Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-09, 18:55   #121
czwartek
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

co nadrobię kolejne 30 stron, patrzę - a tu już natrzaskane 30 następnych patrzę - a tu nowa część ale dajecie

u mnie na szczęście nikt matowych lakierów nie chciał. zresztą ostatnio żadne nowości nie idą. dziewczyny zamawiają sprawdzone kosmetyki, które lubią. kryzys czy przesyt avonowy?
ale ja sama też na nowości się nie rzucam. lubię parę produktów i do nich wracam. chyba ze mnie anty-konsultantka bo często sama odradzam klientkom zamawiania super wynalazków.
Wy się cieszycie na Święto Paczki, a ja mam dreszcze na myśl o tych dwóch kartonach wędrujących do mnie. koszmar.
a w 7 nie podoba mi się NIC. no może termo torba, ale to już dziś można obstawiać, że będzie w brakach.
to się wygadałam
czwartek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 18:58   #122
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak wy długo używacie kosmetyków?, bo wiem że można 3 lata od daty produkcji (zalezy jeszcze jaki kosmetyk) ale na opakowanaich jest napisane że cienie używa się rok po otwwarciu więc mam swoje wyrzucić czy używać 3 lata?
data ważności jest 3 lata, ale dla kosmetyków zamkniętych nieużywanych; na każdym opakowaniu pisze ile po otwarciu można korzystać; nie wiem jak jest z cieniem, ale napewno kremy do twarzy trzeba wyrzucić
ostatnio miałam wysyp po takim kremie, poczułam się nastolatką
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:01   #123
cebulkaa
Wtajemniczenie

na katalogowym post #1937

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
[/COLOR]dziewczyny potrzebuje dosc szybko odpowiedzi czy charm lód jest płaski czy dwustronny y?
charm lód nie jest płaski - jest jak lód w rożku

dziękuję

Edytowane przez cebulkaa
Czas edycji: 2011-03-09 o 19:10 Powód: dopisek
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:02   #124
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmmww777 Pokaż wiadomość
kobietki, biżuteria wedding diamondesque (czy jakoś tak się to pisze) taka z niebieskim oczkiem - cudna śliczna i przepiękna
bardzo się cieszę że ją zamówiłam, jedyne co muszę dojrzeć i sprawdzić to te niebieskie oczka w świetle dziennym, mam wrażenie że to niebieskie oczko w naszyjniku jest ciut ciemniejsze niż w kolczykach, pierścionek też cudowny, niby szeroki ale jest bardzo delikatny..

czy z demo można wybrać tylko jeden rozmiar, czy np mogę zamówić sobie po jednej sztuce każdego rozmiaru??
a gdzie ta bizuteria?????
Stary 2011-03-09, 19:03   #125
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
dziewczyny potrzebuje dosc szybko odpowiedzi czy charm lód jest płaski czy dwustronny y?
Jest dwustronny i moim zdaniem to jeden z ładniejszych avonowych charmów.

Dziewczyny, przypominam się z pytaniem odnośnie Perceive Dew: czy pachnie tak samo jak w katalogu i czy jest trwały?
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:06   #126
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
a gdzie ta bizuteria?????
demo w 6

dziękuję
Stary 2011-03-09, 19:08   #127
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cebulkaa Pokaż wiadomość
demo w 6
dziekuje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 19:10   #128
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
w poprzednim wątku dziewczyny troszkę pisały o tych różach
a na katalogowym chyba nawet zdjęcia są ....

ps. a mi te spękane pazurki się wogóle nie podobają ale chyba jestem odosobniona w tej opinii .....
dokladnie mi tez sie nie podobaja a fe...
witam w nowym watku
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:11   #129
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
ja już dostałam koda chwilę po tym jak weszłam do mieszkania
i jutro rano kopsnę się po paczkę dopiero
ja właśnie męża wysłałam po paczuchę

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:13   #130
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja właśnie męża wysłałam po paczuchę
fajnie masz, ja nie mam kogo wysłać

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:13   #131
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Wczoraj odebrałam paczkę z czwórki. Torebka Magdalena śliczna , ale jeśli ktoś sugerowałby się zdjęciem w katalogu to może być zaskoczony kolorem. Ja widziałam fotki na katalogowym, więc szoku nie było . Jest też nieco mniejsza niż podali w opisie (zamiast 31 ma 27 cm.).
Mieści się katalog do tej torebki?
Stary 2011-03-09, 19:13   #132
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

[ napisała agusiowata Moja liderka odradza tą kartę. Podobno są duże odsetki, za wpłatę po terminie. To jest karta kredytowa. Mogą być jakieś ukryte koszty. ]

Ja mam kartę kredytowa Avon, jesli spłacasz w terminie to nie ma żadnych ukrytych opłat, raz w roku place 80 zł za karte i odsetki jesli mam niespłacona jakos sume to oczywiste, ale jak zmiescisz sie w ustalonym terminie co do zaplaty to nie placisz nic. Ja np do 17 kazdego miesiaca musze uzupełnic to co wydałam i wtedy place tylko 4 zł ubezpieczenia, dodatkowo mam kosmetyki i bony za kazdy wydany 1000zł jest 10 zł do zaplacenia w Avonie

Edytowane przez alytjow
Czas edycji: 2011-03-09 o 19:18
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:13   #133
myszenka87
Rozeznanie

Dziewczyny czy są w bieżącym katalogu jakieś perfumy podobne do surrender z avonu.Miałam te perfumy kilka lat temu i szukam podobnych.
myszenka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:20   #134
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

już mnie oczy bolą od nadrabiania a tu już nowy wątek xD

Biżu Ivala - cudo mam identyczne kolczyki tylko te oczka są morsko-przezroczyste kupię chyba ten komplet bo mi się baaardzo podoba

Już mam drugą klientkę na Lindsey i odradzam bo nie chce poźniej zwrotów robić - jak nigdy nikt torebek nie zamawia to teraz akurat obie chcą tą nieciekawą

Jeszcze nie oglądałam k7 ale fajnie wygląda ta torba na plażę co Dokia wstawiła na forum, pasowała by mi do sukienki plażowej

Klientki trochę zawiedzione, że lakierów matowych nie ma. Widziałam na katalogowym ten grafitti i fajny jest tylko ja sobie kupię jakiś jasny, kolorowy, bo jakoś na wiosnę/lato czarny mi sie nie widzi
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:30   #135
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
Nie wiem co ci poradzić, katastrofa.

Dzisiaj jeszcze raz przejrzałam katalog07, i jedyną rzeczą która przyciągnęła moją uwagę to plastry depilujące i żel do depilacji bikini....
Ciekawe czy sie sprawdzą....
Ja też jestem cieakawa. Po zwykłej maszynce czasem wyskakują mi krostki, przed każdym wyjściem na plażę muszę golić się w okolicach bikini. Na nogach mam blond, to spoko, z małym zarostem można wyjść. Na wyjeździe moje zabiegi kosmetyczne są przyspieszone. Mąż ponagla: nie ma czasu na siedzenie w pokoju. Śpieszymy się na wyjście na plażę, a później na wyjście w miasto. Rano też nie mogę długo pospać, bo szkoda dnia. Często wracamy w środku nocy. Śniadanie gotowe oczywiście.
Stary 2011-03-09, 19:32   #136
sasenka
Zakorzenienie

Oj dziewczyny ale piszeczie... i tak się właśnie zastanawiam i kurcze jestem z wami już od 3 albo 4 wątków ale to leci i teraz nie wyobrażam sobie jak zamawiałam kosmetyki w ciemno bez waszych opini o czymś

A tak propo 5-dniowej kuracji do włosów uzyłam na poczatku raz ale fajne miałam włosy po niej, mniej były widoczne zniszczone końcówki, troche szybciej mi się włosy przetłuściły ale przezyje. Zobaczymy co będzie po kolejnych razach
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:37   #137
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj odebrałam paczkę z czwórki. Torebka Magdalena śliczna , ale jeśli ktoś sugerowałby się zdjęciem w katalogu to może być zaskoczony kolorem. Ja widziałam fotki na katalogowym, więc szoku nie było . Jest też nieco mniejsza niż podali w opisie (zamiast 31 ma 27 cm.).
Zamówiłam też dla mamy małą torebkę Lindsey i powiem Wam, że jestem nią bardzo pozytywnie zaskoczona . Jak się ją założy to naprawdę wygląda to fajnie. Poza tym jest porządnie uszyta, więc jeśli się komuś podoba to za tę cenę warto wziąć.
Wąchałam też w katalogu Perceive Dew i bardzo mi się podobają. Przypominają mi moje ulubione Gosh She. Mam pytanie do dziewczyn, które je kupiły: czy pachną w rzeczywistości tak jak w katalogu? I czy są w miarę trwałe?
jest boskinormalnie sie w nim zakochalam hehe
cieszy mnie to ze ta woda jest zupelnie inna niz percive to duzo, bardzo duzo sie roznia to jest plus tego
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:38   #138
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiekj Pokaż wiadomość
Witajcie kochane mam do was mega pytanie : Według moich obliczeń w moim zamówieniu spełniłam warunek Solution+ANEw na >250 zł wpisałam wszystkie 5 kodów każdego z produktów gratisowych i dwa mi nie wchodzą pisze produkt niedostępny A może one jednak przychodzą autowamtycznie i nie trzeba kodów wpisywać? Pomóżcie proszę...
Ja dostałam prezent automatycznie.
Stary 2011-03-09, 19:40   #139
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że z produktów oczekujących na Pani koncie tj. Tusz do rzęs Super Shock oraz Nawilżający krem przeciwzmarszczkowy do twarzy wszystkie są już dostępne.

