|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
hehhee no ja w pracy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- ja mam nadzieje ze zaraz zamkne ![]() ![]() ![]()
#122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję,że to nic poważnego z Oskarkiem?
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
laski ja umieram
![]() kopnijcie mnie w dupę za to, że nie pojechałam wczoraj ![]() ![]() szybki prysznic i lecę do szpitala... niech mi wytną co trzeba ![]() TŻ szkoda mi budzić... ale później się chłopak wyśpi ![]() ![]()
#124 |
Rozeznanie
|
witajcie na nowym watku
![]() dawno nie pisałam bo wstyd się przyznać zagubiłam sie i pogniewałam na Dukana przez chwilę...na szczęście jakieśtam dobre nawyki we mnie pozostały i waga nie podskoczyła tyle że stoi w miejscu...no ale to już kara za podżeranie ![]() wracam grzecznie do dukania full time Izulka dużo zdrowia, mam nadzieję że już nie cierpisz i lekarze zajęli się Tobą jak należy....
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślę że Julia chętnie stworzyła by z Olafkiem duet - do brojenia haha ![]() --------------------------------------------------------------------- Hello Laseczki ![]() Wczoraj nawet nia mialam czasu zeby zajrzec do Was na dłuzej niestety nie dałam rady nadrobić wszystkich waszych postów więc wybaczcie... Dziś znow paskudna pogoda - raz slonce raz deszcz, taki uklad zaczyna mnie juz draznic...! Jak juz czlowiek ma nadzieje na cieplejsze dni to znowu dowali deszczem ![]() Dzisiaj rano weszłam na wagę, bardzo ostrożnie po wczorajszej uczcie iii ku memu zdziwieniu na wadze ani grama wiecej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Kochane!!!
Widzę, że nie jestem dziś pierwsza z powitaniem ![]() Nie wiem dlaczego, ale okropnie boli mnie brzuch ![]() Za oknem szaro- buro się zrobiło, a tak pięknie wczoraj było. Niedługo do kościółka, ale później tu wpadnę jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#127 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja dostałam @:P umieram dziś, już po dwóch apapach jestem. na wadze z wzrostu +0,4 zrobiło się znów +0,8, no ale w koncu spadnie... tylko szkoda, że @ się skończy na PW i nic nie zrzucę na P:P głupio! lecę na zajęcia, także miłego dnia, zajrzę po 15 ![]()
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny tu jest jakies małe prownanie, narazie poszukuje lepszych zdjec z tamtego okresu no i z teraz tez musze zrobic cos ladniejszego...i przede wszystkim w całości - zeby się Wam pochwalić
![]() ![]()
#129 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Nadiia ![]() ![]() izuulkaa i jak tam po wizycie w szpitalu? Nadiia, Pandzia, nikamo Wasze dzieciaczki są słodziutkie! wykrasana zaraz na PW podeślę Ci opis tej zmodyfikowanej III. U mnie dziś wzrost ale co tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nadia ekstraaa!!! I tak byłaś śliczną dziewczyną, no ale teraz tooo .... ![]() ![]()
![]() |
#131 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie niedzielnie
![]() U mnie dzisiaj w nocy był deszczyk majowy, teraz wychodzi słońce i tak pięknie pachnie i jest zielono ![]() Na dobry humor ma na pewno też wpływ to że po PW dzisiaj spadek o na wadze o 0,3 kg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Izuulkaa mam nadzieję, że już Ci pomogli i nie cierpisz ![]()
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2011-05-08 o 08:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
dzień dobry chudziunki!!
masakra, mnie już od tego zęba gardło zaczęło boleć ![]() Nadia śliczna jesteś!!! Twoja córeczka też!!! ![]() Brombusia I Pandzia Wy macie pięknych synów ![]() ![]() ![]()
#133 | ||
Konto usunięte
|
to nie z książki tylko z forów, na czacie z dukanem ustalane, poszukaj na wątkach III-fazowych
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Mam fotke...swiezutka - dzisiejsza
![]() ![]() tylko proszę się nie śmiać ![]() Aaaa i dziekuję za pochlebne opinie co do poprzedniego zdjecia, bardzo milo z Waszej strony ![]() Moje Kochane ![]()
05.01.2011 r. - Start z Dukanem ![]() Faza II - trwa... BYŁO: 97,2 KG ![]() JEST: 73,8KG ![]() ![]() ![]() BĘDZIE: 65 KG ![]() Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-05-08 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() jakiś czas temu zrobił się u nas fryzjerski off-top to i ja mam pytanie niedietetyczne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już po śniadanku dziś z Tż zjedliśmy omleciora z warzywkami ![]()
![]() |
#138 | |
Konto usunięte
|
kochałam te plasterki, dawno temu kupowałam... ale ciężko je było dostać a teraz to już wcale ich nie widziałam :/ dzięki za inf
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A poza tym córcię masz superancką - chochlik, istny chochlik. Bardzo ładne oczy w kształcie listków wierzby - mniam! Brombusiu, synek da sobie radę w życiu. Jaki błysk w oku! Jakie chwytliwe łapki! Będzie biegał po boisku jak włoski piłkarz ![]() Pandzia_2010, Olaf wygląda jak prawdziwy Wiking ![]() Izuulkaa, dziewczyno droga, coś Ty narobiła! Oby to był tylko czyrak (tak obstawiam) i obyś szybko to miała z ... głowy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo dawno budyniu nie jadłam - co najmniej kilka lat. W dzieciństwie lubiłam tak kisiel, jak i budyń. Znalazłam przepisy z tą skrobią kukurydzianą, którą można spożywać na dukaniu: http://www.skworcu.com.pl/259,pl_skr...ana-2100g.html Jeśli któraś z Was nie zna (w co wątpię ![]() Cytat:
Cytat:
Po kaloriach widzę, że to wręcz za mało, a nie za dużo. Specjalnie wypisuję sobie kalorie i składniki P-W-T posiłków, żeby wiedzieć, co podkręcić (np. nabiał i mięso), a gdzie kurek przykręcić (kefir i mleko). Po tym treningu tabelkowym będę wiedzieć, co jest najlepsze w diecie. Dzięki, dziewczyny! Zastosowałam się dziś do rady metal_fish ![]() Pół chudego twarogu i 6 plasterków chudziutkiej wędlinki wcięłam. Czerwona herbata wypita (sprawdziłam, że ma najlepszy bilans składnikowy, ale nie mogę wyczaić informacji o białku i węglowodanach w herbacie białej). Łyżka otrębów żytnich wcząchnięta (czyli malutko węglowodanów). Teraz gotowane 2 filety z mintaja. |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
nie pamiętam. ale kup sobie tutaj http://allegro.pl/plastry-platki-nos...580779079.html
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
nie przejmuj się!! jedz jak jesteś głodna i już i tak będziesz chudła ![]() mi też się wydawało, że dużo jem, ale my nie jemy tych wszystkich zapychaczy jak chleb, ziemniami, czy makaron.
![]() |
#141 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
o borze! takiego dzieciaka chyba bym własnymi ręcami sprała... ale mam w domu to samo :/ mam adopotwaną kuzynkę, dzieciak z masą problemów i kompleksów, i strasznie zazdrosna o mnie (wiadomo, do tej pory byłam jedyną wnuczką, teraz studia - rzadko w domu, więc jak już jestem to nademną skaczą). też różne 'teksty' do mnie puszcza... najczęściej strasznie marudzi na coś w moim wyglądzie jak wie że ona tak nie może ![]() ![]() ![]() mamą się nie przejmuj, jak to starsze pokolenie - nie wierzy w dietę na której nie je się w ilościach śladowych i nie chodzi głodnym ![]() heh no bez przesady w drugą stronę z tym mlekiem - szklankę możesz, nie musisz do łyżeczki się ograniczać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
BAN stały
|
hej dziewuszki
![]() dzis wolne miałam i chciałam sie wybrać na łowy po lumpeksach a tu pozamykane ![]() aa widziałam nowa ksiazke dukana taka o fajne nawet, duzo produktów jest opisanych i jeszcze tabelki ile co ma kalorii i tak wpływa na organizm. chyba w nią zainwestuje bo przyda sie napewno podczas robienia zakupów juz na 4fazie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||||
Szara Eminencja
|
Nie dziękuje
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Też się jej ostatnio przyglądałam w empiku. Edytowane przez wykrasana Czas edycji: 2011-05-08 o 12:26 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
HEJ HEJ!!!
![]() Ale mi źle... moje choróbsko miało trwać 3 dnia tu co??? Ciągle jest!!! Wczoraj do 4 rano siedzieli u nas znajomi i graliśmy w grę ![]() ![]() ![]() Nie wiem co ze sobą począć... siedzenie mnie wkurza, leżenie też... łazić nie mam siły... :/
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
hejo, koniec zajęć... a jutro koło, więc lecę się uczyć... i coś zjeść
![]() ![]()
#146 |
Rozeznanie
|
co za banda debili ! ! !
pojechałam na izbę, od razu wzięli mnie na oddział... pobrali krew na różności... siedziałam w tym szpitalnym gajerku od 8... TŻ pojechał po rzeczy dla mnie a tu zero zainteresowania moją osobą.. doktorek przylazł na obchód i mówił że mam przyjść do zabiegowego, boli mnie jak cholera siedzę i ryczę a baby się na mnie gapią.... i co ? zbadał mnie usg wymacał i mówi, że sam nie wie co ma robić... byłam na czczo, bo mieli mnie ciąć jeszcze dzisiaj.... polazłam do niego jakoś grubo po 10 i się pytam co w końcu ze mną, a on że sam nie wie, bo tak jakby ta ropa się jeszcze nie uformowała i że bez sensu jest mnie ciąć.... zniknął dziad do 12... znowu do niego polazłam to zrobił mi awanturę o ubezpieczenie i o to, że w zasadzie to mu dupę zawracam idiota.. ![]() ![]() w końcu stwierdził, że mam iść do domu, a po wypis i receptę przyjechać jutro, dostałam 3 tabletki antybiotyku i tyle.... 6 godzin w szpitalu, żeby się dowiedzieć, że nic nie będą ze mną robić ![]() ![]() ![]() ![]()
#147 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a z książką poczekam aż będzie do ściągnięcia ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
jak powiedzieli to torbiel....
ale sami do końca nie wiedzą, albo się wchłonie albo urośnie całkiem ten doktorek mnie wnerwił.... potraktował jak jakaś głupią małolatę, ja tu ryczę, ruszać się nie mogę a oni siedzą u siebie i w kulki lecą... jak weszłam do niego do gabinetu, to miał odpalone 3 strony na przeglądarce, min. wp.... ![]() ![]() ![]()
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale syrop ma inne opakowanie, ładniejsze. To chyba tan sam, tylko zmienili etykietki na ładniejsze. Nazywa się Syrup - jest wiśniowy i malinowy. Zawiera kwas cytr., substancje słodzące w tym aspartam. Dziewczyny, Wasze dzieciaczki są przepiękne!!!! ![]() Nadia, wyglądasz ślicznie, piękna buzia i piękna figurka. Taka w sam raz ![]() Pandzia, pisz na bieżąco co z Olafkiem. A ja tak będę do Was zaglądać co chwilę, bo Oskuś śpi, a my byczymy się z Darkiem przed tv ![]()
Początek 13.02.2011 ![]() ![]() ![]() II faza od 18.02.2011...... 05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!! ![]() 05.07.2011 początek III fazy 120dni III faza - 54,30kg ![]() ![]() Edytowane przez dominic_sz Czas edycji: 2011-05-08 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mój organizm woła o czekoladę, kakao... a już zjadłam dziś porcję kakao w nutelli, zaraz rzucę się na czekoladę, czuję że nic mnie nie powstrzyma! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.