|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co Was uszczęsliwia ?
![]()
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Zastanowiłam się nad tym i okazuje się, że sporo rzeczy mnie uszczęśliwia
A przede wszystkim: 1. TŻ 2. słodycze, slodycze, słodycze 3. zakupy, zakupy, zakupy 4. długa kąpiel 5. dobre jedzenie 6. jak skończę rysunek i jestem z niego w miarę zadowolona, to czuję się szczęśliwa [wiem, że brzmi paradoksalnie, ale tak jest :P ] 7. jak okazuje się, że nie mam jakichś zajęć na uczelni
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze drobne przyjemności
Cytat:
*pić herbatę-to więcej niż mała przyjemność *Głos,widok Ozzyego - też jw
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
- kiedy TZ glaszcze mnie po wlosach
- zakupy kosmetyczne ![]() - zakupy ciuchowe ![]() - zapach powietrza po deszczu - dzien wyplaty ![]() - zapach gotowanego obiadu jak jestem glodna ![]() - sluchanie ulubionej muzyki - czytanie ulubionych ksiazek - rozmowa z przyjaciolka - pogranie w gierke czasami - zrobienie sobie pysznej kawy ![]() Kolejnosc przypadkowa
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Najbardziej uwiebiam:
- smak wina - lubię sie nim podelektować - słuchać muzyki jak jestem sama w domu - jeździć autem nocą i ogladać oświetlone i śpiące miasta
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Moich drobnych przyjemności jest dość dużo
kilka z nich ![]() - przede wszystkim dobra muzyka, czy to w tv (teledyski ) czy na kompie ( interntowe radio ) czy z wieży puszczone na cały dom ![]() - czekolada AERO - za nią dałabym sie pokroić ![]() - czerwone wino - leżenie w łóżku po ciężkim dniu - ale najczęściej sprawia mi przyjemność widok różnych bliskich mi osób
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Długo się nad tym zastanawiałam ale już wiem
![]() - zapach obieranych mandarynek - żadnej pomarańczy czy grejpfrutów, tylko i wyłącznie mandarynek ![]() - zapach powietrza po burzy - choć burzy się panicznie boje - pisanie w pamiętniku - jakoś tak mnie uspokaja - jazda samochodem na tylnym siedzeniu gdy jest już ciemno a z radia leci spokojna muzyka - zima, prószący śnieg za oknem i cieplutkie grzejniki ![]() - chodzenie pomiędzy półkami w bibliotece i przeglądanie książek - w bibliotece mogę spędzić nawet cały dzień - gdy kot tak sam z siebie przyjdzie, położy się kolo mnie i zaczyna mruczeć
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm no więc tak :
|
|
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w wekend bede malowac kwitnaca jablon suchymi pastelami i juz sie nie moge doczekac
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Lubię:
-słuchać muzyki zależnej od mojego nastroju. GŁOŚNO. -kąpiel w wannie z bąbelkami w blasku świec. -uwielbiam dreszczyk emocji gdy czytam wciągającą książkę,oglądam dobry film lub jestem na dobrej sztuce teatralnej -wylęgiwać się w łóżku z myślą że nigdzie mi się nie śpieszy. -przytulać się do bliskich. -spędzać czas z moimi przyjaciółmi. -lubię ciepłe,słoneczne,wiosenne poranki. -uwielbiam moment gdy zadzwoni ostatni dzwonek w szkole! (hihi,już niedługo!). -kocham smak wiśniowo-gorzkiej czekolady Alpen Gold,sok pomarańczowy oraz sorbet mango -wspomniane zapachy z drogerii kosmetycznych. uzależnienie w moim przypadku! nie odpuszczę żadnemu miejscu z kosmetykami ![]() -lubię rozmowy z moją mamą gdy ona wraca z pracy a ja ze szkoły.
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
-Gdy dziecko wreszcie zasypia.
![]() - Siedziec przy kominku i nie robic NIC. - Ogólnie nic nie robic. - Latac do Szwajcarii - Kiedy TZ pakuje mnie do samochodu i jedziemy do Wloch, albo do Francji, bez okazji i bez celu - kiedy przyjaciólki przychodza ze swoimi dziecmi (a jest ich duuuuzo!) i dom zamienia sie w przedszkole - uwielbiam jesc. Duzo. Za Duzo. W sumie caly czas geba obracam, a pozniej sie dziwie ze zaraz bede kwadratowa.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

A przede wszystkim: