Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-01, 16:51   #121
theMonique
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

obserwuje kilka aukcji na All.... i jedna torebka Batycki poszla za 87 zl za to druga juz za 255 zl! obie dziewczyny mialy ponizej 100 komentarzy

kurde! chyba im zaraz napisze z pytaniem co z tym losowaniem!!!

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:56   #122
smerfetka25
Zakorzenienie

A ja dzisiaj zaszalałam i zamówiłam sobie 3 zestawy próbek nowego podkładu mineralnego, maseczkę ze spa do włosów z oliwką, kredke z cieniem z netto, szampon i odżywkę dyscyplinującą włosy i zieloną piankę do mycia solutions
Stary 2011-04-01, 17:01   #123
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość

btw. Wczoraj w ofercie tej wiosennej był zestaw Jet femme i jet homme tak??
tak
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 17:24   #124
paciaz1993
Raczkowanie

Dziewczynki proszę o radę.
W danych personalnych mam chyba wpisany zły adres, tzn tam gdzie ma być ulica, ja mam ulicę, a tam gdzie ma być miejscowość też mam ulicę i kod pocztowy poprawny. Co prawda u mnie ulica to nazwa wsi a miasto to miejscowość/gmina, ale nie ma jej wpisanej w ogóle, ostatnio jak złożyłam zamówienie to zmieniłam na ten jednorazowy adres żeby to jakoś doszło. Pisał do avonu, żeby mi to zmienili ale nic nie odp, przedstawiłam się, napisałam numer personalny.. o czymś zapomniałam?? Powinni to już zmienić.
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 17:29   #125
OnlyOnce
Raczkowanie

Ale zapierniczacie Broszki

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Ooo piercing? chciałabym kolczyk w nosie,taką złotą malutką kuleczkę,lepszy prosty czy taki jak haczyk?jaki kupić? (sorki za off top)
Oj off top.. o Avonie nabazgrałaś

Lepiej zakręcony haczyk.. Ja miałam również w nosku ..dwa razy prosty- pogubiłam na skutek zapewne tego, że gdy dziurka jeszcze była niezarośnięta to był luzu troszkę.. a z haczykiem tak łatwo nie ucieknie i radzę kupić z dobrego tworzywa najlepiej stal chirurgiczna lub jakieś sreberko czy złotko.. To malutkie, więc nie będzie dużo kosztować a szkoda, żeby się paprało przez kiepską jakość Ładnie Ci będzie Daj znać czy się zdecydowałaś
Koleżanka już podziurawiona

Wyobraźcie sobie, że w środę zamierzam pomyśleć o jakimś polowaniu na klientki Planuję jakieś sklepy ( mieszkam raczej w niewielkim miasteczku -20 tys. mieszkańców) ..może solarium/salon fryzjerski ,tego typu sprawy.. Macie jakieś cenne rady? :P

Zamówiłam sobie psikadełko do włosów o zapachu kwiatu wiśni.. używał już ktoś?:P
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 17:31   #126
katniewojt
Zakorzenienie

Nie mogłam Was dogonić, ale udało się zawsze tak jest, że jak nie mam czasu na forum, to szalejecie z postami Jak jestem w domu i mam dzień wolny, to jakoś mniej się produkujecie

Cytat:
Napisane przez avonmaniaczka Pokaż wiadomość
Naprawdę jest opust na dzisiejszą ofertę, bo sprawdzałam

Mi najbardziej podoba się mango i granat
Wanilia przypomina mi zapach wanilia i mleczko sojowe
A truskawka mi się nie podoba
Super, że jest opust Teraz wystarczy czekać na coś wspaniałego
Bardzo intensywnie zastanawiam się nad tym mleczkiem granat i mango Kusicie!

Moja Młoda ma True Glow i bardzo je lubi, ale ostatnimi czasy stwierdziła, że się jej przejadły... Nie dziwię się, używała im od ponad 2-ch lat bez przerwy na inne

Sarunieczko, błyszczyk Natural Glisten jest bardziej brzoskwiniowy niż różowy A zdjęcie jest brzydkie I mam na nim bardzo dużo błyszczyku, żeby było go widać Jak się go mało nałoży, to daje bardzo delikatny efekt

