![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: poszukuje chętnych, młodych wizażystek do odchudzania ;D
może i te wafle nie są takie zdrowe ale logicznie sobie pomyślmy co w dzisiejszych czasach jest bez konserwantów?
![]() właśnie... a słodzicie słodzikiem, cukrem trzcinowym, brązowym czy zwykłym? Jeżeli słodzikiem to także konserwanty ale dużo osób je wybiera bo maja mniej kalorii. Ja np. na swoim przykładzie też tak robię ![]() Nawet w takich warzywach jest mnóstwo konserwantów bo niestety trzeba je jakoś przewieść tutaj i dlatego są dodawane do nich jakieś tam rzeczy( nie pamiętaj jak to się nazywa ale pamiętam że było na biologii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale się rozpisałam... ![]() ja dzisiaj na śniadanko owsianka i kawałek ryby w warzywach bo tak ładnie wyglądała na 2 śn 3 wafle obiad- 3 naleśniki a potem z 30 orzechów ziemnych i kolejną michę owsianki bo jakąś miałam na nią chęć ![]() no i do tego kawka, 3 kubki czerwonej herbaty i mineralna ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- a i witamy nowe kobietki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Ja zasuwam na orbim
![]() Nigdy nie próbowałam tych wszystkich ćwiczeń, ale ponoć skuteczne. No może prócz A6W. Efekty były, ale hmm nie podobały mi się ![]() ![]() Jadłospis nieaktualny bo dorzuciłam twarożek ( ser biały,jogurt,szczypiorek, ogórek) i trochę chudej szynki.. Stwierdziłam, że nie będę głodna siedzieć ![]() Co do słodzenia: nie słodzę ani herbaty ani kawy. Czasem jednak sięgam po słodzik do serka, budyniu. Piję też czasem pepsi light, czyli ogromną dawkę słodziku... A no i uwielbiam grzeszyć mlekiem z miodkiem! Edytowane przez RaiseYourGlass Czas edycji: 2011-03-23 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
dziewczynki która mnie zbije a potem przytuli??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
Ja biegam czasami, dzisiaj nie dałam rady, jutro pewnie też nie, zbyt dużo nauki -.- Co do ćwiczeń to ja robię a6w, 8 min abs (robię dopiero 3 dzień więc Ci nie powiem czy są efekty) no i ćwiczenia na wewnętrzną stronę ud ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
Moim zdaniem a6w daje naprawdę fajne efekty, kiedyś dotrwałam do 18 dnia i mięśnie ładnie zaczęły się zarysowywać. Teraz muszę najpierw spalić tłuszcz bo tych mięśni nie będzie widać ![]() Ja również nie słodzę herbaty od kilku lat, ewentualnie żurawinę dodaję, dzięki której nie choruję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
domowy hoddog naleśniki i czekolada cała sama!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj jogurt naturalny z otrębami na śniadanie - myślałam, ze się porzygam, nienawidzę tego.
2 śniadanie pomarańcz i 1/2 szklanki mleka Obiad szklanka barszczu czerwonego Podwieczorek jabłko i naleśnik i kolacja szklanka kefiru z malinami. i czerwona herbatka. Teraz rowerek - 600 kcl, nie chce mi sie ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o bieganie to ja za często też nie mam na to czasu. Raz na jakiś czas się wybiorę. Chociaż teraz pogoda coraz ładniejsza i aż się chce wyjść na powietrze ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Dziś zjadłam ten kawalek tortu. a jadłospis z samych wegli prawie sie skladal
![]() ![]() ![]() ale jutro już będzie mega dobrze!! wstaje o 6 i rowerek 30 minut ![]() A potem owsianka i herbatka , a w szkole kanapka ![]() DZIEWCZYNY MUSIMY BYĆ SZCZUPŁE! NIEDŁUGO WAKACJE! ![]()
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() kawa z mlekiem to az 40?kurcze,a ja jeszcze dodaje plaska lyzeczke zwyklego cukru.chyba sie musze odzwyczaic ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, można się przyłączyć?
![]() Do kwietnia mam jeszcze 21lat(będę starzyzną:P), 168cm wzrostu i figurę kleopsydry... Na razie 68kg, ale mam nadzieję, że do 15sierpnia(wesele przyjaciółki - trzeba się "wylaszczyć") uda mi się osiągnąć upragnione 59! W wakacje udało mi się zrzucić z 73 na 64 - wytrzymałam do sesji i teraz znowu koszmar!! ;/ już mi się normalnie odechciewa ;/ Teraz ćwiczę i staram się trzymać głód na wodzy od początku marca, ale niestety przyjazd znajomych i silna grypa mi w tym nie pomagały. Ćwiczę min 30min na steperze + przynajmniej raz 8min buns, legs i abs. Teraz jeszcze dojdzie rowerek. Diety nie mam specjalnej - eliminacja słodkich napojów, słodyczy, białego pieczywa, ziemniaków, znaczne ograniczenie owoców, regularne jedzenie śniadań(z tym ciężko, bo muszę wychodzić przed 7 z domu), odstępy 2,5-3h między posiłkami i "godzina policyjna" o 18 + dużo wody. Edytowane przez Eichirizu Czas edycji: 2011-03-23 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() DZIEWCZYNY OD DZIŚ BĘDZIE IDEALNIE!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
ja w to wierze!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
każdemu zdarza się gorszy dzień, na mnie działa tak szczególnie deszczowa pogoda
![]() Dziś na śniadanie trochę porządziłam;/ 2 kanapki chleba pełnoziarnistego żytniego z serem białym, papryką, pomidorem+kawałek babki piaskowej (jakieś 200-250 kcal ![]() Wczoraj 30 min joggingu z 5-minutową przerwą i dzisiaj tez mam zamiar biegać ![]() Życzę miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Witam!
![]() Co prawda już się jako-tako nie odchudzam, ale może zmotywuję Was dziewczyny do działania i udowodnię, że można ![]() Od czerwca zeszłego roku postanowiłam o siebie zadbać- schudnąć, zacząć się ruszać, zdrowo odżywiać. Zawsze lubiłam niezdrowo jeść (słodycze, tłuste, smażone itd...), słodycze mogłam jeść codziennie wielkimi porcjami. Niogdy nie lubiłam ruchu. Schudłam ponad 13 kg (przy wzroście 170 cm ważę teraz 53 kg. Zaczęłam chodzić na siłownię, fitness i ćwiczyć w domu. Zmieniłam zupełnie nawyki żywieniowe i uwierzcie mi- dzisiaj lubię to co jem. To już prawie 10 miesięcy, a ja czuję się cudownie ![]() Życzę Wam wszystkim dużo wytrwałości w osiągnięciu wymarzonej sylwetki, byle z głową i bez głodzenia się!
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Hej. Mogę dołączyć?
Mam 168. W sierpniu było 90. W tej chwili jest 74. Potrzebuje jeszcze z 10 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
chyba sie zaczne modlic o cierpliwosc. szybciej efekty widzialam jak jadlam sniadanie,male cos w szkole i najadalam sie po poludniu a pozniej jezdzilam na rowerku
![]() dzisiaj 6.00 mala jogobella truskawkowa+ troche platkow kukurydzianych 9.00 bulka z serem,ogorkiem i pomidorem ok 12 naturalny z ziarnami ok 15 ryba na parze,kilka malych ogorkow konserwowych+kilka bakalii,kawa z mlekiem i cukrem 18.00 omlet z dwoch jajek
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy ![]() Ehh ja dzisiaj też kawałek babki zjadłam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
witam
![]() niestety dzisiaj to i ja nie poszczyciłam się dietą... nie dośc że zjadłam bułkę z kapusta i pieczarakami bo bardzo głodna byłam to do tego z 8 racuchów, grześka MAX i donutsa ![]() trudno pójdzie w zapomnienie.... dzisiaj nie dam rady ćwiczyć bo wszystko mnie boli po wczorajszym ale jutro nie idę do szkoły o się wyśpię, poćwiczę i na pewno będę się pilnować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
ostatnio chyba wszystkie mamy grzeszne dni..ale pamietajcie,nie wolno sie poddawac!
![]()
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny tak czytam wasze posty i nachodzi mnie jedno pytanie...co zrobicie z efektem jojo? bo przy takich jadlospisach efekt jojo murowane!! Ja sama postanowilam schudnac.2 lata lemu schudlam 16 kilo z czego wlasnie 9 dostalam spowrotem...ale nie przez efekt jojo tylko zmiane pracy na bardziej "siedzaca".Teraz postanowilam sie pozbyc tych 9 "nabytych" ale w troszeczke zdrowszy sposob.Weight Watchers dieta punktowa i bez glodzenia.
Dziewczyny chudna w pare miesiecy po 7-10 kg.Znacie ja?pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
czy my mało jemy?
właśnie nie tylko dużo nadrabiamy ćwiczeniami ![]() a uważam że każdy sposób jest dobry żeby osiągnąć wymarzoną sylwetkę, ale oczywiście bez głodzenia i bez uszczerbka na zdrowiu ... ja od jutra zamierzam jeść mniejsze ilości jedzenia i zaczynam liczyć kalorie bo jak sobie robię dzienna rachubę co zjem to normalnie masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
moje menu na dzisiaj:
10.00 musli z 0,5% mlekiem 12.00 dwie śliwki 16.00 pomidorowa z mlekiem 0,5% i ciemnym ryżem 18.00 jogurt 0% bez cukru 20.00 jajecznica z 2 jajek z pomidorem i chudą szynką, na patelni bez tłuszczu, 2 kromki pieczywa wasa w międzyczasie 1,5 l wody, puszka pepsi lajt. wiem, że słabe śniadanie ale nie lubię rano jeść. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
ja sobie wlasnie stworzylam pieknie zeszyt w ktorym mam wszystko
![]() ![]()
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
wiecie że i może ja skorzystam z waszych rad
![]() i postanowiłam sobie że zakupię niedługo oryginalne spodenki rozmiar M ( takie trochę droższe, np. z adidasa) i tym sposobem może jakoś dotrwam bo upragnionej wagi ![]() ej a macie może jakieś fajne przepisy na dietetyczne ciasteczka? albo jakieś deserki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Hej. Czy ja też mogłabym dołączyć?
Właściwie to zaczynam od jakiegoś czasu myśleć o jakieś dietce. Mam 164 wzrostu i ważę 62 kg - wiem, że dużo - ale zamierzam zrzucić do 54 kg. Przeczytałam cały post i mam nadzieje, że nie strace determinacji i nie skusze się na kawałek czekolady. Pomożecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.