![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Kitka do Krakowa mam ponad godzinę jazdy. Prawka nie mam, a busami mam złe połączenie, bo żeby dojechać do miasteczka, muszę jechać busem, który jeździ tylko kilka razy dziennie :/ z miasteczka do Krk to już co kilkanaście minut jeżdżą. No i rzadko jeżdżę do Krk, chyba że po coś konkretnego, bo tak tylko na zakupy, to raczej nie, z tego względu, że nie znam fajnych sklepów.... Znajomi w Krakowie jedynie w Galerii Krakowskiej kupują, a mnie nie stać na rzeczy markowe... Wiadomo, czasem są wyprzedaże, ale zależy jak się trafi. A tak to każdy w takich zwykłych sklepach kupuje w małych miasteczkach....
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
_Alessandra - ja noszę trampki teraz , takie wyższe, za kostkę, szare, ładne
![]() ![]() Czekoladowa1 - wiesz jak ja ci zazdroszczę tego roweru, ile ja bym dała żeby teraz pojeździć na rowerze... ![]() ![]() ![]() ![]() caate - za chwilę wkleję torebki które mi się podobają (: ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- http://etorebka.pl/s03.php?f=0319 Ta jest genialna, bardzo żałuję że nie mam kasy teraz ![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0337 http://etorebka.pl/s03.php?f=0322 http://etorebka.pl/s03.php?f=0346 Dalej nawet nie przeglądam ![]() Wersja do szkoły : książki dowód osobisty legitymacja bilet miesięczny portfel To tylko tyle, bo nie chcę zbyt dużo dźwigać ![]() Na codzień : Książka / gazeta bilet legitymacja dowód telefon kosmetyczka : wazelina, krem nivea, szminka nude [ z oriflame, jest świetna ! ] |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nie bywam tam, bo mam daleko i nie znam miasta.. ekomonika kupila bym te same torebki co Ty ![]() oprócz pierwszej, bo przejadl mi się ten model. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba ledwo w nich idzie, jak się samochodem podpiera ![]() ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
ale zawsze ma wysokie szpile obowiązkowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Zawsze w aucie można zamienić na buty do jazdy, np. baleriny
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2011-03-13 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry !
![]() ![]() A ja dziś wstałam o...12:40 ![]() ![]() ![]() ![]() agusiownik - świetne zakupy! I same kosmetyczne ![]() zielone_oko, Kitka, Soph, caate, Talullah - dzięki za odp. ![]() ![]() karolcia198506 - o, my też się nie znamy jeszcze, witaj ![]() caate - aha, rozumiem, rozumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soph - ooo, ta jest też świetna ![]() marlienkaa2 - to możemy sobie przybić piątkę, bo jak pisałam też mam spooro do nadrobienia z tamtego wątku ![]() ![]() Czekoladowa1 - ojej, jak ja bym chciała, żeby Tż mnie na spacery wyciągał ![]() ![]() Kitka - oo to super, że się wybawiłaś, zazdroszczę ! ![]() Talullah - dokładnie wyjęłaś mi to z ust , zgadzam się w 100& - jakość niższa, ceny wyższe ![]() ![]() Jak na razie to tyle, wpadnę później ![]()
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyobraz sobie ze ja tez w czasach LO mieszkalam w malym miasteczku, do szkoly dojezdzalam 40 - 50 minut dziennie w jedna strone i u mnie w miasteczku nie bylo praktycznie ZADNYCH! sklepow z ubraniami czy butami. I tez potrafilam sie wybrac sama na zakupy i nie robilam z tego takiego problemu jak Ty bo to bo tamto. I tez potrafilam z kolegami czy kolezankami przejechac sie pociagiem z czestochowy do wyobraz sobie krakowa w ogole go nie znajac a to dluzsza droga i pochodzic po miescie i zawsze ale to zawsze sie cos fajnego trafilo. A bylismy mlodsi niz Ty. Jak sie chce to sie da ale bez zbednego marudzenia, bierz w weekend meza i jedziecie pochodzic, ja nie widze zadnego problemu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() Ale mnie ominelo ![]() Dodalam pare zdjec do albumu wloski ![]() ![]() I widac na nich moje koncowki sianowate ![]() ![]() ![]()
#132 |
Zakorzenienie
|
_Alessandra ja też nie lubię W11 itd.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
hanka ja zawsze maluje powieki na jasny rozowy cien i zadnym innym
![]() ![]() Jutro jade na solarium i do fryzjera podciac wloski !!! ![]()
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
solarium ![]() zapytaj fryzjera ile należy podciąć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Marcelover ♥♥♥
|
Caate mozesz przypomnieć mi jakiej odżywki do włosów Revlona uzywasz?
