![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: różne ubrania, różne firmy - szybciutko wymienię. zapraszam!
Przepraszam słońce za zwłokę, dziękuję za sweterek, ale mam już podobny, miętowy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1299788579 ?? jaki to rozmiar i dokąd sięga
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- To jak będziesz miala chwile czasu to bardzo bym prosila o wymiar szerokosci w pasie czy tam biodrach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
kurcze a to będzie mała bo ja to mam dosyc spore biodra i pupe
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- to mi się też bardzo podoba, ale nie sądze żebyś chciała wymienić za moją rzecz ?? ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- ale pisałam, że spódniczka niestety będzie za mała ![]() a ten kardiganik jest z materiału takiego bluzkowego, bawełanianego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- a sorki bo napisałaś czy coś innego by mi się spodobaoło i nie dałam linku a ni nazwy chodziło mi o to ioletowa koszula long, dekolt zapinany na guziczki założona ze 2 razy, ma małe szlufki na paseczek długość : 78 cm / szerokość : 45 cm I że tego pewnie nie będziesz chciała zamienić ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- odnajdę centymetr i zmierze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- hmm.. nie jest gruba, ale do najcieńszych też nie należy. Rano podam wszystkie szczegółowe informacje i skład materiału ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.