![]() Stazjo, wszystko ponizej 1200 kcal mozna nazwac glodowka, a nie dieta , wiec nie rob takich gooopot na dluzsza meteno martwie sie o ciebie i juz
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Dzię pełnom gymbom dobry
![]() Teresko - popaczaam na Tfe dzieła i sie okazuje, żem zwrokofcem jednak
Wymiana perfumowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373319 Edytowane przez Furkadusz Czas edycji: 2011-03-04 o 09:39 |
|
|
|
#142 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wstałam
![]() 3 dni wolne mam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po co Ci dieta?Żeby szczuplejszą umrzeć (kiedys tam, za 100 lat)? ![]() No bo wiesz, wszyscy skończymy tak samo czy będziemy mieli 2 kilo mniej czy więcej. ![]() Cytat:
I ją popieram. Cytat:
![]() Winterrio piękna, ja Ciem nie chcem martwić, dalekam od tego jest, ale muszem powiedzieć, że ja od poniedziałku do piątku bedem miała wolne. I dalej ciagnąc ten temat, to muszę powiedzieć: DUżY PIąTEK Rodacy!
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2011-03-04 o 08:09 |
|||
|
|
|
#144 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-03-04 o 08:18 |
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedziała piękna Winterria, odrzucając zgrabnym ruchem smukłej dłoni, gęstą grzywę włosów barwy miodu i patrząc spod firanek rzęs figlarnie
|
#147 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#148 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Miłego piątku
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Mam inny pomysł na wyleczenie Twej przypadłości Daj sobie wycisk fizyczny, poćwicz wytrwale. To dużo lepsze od diet drakońskich jest. Na efekty wcale długo czekać nie trzeba. Po trzech tygodniach są już zauważalne. A i dobre endorinki się przy okazji powydzielają i szczęśliwa i zadowolona z siebie się poczujesz. A jak pierwsze efekty ćwiczeń ujrzysz, to Cię jeszcze bardzej zmotywuje Fajno Miłego dnia |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj przegiełam - pięć pączków wchłonęlam ![]() Duzy piątek ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Czy tez uzytkownik ma oryginały? klik chyba jo? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

) Myślicie, że poczenstujom w urzendzie cukierniczym wyrobem? Jusz chyba nie kce.

oj takie to ja lubię najbardziej na świecie 
i po sprawie

to Ty jeszcze zasłabniesz dziewczyno!

Mam inny pomysł na wyleczenie Twej przypadłości ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)