![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nasze ulubione kosmetyki:P
![]() ![]() ![]() (kolejnosc przypadkowa) BUZIA- Morelowy peeling St.Ives (cudowny po prostu! apetyczny i likwiduje pory i na twarzy i robi porzadek z dekoltem tez! ![]() L'Oreal Pure Zone zel do mycia twarzy (b lubie zapach i to,ze w skladzie ma kwas salicylowy) WLOSY szampony Herbal Essence (za przepieknie pachnace i lekkie wlosy,ktore pachna jeszcze nastepnego dnia!) Odzywki Timotei (niedawno odkrylam, nie wiedzialam, ze za taka cene jest TAKA jakosc! super sie rozczesuja,a mam je do polowy plecow ![]() jedwab do wlosow Biosilk (podobno ma alkohol itp, ale lubie go wsmarowywac w koncowki, wyglada zdrowiej!) maski do wlosow L'Oreal (zwykle jedna na fabrowane druga zeby do zycia przywrocic je troche ![]() KREMY lubie krem Olay spf 15 odzywczy na dzien, fajnie sie wchlania La Roche Posay Athelios Xl Spf 40 -trzeba sie chronic :P zwykly nivea soft ![]() MAKIJAZ moim hitem wsrod tuszy sa Max Factory: super pogrubienie bez sklejania, efekt "oomph!"- 2000calorie niesamowite wydluzenie jakie kiedykolwiek widzialy moje rzesy ![]() Eyelinery! uwielbiam je i nie wyobrazam sobie bez nich makijazu! Lubie te tansze, np Eveline,bardzo trwale! roz do policzkow firmy Bourjois -super tralosc i slodkie kolory lubie puder Rimmela Stay Matte i kompakt z lusterkiem Max Factor w zlotym opakowaniu -super gadzet i duze lusterko,gdzie widzisz cala twarz! ![]() do ust Carmex! super chlodzi usta (doslownie!) i pielegnuje je jak zaden inny! nigdy nie zamienie ![]() ![]() PERFUMY hypnotic poison ![]() ![]() escada island kiss ![]() no chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
no i reszta :P
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Tusz - Diorshow Iconic
Korektor - Manhattan Wake up Concealer Do włosów - krem Osis + Buff 3 Schwarzkopf Krem - Pollena Eva Zioła Polskie, nawilżający; Hydro Oxy Clarena Podkład - Bourjois 10 hour sleep effect Puder - Kryolan Anti - Shine Róż - IsaDora Do ust - Tisane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
tyle
![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Moje hity to:
Morelowy peeling St.Ives Podkład Vichy Dermablend krem do twarzy Loreal seria Revitaling Szampon do włosów Loreal seria fioletowa lub szampon do włosów Pat&Rub seria pomarańczowa Balsamy rozgrzewające do stóp i do rąk Pat&Rub Masło do ciała seria zielona także Pat&Rub Błyszczyk do ust my Secret Fashion |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
No to teraz moja kolej
![]()
na razie tyle ![]() ...aha i jeszcze tusz do rzęs z MAX FACTOR ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Ja jeszcze dodam Perełki rozświetlające do twarzy firmy Avon i znów kosmetyk Pat@Rub tym razem rozgrzewający balsam do stóp jest po prostu boski.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
moje rewleacje to vichy normader- żałuję że tak późno go zakupiłam. Caly czas odstraszała mnie cena, teraz wiem że to co dobre i skuteczne musi miec swoją cenę. Dlatego też moja kolejna rewelacja nie jest może zbyt tania ale jakie działanie. Chodzi mi o cudowny kremik żurawinowy pat&rub - jak on zadziałał na moje rączki , miodzio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
dodaje:
mascara - Volume Clubbing Bourjois ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
puder make up for ever
tusz 2000 calories max factor baza smashbox carmex do ust- wiśniowy podkład diorskin nude ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
oj mam ich wiele
![]() jeśli chodzi o podkłady to uwielbiam Diora, tusz to Astor, lakiery do paznokci to głównie Avon, kosmetyki do higieny intymnej to cleanic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
póki co - podkład Revlon.
ale nie mówię, że się nigdy nie rozstanę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Ja też mam dużo ulubionych trochę już tu wymieniłyście. To ja dorzucę jeszcze "moje rybki" czyli odżywkę keratynową Gala (a rybki bo w takich fajnych kapsułkach w kształci rybek). Odkąd jej używam moje paznokcie odżyły, skórki nie odrastają jak szalone i rzęsy są mocniejsze (zawsze się śmiałam z odżywek do rzęs a teraz sama stosuje, starzeje się człowiek). No i cena nie zwala z nóg.
Edytowane przez kamawe Czas edycji: 2010-11-09 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
puder brązujący joko
lakiery Ados pudry i podkłady rimmel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
AA, oliwkowy balsam do ciała
Joanna, Naturia, peeling antycellulitowy kawowy Nivea Visage, krem nawilżający na dzień Under Twenty, Anto Acne Intense, 2 w 1, żel peelingujący Bordowa szminka Rimmel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Odkopuję
![]() * żel do twarzy Bioderma Sebium * nivea olejek pod prysznic * mozaika bronzer Deluxe Astor - wycofana ale jeszcze można złapać * tusze Max Factor * błyszczyk Bourjois 3d effet - rose symphonic - ALE stara wersja * jeśli chodzi o podkład to szukam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Moi ulubieńcy:
![]() *Catrice, Liquid Camouflage High Coverage Concealer- kryje nawet największe wory pod oczami * PODKŁAD - Lavera w musie - choć jak wszystkie naturalne ma lekkie krycie, double wear to nie jest ;-) * PUDER Lavera sypki transparentny *rozswietlacz MY SECRET - illumiator powder - najlepszy! *pomadki matowe do ust GOLDEN ROSE * ŻEL do twarzy z Phenome * KREM do RĄK również z Phenome * SZAMPON Coslys do włosów przetłuszczających się - działa! * SZAMPON EcoLab szampon uspokajający Edytowane przez emergency95 Czas edycji: 2017-07-26 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.