Made in England-plotkowe emigrantek - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-16, 17:32   #121
imparfait
Raczkowanie

GG do imparfait
Dot.: Made in England-plotkowe emigrantek

hek dziewczyny
u nas piekna pogoda podobnie jak u was, bylismy juz z TZ w centrum na zakupach, kupilismy kilka rzeczy do mieszkania-jejku jak mnie ciesza takie sprawunki, wole inwestowac w rzeczy do mieszkania niz w ciuchy, hehe
az TZ byl w szoku gdy ominelam Primarka i skierowalam sie do Argosu
i kupilam sobie hulla hop i skakanke, ale kompletnie nie mam miejsca na ich uzywanie, chyba bede musiala na klatke wychodzic

domciatko mi tez zawsze smutno jak urlop sie konczy, nastepny mam pod koniec czerwca wiec jeszcze tyyyle musze czekac! i sporo Ci zostalo zaleglego, wykorzystasz znow za jakis czas!
tez zaraz biore sie za sprztanie, narazie sypialnie mam za soba

Kasiaczek_ kawusia i ksiazka aaach musze pospieszyc sie ze sprzataniem bo ta wizja mnie kusi
co czytasz?

mhelmin to juz spory smyk, a imie piekne! wszystko zalatwione przed urlopem?

Karinio u nas caly tydzien byl lekko pochmurny, a weekend zaczal sie slonecznie i cieplo
imparfait jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-16, 18:16   #122
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

imparfait ja też od jakiegoś czasu omijam primarka szerokim łukiem, jakoś gustami się bardzo różnimy. tylko bieliznę i staniki tam kupuje od czasu do czasu.

a z tym urlopem to ja mam tak dziwnie, nam się liczy od 1 kwietnia do 31 marca. ale nie można brać na święta, wielkanoc, nowy rok i to tak trochę do dupy. no ale jakoś daję radę z planowaniem wolnego.
poza tym jak idę na urlop to mi tylko płacą za 30 godzin w tygodniu, bo taki mam kontrakt. a że normalnie robię więcej, 36-42, różnie, to już tego nie biorą pod uwagę.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-16, 18:33   #123
Kasiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez imparfait Pokaż wiadomość
hek dziewczyny
u nas piekna pogoda podobnie jak u was, bylismy juz z TZ w centrum na zakupach, kupilismy kilka rzeczy do mieszkania-jejku jak mnie ciesza takie sprawunki, wole inwestowac w rzeczy do mieszkania niz w ciuchy, hehe
az TZ byl w szoku gdy ominelam Primarka i skierowalam sie do Argosu
i kupilam sobie hulla hop i skakanke, ale kompletnie nie mam miejsca na ich uzywanie, chyba bede musiala na klatke wychodzic

domciatko mi tez zawsze smutno jak urlop sie konczy, nastepny mam pod koniec czerwca wiec jeszcze tyyyle musze czekac! i sporo Ci zostalo zaleglego, wykorzystasz znow za jakis czas!
tez zaraz biore sie za sprztanie, narazie sypialnie mam za soba

Kasiaczek_ kawusia i ksiazka aaach musze pospieszyc sie ze sprzataniem bo ta wizja mnie kusi
co czytasz?

mhelmin to juz spory smyk, a imie piekne! wszystko zalatwione przed urlopem?

Karinio u nas caly tydzien byl lekko pochmurny, a weekend zaczal sie slonecznie i cieplo
Witaj Kochana

Ja rowniez mam hula,zakupione przez ebay,ciezkie i duze.
I krece caly czas
Rowniez ledwo sie mieszcze w mieszkaniu z tym kolkiem

Wlasnie jestem w trakcie czytania J.Podsiadlo "Zycie a zwlaszcza smierc Angeliki de Sance"

Dziewczyny,piszcze skad jestescie,moze uda nam sie kiedys spotkac,hm?
Ks. Józef Tischner
Kasiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-16, 19:40   #124
imparfait
Raczkowanie

GG do imparfait

juz posprzatane, pogonilam TZta do pomocy bo rozbolala mnie glowa z niewyspania, a ten gral w najlepsze wiec sie wkurzylam i ladnie lazienke wyszorowal co prawda pod moim bacznym okiem, ale jednak
no i chcielismy powiesic poleczke w kuchni bo juz sie nie miesimy ze sprzetami na blatach, ale TZ mowi, ze za krotkie ma bolce () i musi dopiero takie zalatwic, buuu a juz sie natawilam i zaplanowalam co na niej postawie
wlasnie czekamy na pizze, nikomu sie nie chcialo gotowac, a jutro prawdopodobnie na grilla wybywamy wiec znow obiad z glowy

domciatko to ja bardzo lubie Primarka, dlatego napisalam, ze TZ byl w szoku gdy go ominelam bo do tej pory zawsze o niego zahaczalam
nam urlop liczy sie identycznie-zgodnie z rokiem podatkowym i tez trudno dostac na swieta itp ale jest to mozliwe z tym, ze nie co roku
no i nam placa 100% stawki tygodniowej, jejku masakra, ze wam potracaja za urlop!!

Kasiaczek_ to moje tez wlasnie takie-duze i ciezkie, juz probowalam w kazdym pomieszczeniu i kompletnie sie razem nie miescimy albo poprzesuwam sprzety na czas krecenia albo bede zmuszona wychodzic na klatke i powiedz daje jakies efekty? ja tak pod wplywm impulsu w sumie kupilam.
a ja juz pisalam-jestem z Leeds
Stary 2011-04-17, 10:56   #125
Kasiaczek_
Raczkowanie

Dzien dobry Dziewczyny

Macie moze jakas sprawdzana angielska masc lub krem na wypryski?

Zaatakowalo mnie i nie mam zielonego pojecia co kupic.

Raczej kremy typu Vichy Normaderm itd sie do tego nie nadaja.

Uzywam Sudocrem,ale slabiutki.

Jesli macie cos sprawdzonego,prosze o rady

Calusy

U mnie sloooonko
Ks. Józef Tischner
Stary 2011-04-17, 11:04   #126
Karinio
Zakorzenienie

Bry

Później nadrobie i odpisze,bo wpadłam na chwile.Ide cos zjeść i jade z tż-tem na jakieś zakupy. Dziś pogoda słoneczna,oby jak najdłużej
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-17, 11:10   #127
imparfait
Raczkowanie

GG do imparfait

witam

pogoda nadal piekna, przed chwila wstalismy z TZ, jego oddelegowalam do sklepu na zakupy, a ja zaraz lece pod prysznic pozniej jedziemy na grilla, ale nie chce sie nam okrutnie, wolalabym wziac skakanke i hula i wybyc do parku wczoraj wyszlam na klatke i tam krecilam, a zmachalam sie przy tym jak jakas staruszka

Kasiaczek_ nie znam i nie stosowalam zadnych angielskich masci... moge polecic pl kosmetyki bo spory kawal czau walczylam z tradzikiem

milego dnia!

Edytowane przez imparfait
Czas edycji: 2011-04-17 o 11:11
Stary 2011-04-17, 17:16   #128
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:

domciatko to ja bardzo lubie Primarka, dlatego napisalam, ze TZ byl w szoku gdy go ominelam bo do tej pory zawsze o niego zahaczalam
nam urlop liczy sie identycznie-zgodnie z rokiem podatkowym i tez trudno dostac na swieta itp ale jest to mozliwe z tym, ze nie co roku
no i nam placa 100% stawki tygodniowej, jejku masakra, ze wam potracaja za urlop!!
no właśnie nie tyle co potrącają, co wypłacają tyle ile na kontrakcie
a u mnie w pracy nie dają kontraktów na 40 godzin tygodniowo tylko 30 godzin, a reszta to taki overtime

Stary 2011-04-17, 23:41   #129
Kasiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
witam

pogoda nadal piekna, przed chwila wstalismy z TZ, jego oddelegowalam do sklepu na zakupy, a ja zaraz lece pod prysznic pozniej jedziemy na grilla, ale nie chce sie nam okrutnie, wolalabym wziac skakanke i hula i wybyc do parku wczoraj wyszlam na klatke i tam krecilam, a zmachalam sie przy tym jak jakas staruszka

Kasiaczek_ nie znam i nie stosowalam zadnych angielskich masci... moge polecic pl kosmetyki bo spory kawal czau walczylam z tradzikiem

milego dnia!
Kochana,
gdybys mogla podzielic sie wiedza na temat tych kosmetyków,które Ty uzywalas,byla bym Ci niezmiernie wdzieczna...

Dobranoc Dziewczyny
Mam nadzieje,ze tydzien zacznie Wam sie owocnie
Ks. Józef Tischner
Stary 2011-04-18, 10:38   #130
mhelmin
Raczkowanie

GG do mhelmin

z maści na tradzik jest dobry Tormentiol.
A warto tez sprobowac punktowo preparat z retinolem - zamyk pory, lagodzi stan zapalny. Polecam maseczke vita retinol dermiki

Spakowani i tylko odliczmy dni do czwrtku. Hubert pierwszy raz pojedzie pociagnie. Robimy niespodzianke rodzinom i sami wracamy z lotniska. Nikt nic nie wie. Chcemy im niespodzianie postawic przed drzwiami Hubercika. Napisze po powrocie jakie byly wrazenia :P
Oby nikt zawaly nie dostal z zaskoczenia
mhelmin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 10:44   #131
Kasiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mhelmin Pokaż wiadomość
z maści na tradzik jest dobry Tormentiol.
A warto tez sprobowac punktowo preparat z retinolem - zamyk pory, lagodzi stan zapalny. Polecam maseczke vita retinol dermiki

Spakowani i tylko odliczmy dni do czwrtku. Hubert pierwszy raz pojedzie pociagnie. Robimy niespodzianke rodzinom i sami wracamy z lotniska. Nikt nic nie wie. Chcemy im niespodzianie postawic przed drzwiami Hubercika. Napisze po powrocie jakie byly wrazenia :P
Oby nikt zawaly nie dostal z zaskoczenia
Witaj Kochana
Niespodzianka fantastyczna!!!!

Sami planujemy taka na wakacjach

Tylko najgorsze,ze nasza rodzina nie lubi niespodzianek,przynajmnie j tak twierdza...
Ks. Józef Tischner

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 11:06   #132
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek_ Pokaż wiadomość
Witaj Kochana
Niespodzianka fantastyczna!!!!

Sami planujemy taka na wakacjach

Tylko najgorsze,ze nasza rodzina nie lubi niespodzianek,przynajmnie j tak twierdza...
ja kiedys tez tak planowałam
ale nic nie wyszlo...
mam za dlugi jezor
Zawsze taka podniecona jestem wyjazdem do Pl, ze wszystko wyklepie

My lecimy za niecale 2 tygJa z synkiem

Dzien dobry!

U mnie piekna pogoda
Stary 2011-04-18, 11:24   #133
Kasiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
ja kiedys tez tak planowałam
ale nic nie wyszlo...
mam za dlugi jezor
Zawsze taka podniecona jestem wyjazdem do Pl, ze wszystko wyklepie

My lecimy za niecale 2 tygJa z synkiem

Dzien dobry!

U mnie piekna pogoda
Dzien dobry

Ja tez mam dlugi jezor ,ale tym razem planujemy przyjecie na okragle urodziny mojej Mamy,wiec wypaplac nie moge.

Najgorsze ,ze jak rodzina pyta:
-"a kiedy przylecicie?"
to odpowiadamy,ze to bedzie nie spodzianka,a wtedy slyszymy
-"dobrze wiecie ,ze nie lubimy niespodzianek!!!!"

I tak sie rozmowa konczy...
Ks. Józef Tischner
Stary 2011-04-18, 16:35   #134
imparfait
Raczkowanie

GG do imparfait

dzien dobry poniedzialkowo

tydzien zaczal sie piekna pogoda, cieplutko i slonecznie

juz zrobilam obiadek, ale dla siebie tylko bo TZ zje w pracy dzisiaj i jutro wiec nie musze stac pry garach za dlugo.
wczoraj bylismy na tym grillu i sie zasiedzielismy do pozna, fajnie bylo, byli jeszcze inni znajomi z dzidzia (az mi sie czasem wlasnego zachciewa jak widze takie rozkoszne buziaki), a dzis oboje mielismy na rano ja wstalam, o dziwo, bez problemow, ale TZ to sie obijal o kazdy mebel

zaraz wybywam do parku z ksiazka bo tak cudnieeeee jest

domciatko aha, to rozumiem, juz myslalam, ze to jakies potracenia itp. no tak, malo macie godzin wiec dlatego malo wyplacaja..

Kasiaczek_ najgorsze jest to, ze prawie na kazda dziewczyne dziala co innego, ja stosowalam rozne dobre kosmetyki i zazwyczaj tylko troszke pomagaly. w koncu zaczelam stosowac serie Garniera Active i szokujaco dobrze na mnie podzialalo-a myslalam, ze to bedzie pic na wode bo seria drogeryjna. W UK tez jest ta seria wiec moge Ci polecic. Poza tym stosowalam i jeszcze nadal od czasu do czasu stosuje zel Accos pl firmy, do kupienia w aptece. No rewelacja jak dla mnie!! pierwszy kosmetyk po ktorym wreszcie tradzik zaczal znikac i nawet po odstawieniu nie wracac! masc cynkowa na wieksze zmiany tez od czasu do czasu. Krem siarkowy i mydlo siarkowe firmy Barwa-kremik superowy, pieknie matowi buzke. No i moj ukochany krem matujacy Perfecty gruszkowy, uwielbiam!! ale od jakiegos czasu gdy jestem w PL to nie moge go znalezc,chyba go wycofali i stosuje kremik tej samej firmy z wyciagiem z goi i siarka.
powodzenia!! no i pamietaj, ze na walke z tradzikiem trzeba czasu, mi nadal od czasu do czasu cos wyskoczy, ale bez porownania jest lepiej, a walczylam dobre 10 lat

mhelmin wooow, jaki swietny pomysl z ta niespodzianka!!klaski : tym bardziej, ze z synusiem lecicie no nie moge, ciekawe jakie miny bedzie miec rodzinka!! u mnie chyba by to nie wypalilo bo za duza papla ze mnie i nie wytrzymalabym zeby nie powiedziec chociaz kiedys kto wie...

blonde_hair Ty pewnie tez juz tylko wyjazdem zyjesz
Stary 2011-04-18, 17:55   #135
AgaMili
BAN stały

Czesc dziewczyny
My jutro do konsulatu jedziemy bo wczoraj sie skapliśmy że Milence się kończy paszport 18maja a my 11 lecimy na 2 tygodniowe wakacje. Ale dzwoniliśmy już do ambasady i trzeba pisać pismo do konsula, przywieźć zaświadczenie zabookowania wakacji i w 2 tygodnie wyrobią paszport. Dobrze, że wczoraj do niego zajrzałam bo nie wiem co by było. Byliśmy pewni że ma do czerwca.

