![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część XI ::..
Witam
![]() jantra ja nie mówię, że jest źle, tylko mało kalorii w tym wszystkim... Plusem jest duża ilość warzyw, no i faktycznie z serem przegięłaś ![]() ![]() Ja dzisiaj na śniadanie zaplanowalam budyń otrebowy, który ktoś kiedys tak zachwalal... Niestety nie wyszedl mi, nie chcial zgestniec... Więc dodalam platkow owsianych i mialam waniliowa owsiankę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
hello
ja na sniadanko miałam grzanki z chleba słonecznikowego z pomidorkiem i ogorkiem ![]() ![]() obiad wczorajsza fasolka po bretońsku ![]() ![]() ![]() czym zagęść fasolkę bo bardzo wodnista jest ![]() ![]() i dziś zrobię zakupy jakąś sałatkę machnę i w planach mam bułki może telikowe lub twoja Pscoola ![]()
#123 |
Zakorzenienie
|
hej hej witam was w ten przepiekny sniezny poranek
[wiadomo ze jak morela sobie zaplanuje rower to musi sie pogoda zepsuc ![]() rano oczywiscie byo wazenie i kolejne 0,6kg mnie opuscilo i zrobilam sobie taki rozrachunek patrzac na moje tabelki z cm no i jak narazie [w niecale 12 tyg]ubylo mi: 12,8kg 2,5cm w lydce i kolanie 5cm nad kolanem 7 cm w udzie ![]() 8,5 cm w biodrach ![]() 9,5cm w boczkach ![]() 12,5cm w talii ![]() 6cm pod biustem 9 cm z biustu ![]() 4,5 cm z ramienia no dopiero teraz to zauwazylam.bo jak tak co tydzien sie mierzylam to mialam wrazenie ze z dolu nic mi nie zlecialo heh ![]() na sniadanko mialam standardowo platki zdrowy blonnik z mleczkiem a teraz bylam namoczyc soje [100g]i dopiero zobaczylam ze to juz ta godzina heh ale jak sie pomoczy dluzej niz 12 godzin to sie jej chyba nic nie stanie co? i jutro bede z nia cos kombinowac zobacze czy mi zasmakuje a na obiadek myslalam zeby zrobic jakas zupke dobra np z kapusty ale ja raczej kiepska w gotowaniu jestem i nei wiadomo co z tego wyjdzie ![]() a no i wczoraj przekonalam sie do warzyw ![]() mniami
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie 10ty dzień Iki. Wagi nie mam, ale w cm to różnicy nie widzę żadnej i po spodniach też jakoś nie czuję :/ Trudno, najwyżej zacznę od poniedziału jeszcze ćwiczyć. Dobrze, że chociaż na słodycze nie mam ochoty...
Miał ochotę wyjść ze swego życia tak, jak się wychodzi z domu na ulicę. M.Kundera Edytowane przez magda88 Czas edycji: 2011-03-26 o 10:59 Powód: skleroza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Morelka wyniki piękne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Magda tak jak dziewczyny pisały może u ciebie na 2 zacznie spadać narazie nie martw się ![]() ![]() ![]()
#126 |
Rozeznanie
|
miczka po prostu musisz odparować wodę
![]() ![]() morelka spokojnie soja może się moczyc ![]() ![]() ![]() A u mnie pada snieg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() magda spokojnie na 1 wlasnie o to chodzi zeby pozbyc sie tego uzaleznienia od wegli i cukru no i nadmiaru wody a chudniecie to dopiero na 2 sie zaczyna ![]()
#128 |
Wtajemniczenie
|
pcolla u mnie też padało ale teraz pogoda ok
zaraz do domciu ufff ![]()
#129 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczenta
![]() Może niektóre mnie pamietają? już kiedyś gościłam na tym forum, tylko że wtedy nie dałam rady na SB... niestety. Mimo to schudłam ok 6 kg mniej jedząc.... z tego jestem dumna. Proszę was o wsparcie, zamierzam od poniedziałku 11.o3. ponownie być na SB... Dużo mnie nauczyły moje ostatnie zmagania... jestem pewna że tym razem z waszą pomocą dam rade ![]() Przyjmiecie biedną istotke?? Żeby łatwiej było mi na Sb mam zamiar zrobic sobie tabelkę... i odliczać kolejno dni, odchaczac. Postaram sobie również wydrukować przykłady śniadan, obiadów i rpzekosąek z których będę mogłasobie codziennie wybierać to na co mam ochote, lub to co mam akurat w lodówce. POMOŻECIE?? prosze ![]()
#130 |
Zadomowienie
|
mielnusHej, ja pamiętam
![]() ![]() Może spróbuj sobie układać jadłospis na kilka dni, albo na cały tydzień? Ja tak robię, wtedy duże zakupy w weekend. To pomaga, wtedy zawsze wiem co zjeść, przeważnie niczego mi nie brakuje w lodówce. A przez to łatwiej uniknąć rzucenia się na "cokolwiek" z powodu pustej lodówki właśnie ![]() A u mnie dzisiaj kapuśniak ![]() Brakuje mi już pomyslów na śniadania. Zjadłabym już razowca ![]() ![]() Pocieszyłyście mnie z tym chudnięciem na IIfazie. Ja niestety jestem już któryś raz na I, więc pewnie dlatego efektów w chudnięciu nie ma (za pierwszym razem było to -3kg). No ale niestety teraz mam o 3kg więcej do pozbycia się. Mam nadzieję, że jak włączę węgle to nie przytyję bo tego bym już nie zniosła ![]() Miłego i smacznego popołudnia wszystkim ![]()
Miał ochotę wyjść ze swego życia tak, jak się wychodzi z domu na ulicę. M.Kundera Edytowane przez magda88 Czas edycji: 2011-03-26 o 14:29 Powód: - |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
MAGDA88 no własnie oberwało mi się, ale to było 2 lata temu. Teraz już dojrzałam do tego chyba;p A moglibyscie podac mi co jecie na sniadania?? coś szybkiego.
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
hahahha:P nie myslałam że tu jeszcze będziecie dziewczyny:P nie wywiało was?? ja mam super postanowienie... no i do Sb dołanczam bieganie 3 x w tygodniu:P
keidys była taka fajny wątek z przepisami na każy etap, który stworzyły dziewcyny z wizażu.. Może ktos mógł by mi podac adres do niego?
CEL - 56kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2011-03-26 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
bo my tu zamieszkałyśmy
![]() a przepisy są tu : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...t=south&page=2 ![]()
#135 |
Wtajemniczenie
|
dziękujem
![]()
#136 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
przykro mi to stwierdzić ale z takim podejściem to raczej marne masz szanse
![]() to jest dieta na której sie je!!! a co z mięsem, rybami, jajkami, warzywami i zdrowymi tłuszczami? |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
ja po 3 dniach jedynki, było w miarę bezproblemowo i bezgrzesznie. Ale dzisiaj czuję się fatalnie- boli mnie głowa, żołądek i jest mi niedobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Cześć przy nd
![]() wczoraj zaszalałam na zakupach,moja lodówka teraz,to chłodnia warzywno- rybna ![]() Mimo pieknej pogody jakoś mi dzisiaj słabo i smutno, pewnie organizm chce już węglowodanów. Jutro zaczynam II,na śniadanie wrąbię michę owsianki ♥ ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Też miałam podobnie na drugim podejściu do I,wydaje mi się,że nasz mózg już wie co się święci,i tak reaguje na zmiany .
175 cm babotłuszcza I faza 28.11 .13-> 96 ![]() ![]() II faza 12.12.13 -> 91 -> Dam radę ![]() Edytowane przez Jantra88 Czas edycji: 2011-03-27 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmotywowałaś mnie ![]() Aktualnie jestem na 1 czyli nie jem słodyczy, węgli i nie solę ![]() Czekam tylko aż się zrobi cieplej i zaczynam regularnie biegać ![]() Jakoś jak się zaczyna ładnie robić, to mnie taka ogromna chęć do odchudzania bierze ![]() A jak już widzę rezultaty na innych dziewczynach, to mam ochotę je gonić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Ninaad ;glasiu: może przesilenie
![]() ![]() uwielbiam owsiankę, a ostatnio bardzo mi zasmakowała otrębowa Mystiquee, ale kocię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Napisałam co jadłam przed SB, a nie co jem teraz.Schudłam 5 kg, więc mam jeszcze 7 do zrzucenia, więc nie uważam, żeby moje szanse były marne.Kalorie i tak się powinno liczyć, jak się zje gar zupy to trudno żeby się schudło-proste.
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a masz marne szanse bo schudłaś nie jedząc a nie jedząc mądrze odwyk od w/w rzeczy skutkuje utratą wagi bo organizm jest w szoku, ale ta utrata to głównie woda jeśli masz ochotę to wstaw swój jadłospis |
||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Jutro początek taaak długo wyczekiwanej II fazy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Nie odzywam się, bo pojadłam trochę czekolady przez weekend ![]() Wkleilam tez nowy przepis na muffinki - pochodzi z blogu chyba mossqa (http://cheesecakesserniki.blogspot.com/), ale trochę zmodyfikowalam pod sb... Są nieziemskie tak jak pisze autorka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Ja też
![]() ![]()
#148 |
Wtajemniczenie
|
hej ho
![]() To ja jutro mam swój START ![]() Moj pomysł na... jutro: 8:00 pobudka, mała carna... bieganie ok. pół godziny 9:30 śniadanie: jajecznica z 2 jajek na b. nałęj ilości oliwy z oliwek + przyprawy+ ogórek (konserwowy domowy albo kiszony, nie wiem co lepsze?) + kawa albo zielona herbata 12:00 przekąska: garść orzechów włoskich 14:30 obiad: duża micha fasolki szparagowej + musztarda (nie jestem pewna czy mogę?) + gotowane udko ok 18:00: serek wiejski + przyprawy może być?? ![]() ![]() ![]() ![]()
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i mało tego ![]() A tak wogóle witam wszystkie Gratuluje spadków każdej bez wyjątku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
mielnus
![]() ![]() ![]() ![]() Śniadanie jemy zaraz po wstaniu i dopiero potem możesz iść pobiegać, inaczej nie bedziesz miala skąd czerpać energii i zaczniesz spalac swoje mięśnie a nie tłuszczyk... ś - ogórka zjedz świerzego, ewentualnie kiszonego - konserwowy lepiej nie bo w zalewie jest zazwyczaj cukier... I najlepiej zjedz ze dwa wielkie, a nie jeden maly ![]() p - ok o - udko lepiej na II, chyba że skorę zdejmiesz przed ugotowaniem... A nejlepiej ugotuj fileta... Musztary możesz łyzeczkę, najlepiej żeby była bez cukru... I tej fasolki ma być micha... Ten serek wiejski ma być z kupa warzyw i potem jeszcze MUSISZ coś zjeść... Kolacja bialkowa może być 30 minut przed snem inaczej rozwalisz metabolizm... ![]() agusia co u Ciebie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.