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-03-13 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
blondyneczka ładne masz włoski
![]() ![]()
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
monia wczoraj wyprostowalam
![]() ![]() Soph gdybym zapytala fryzjera ile powinnam opciac to łoooooooooo ![]() ![]() buahhot po tej masce mam jasniejsze ![]() A tej ciemnej czekolady nie bede sie pozbywac. Teraz jak bede miala farbowac to zrobie ta Londa ale same odrosty, bo nie chce wlosow meczyc, mam nadzieje ze uda mi sie samemu przy tak dlugich wlosach odrosty zrobic. Najwyzej pojde do fryzjera z farba. Mowice ze ladne wloski ale to bylo od razu po mysiu przez jeden dzien, dzisiaj juz mam takie sztywne i juz takie bardziej sianowate, bym musiala myc codziennie zeby ladnie wygladaly.
Dbam o włoski ![]() Zapuszczam ![]() Edytowane przez _blondyneczka_ Czas edycji: 2011-03-13 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
wkleiłam też swoje kudełki do albumu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Marcelover ♥♥♥
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
długie to one niestety nie są... zapuszczam dopiero
![]() jak znajdę zdjęcie jakie miałam kiedyś włosy (po prostowaniu ciągłym) to wkleję. |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Soph ladne wloski i chcialabym miec takie krecone
![]()
#143 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Wczoraj mnie w ogóle w domu nie było. Najpierw na uczelni, potem u dziadków, a na sam koniec z Tż. ![]() Rano się zdenerwowałam, bo miały być wczoraj oceny z OiZ. Nie było, a okazało się, że były wczoraj wpisy, jak byłam w Katowicach... . ![]() Cytat:
![]() Tak to nigdy nie będziemy wiedziały co w sobie jeszcze możemy poprawić. ![]() Też oglądam. ![]() Cytat:
![]() Choć ja nigdy dużo nie wydaje na torebki, bo mi szkoda. Najwięcej to chyba wydałam 50 zł. ![]() Cytat:
![]() Wczoraj kupiłam swój pierwszy pędzel z naturalnego włosia z Rossmanna, zawsze "coś" na początek. ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
napisalam do moderatorki z prośbą o zamknięcie poprzedniego wątku,
bo widzę, że nadal jest niezamknięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Soph - ladne i dlugie wloski masz
![]() ![]() Zaraz sie wybieram troche pospamowac, jak na razie godzine temu umylam wlosy szamponem z apteczki babuni wzmacniajacym a potem jeszcze raz himalaya na szybszy porost ![]() Nalozylam Glorie. Teraz splukam glorie, na skalp dam wode brzozowa z rosmanna a na wlosy odzywke pantine b/s loki i fale ![]() W ogole wykonczylam dzis - wlasnie ten szampon z apteczki babuni, tonik ziaji aloesowy i zel - peeling do twarzy z eucerinu. Jak na razie moj projekt denko jakos idzie do przodu ![]() Zamowilam sobie na dozie tabletki body max plus (od razu kuracje na 6 miesiecy) i tisane do ust bo carmex cos mi nie sluzy, a mam bardzo suche usta ![]() ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-03-13 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Witam w nowym wątku
![]() ehhh powinnam dziś trochę poćwiczyć! Nie ćwiczyłam tydzień a objadam się ostatnio... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Talullah wiem wiem, że to takie marudzenie... Ale jak jest prawko i samochód, to się wsiada i jedzie... A tak, to jakoś się zebrać nie można
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
a ja mam pytanie do osób stosujących Carmex bo widzę sporo. Otóż jak to jest z tym zapachem ? Czytałam KWC ale tam takie dziwne opinie, że się zniechęciłam troszkę. Przyznam że mam problem straszny bo na ustach aż robią mi sie rany dość bolące. Zazwyczaj używam pomadki Nivei ale ona zasycha na ustach i jest jeszcze gorzej
![]() Raz zrobiłam peeling cukrowy i szczoteczką to potem przez tydzień mi usta dochodziły do siebie ![]() W ross były jeszcze wiśniowe.. To jest zapach wiśniowy czy usta po tym czerwone się robią?
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Alessandra nie jest mi zimno w balerinach
![]() ![]() Dzisiaj nawet porzuciłam kurtkę i chodziłam w tunice bo tak ciepło, pogoda piękna! ![]() Niedawno wróciliśmy. Dejzolek mój tak się wyszalał, w błotku wytarzał, ale w końcu to taki proszczok ![]()
#150 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tribiotic. Cytat:
Cytat:
A wiśniowy w tubce ma taki troszkę wiśniowy zapach, usta później nie są czerwone, po prostu normalny Carmex, tylko zapach inny. Moim zdaniem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.