Jednocześnie informujemy, że za sprzedaż na 1000 zł w katalogu 04/2011 w kolejnej ofercie można będzie zamówić wodę toaletową SCENTINI CITRUS CHILL w cenie 4,50 zł.
Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ta woda która można kupić za 4,50 gdy zamówiło się za 1000 zl w k4 jest gdzieś w katalogu? Bo szukam i nie widzę

A mam, znalazłam w siódemce

to jedna z tych, które są nowością w kat.6 ??
swoją drogą liczyłam na coś ciekawszego
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:46   #140
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
to jedna z tych, które są nowością w kat.6 ??
swoją drogą liczyłam na coś ciekawszego
Tak, to ta nowość z szóstki. Też jestem trochę rozczarowana. Bardzo rzadko udaje mi się przebić tysiaka a tu woda "tylko" za dwie dyszki
A pewnie w następnym katalogu znów będzie jakiś świetny produkt
Stary 2011-03-09, 19:50   #141
sasenka
Zakorzenienie

Oglądam katalog angielski i mają śliczne kolory lakierów do paznokci nie to co u nas
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:50   #142
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Tak, to ta nowość z szóstki. Też jestem trochę rozczarowana. Bardzo rzadko udaje mi się przebić tysiaka a tu woda "tylko" za dwie dyszki
A pewnie w następnym katalogu znów będzie jakiś świetny produkt
hihi też tak miałam, cieszyłam się a jak zobaczyłam co dostałam to skuuuucha

tzn nie żebym się teraz cieszyła cy cuś...

dziękuję

Edytowane przez cebulkaa
Czas edycji: 2011-03-09 o 19:52
Stary 2011-03-09, 19:52   #143
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Już mam drugą klientkę na Lindsey i odradzam bo nie chce poźniej zwrotów robić - jak nigdy nikt torebek nie zamawia to teraz akurat obie chcą tą nieciekawą
Ja tam nie będę odradzać, bo jak dla mnie wygląda tak samo jak w katalogu.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:20   #144
mistress88
Zadomowienie

Nie bijcie bo pewnie już było... mogę zrobić zwrot z demo?

PS. Wrzuci ktoś AM7 i netto7?

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:23   #145
agusiowata
Zakorzenienie

Mam dziś święto paczki. Oglądałam na szybko katalog 5. Zainteresowała mnie ta torebka za 29,90zł ze str 13. Ma ją ktoś?
Stary 2011-03-09, 20:27   #146
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

u mnie jedna kk kupiła torebkę Lindsey, uzywa jej i teraz ma kolejne zamówienia na nia, więc chyba nie jest tak źle z ta torebką
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:32   #147
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

pochwaliłam dziś że braków nie bylo w ostatnim moim zamówieniu (tym wczorajszym), w dzisiejszym też w sumie nie mam braków z rzeczy zamówionych ale mam nadal w brakach komplet biżuterii Demi zamówiony tydzień temu ;(

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
u mnie jedna kk kupiła torebkę Lindsey, uzywa jej i teraz ma kolejne zamówienia na nia, więc chyba nie jest tak źle z ta torebką
ja też ją dziś rozpakowałam i nie wiem czemu się jej czepiacie ma taki brudny kolor to się szybko nie pobrudzi poza tym jest solidnie wykonana i będzie długo służyć
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:32   #148
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
jest boskinormalnie sie w nim zakochalam hehe
cieszy mnie to ze ta woda jest zupelnie inna niz percive to duzo, bardzo duzo sie roznia to jest plus tego
no ja pomaziałam się próbką - zapach absolutnie nie mój
zalatuje mi ogórkiem cos mi ten zapach przypomina, ale nie wiem co aż muszę zmyć sobie to z łapki, bo mi przeszkadza
jejkaś, jak dobrze, ze jednak nie wzięłam go z demo

ale co nos to inny gust

cienie onyx quards - bardzoładne w odróżnieniu do tych midnight cośtam ale narazie nie napoczynam, bo mam ogrom cieni, więc może te komuś sperezentuje ....

balsamiki z AM to takie maleństwa, ale na wyjazdy będą super zawsze lżej w kosmetyczce

nowy balsam i scrub FW - wizualnie bardzo fajne, ale nie wygląd przeciez w kosmetykach tego typu się liczy jutro wypróbuję

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:34   #149
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Witam w nowej części

Miałam dziś święto paczki jestem w sumie zadowolona ze wszystkiego,no może trochę ten cień black za czarny dziś nie robiłam fotek bo nie miałam czasu,ale jutro porobię

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Aaaa i jeszcze chcę coś napisać co do biżuterii Demi.
Pierścionek nosi mi się super, mimo że jest duży wcale mi nie przeszkadza. Noszę go na codzień i nic się z nim nie dzieje pod wpływem wody
Za to kolczyki.... już zdążyłam rozmontować Wyjęłam górne ogniwo, i mam tylko jedno - to większe. O wiele lepiej teraz wyglądają
I teraz to naprawdę mi się podobają nie dyndają i nie są ciężkie (co powodowało u mnie rozciąganie dziurki w uchu).
Dostałam dziś pierścionek właśnie,na początku jak zobaczyłam to się przeraziłam ze taaki wielki ale na łapie wygląda spoko,do dżinsów git tyle że troszkę zawaliłam,bo rozm.6 ledwie wciskuję na palec-ja pierścionki umiem nosić tylko na srodkowym palcu i myślałam że nie zdejmę,oliwka dopiero pomogła

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Kochane , wziełam sobie dziś na tapete dwie torebki jedna to Abigail a druga to Magdelena , i cóż wy na nie w ogóle ?
Nie wiem która to Abigail...a Magdalena fajna,gdyby nie to że mam już małą granatową to kto wie

Cytat:
Napisane przez cebulkaa Pokaż wiadomość
duszące są a czy ciężkie... był kiedyś (kieeeeedyś) bardzo popularny zapach vanilla fields... no i właśnie takie waniliowe one są.
Oj jak ja kochałam dawniej Vanilla Fields czasy młodości

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Dziewuszki z Krakowa, dostałyście paczki z 1 regularnej? Zawsze dostawy były we wtorki, mimo terminu środowego. A dzisiaj już środa się kończy a kuriera ani słychu, ani widu. Nie mam do niego telefonu, a jak dzwoniłam do firmy rozwożącej, to mila Pani jak przedstawiłam sprawę i spytałam o paczki odłożyła słuchawkę. ot, kultura.
Dostałam dziś o godz.14.30

Cytat:
Dziewczyny, przypominam się z pytaniem odnośnie Perceive Dew: czy pachnie tak samo jak w katalogu i czy jest trwały?
Wącham w piątce i tak samo pachnie na żywo jest trwały wbrew pozorom,no może średnio trwały bo jest bardzo cytrusowy na początku,ale jak wchłonie się to robi się słodsza nuta która trochę się trzyma

Cytat:
Napisane przez myszenka87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy są w bieżącym katalogu jakieś perfumy podobne do surrender z avonu.Miałam te perfumy kilka lat temu i szukam podobnych.
No właśnie nie ma nic takiego co by mi Surrender przypominało...co jakiś czas Avon robi 'podróbki' swoich własnych wód i chyba Aromadisiac miał być Surrenderowy ale przesłodzili

Wiecie co,wącham pachnącą stronę w piątce,wodę Black Suede i coś paskuudnego bleee jak stary dziadek przesiąknięty tytoniem z fajki
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:38   #150
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Mam dziś święto paczki. Oglądałam na szybko katalog 5. Zainteresowała mnie ta torebka za 29,90zł ze str 13. Ma ją ktoś?
chyba już kiedyś była taka podobna, jak nie identyczna
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości