![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wizazanki z USA... czy uzywalyscie...
Cytat:
ostatnio kupilam sobie loreala, ale mimo, ze wybralam jasniejszy odcien barwi bardzo mocno, trzeba niesamowicie uwazac zeby za bardzo nie "zanurzyc" pedzelka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Tez ogladalam namietnie America's Next Top Model
![]() ![]() Pamietacie moze Shandy - pracuje na Manhattanie w Wallgreens i cos u niej nawet kupilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
shandy.. ta co zdradzila chlopaka? ale sie wzruszylam jak do niego dzwonila. nawet sie poplakalam, wiem, ze to obciach plakac na reality show, ale ja placze czasem nawet na reklamach ![]() a shandy wrocila do tego wallgreens niesczesnego? w ogole fajne dziewczyny byly w tym sezonie. mercedes - przesympatyczna. bardzo sie tez utozsamialam z ta pol japonka, bo tak jak ona mam problemy z kontrolowaniem wlasnych emocji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zadalam juz to pytanie na kosmetyczce ale moze wy wiecie?
Czy ktos sie zna na oznaczeniach zagranicznych i moglby mi rozszyfrowac daty waznosci?Bo ja nie mam pojecia 113A 4J42 N451 4208B 41002 A moze to data produkcjii? Wszystkie kosmetyki kupilam okolo 5 miesiecy temu.Te oznaczenia sa przewaznie pod spodem pudelka,nie znalazlam zadnego oznaczenia exp to chyba to data produkcjii? dzieki za odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Vanilla, napisz cos wiecej o tym zelu Lumene. Czy to ten???
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
To jest wlasciwie serum na cellulit a wyglada dokladnie tak:
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Almay lubię i czasem używam. Revlon i Almay to jeden producent, różnica taka, że Almay to linia hypoalergiczna. Mogę polecić blyszczki i mascary one coat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Vanilla, dziekuje za odpowiedz, jeszcze jedno pytanko, czy zmienil sie sklad, czy produkt jest ten sam, a tylko opakowanie inne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sklad sie troche zmienil, sa te same skladniki, ale jest pare nowych tez. wg mnie ten nowy jest o niebo lepszy, ten zielony nic a nic nie dzialal, zas nowy granatowy - mile zaskoczenie ![]() i naprawde polecam sublime slim night ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znacie jakies dobre maseczki nawilzajace ujedrniajace dostepne w Stanach?Wydaje mi sie ze wcale dobrych maseczek nie mozna tu znalesc.Jakich uzywacie,jakie polecacie,moga tez byc z drozszych ale zeby bylo widac dzialanie.
Jedyna maseczka ktora ma w miare dobre opinie na forach amerykanskich to Zia-maseczka intensywnie nawilzajaca,zamierzam ja wyprobowac w nastepnym miesiacu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak to to ja wciaz zuzywam lirene z polski... a gdzie mozna kupic te maseczke ZIA? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To maseczke zia widzialam na msn shopping a takze w sklepie ze zdrowa zywnoscia food fantasy.Maseczka kosztuje chyba $15 chyba najtansza z produktow tej firmy,widzialam serum z tej firmy za prawie$40 dolcow a takie malutkie jak probka(ide jutro z malym sloiczkiem do tego sklepu sobie psiknac troche tego serum na sprobowanie,a co przeciez po to sa testery) Podobno dobre te produkty tej firmy tylko czemu takie drogie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Podciagam watek do gory no bo przeciez nie moze zaginac
![]() Wklejam cos dla maniaczek kolorowki i lubiacych testowac miniatorki ![]() Buszowalam po sephora i oto co znalazlam,takie zestawy travel kit-dobre na wyprobowanie ![]() Pierwszy Dr Haushka-$20- zawiera 3 kremy tonik mleczko w sumie 6 rzeczy do wyprobowania.Dobre tez na prezent moim zdaniem ![]() ![]() Drugi to bare minerals-$54 -fajny zestaw na wyprobowanie zawiera pudry roze cienie pedzelki pomadke notanik i kosmetyczke.W sumie sie oplaca bo cienie i pudry w normalnym rozmiarze to $25 za jeden. A takie miniaturki sa fajne mozna wiecej wyprobowac-a oryginalne opakowania sa duze tzn duzo jest produktu w srodku-bardzo wydajne.Ja probowalam kiedys puder ale chyba pedzelek mialam nieodpowiedni i mnie chyba uczulil-juz sie nie moge doczekac sierpnia-bo zawsze na rocznice slubu dostaje karte do Sephora-zamierzam sobie ten zestawik wyprobowac jezeli jeszcze bedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.sephora.com U mnie tez Sephora nie ma w moim "miescie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Znalazlam stronke gdzie mozna kupic henne do wlosow-maja nawet popielaty braz-trzeba wyprobowac
![]() http://www.adiscountbeauty.com/page11.html |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm, pewnie by sie gryzly z tymi chemicznymi co juz mam na lbie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam znac ![]() Ja juz prawie mam na glowie moj naturalny kolor(ciemny popelaty braz)-jeszcze troche tylko na koncowkach przeswituja pozostalosci po farbowaniu(cieply braz) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
dodalam jergens do KWC wiec zapraszam do oceniania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
no prosze, cos w tym jest, mi tez nierownomiernie schodzil! niedlugo dodam swoja recenzje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Gdzies tu na wizazu juz pisalyscie, ze przereklamowany, z kolei na chyba epinions.com czy czyms podobym duzo sie dobrzego naczytalam, mi sie calkiem podszedl. W kazdym razie czekam na recenzje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Czesc kobietki
![]() Przyjechalam do braciszka w odwiedziny (Ellicott City-ktoras z Was moze byla?) Wyprobowalam Szampon i odzywke SUAVE Naturals Tropical Coconut. NIE POLECAM! Niby zawiera jedwab-ale ja mam po nim siano na glowie, a odzywka? -bez komentarza... Uzywam teraz szamponu Pantene Blonde Expressions ( butternut to honey) i jest po prostu swietny! Mialam jasny odcien blondu(farbowane) po tym specyfiku mam ciemniejszy miodowy kolorek! Dla mnie cudo! ![]() Odzywka John'a Friedy- Sheer Blonde...hmmmm nie sprawdzila sie, niby ma nawilzac- a jakos tego nie widac, wlosy sa troche przesuszone. (dobrze ze wzielam z Polski loreaa intense repair ![]() Kupilam bonne bell - Lip d'Votion- o smaku kawy- zapach mniam mniam..minusem jest konsystencja- jakas taka gesta, lepka.. i blyszczyk malo wydajny. Jesli chodzi o lakiery do paznokci- jak juz dziewczyny wspomnialy- firma N.Y.C. - Smooth&Hydrate Ridge Filler, kolor 275A( jasniutenki roz). Boski!! Trzyma sie na paznokciach 5dni! a jaka cena? chyba okolo 1$ ! ![]() Nie polecam Sally Hansen Chrome - chociaz napisane ze odswiezac co 2 dni- na moich paznokciach nie trzyma sie nawet jednego dnia! Na razie tyle.. Pozdrawiam Was serdecznie ![]() Iza |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nigdy nie uzywalam lakierow NYC. moze powinnam sie przekonac. nie mam zaufania do NYC bo kupilam raz blyszczyk ktory smierdzial chemicznie bardzo i sztuczne rzesy, ktore w ogole sie nie trzymaly, nawet przez 5 sekund, porazka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
A ja kupilam sobie ostatnio szampon i odzywke firmy VO5 z serii oasis-tania firma,szampon z vit c slicznie pachnie cytrynowo a odzywka miodowa-jest swietna -wslosy sie szybko rozczesuja po niej
![]() Wczesniej stosowalam odzywke Suave i jakos wlosy mi sie nie chcialy po niej rozczesywac. |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Co do Pantene, to zdarzylo mi sie bardzo dawno temu miec i efekt byl taki, ze zaczely mi wlosy garsciami wychodzic. Okazalo sie, ze moja kolezanka miala to samo. Gdy zmienila szampon, wszystko ustalo.
A ja wlasnie przegapilam fajna promocje w Body Shopie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.