|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Slimex 15
hej.doszły mi tabletki od dzis zaczynam dietke i branie tabletek.czy ktoś stosował acai berry select?
|
|
|
|
#122 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczyny!!!!
, jestem dziś po zarzyciu 2 tabl. meizit.....o dziwo ....ja żadnych objawów jak narazie nie mam, nie boli mnie glowa, troszke sucho w ustach, ciśnienie oki, więc nie wiem , co myslec...poczekam kilka dni i zobacze jakie efekty, zwaze sie za tydzien i zobaczymy czy cos daje to trucie sie prochami mam nadzieje ze wreszcie zacznie cos na mnie działać , a wy jak? pozdrawiam
|
|
|
|
#123 |
|
Przyczajenie
|
Witam was dziewczyny.Dzisiaj jest 7 dzien jak biore mezitang i powiem wam ze jestem bardzo z niego zadowolona. z 85-81
|
|
|
|
#124 |
|
BAN stały
|
Hej , gratulacje , w tydz.4 kg? to super, jestem ciekawa co dalej , a jak sie czujesz i co jesz? masz wogóle apetyt? a moze ćwiczysz?, ja tez jestem ciekawa czy mi coś pomoze, ale nie mam odwagi tak często sie wazyć jak ty.....ja po tyg się zważe
mam nadzieje że tak samo jak u ciebie będzie...powodzonka
|
|
|
|
#125 |
|
Przyczajenie
|
Czesc. wcale mi sie jesc nie chce ale cos trzeba wiec powiem tak przez caly dzien zjem pol jogurtu naturalnego i jedno jablko to jest moje jedzenie cwicze tez 6 wiedera i to jest wszystko co robie i jem.Wiem ze to jest zle ale naprawde co do jedzenia to mam wstret.Trzymam kciuki za ciebie i wierze ze ci tez sie uda.Pa
Edytowane przez kasienka321 Czas edycji: 2011-10-17 o 10:15 |
|
|
|
#126 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Ja przestałam brać slimex 15 bo na mnie nie działa. Marika daj znać jak na Ciebie działa ten mezitang, może jak na Ciebie będzie działał to i ja spróbuję. Jak by któraś dziewczyna chciała to mogę odstąpić slimex zostały mi 2 listki z opakowania. Edytowane przez anula1979 Czas edycji: 2011-10-19 o 11:27 |
|
|
|
#127 |
|
BAN stały
|
Hejka Anula,
niestetuy , ja odstawiłam , bo nie działały na mnie , przez 1 tydz, spadło ze mnie 3kg, ale to była woda....i koniec , stanęlam w miejscu ...no cóż , nie na każdego działa, zreszta wiadomo , że nie na każdego ma takie samo działanie najgorsze to to , że zostały mi 2 op. i 2 listki z 3 op. a miałam 4 op, więcej nie kupie większej ilości , bez uprzedniego sprawdzenia na sobie....tylko wydane pieniądze , może ktoś kto brał , i działają odkupi odemnie .... trzymam za was kciuki
|
|
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
|
marika39 posiadasz jeszcze ten slimex czy to juz nie aktualne ????
|
|
|
|
#129 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny dzisiaj sa 2tyg,jak biore mezit.
musze wam powiedziec ze na mnie dziala rewelacyjnie z85-79 |
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
hej , mezitanc na mnie działa...w 10 dni 4kg....ponad
![]()
|
|
|
|
#131 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
Witajcie, co do skutków ubocznych, to tak jak pisza ...sucho w ustach i szybkie męczenie się a co za tym idzie szybsze bicie serca w tym momencie . A tak oki, nie boli głowa, na brak snu nie narzekam, itd......
|
|
|
|
#133 |
|
Przyczajenie
|
witam
Bardzo proszę o podesłanie mi namiarów gdzie mogłabym zamówić tabl meizitang.Brałam je kilka lat temu i byłam bardzo zadowolona, teraz znowu by mi się przydały ... Kasieńka jak możesz to wyślij jakiś namiar maagdaa1@o2.pl Dziękuje! |
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
Ja tez chwiałabym prosić o namiary na meizitang...
|
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
ja tez poprosze namiary na meizitang, slimex 15 lub coś podobnego
jest jeden warunek, musi to byc ze sprawdzonego źróda czyli niech dziewczyny które cos w tym stylu kupiły ostatnio napisza skąd miały, no bo że działa to wiadomo ![]() info na maila dzięki |
|
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
witam podam wam nr tel.bo sama go dostalam od znajomej 506925935
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny!
Dziś po tygodniu stosowania Slimexu 15 mam 3 kg mniej. Rewalacja! Przy czym oczywiściem jem w miare możliwości, lecz cieżko zmusić się przy nich do normalnych posiłków, a wam jak idzie? |
|
|
|
#138 |
|
Przyczajenie
|
Edytowane przez k0tt Czas edycji: 2011-10-31 o 13:29 |
|
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
hej ja zaczelam sie odchudzac miesiac temu.... startowalam z 66 kg dzis waze nie cale 58
przed tym jak zaczelam brac slimex tydzien odchudzalam sie bez tabletek na poczatku bylo ciezko ale jakos powolutku poszlo. jak juz zaczelam brac to tylko z gorki, nie stosowalam zadnej diety jadlam wszystko tylko w mniejszych ilosciechglowne zasady: codziennie sniadanie,duzo plynow woda herbata soki bez cukru, obiad w godzinach 14-15 i to ostatni posilek z tym ze nie jeadlam pieczywa ziemniakow ryzu makaronów a przede wszystkim zero slodyczy i cukru. dzis takie jedzenie juz nie sprawia mi problemu chociaz ostatnio zdazylo mi sie kilka wyskokow w bok na jakies ciacho:P ale staram sie trzymac diete przynajmniej do swiat tyle ze jutro koncze slimex i bede probowac bez. to chyba wszystko wszystkim ktorzy probuja zgubic kg zycze powodzenia i trzymam kciuki moj wynik 8 kg w miesiac pozdrawiam
|
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
Witaj kott, czy mogłabyś mi podać namiary do osoby od której kupiłaś Slimex 15? Zostałam już raz oszukana i nie chcę tego powtórzyć. Z góry dziękuję
Edytowane przez AgnesAngel Czas edycji: 2011-11-01 o 07:03 Powód: dodawanie treści |
|
|
|
#141 |
|
Przyczajenie
|
będę zamawiała tabletki jakoś pod koniec przyszłego tygodnia i jeżeli dziewczyna będzie je miała to podam Ci od razu namiary. A skąd jesteś agnes? Ja odbieram tabletki osobiście od dziewczyny, tylko czasami ma problemy z hurtownikiem i trzeba czekać.
|
|
|
|
#142 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo zależy mi na czasie!!! Podrawiam! ![]() Jeśli nie chcecie tutaj piszcie na priv ![]() Z góry dziękuje za pomoc! Edytowane przez toxic7 Czas edycji: 2011-11-01 o 18:09 |
|
|
|
|
#143 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
najważniejsze żeby były oryginalne i dały taki efekt jaki miałam po stosowaniu ich przed ciążą. Wtedy schudłam 20 kg w 3 miesiące, dlatego jestem ich wielką zwolenniczką. Teraz niestety znów mam jakieś 20kg do zgubienia więc będę Ci naprawdę dozgonnie wdzięczna za pomoc w ich zdobyciu!
|
|
|
|
|
#144 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, błagaaaam pomóżcie mi. bardzo chciałabym kupić slimex 15 . czy możecie podać mi namiar na kogoś uczciwego. mail albo coś . tylko nie gg bo nie mam
|
|
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
Jak tylko dowiem się czy ta dziewczyna ma tabletki i będę się z nią widziała to od razu dam znać i podam wam namiary. Ja po raz kolejny od niej biore mam ten komfort że odbieram od niej osobiście więc gdyby ktos był z okolic trójmiasta to w ogóle byłoby super!
Uprzedzam, że może to potrwać to około dwóch tygodni. Przepraszam, ale jest ona wcześniej nieosiągalna, a nie z innego źródła nie skorzystam, po tym co czytam jak ludzie oszukują! Pozdrawiam was kobitki, a przez ten czas stosujcie jakąś dietkę lżejszą i raz dwa pójdzie
|
|
|
|
#146 |
|
Przyczajenie
|
Kott!!!
![]() Ja jestem z Trójmiasta wiec tym bardziej prosze o namiary!!!
|
|
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie!!! w takim razie czekam na jakiekolwiek info o tej pani. Może być mail do niej, byle tylko uczciwa była
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Przyczajenie
|
toxic7, loveletter123 : obiecuję , że do 20 wszystko załatwię, ale nie wcześniej, bo nie jestem w stanie się z nią skontaktować, bo gdzieś wyjechała. obyśmy się w "kupie" dziewczyny trzymały, a damy radę
ja już marzę o kończeniu drugiego opakowania, a tu dopiero pochłonęłam pierwszy listek pierwszego opakowania ale wszystko z czasem
|
|
|
|
#149 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() super w takim razie czekam NIEcierpliwie na namiary na moją ostatnią nadzieję ![]() pozdrawiam! |
|
|
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny a czy ktoras z Was brala meizitang kiedys dawno jakies 6 lat temu ? Bo ja brałam i szukam dokładnie takiego samego jak wtedy (był oryginalny bo kupowałam bezpośrednio od tybetanki).
Albo może któraż z Was ma właśnie taki? Czerwone kartonowe opakowanie a w środku tableki w takiej jakby folii z chologramami. Kapsułki nie pamiętam jakiego byłu koloru ale chyba zielono-zielone :P a na każdej też numer nabity czy coś... To był jedyny meizitang który na mnie działał, pozniej lida, meridia już nie, Nawet adipex. Prosze dajcie znac jakie tabletki posiadacie i namiary! bede wdzieczna! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

niestetuy , ja odstawiłam , bo nie działały na mnie , przez 1 tydz, spadło ze mnie 3kg, ale to była woda....i koniec , stanęlam w miejscu ...no cóż , nie na każdego działa, zreszta wiadomo , że nie na każdego ma takie samo działanie
musze wam powiedziec ze na mnie dziala rewelacyjnie z85-79