|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ** Guerlain, Gucci, OPI, Korres, Clinique, La Prairie i inne **
niestety nic, w zamian za perfumy szukam innych perfum
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Co za białą kredkę NYX?
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobały mi się jedynie perfumy Gucci by Gucci, ale mój Platinum Illuminator EL to za mało.
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
- pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza - pędzel Essence of Beauty do rozcierania cieni - NYX biała kredka
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisałaś u mnie w wątku: "W watku mam lakierek OPI, poza watkiem z Twojej listy mam tez nowiutki BB Missha 21 w kartoniku. " Jestem zainteresowana wymianą pudru prasowanego MAC MSN Light Medium za Misshę 21 PC, czy to jest 20 czy 50 ml? Jakie jest zużycie i skąd do Ciebie trafiła?
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz cos u mnie za: Toni&Guy Beach Curl Spray? |
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
to jest naprawdę twoja ostatnia szansa na przesłanie skanu potwierdzenia nadania paczki, nie pozwolę się oszukiwać, komentarz wystawiam jurto i czarna lista.
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Korres natural products - róż do policzków w odcieniu 32 - z kartonikiem, tylko testowany
- Scott Barnes puder rozświetlający Diamond Dust - raz użyty (słynny puder, którego używa Jennifer Lopez - świetnie opinie na makeupalley) podoba Ci się kiedyś u mnie HB Benefita, a mnie się potzrby zmieniły ![]() Może byłabyś zainteresowana? I podobno masz Misshę? Edytowane przez damon Czas edycji: 2011-04-28 o 12:53 |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresowały mnie jedynie perfumy Gucci by Gucci, ale widzę że tylko za inne perfumy. Za sukienkę nic niestety nie wybiorę.
|
|
|
|
|
#134 | |
|
BAN stały
|
Niestety obawiam sie, że za sama kredeczkę nie opłaca się wymieniać.
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Niestety nic nie wyszukałam.. |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za: Avon kuleczki rozświetlające - praktycznie brak zużycia (czy masz kartoniki?) - Avon kuleczki brązujące - praktycznie brak zużycia i bazę artdeco?
|
|
#136 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Nie znalazlam nic co odpowiadaloby wartoscia a mnie zainteresowalo ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]() Mi tez nieco sie potrzeby zmienily i musze sie zastanowic czy HB jest mi w tej chwili potrzebny. Wkrotce sie odezwę ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#138 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
- Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza - kuleczki Avon rozświetlające Zapraszam ![]()
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za dior addict lipstick?
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Kurczę, akurat kupiłam YSL Faux Cils, a byśmy się wymieniły... U Ciebie podoba mi się baza pod cienie z ArtDeco, nie znalazłam nic więcej - jeśli masz coś ciekawego poza wątkiem, np. jakieś perfumy, to napisz śmiało
Za bazę mogę oddać Alpecin lub maseczkę Honey&Oat, która póki co jest w rezerwacji dla Słonika Odpisz u mnie, proszę
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
niestety nie mam juz biodermy...moze znajdziesz cos innego bo u Ciebie podoba mi sie brazer sephora grzebyk do brwi i lakier guerlain?
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
Toni&Guy Beach Curl Spray Avon kuleczki brązujące - praktycznie brak zużycia pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza ?
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
olejku już nie mam - wymieniłam. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#145 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Nic.. ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- W wątku niestety nic nie widzę... ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
Gdybys jednak wypatrzyla jeszcze cos w ktoryms z watkow, daj znac ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Niestety nic na ta chwile;( |
|||
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
|
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
Hej, pytalas wczesniej u mnie o kilka rzeczy, moze nadal jestes czyms zainteresowana za baze ArtDeco?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.