Edytowane przez katniewojt
Czas edycji: 2011-04-01 o 17:33
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 17:33   #127
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
W danych personalnych mam chyba wpisany zły adres, tzn tam gdzie ma być ulica, ja mam ulicę, a tam gdzie ma być miejscowość też mam ulicę i kod pocztowy poprawny. Co prawda u mnie ulica to nazwa wsi a miasto to miejscowość/gmina, ale nie ma jej wpisanej w ogóle, ostatnio jak złożyłam zamówienie to zmieniłam na ten jednorazowy adres żeby to jakoś doszło. Pisał do avonu, żeby mi to zmienili ale nic nie odp, przedstawiłam się, napisałam numer personalny.. o czymś zapomniałam?? Powinni to już zmienić.
nie musisz podawać swoich danych, takich jak nr Konsultantki, bo oczywiście pisałaś do nich ze strefy konsultantki, tak??
a z adresami na wsi to przecież tak właśnie jest - czy paczka do Ciebie trafiła, czy nie??
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-01, 17:39   #128
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Ooo piercing? chciałabym kolczyk w nosie,taką złotą malutką kuleczkę,lepszy prosty czy taki jak haczyk?jaki kupić? (sorki za off top)
Haczyk, haczyk! Kulka uszkadza tkankę przy wyciąganiu i wkładaniu bo trzeba ten kolczyk po prostu wyrwać z nosa. A haczyk bez problemu wychodzi Tylko trochę się przekręca w nosie np. podczas smarkania i wtedy podrażnia nos od środka.

Onlyonce - absolutnie nie można mieć na początek kolczyka ze stali chirurgicznej ani tym bardziej srebra czy złota! Papranie gotowe! Na początek tylko kolczyki tytanowe.

Sorry za ten Off- musiałam, ale już siedzę cicho

Edytowane przez Dagusiac
Czas edycji: 2011-04-01 o 17:45
Dagusiac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 17:42   #129
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
pewnie zwala na system ze sie zaiwesil hehe
Wiadome

Cytat:
Napisane przez Kasiac89 Pokaż wiadomość
chyba reklamacje nic nie dadzą, wiadomość ze strefy:

Temat: Zmiany w zasadach naliczania opustu w Specjalnej Ofercie Internetowej.
Szanowna Konsultantko/Szanowny Konsultancie,
24 marca ruszyła nowa platforma z super ofertami www.promocja.avonpolska.pl
W Specjalnej Ofercie Internetowej codziennnie mamy dla Ciebie inne produkty w rewelacyjnych cenach.
Świętuj z nami nasze 125 urodziny!
Ponadto informujemy ,że wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Konsultantek zmieniliśmy zasady naliczania opustu w Specjalnej Ofercie Internetowej.
Oferty opublikowane od 31 marca podlegają opustowi wypracowanemu !
Jednocześnie informujemy, że oferty opublikowane do 30 marca włącznie działają na poprzednich zasadach.
Pozdrawiamy
Jeśli to ich żart na Prima Aprilis to dla mnie nie śmieszny

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
love..tez mi sie nie podoba smierdziel i to kolejny hehe
Mnie też nie przypadl to gustu fuuuj Wstyd mi za próbki, które rozdałam klientkom

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
I rocznik też taki sam '84??
Ty poważnie 84??!! hahaha jaja pańskie

Poznałam osobę urodzoną 27.12.1984 tak, jak ja Jeszcze mi powiedz, że o godz. 9:00
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 17:59   #130
KaasiaaK
Zakorzenienie

łoch kurcze, ale Wy szalejecie z postami :P
ostatnio pisałam w cz. 17, a tu już 19
no, ale nie mam kiedy tu wpadać
a dziś przyszłam się wyżalić
bo pierwszy raz mi się zdarzył mały przewał, ale jakoś z tego wybrnęli
miałam z kat05 zamówienie na zestaw solutions, dziś uchachana otwieram paczkę, a tam brak pianki do mycia twarzy.. ale za to jakiś żel do golenia z For Men.. napisałam do nich, odp., że piankę dołączą do najbliższego zamówienia, a żel mam zachować, "w ramach reklamacji".. no cóż, dorzucę bratu do prezentu urodzinowego
a koleżance stwierdziłam, że dam gratisowo jedno z mleczek do ciała Naturals, bo zamawiałam ten zestaw z Demo, ale zanim ja bym wszystkie 3 zużyła, to by trochę wody w Wiśle upłynęło..
a tak przynajmniej zachowam twarz

aleee za to nie mogę się doczekać zam. z 06 perełki rozświetlające [i chyba brązujące też ] będą moje
Stary 2011-04-01, 18:05   #131
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cebulkaa Pokaż wiadomość
na fa z 30.3. nie mają opustu...

bo maseczki nie mają opustu

to co ma i nie ma opustu pisałam tu: #93
a tu podawałam kody z tych ofert wiosennych : #86

[ tylko przypominam o tym, jakby ktoś tego potrzebował ]
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-01, 18:07   #132
amigagdynia
Rozeznanie

GG do amigagdynia Send a message via Skype™ to amigagdynia

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
mojej nie ma już tydzień ktos z Royal Maila sobie pomaluje paznokcie moim nowym lakierem ech... mają mi wysłać nową paczkę ale dostanę pewnie około srody przyszłego tygodnia
a ty jak masz kuriera to paczka napewno przyjdzie, może dzisiaj inny Ci przywiezie jak jeszcze go nie było, ja tak miałam - ten co zazwyczaj to przyjeżdżał o 12:30 a jak jakis inny był to albo dwie godziny wczesniej albo 2 godziny później
Zgadza sie przyjechala o 12.45 i byl inny bo moj byl na urlopie. Bidulko ja bym zwariowala od tego czekania i tak mnie zawsze meczy te 5 dni od zlozenia zamowienia:/
amigagdynia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 18:13   #133
Oja 84
Zadomowienie

już pisałam o tej nowej wodzie od Reese (ta zielona) ale tak sobie ją niuchałam i nie wiedziałam co mi ona przypomina i już wiem! ona ma tę nutę zapachową z męskiej TTA, czyli jej zapach to coś między Far Away a TTA męską

i wiecie co, muszę zrobić zwrot perfum Herve Leger-klientka zamówiła ale niestety nie podobają się jej, str zapachowa jednak inaczej pachnie niż perfumy

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 18:17   #134
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Ja bym dalej pisała,że nie powinno być tak,że oferta obowiązuje w danym dniu, ale można z niej skorzystać przez kilka tygodni. A w miedzy czasie zmieniają się ceny. Jesteś poszkodowana i ja bym walczyła dalej o zwrot tej nadpłaty. poproś o przeksięgowanie tej Pur Blanki z wcześniejszej faktury na późniejszą.Może się uda.
dziękuję kochana za rady

dziś już 3 wiadomości pisałam do nich w tej sprawie i nic to nie dało ciągle się wykręcali ..
napiszę jeszcze jedną mimo wszystko

i tak przy okazji spytałam ich o "AKCJĘ NAPRAWCZĄ" dot.programu motywacyjnego Anew i Solutions to mi odpisali :

" Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na Pani e-mail informujemy, że prezenty z programu Anew i
Solution zostaną dołączone do Pani najbliższego zamówienia.

Gorąco przepraszamy za zaistniałą sytuację. Mamy nadzieję, że nasza
dalsza współpraca będzie przebiegała bez zakłóceń. "

i nawet oni nie wiedzą że ta linia kosmetyków nazywa się SOLUTIONS a nie Solution

dobrze że chociaż to się wyjaśniło już minął tydzień oczekiwania na te rzeczy,
więc chociaż dobrze że to się wyjaśniło

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
już pisałam o tej nowej wodzie od Reese (ta zielona) ale tak sobie ją niuchałam i nie wiedziałam co mi ona przypomina i już wiem! ona ma tę nutę zapachową z męskiej TTA, czyli jej zapach to coś między Far Away a TTA męską

i wiecie co, muszę zrobić zwrot perfum Herve Leger-klientka zamówiła ale niestety nie podobają się jej, str zapachowa jednak inaczej pachnie niż perfumy

to szkoda że nie miałaś próbki tej wody wtedy może uniknęłabyś zwrotu

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-04-01 o 18:20
Stary 2011-04-01, 18:21   #135
Agnieszq
Raczkowanie

Mam takie pytanko otóż zakupiłam sobie Jedwabista kredkę do powiek z serii Arabian Glow była w ofercie netto 05 (że też dopiero ją odkryłam) I chciałam się zapytać dziewczyn które już ja używają jak jest z jej temperowaniem da się ją wogole zatemperować ?
Agnieszq jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-01, 18:21   #136
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
nie musisz podawać swoich danych, takich jak nr Konsultantki, bo oczywiście pisałaś do nich ze strefy konsultantki, tak??
a z adresami na wsi to przecież tak właśnie jest - czy paczka do Ciebie trafiła, czy nie??
Nie, pisałam im normalnie e-maila a nie ze strefy.
A paczki mi jeszcze nie przychodziły, bo to moje pierwsze zamówienie było.
Mam do nich napisać ze strefy??
Stary 2011-04-01, 18:24   #137
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
O rany wiedziałam że tak to odbierzecie, przyznam się że źle trochę to ujęłam proszę o sprawiedliwą karę
E tam nie będzie tak żle .... Co poradze, że matka natura dla mnie jest łaskawa, ludzie daj mi co najmniej 10 lat mniej niż posiadam, wiec prawie dzieciak ze mnie... hehee

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
obserwuje kilka aukcji na All.... i jedna torebka Batycki poszla za 87 zl za to druga juz za 255 zl! obie dziewczyny mialy ponizej 100 komentarzy

Napisz, bo mnie tez skręca.

Cytat:
ja też tak mam, bedzie ok. Aby paczka dochodziła... Reszta to Pan Pikus

Cytat:
Napisane przez amigagdynia Pokaż wiadomość
Zgadza sie przyjechala o 12.45 i byl inny bo moj byl na urlopie. Bidulko ja bym zwariowala od tego czekania i tak mnie zawsze meczy te 5 dni od zlozenia zamowienia:/
Mnie tez....A jak juz mam fakturę, tym bardziej.

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 18:24   #138
Ewelinagol
Raczkowanie

Poznałam osobę urodzoną 27.12.1984 tak, jak ja Jeszcze mi powiedz, że o godz. 9:00 [/QUOTE]

Dla mnie ten dzień też zapisał się szczególnie w pamięci bo 27.12.2007 urodziłam synka

A żeby nie było to jutro ma święto paczki, przychodzą do mnie Pur Blancki z netto bo zamówiłam na handel. No i rękawiczki, maseczki te z promocji, za waszą namową kredka żelowa i jeszcze troszkę rzeczy
Ewelinagol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 18:25   #139
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość

w regulaminie napisali że wyniki losowań ogłoszą do następnego dnia po losowaniu więc teoretycznie do godz. 00:00 mają czas

poczekamy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-01, 18:27   #140
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:
Napisane przez Agnieszq Pokaż wiadomość
Mam takie pytanko otóż zakupiłam sobie Jedwabista kredkę do powiek z serii Arabian Glow była w ofercie netto 05 (że też dopiero ją odkryłam) I chciałam się zapytać dziewczyn które już ja używają jak jest z jej temperowaniem da się ją wogole zatemperować ?
Dziewczyny pisały na wczesniejszym wątku, ze tak. Tylko temperują je temperówkami z Avonu, ja osobiście jeszcze nie próbowałam.
Przyznam, że te kredki sa BOSKIE.

Edytowane przez Joanna2705
Czas edycji: 2011-04-01 o 18:28 Powód: literówka
Stary 2011-04-01, 18:30   #141
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
ja też tak mam, bedzie ok. Aby paczka dochodziła... Reszta to Pan Pikus
Mnie się wydaje, że ja wpisywałam inaczej, ale tu jest tak, więc u Ciebie też nie ma miejscowości w ogóle nigdzie zapisanej? U mnie nawet na fakturze wszędzie jest tylko ta niby ulica za miejscowość i za ulicę.
Boję się właśnie o te paczki dlatego teraz dałam jednorazową.
Stary 2011-04-01, 18:31   #142
Agnieszq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisały na wczesniejszym wątku, ze tak. Tylko temperują je temperówkami z Avonu, ja osobiście jeszcze nie próbowałam.
Przyznam, że te kredki sa BOSKIE.
Ok mam swoją temperówkę z Avonu, a ja padłam z wrażenia dzisiaj wystarczy jedno przeciągniecie niesamowite pierwszy raz się z czymś takim spotkałam muszę zamówic sobie inne kolory
Agnieszq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 18:34   #143
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:
Mnie się wydaje, że ja wpisywałam inaczej, ale tu jest tak, więc u Ciebie też nie ma miejscowości w ogóle nigdzie zapisanej? U mnie nawet na fakturze wszędzie jest tylko ta niby ulica za miejscowość i za ulicę.
Boję się właśnie o te paczki dlatego teraz dałam jednorazową.
I dobrze zrobiłaś, ja zawsze daje jednorazowa, dla bezpieczeństwa własnej paczki.
Kiedyś był temat o zmienianiu danych w avonie i z tego co wyczytałam to nie jest tak chop, siup... Trzeba wypełnić jakiś formularz, odesłać ksero dowodu chyba....
Ja na razie tak jade, może niedługo będę sie przeprowadzać i zmieniać meldunek to wtedy to wszystko ureguluję.

Stary 2011-04-01, 18:56   #144
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
Wiadome

Jeśli to ich żart na Prima Aprilis to dla mnie nie śmieszny

Mnie też nie przypadl to gustu fuuuj Wstyd mi za próbki, które rozdałam klientkom

ja tyle dobrze ze sie wstrzymalam z probkami niby pare groszy ale dobrze zrobilam hehe
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 18:57   #145
paula600324
Zakorzenienie

Dziewczyny na opakowaniu samoopalacza jest informacja : Produkt wrażliwy na światło.
Co się z nim może stać niby jak będzie narażony na to światło?
Mam go upchnąć w jakiejś ciemnej szafce czy bezpiecznie już mu będzie, jak będzie stał w kartoniku w którym przyszedł?
Pytam Was, bo avon pewnie dopiero w pon mi odpowie
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 18:59   #146
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

oj o Wy chcecie od tej nowej wody Reese

MI się straaaaaaasznie podoba nic męskiego w niej nie czuję
i myślę, że jeżeli ktoś lubił TTA Gold, to ten zapach tez pokocha - jak ja

któraś napisała - wstyd, że próbki dała to, że coś się jednej osobie nie podoba, nie znaczy, że inni też muszą mieć takie zdanie ...

ja w tym katalogu, jak nigdy, doczepiłam zszywaczem próbkę do tej strony, gdzie są te perfumy, żeby klientki wiedziały, że to ten zapach, bo wydaje mi się, że one wąchają, ale w sumie nie wiedzą co więc im "pokazałam" w nadzei, że którejś również spodoba się tak, jak mi i będzie większy upust

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-04-01 o 19:02
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 19:27   #147
kenio26
Rozeznanie

Dziewczyny czy mogłybyście mi podać kody na siateczki?

Odwyk kosmetyczny od jutra
kenio26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 19:29   #148
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zwariowałam
Wchodzę na poprzedni wątek, a tak zamknięty, sobie myślę-straszne gaduły, patrzę ile mam do nadrobienia a tam ponad 50 stron poddałam się, bo nie wiem kiedy bym to przeczytała.

Ja ta początku też prawie uwierzyłam w te opusty, ale potem sobie przypomniałam co to dziś za dzień
Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Ale nas ładnie kolezanko nabrałaś, na piczątku na prawde uwierzyłam i juz avon oberwał ode mnie pare przekleństw w myślach
Ale na szczęście to żart :P
Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
crescent Podejrzewałam, że któraś wpadnie na pomysł ze zrobieniem sobie z reszty żartu Ja się nie nabrałam

smerfetka ja też jestem z grudnia i tez z 27

Ciekawa jestem co z tym losowaniem a ściślej z listą zwycięzców

dziewczyny powiedzcie mi bo dawno nie zamawialam na regularna.. czy jest jakas regula od momentu kiedy w strefie pojawia mi sie :wyslane do dostawcy do momentu dostarczenia mi?

na paczkomat to wiem tyle, ze jak mi tak napisza to za pare godzin mam eske z kodem..a tak to pewno dluzej, ale i tak mam termin na srode to licze ze skoro od rana mam wyslane to dostane ciut wczesniej...
czy nie?
Stary 2011-04-01, 19:32   #149
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość

to szkoda że nie miałaś próbki tej wody wtedy może uniknęłabyś zwrotu
nie miałam próbki bo u mnie zapachy z wyższej półki w ogóle nie idą, a tą wodę klientka zamówiła bo była w super cenie 89zl a że dostała pieniążka na urodzinki to chciała se prezent zrobić ale w tym właśnie kat za 89zl. No i niestety zwrot...

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 19:32   #150
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Nie, pisałam im normalnie e-maila a nie ze strefy.
A paczki mi jeszcze nie przychodziły, bo to moje pierwsze zamówienie było.
Mam do nich napisać ze strefy??
tak, bo na te na pewno odpowiadają .. a na jaki email wysłałaś? bo tam są różne działy i zanim email przekierują (o ile im się zechce) to miesiąc może minąć
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości