|
|
#121 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Ukochane Słodycze
Moje ostatnio ulubione słodycze:
- Milka Lila Stars Crispello - desery Paradis ![]() - rolada lodowa familijna Zielona Budka ![]() |
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
lody kokosowe
czekolada kokosowa rafaello
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ulubione Słodycze
Moje ukochane to wafle Grześki.
nic nie przebije ich smaku. są idealnie słodkie. Polecam poszukać pomarańczowego
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
ja tu mam sporo ulubionych smakolykow, niestety wielu nie ma w okolicznych sklepach
-mrozone ciasto migdalowe z Daim (w Polsce jest chyba w IKEA - polecam!) -lody Daim w rozku -czekoladki Merci -Rafaello (tu w sklepach nie ma -wszystko od Kinder (na szczescie Bueno jest w Lidlu) -Czekolady Wedla z nadzieniem owocowym, czekolady Milka ( tez nie mam do jednych i drugich dostepu -Lody o smaku sernika -lody pistacjowe -Magnum migdalowe -Magnum truskawkowe w bialej czekoladzie -szwedzka szarlotka na cieplo z sosem waniliowym -Maltesers -marcepan -ciasto Brownies -toffifee (nie wiem jak to sie pisze )-ptasie mleczko (rowniez brak dostepu )No i oczywiscie kulki Lindor Edytowane przez Blushy Czas edycji: 2010-06-17 o 13:13 |
|
|
|
|
#125 |
|
Przyczajenie
|
Zagraniczne słodycze. HIT!!!
Witam. Jestem wielkim fanem słodyczy a w szczególności tych , których nie ma u nas w kraju.
I znalazłem taka stronę na której za punkty wymienamy na zagraniczne słodycze. Wystarczy założyć konto i juz sie ma 100 pkt w gratisie tylko teraz. ![]() Link: http://*************.pl/join/207548 Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Snickers, Kinder Bueno, Ptasie Mleczko, Kider Czekolada, Prince Polo
|
|
|
|
|
#127 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
uwielbam slodycze i znalazlam cos nowego w Krakowie. Batoniki nazywaja sie Qhipa, maja bardzo lekkie, delikatne nadzienie. Sa naprawde pyszne! Spóbujcie! |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
1. Zaszczytne pierwsze miejsce należy się Prince Polo Classic mój ukochany, ulubiony wafelek
![]() 2. Ptasie mleczko koniecznie Wedlowskie 3. Czkolady: Milka z nadzieniem jogurtowym (są dwa rodzaje jest jogurtowa i jogurtowa ale jogurt truskawkowy dla mnie obydwie są super bo nadzienie nie jest takie słodkie) i Milka łaciata z mlecznej i białej czekolady 4. Kinder Bueno ale to klasyczne 5. Delicje 6. Wafelki Familijne te o smaku śmietankowo-kakaowym. Nielubie cukierków, lizaków i żelków. A jeżeli chodzi o ciasta to: 1. Szarlotka koniecznie z lodami 2. Karpatka - akceptuje jedynie takie budyniowe nadzienie nienawidze nadzienia ze śmietany. 3. Babka cytrynowa 4. Piernik 5. Murzynek Nielubie tortów i wszystkich ciast które mają krem i nadzienie ze śmietany. |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
A ja rzuciłam słodycze 2 tyg temu
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
oj jak ja kochaaaam słodycze mogłabym cały dzień jesc: michałki, lody waniliowe,śmietankowe,bak aliowe,krówka,kawowe, merci(oprócz marcepanowego
budynie, kasztanki, tiki-taki, czekolade deserowa np.wedla,alpen gold, delicje, wafelki oj duzo tego jest ze nie pamietam wszystkiego pozdr wszystkie słodyczoholiczki
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez jogurtowy muffin Czas edycji: 2013-11-25 o 13:06 |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Moje podniebienie ostatnio uwielbia milka daim snax cornflakes&daim caramel pieces mniam mniam mogę sama zjeść całą paczuszkę
|
|
#133 |
|
Przyczajenie
|
A ja uwielbiam czekoladki, koniecznie mleczne, z nadzieniem, np. pistacjowym. Taki nawyk z dzieciństwa, to rozpuszczanie jej np. w gorącej herbacie
