![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, podkład, kolorówka i inne...
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29075922]Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? (mam kilka przedmiotów poza wątkiem) : )
• Boudoir edp odlewka 15 ml • Burbery Brit 10 ml[/QUOTE] kręci mnie tylko Royal Muska - ale no wiadomo w większych ilościach - takze ze smutkiem stwierdzam ze nic innego nie potrzebuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jaki odcień kompaktu Shiseido posiadzasz? bo nad tym mogłabym podumać generalnie poszukuję niekomedogennych pudrów, kompaktów, fluidów w odcieniach jasnożółtych cieni w kremie szarosci, brązy, nudy dzięki za propozycje - i sorki za tak późną odpowiedź ![]() ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- niestety nic, dzięki za ofertę ![]() również nic nie znalazłam dla siebie, choć czy dobrze doczytałam że już nieaktualne? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-09 o 00:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;29327459]Ja po odlewkę Boudoir albo jej część
![]() ![]() sorrrri ale nic potrzebnego mi nie widzę, poza tym Boudoir chwilowo wstrzymany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Witaj , cos u mnie za : Flowerbomb edp 20 ml odlewka ze wspólnych zakupów nietknięta?
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
BAN stały
|
hej moze mialabys ochote na:
Chanel mat lumiere wklad nr 40 sable / zostało niewiele jakies 30% + moge drozucic podklad/puder w kompakcie NOUBA mat taki testerek sporawy za kredke benefita pasowało by Tobie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- odp w wątku ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- odp w wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
hmm?
to wobec tego sprawdzę naocznie - jest w perfumeriach jeszcze? bo używam Pro Lumiere w Clair a odcień Sable z Vitalumiere był na mnie o duzo za dużo żółty - dlatego dla pewności musiałabym to zbadać - jeśli nie przeszkadza Ci poczekać, to w środę mogłabym się określić dopiero najwcześniej jak wypadło testowanie - samego kompaktu również nie mialam nigdy - nie wiem czy on dla mnie - juz nic w ciemno nie wymieniam ( poza perfumami ![]() ![]() ![]() dzięks |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Moze cos u mnie za kredka rozjaśniająca Benefit High Brow TA - również użyta raz testowo?
![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli aktualne to ja chętna ale dopiero będę w środę w domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
hot_summer - no to deal adres na pw
![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-20 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Witaj czy znalazlabyc cos u mnie za flowerbombke??
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=562198 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi sie odlewka Flowerbomb oraz podkład w sztyfcie
![]() ![]()
![]() |
#148 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hola ola - cienie w kremie Mac'a byłyby mile widziane jednak w taupowych szarych brązach - dla samego Bare Study jednak nie jestem skłonna oddawać bomby ![]() szkoda ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za:
• Flowerbomb edp 20 ml odlewka ze wspólnych zakupów nietknięta • Podkład Bourjois BIOdetox - nr 53 jasny beż, bez dwóch „pompnięć” ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.