![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Blogi książkowe
Polecę więc i swoją stronę. Ma już ponad 2 lata, prężnie się rozwija. Prowadzę ją wraz z koleżanką - pomyśleć, że dwie osoby z różnych stron Polski mogą łączyć niemal identyczne upodobania książkowe
![]() Nazwałam bloga Książkowe Kocha, Nie Kocha i od dwóch lat stale się nim opiekuję jako główna założycielka. Przyznam, że mało co sprawia przynosi mi obecnie więcej dumy. Zapraszam: http://heaven-for-readers.blogspot.com/ A tych, którzy zastanawiają się nad założeniem bloga, może przekona argument, że blogosfera książkowa to miejsce, w którym można poznać dziesiątki niesamowitych ludzi. Gdyby nie ona, nie natrafiłabym na wiele dobrych książek i nie spędziła wielu ranków, popołudni i wieczór w doborowym towarzystwie ludzi równie mocno zafiksowanych na punkcie książek i wielu innych podobnych zainteresowań, które odkrywamy w trakcie wspólnej rozmowy ![]()
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
To i ja się pochwalę, prowadzę bloga od około pół roku - głównie są to recenzje książek a także wpisy okołoksiążkowe
![]() www.read-me21.blogspot.com Zapraszam ![]()
![]() |
#123 |
Blogerka
|
![]()
Blog literacko-lifestylowy. Dzisiaj opublikowałam pierwszą recenzję, więc gorąco zapraszam
![]() alicjamakota.pl
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Ja również pochwalę się swoim blogiem
![]() Piszę głównie o literaturze fantastycznej, ale nie tylko. Staram się uświadomić światu, że fantastyka to nie tylko Wiedźmin i nastolatki zakochane w wampirach/aniołach/demonach ![]() ![]() Lubię zaglądać tutaj ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lubię fantastykę (choć przyznaję, że nie każdą) niestety wielu ludzi ma złe skojarzenia z literaturą fantastyczną - wielu uważa, że to płytka treść z czarownicami/wampirami/ewentualnie elfami - cel postawiłaś sobie faktycznie ambitny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do recenzji to jeszcze nie wiem. Chociaż może przydałaby się jakaś negatywna notka, bo mam niebezpieczną tendencję do pisania tylko o książkach, które lubię.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.