Ostatnio odkryłam taki sklep internetowy z czekoladkami. Nie chciałabym robić mu jakiejś reklamy, ale jakie oni tam mają dobre rzeczy. Nie wiem do końca jak to działa, bo dopiero się za to zabieram, ale gdzieś na facebooku znalazłam info, że robili z taką porównywarką cen Okazje jakiś konkurs, ze do wygrania jest bon na całe 800 zł. Gdyby któraś z Was brała może w tym udział, to ja się chętnie dowiem, co i jak, bo sama właśnie do tego siadam, znaczy do konkursu. kasiorek007, czemu nie lubisz marcepanowych? Nie wiesz, co tracisz. Ja uwielbiam
Edytowane przez modna_anna Czas edycji: 2014-05-02 o 15:13 |
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
1. Milka z nadzieniem jogurtowym.
2. Rafaello 3. Kinder Bueno 4. Żelki Haribo (misie) 5. Kinder Country |
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Teraz jestem na diecie, ale jak wcinam słodycze...
Number 1: czekolada Milka Carmel. Mistrzostwo świata! Pyszna mleczna czekolada i to nadzienie... 2. Smaki dzieciństwa i ogromny sentyment- Ptasie mleczko. (Ciągle najpierw obgryzam czekoladę, a potem zjadam piankę )3. Cukierki Toffino - bez wyrzutów sumienia mogę wsunąć całe opakowanie ![]() 4. Klasyka- Dumle |
|
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
Milka Daim
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
cukierki Geisha
![]() jem tonami i się nie nudzą podobnie misie Haribo |
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Ulubione słodycze
Jakie są wasze ulubione słodycze? Ja lubię chyba wszystko, ale są rzeczy które jednak lubię najbardziej: Kinder Bueno, Ferrero Rocher, Raffaello, czekolada Alpen Gold Nussbeiser, czekolada Goplana oryginalna (fioletowe opakowanie), czekolada Magnetic (malinowa, kokosowa), Ptasie mleczko, Prince Polo, Knoppers, Michałki, wszelkiego rodzaju ciasta i ciasteczka.
Edytowane przez olka922 Czas edycji: 2014-05-31 o 00:10 |
|
|
|
|
#139 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ulubione słodycze
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie batoniki, ciasteczka, cukierki mogłyby nie istnieć, za to dam się pokroić za ciasta (serniki wszelkie i szarlotki to już najbardziej
) i lody ![]() Ach, mam słabość też do żelków lukrecjowych (takie czarne, których nikt nie lubi w naszym kraju o takie na przykład http://en.wikipedia.org/wiki/File:Liquorice_wheels.jpg)
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-05-31 o 03:16 |
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba, że mieszkasz za granicą
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ukochane słodycze
Ojejjj, aż mi ślinka cieknie, jak czytam o tych wszystkich słodkościach! Jeśli o mnie chodzi to uwielbiam hałwę! Ale absolutnym hitem są migdały w czekoladzie Monbana. Mmmmm, pychota
|
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
1. Ptasie mleczko od Wedla
2. Rafaello 3. Krówki ale te ciągnące 4. Dumle Oczywiście większość jest niedostępna w Norwegii
|
|
|
|
|
#144 |
|
Przyczajenie
|
ja to bym mogła jeść czekoladę w każdej postaci
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
Maltesers, mogę jeść codziennie
|
|
|
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Polędwica sopocka <3
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
* daim
* riesen * kinder country * milky way (tylko bardziej lubię te rureczki od zwykłego batonika) * Michałki kokosowe i w ogóle wszystkie smaki
14.05.2014 najważniejszy dzień w moim życiu Marzenia nie spełniają się ot tak... w tym cała ich magia, że są w-y-c-z-e-k-a-n-e... 23.09.2015 - PORÓD - jest jedyną randką w ciemno, podczas której masz totalną pewność, że spotkasz miłość swojego życia |
|
|
|
|
#149 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

Patiś
)
)

budynie, kasztanki, tiki-taki, czekolade deserowa np.wedla,alpen gold, delicje, wafelki oj duzo tego jest ze nie pamietam wszystkiego

) i lody