wizażankowe wpadki;-) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Uśmiechnij się

Notka

Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-05, 11:59   #121
-Finezja-
Rozeznanie

Dot.: wizażankowe wpadki;-)

Przyszłam z rodzicami z dworca do domu i po chwili zadzwonił telefon a ja zamiast dzień dobry mówię "kto tam?" , przedstawiła się jakaś kobieta i chciała rozmawiać z rodzicami a ja "już otwieram" Dałam mamie słuchawkę i w ryk ze śmiechu
Pokręciło mi się z domofonem

Dziś ogólnie mamy strasznie zakręcony dzień bo mieliśmy wyjechać za granice a biuro podróży (dokładnie to pani drukująca bilety) zrobiła błąd i poinformowała że wyjazd jest dziś a jest jutro

Jestem szczęśliwa. Mam kilka rzeczy które nadają życiu sens

-Finezja- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-05, 18:21   #122
musicman
Zadomowienie

Z ostatniej chwili:
byłam dziś z mamą na spacerze z psem. Poszłyśmy daleko w pola za osiedlem, gdzie nie powinno być właściwie nikogo. Mamci zachciało się siusiu a właśnie w tym momencie zobaczyłyśmy na horyzoncie chłopaka. Mama uznała że chłopak jest jeszcze daleko od nas i zdąży z siku. Oczywiście kucnęła na środku dróżki a ja poszłam dalej i jakiś czas nie odwracałam się za siebie. W końcu gdy uznałam że już skończyła, odwracam się a tam moja mamuśka a dwa kroki za nią ten chłopak. Prawie umarłam ze śmiechu a mama utrzymuje że zdążyła w ostatniej chwili
musicman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 23:16   #123
sungold
Rozeznanie

z grzywką to ja tez mialam przygode, tyle ze bylam cwana i nie obcielam jej sobie tylko siostrze ciotecznej. nawet jej sie podobalo, szkoda ze ciocia byla innego zdania.
a i z ww siostra mialysmy taki czas, chyba zamilowanie do seriali kryminalnych to spowodowalo. gdy nikogo nie bylo, robilysmy 'trutke na złodzieja", bralysmy z kredensu rozne herbaty, ziola, pamietam ze nawet kawalki kiełbasy i to wszystko do szklanki i zalewalo sie woda.
z cyklu zlowdziej robilysmy tez na niego 'pułapki'. w drzwiach( tzn w dolnej czesci-w futrynie) plątalysmy rozne sznurki, nitki (nawet tasme z kasety magnetofonowej) z nadzieja ze zlodziej nie zauwazy, zaczepi sie i przewoci
sungold jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-30, 18:01   #124
memlia
BAN stały

Ja się chyba będę powtarzać
Kiedyś otworzyłam drzwi w listonoszowi w maseczce z zielonej herbaty na twarzy i kremem do depilacji na nogach w samej bieliźnie (myślałam, że to moja przyjaciółka z którą umówiłem się na godzinę). Oczywiście wrzasnęłam i zamknęłam listonoszowi drzwi przed nosem :P Zostawił awizo
memlia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-10, 14:01   #125
rusalkas
Raczkowanie

Fajne macie przygody, a oto moje:
1) byłam mała, jakieś 3-4 lata, splywaliśmy łódką po rzece w górach. Ful ludzi a ja nagle z calej siły krzyczę" Mama, patrz góra sika" pokazując palcem na wodospad. Wszyscy ryli ze śmiechu.
2) tu byłam troche strasza, ok. 13-14 letni podlotek. Na koloniach posadzono mnie z siostra i 2 chlopcami- parę lat starszymi ode mnie- przy jednym stole na stołowce. Nie powiem żebym była z tego powodu szczęsliwa, ponieważ oni byli przystojni a ja bardzo niesmiala i strasznie sie bałam żeby nie popełnic jakiejs gafy. Każdy posilek był dla mnie duzym stresem. Jeden z chłopców był kulturalny i zanim nalał sobie kompotu najpierw nalewał nam (mi i siostrze). Za którymś razem pierwszy złapał za dzbanek jego kolega i nalał do kubka a ja myśląc, że śladem kulturalnego kolegi nalewa najpierw nam powiedziałam :"już wystarczy" kiedy kubek był tylko w połowie pełen. Na to ten chlopak zdziwionym wzrokiem popatrzył na mnie a później parsknął smiechem i puknął towarzysza w ramie nabijając się z tego. Okazalo się, że nalewał sobie. Ja nie wiedziałam gdzie mam patrzeć. Jeszcze przez długi czas przeżywałam ta sytuację.
3) I z oststnich dni. Kupiłam sobie krem do depilacji i moim zwyczajem postawilam na pralce. Po południu mąż pyta mnie co ja za badziewny krem do rąk kupiłam bo śmierdzi niemilosiernie. Okazało się ze wychodząc do pracy posmarował sobie dłonie kremem do depilacji...niestty niewiele pomógł na jego włochy na palcach
rusalkas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-19, 15:46   #126
nabuko
Zadomowienie

GG do nabuko

nabuko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-12, 21:43   #127
ewciaa92aa
Raczkowanie

.

Edytowane przez ewciaa92aa
Czas edycji: 2009-11-23 o 21:33
ewciaa92aa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-13, 20:47   #128
lisnov
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewciaa92aa Pokaż wiadomość
Jak byłam mała - miałam traki atlas gdzie były zdjecia odkrywców geograficznych pod każdym zjeciem nazwisko, no i w nawiasie rok urodzenia myślnik zgonu. Ja zapisywałam to wszystko w zeszycie (nazwiska z tymi cyferkami) bo myślałam że to jest do nich numer telefonu
Wykrecalas ktorys numer ? Odebral ktos ?
lisnov jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 21:39   #129
agatka13121988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewciaa92aa Pokaż wiadomość
Jak byłam mała - miałam traki atlas gdzie były zdjecia odkrywców geograficznych pod każdym zjeciem nazwisko, no i w nawiasie rok urodzenia myślnik zgonu. Ja zapisywałam to wszystko w zeszycie (nazwiska z tymi cyferkami) bo myślałam że to jest do nich numer telefonu
nie wpadlabym na to
Stary 2009-06-14, 14:08   #130
ewciaa92aa
Raczkowanie

.

Edytowane przez ewciaa92aa
Czas edycji: 2009-11-23 o 21:33
ewciaa92aa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 20:55   #131
madziula82
Raczkowanie

GG do madziula82

Dziewczyny jesteście niesamowite
madziula82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 15:22   #132
iceina
Zadomowienie

Kilka lat temu, gdy miałam jakies 18lat, podczas bierzmowania miałam wygłosić podziękowanie biskupowi. Wzięłam inna torebke i podziękowanie szlag trafił najgorsze że skapnęłam się w ostatniej chwili, a na domiar złego zapomniałam zabrać bukietu. No ale radzić sobie musiałam jakoś więc biore pierwszą lepszą roślinkę doniczkową z przed ołtarza ide do szanownego biskupa i żeby nie zrobić wstydu całej parafii mówię chociaż "Dzięki wielkie za to co biskup dla nas wszystkich zrobił będąc tutaj razem z nami". Biskup stwierdził że parafia oryginalna, podziękowanie oryginalne a kwiaty piękne i już nawet odchowane hehe

No cóż mogę powiedzieć, wszystkie babcie z okolicy patrzyły się potem na mnie jak na nie powiem kogo
iceina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 15:32   #133
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

wpadka kolezanki:
studia, mamy egzamin, wchodzi się pojedynczo, ja wychodzę juz po, ona wchodzi
i jeszcze przed drzwiami woła do mnie : Ania i się odwraca
a jej spodnie peknięte od kroku do góry i wystaja majtochy w motylki
i buch weszla na egzamin . Dopiero po wyjasnila mi, ze pękły gdy kucnęła.Nie chciala tracic terminu więc weszla. Tylko wychodzila nie odwracając się, bo zakiet miala krótki JA bym chyba nie zdala tego egzaminu z majtkami na wierzchu

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 15:49   #134
Agnes1906
Wtajemniczenie

GG do Agnes1906

ale można się pośmiać

to ja opowiem moje wpadki
1. miałam ze 3 latka./ Jako od zawsze uwielbiałamsię malować, to wraz z moją sąsiadką wzieliśmy rózowy lakier mojej mamy i pomalowaliśy sobie... powieki i usta był potem problem by to odmyć..

2. w wieku ok 5.lat obcielam sobie sama grzywkę. Wziełam nożyczki i ciachnełam. Obciełam po samej skórze tylko gdzieniegdzie byładłuższa..no ludzie to się ze mnie zbijali

3. ostatnia sprzed jakiś 2 lat. Była godzina 10 a ja zadowolona sobie spałam z misiem, gdy wszedł do mojego pokoju kolega(starszy odemnie o 3 lata) zobaczył,ze spie to mnie przykrył i poszedł... Jak ja się o tym dowiedziałam, to myślałam że w zyciu już na niego nie spojrzę...Widział mnie w samej bieliźnie i z misiem panniecę 15-letnią.. o żal...
Stary 2009-08-24, 14:30   #135
fifulcia
Raczkowanie

Red face Dot.: wizażankowe wpadki;-)

no to i ja opisze Wam swoja "goraca" historie jeszcze nie widzialam podobnej

rok temu w wakacje chcialysmy z kolezanka zrobic sobie frytki,bylysmy same w moim domu, dziadkowie poszli na wesele, obie jestesmy 'swietnymi' kucharkami wiec wyszlo jak wyszlo nie mogłysmy znalesc frytkownicy, kolezanka stwierdzila wiec ze nalejemy oleju do garnka i tak je zrobimy, ja jakos nie bylam przekonana do tego genialnego pomyslu ale twierdzila ze umie robic frytki w ten sposob wiec jej zaufalam co okazalo sie moim kosztownym błedem , wstawilismy olej na kuchenke i poszlysmy na chwile do innego pokoju wlaczyc komputer, za chwile kolezanka poszla przyniesc kubki z kuchni i gdy tylko do niej weszla uslyszalam jej pisk pobieglam za nia a tam caly ten garnek nad kuchenka w ogniu, spanikowalysmy i zaczelysmy krzyczec na klatce schodowej "Pali sie dzwoncie po straz!!" okazalo sie ze jeden z sasiadow jest emerytowanym strazakiem i szybko uporal sie z ogniem( po prostu wyrzucil ten garnek przez balkon na dzialki ) niestety bylo juz za pozno i uslyszalam straz jadaca na sygnale i po chwili wbiegajacych kilku strazakow w pelnym wyposazeniu cala kuchnia byla pelna dymu a sciany czarne od jakiejs sadzy, dobrze, ze jakims cudem nie stalo sie nic meblom ktore staly obok kuchenki, po calej akcji strazacy jedynie wypisali mi mandat i odjechali. jeden z nich był mlody i wyraznie bylo widac ze mial z nas niezły ubaw , tuz po tym wszystkim babcia wpadla do domu zmienic wyzsze buty weselne na troche wygodniejsze i myslalam ze dostanie zawału..oczywiscie musialam zaplacic za malowanie kuchni... na szczescie teraz po takim czasie kazdy mowi o tym juz z poczuciem humoru

http://www.slubnezakupy.pl/s05102013020105.png

http://fajnamama.pl/suwaczki/xi7i6fc.png
fifulcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Uśmiechnij się

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości