![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: wizażankowe wpadki;-)
Przyszłam z rodzicami z dworca do domu i po chwili zadzwonił telefon a ja zamiast dzień dobry mówię "kto tam?" , przedstawiła się jakaś kobieta i chciała rozmawiać z rodzicami a ja "już otwieram"
![]() ![]() Pokręciło mi się z domofonem ![]() ![]() ![]() Dziś ogólnie mamy strasznie zakręcony dzień bo mieliśmy wyjechać za granice a biuro podróży (dokładnie to pani drukująca bilety) zrobiła błąd i poinformowała że wyjazd jest dziś a jest jutro ![]()
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Z ostatniej chwili:
byłam dziś z mamą na spacerze z psem. Poszłyśmy daleko w pola za osiedlem, gdzie nie powinno być właściwie nikogo. Mamci zachciało się siusiu a właśnie w tym momencie zobaczyłyśmy na horyzoncie chłopaka. Mama uznała że chłopak jest jeszcze daleko od nas i zdąży z siku. Oczywiście kucnęła na środku dróżki a ja poszłam dalej i jakiś czas nie odwracałam się za siebie. W końcu gdy uznałam że już skończyła, odwracam się a tam moja mamuśka a dwa kroki za nią ten chłopak. Prawie umarłam ze śmiechu a mama utrzymuje że zdążyła w ostatniej chwili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
z grzywką to ja tez mialam przygode, tyle ze bylam cwana i nie obcielam jej sobie tylko siostrze ciotecznej. nawet jej sie podobalo, szkoda ze ciocia byla innego zdania.
![]() a i z ww siostra mialysmy taki czas, chyba zamilowanie do seriali kryminalnych to spowodowalo. gdy nikogo nie bylo, robilysmy 'trutke na złodzieja", bralysmy z kredensu rozne herbaty, ziola, pamietam ze nawet kawalki kiełbasy i to wszystko do szklanki i zalewalo sie woda. z cyklu zlowdziej robilysmy tez na niego 'pułapki'. w drzwiach( tzn w dolnej czesci-w futrynie) plątalysmy rozne sznurki, nitki (nawet tasme z kasety magnetofonowej) z nadzieja ze zlodziej nie zauwazy, zaczepi sie i przewoci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
Ja się chyba będę powtarzać
![]() Kiedyś otworzyłam drzwi w listonoszowi w maseczce z zielonej herbaty na twarzy i kremem do depilacji na nogach w samej bieliźnie (myślałam, że to moja przyjaciółka z którą umówiłem się na godzinę). Oczywiście wrzasnęłam i zamknęłam listonoszowi drzwi przed nosem :P Zostawił awizo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Fajne macie przygody, a oto moje:
1) byłam mała, jakieś 3-4 lata, splywaliśmy łódką po rzece w górach. Ful ludzi a ja nagle z calej siły krzyczę" Mama, patrz góra sika" pokazując palcem na wodospad. Wszyscy ryli ze śmiechu. 2) tu byłam troche strasza, ok. 13-14 letni podlotek. Na koloniach posadzono mnie z siostra i 2 chlopcami- parę lat starszymi ode mnie- przy jednym stole na stołowce. Nie powiem żebym była z tego powodu szczęsliwa, ponieważ oni byli przystojni a ja bardzo niesmiala i strasznie sie bałam żeby nie popełnic jakiejs gafy. Każdy posilek był dla mnie duzym stresem. Jeden z chłopców był kulturalny i zanim nalał sobie kompotu najpierw nalewał nam (mi i siostrze). Za którymś razem pierwszy złapał za dzbanek jego kolega i nalał do kubka a ja myśląc, że śladem kulturalnego kolegi nalewa najpierw nam powiedziałam :"już wystarczy" kiedy kubek był tylko w połowie pełen. Na to ten chlopak zdziwionym wzrokiem popatrzył na mnie a później parsknął smiechem i puknął towarzysza w ramie nabijając się z tego. Okazalo się, że nalewał sobie. Ja nie wiedziałam gdzie mam patrzeć. Jeszcze przez długi czas przeżywałam ta sytuację. 3) I z oststnich dni. Kupiłam sobie krem do depilacji i moim zwyczajem postawilam na pralce. Po południu mąż pyta mnie co ja za badziewny krem do rąk kupiłam bo śmierdzi niemilosiernie. Okazało się ze wychodząc do pracy posmarował sobie dłonie kremem do depilacji...niestty niewiele pomógł na jego włochy na palcach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez ewciaa92aa Czas edycji: 2009-11-23 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez ewciaa92aa Czas edycji: 2009-11-23 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jesteście niesamowite
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Kilka lat temu, gdy miałam jakies 18lat, podczas bierzmowania miałam wygłosić podziękowanie biskupowi. Wzięłam inna torebke i podziękowanie szlag trafił
![]() ![]() No cóż mogę powiedzieć, wszystkie babcie z okolicy patrzyły się potem na mnie jak na nie powiem kogo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
wpadka kolezanki:
studia, mamy egzamin, wchodzi się pojedynczo, ja wychodzę juz po, ona wchodzi ![]() i jeszcze przed drzwiami woła do mnie : Ania i się odwraca ![]() a jej spodnie peknięte od kroku do góry i wystaja majtochy w motylki ![]() i buch weszla na egzamin . Dopiero po wyjasnila mi, ze pękły gdy kucnęła.Nie chciala tracic terminu więc weszla. Tylko wychodzila nie odwracając się, bo zakiet miala krótki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
ale można się pośmiać
![]() to ja opowiem moje wpadki 1. miałam ze 3 latka./ Jako od zawsze uwielbiałamsię malować, to wraz z moją sąsiadką wzieliśmy rózowy lakier mojej mamy i pomalowaliśy sobie... powieki i usta ![]() 2. w wieku ok 5.lat obcielam sobie sama grzywkę. Wziełam nożyczki i ciachnełam. Obciełam po samej skórze tylko gdzieniegdzie byładłuższa..no ludzie to się ze mnie zbijali 3. ostatnia sprzed jakiś 2 lat. Była godzina 10 a ja zadowolona sobie spałam z misiem, gdy wszedł do mojego pokoju kolega(starszy odemnie o 3 lata) zobaczył,ze spie to mnie przykrył i poszedł... Jak ja się o tym dowiedziałam, to myślałam że w zyciu już na niego nie spojrzę...Widział mnie w samej bieliźnie i z misiem panniecę 15-letnią.. o żal...
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
![]()
no to i ja opisze Wam swoja "goraca" historie
![]() ![]() rok temu w wakacje chcialysmy z kolezanka zrobic sobie frytki,bylysmy same w moim domu, dziadkowie poszli na wesele, obie jestesmy 'swietnymi' kucharkami wiec wyszlo jak wyszlo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.