Co do niespodzianek to my w tamtym roku mowiliśmy teściom , że będziemy wieczorem a już w południe zapukaliśmy do drzwi i była niespodzianka i wielkie zaskoczenie bo teściowa w garach siedziała, imprezke powitalną szykowała, balony dmuchali nawet . Bo my to od święta jeździmy do PL, raz na 1,5 roku . Jesteśmy w Anglii 4 lata i byliśmy w PL w tym czasie 2x. Moi rodzice mieszkają tutaj jak i brat, siostra i brat męża , poza tym mamy tu duzo znajomych, przyjaciol i jak juz urlop bierzemy to jezdzimy na rozne wycieczki, do Polski mnie w ogole nie ciągnie bo mam tam tylko dziadków a tż rodzicow , wiec jego bardziej ciagnie, mnie prawie w ogole...
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 20:26   #136
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
My jutro do konsulatu jedziemy bo wczoraj sie skapliśmy że Milence się kończy paszport 18maja a my 11 lecimy na 2 tygodniowe wakacje. Ale dzwoniliśmy już do ambasady i trzeba pisać pismo do konsula, przywieźć zaświadczenie zabookowania wakacji i w 2 tygodnie wyrobią paszport. Dobrze, że wczoraj do niego zajrzałam bo nie wiem co by było. Byliśmy pewni że ma do czerwca.
ja też muszę sobie paszport wyrobić, bo mi się dowód kończy w listopadzie.
Aga czy jakbyś mogła to mogłabyś pobrać jeden wniosek paszportowy więcej?? czy raczej nie dają tak dla kogos??

Stary 2011-04-18, 20:27   #137
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
blonde_hair Ty pewnie tez juz tylko wyjazdem zyjesz
Stary 2011-04-18, 20:34   #138
Karinio
Zakorzenienie

Widziałyście to-> http://www.youtube.com/watch?v=j2Xtak-NDHU
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 20:38   #139
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
ja też muszę sobie paszport wyrobić, bo mi się dowód kończy w listopadzie.
Aga czy jakbyś mogła to mogłabyś pobrać jeden wniosek paszportowy więcej?? czy raczej nie dają tak dla kogos??
No wiesz moge sie spytac . Ale to i tak wszyscy biora te wnioski dopiero tam i je wypelniaja. Po co Ci wczesniej?

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Stary 2011-04-18, 20:39   #140
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
dobre
Stary 2011-04-18, 20:46   #141
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
No wiesz moge sie spytac . Ale to i tak wszyscy biora te wnioski dopiero tam i je wypelniaja. Po co Ci wczesniej?

no myślałam, żeby już z wypełnionym jechać w razie jakbym na miejscu się zoriętowała że jakiś danym osobowych nie pamiętam czy nie mam przy sobie

Stary 2011-04-18, 20:49   #142
AgaMili
BAN stały

Z tego co pamietam tam sa tylko dane osobowe, adres zamieszkania, nr dowodu itp. Nie masz co sie martwic na zapas
Stary 2011-04-18, 21:06   #143
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

a ja dziś byłam w pracy pierwszy raz po prawie dwutygodniowym urlopie i tak mi się już chciało wracać do domu że szok)
ja w anglii mam brata, mieszka niedaleko bo w gravesend (agamili będzie wiedziała, ale nie mamy jakiś super bliskich kontaków. większość mojej rodziny siedzi w polsce. a przyjaciele albo porodzili dzieci, wyjechali do niemiec , holandii, anglii szukać lepszego życia, własnej drogi...

Stary 2011-04-18, 21:25   #144
AgaMili
BAN stały

Cytat:
a ja dziś byłam w pracy pierwszy raz po prawie dwutygodniowym urlopie i tak mi się już chciało wracać do domu że szok)
ja w anglii mam brata, mieszka niedaleko bo w gravesend (agamili będzie wiedziała, ale nie mamy jakiś super bliskich kontaków. większość mojej rodziny siedzi w polsce. a przyjaciele albo porodzili dzieci, wyjechali do niemiec , holandii, anglii szukać lepszego życia, własnej drogi...
Wiem
No ja tez sie obawiam powrotu do pracy 6x w tygodniu po urlopie .

To co brać Ci jutro ten wniosek?
Stary 2011-04-18, 21:42   #145
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

aga nie bierz) dam rade

Stary 2011-04-19, 14:35   #146
Kasiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam Mame w UK,mieszka 2h drogi od nas...
Poza tym nie mam niestety rodzenstwa,zawsze chcialam i zawsze wydawalo mi sie,ze gdybym miala to pielegnowala bym te wiez jak najmocniej...

Ogladalam Twój blog.Prace piekne.

Dziewczyny lapie mnie chyba jakas deprecha,nic mi sie nie uklada...

Kupila sobie wczoraj buciki w Clarksie

Zycze Wam udanego dnia.

Mam nadzieje,ze u Was równiez pieknie i slonecznie
IMPARFAIT
Dziekuje za rade.Co do garniera nie moge sie jednak przekonac,mam cere mieszana w strefie T a na policzkac,naczynkowa,aler giczna strasznie wrazliwa.Garnier wysuszyl i podraznil mnie pewnego razu bardzo mocno...
Ks. Józef Tischner
Stary 2011-04-19, 14:48   #147
mhelmin
Raczkowanie

GG do mhelmin

Hejka, ale juz nie moge sie doczekac. Ledwo co jestem wysiedziec w pracy. Jeszcze jutro i witaj blogie lenistwo

No pogoda przepiekna dzis, choc ja mam na tyle chlodno w pracy ze sie dogrzewam fareleczka

Szukam pomaranczowej pomadki. Kupilam blyszczy Max factor, ale procz cudnego smaku nie zachwycil mnie kolorem i trwaloscia. Moze widzialyscie cos ?

milego dnia
mhelmin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-19, 15:46   #148
imparfait
Raczkowanie

GG do imparfait

hej dupencje
jejkuuu jakie sie lato zrobilo, ponad 20 stopni dzisiaj! jak ja zaluje, ze nie mamy ogrodka wlasnego buuu, w PL mieszkalam w domu, na dodatek obok lasu (jestem z gor) wiec jestem przyzwyczajona do wlasnej trawki i zaluje, ze tu nie mamy jedynie park, dobre i to

AgaMili wow, jaki fuks z tym paszportem, dobrze ze zajrzalas!!! a niespodzianka swietna, to sie musieli tesciowie na maksa ucieszyc
sporo rodzinki masz tutaj, rodzicow i brata-zazdroszcze. ja tu nie mam rodziny, tylko moj TZ ma ciocie i wujka, jakies 20 minut samochodem od nas. ja do PL latam czasto, tylko ze wzgledu na rodzine wlasnie, gdyby byli tutaj to tez latalabym tylko od swieta... moj brat teraz konczy szkole wiec moze go tutaj sprowadze..

Karinio jaaaaaa Cie, jaki swietny filmik!!!! chcialabym cos takiego na wlasnym slubie, niepowtarzalne!!!!klask i:

Kasiaczek_ a co to za deprecha, co sie dzieje? pisz smialo, zawsze to razniej jak sie wygada/wypisze czlowiek
no, Garnier dosc silny jest, ja mam tlusta cere i dla mnie jest doskonaly, ale skoro Tobie przetluszcza sie tylko w sferze T to moze Avene albo AA-maja dobre opinie?

mhelmin aaaaa, udanego wyjazdu!!!! wypocznijcie!!!
Stary 2011-04-19, 16:07   #149
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek_ Pokaż wiadomość
Ja mam Mame w UK,mieszka 2h drogi od nas...
Poza tym nie mam niestety rodzenstwa,zawsze chcialam i zawsze wydawalo mi sie,ze gdybym miala to pielegnowala bym te wiez jak najmocniej...

Ogladalam Twój blog.Prace piekne.
dziękuję za miłe słówko!!

a co do więzi z moim bratem to skomplikowane.
a w sumie stało się skomplikowane gdy on poznał swoja teraźniejszą żonę, ona bardzo zazdrosna o mnie, o naszą rodzinę, a on taki głupi pantoflarz, że pozwala jej ograniczać z nami kontakty.

Stary 2011-04-19, 16:31   #150
Kasiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję za miłe słówko!!

a co do więzi z moim bratem to skomplikowane.
a w sumie stało się skomplikowane gdy on poznał swoja teraźniejszą żonę, ona bardzo zazdrosna o mnie, o naszą rodzinę, a on taki głupi pantoflarz, że pozwala jej ograniczać z nami kontakty.
A czy moge zapytac o co jest zazdrosna?
Ks. Józef Tischner
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości