![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie zaczynamy, pokażemy wszystkim, że rade damy! Zaczynamy 14.05!
Ja się dziś zważyłam na wadze elektronicznej. Ehh, pokazało mi 78,4 kg.
![]() ![]() Dziś zjadłam: 2 kanapki z bieluchem+sałatka z ogórka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Najważniejsze żeby się nie zrażać;D
Będzie mniej. Trzymam kciuki ![]()
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Hej,
chętnie się do was przyłącze jeśli jeszcze można ? ![]() Moim planem nie jest zrzucenie konkretnej liczby kilogramów. Chcę wysmuklić ciało,pozbyć się wstrętnych boczków i czuć się lepiej we własnej skórze ![]() ![]() Teraz chcę już na poważnie zmienić swoje nawyki, czyli wprowadzam: - więcej ruchu (skakanka,rozciąganie itd..) - zdrowa dieta - mniej słodyczy( wrrr moja zmora) - nie objadanie się na noc (z tym jest dużyy problem, bo późno wracam z pracy i prawie zawsze wtedy jestem głodna). Mam nadzieję, że z Wami mi się uda, bo samej jakoś ciężko to idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile ważysz i ile byś chciała ważyć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Ok,ważyłam się dziś i było 49,5 więc idzie -powoli,ale idzie
![]()
I) włosy za talie II) włosomaniaczka od lutego 2012 III) wegetarianka od 2005 http://ochdearme.tumblr.com http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam! http://instagram.com/lilyhatesroses 29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
U mnie też powoli, ale idzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
jutro rano się zważę bo szczerze mówiąc nie wiem, ale sprawdzę to. Pewnie coś ok.55kg ale dokładnie napiszę jutro
![]() Tak jak już pisałam nie zależy mi na kilogramach ale na tym aby ciało lepiej wyglądało i żeby ubyło mi centymetrów w pewnych miejscach ![]() A dziś zaliczyłam całkiem udany dzień, ponad godzina szybkiego spaceru i pół godz. skakanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Nie pisalam, bo wyjechalam na weekend, wczoraj wieczor dostalam informacje, ze zdechl moj ukochany pies, lekki dol mnie dopadl.. mmm.. Z nerwow zjadlam jajecznice na noc i pare ciastek, trudno, nie bede sie za to karac - potrzebowalam tego jak nigdy. Na wadze 53 kilo ![]() Zaraz lece cwiczyc, moj Kwiatuszek juz "pochowany" - wszyscy sie zastanawiaja nad kupnem nowego, kurcze, nie wiem, ja tak nie potrafie sie obchodzic z Nia jak z czyms co mozna tak szybko wymienic - byla zbyt urocza, zbyt moja :< No, ale juz sie pogodzilam z faktem (chyba, bo nadal zdarza mi sie naiwnie wyjrzec przez okno z nadzieja, ze znowu kopie jakas dziure albo probuje ugryzc hustajaca sie sasiadke w tylek ![]() Do tego wszystkiego dostalam jakiegos uczulenia, jak tylko sie pomalowalam to tak piekly mnie oczy, ze sie zalzawilam. W efekcie nie wyszlam dzis z domu, wygladam jak zombie, cale czerwone galki.. ehh a jak Wam sie uklada ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Napewno warto się odchudzać mam wiele pomocnych porad na http://odchudzanie-monikapi.blogspot.com
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Hej laseczki
![]() Miluu współczuje straty pieska ![]() Ale gratuluję spadku wagi ![]() Dziś już się zważyłam i tak jak myślałam jest dokładnie 55kg. Ulżyło mi bo trochę się bałam, że będzie więcej. Za jakieś pół godzinki poskaczę na skakance, później idę się opalać bo pogoda piękna, a popołudniu spotkanie z koleżanką. Mam nadzieje,że niczym nie zgrzeszę ![]() Miłego dnia Wam życzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Jestem juz 3 dzien w Irlandii, polowy rzeczy nie rozumiem co mowia i chyba wlasnie przez te cale nerwy schudlam 3 kg! prosze panstwa mam juz 7 z przodu! aktualnie waze 79 kg, moze to nei tylko nerwy, bo sporo gonie za tymi dzieciakami
![]() milego dnia panienki! ![]()
![]() |
#132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
WSTAWAŁAM ZEBY DAC MU COS DO JEDZENIA I W POŁOWIE DROGI PRZYPOMINAŁAM SOBIE ZE GO JUZ NIEMA ![]() SZYBKO KUPILISMY DRUGIEGO ALE TO JUZ NIE TO SAMO ![]() -1 KG ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Witam dziewuszki
Chętnie się do Was przyłączę.W grupie zawsze raźniej.
Budzić się rano ze spokojem....takie zwykłe marzenie moje.... Edytowane przez karolajab Czas edycji: 2011-05-24 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny! Dawno nie zaglądałam, bo mi neta odcięli
![]() Ile Wam kilogramów ubyło? Bo u mnie stoi i nie wiem co dalej. Okres mi się spóźnia, więc też nieciekawie. Do tego mama wróciła wczoraj z Włoch i przywiozła słodycze, które namiętnie wpieprzam do czasu, aż się nie skończą. Pryszcze mi po czekoladzie wyskoczyły, a jeszcze dwa dni temu powtarzałam sobie , że nigdy nie miałam takiej świetnej cery. Eh, nie warto było tych słodkości próbować! ![]() W ramach wyrzutów sumienia idę poćwiczyć i się wypocić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W tygodniu lepiej, bo ja sprawuję pieczę nad kuchnią i tym co jem. Np na jutro już się chłodzi w lodówce gazpacho, które w 100 ml ma ok 50 kcal a jest straszliwe sycące ![]() ![]() Cytat:
![]()
projekt 'plaża 2011' ![]() 63-62-61-60-59-58-57-56 5km: 21.05: 35:37 tempo 7'07'' 01.06: 34:07 tempo 6'49'' 07.06: 31:36 tempo 6'19'' 14.06: 30:36 tempo 6'06'' |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam kochane ochudzające się wizażanki!
![]() Widzę, że wspaniała sylwetka na lato to nie tylko mój problem aktualnie. ![]() Narazie udało mi się schudnąć 0,5 kg. ![]() ![]() Kupiłam sobie cudowne bikini Roxy, a teraz dążę do tego żeby w nim dobrze wyglądać. Przy okazji walczę z cellulitem, więc przede mną długa droga. Jeździłam przez jakiś czas na aerobic, ale niestety nie mam na to czasu. Kupiłam sobie płytę z dwoma treningami fitness i mam zamiar zacząć od jutra. Słyszałam kiedyś o metodzie picia 0,5 l wody mineralnej rano i ok. 15 minut przed każdym posiłkiem żeby zmniejszyć apetyt i przyspieszyć przemianę materii (podobno 2 szklanki wody mineralnej wypitej przed śniadaniem przyspieszają przemianę materii o 23%!). Co sądzicie na ten temat? Może któraś z Was próbowała tej metody? Pozdrawiam. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Hello ,
W związku z tym , że pracuje od godziny 6:00 do 15:00 (niestety praca siedząca przed komputerem) swój dzień zaczynam od kawy z cytryną z odrobiną cukru o godz 6:15 , potem 1 posiłek o godz 9:0o dziś pół rogala plus sałatka warzywna, potem o 12:00 jogurt. W domu będę koło 16:00 także talerz zupy pomidorowej z ryżem i na rowerek. Muszę poczytać coś na temat zdrowego odżywiania , bo nie mam pojęcia co powinnam jeść.Nie znam się na tym zupełnie. Na początku każdego odchudzania zaczynam się głodzić i doprowadzam się do takiego stanu,że wyjadam wszystko co jest w lodówce i na tym kończy się moje odchudzanie.Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej. Trzymam za wszystkie kciuki i życzę powodzenia.
Budzić się rano ze spokojem....takie zwykłe marzenie moje.... Edytowane przez karolajab Czas edycji: 2011-05-25 o 11:54 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Witamy Karola
![]() A ja teraz całkiem postanowiłam, że do baliku gimnazjalnego (11 czerwca) będę idealnie o siebie dbała. Cały czas jakieś odżywki na paznokcie, włosy, skórę, maseczki itp. No i jeszcze muszę nieźle się opalić, już kupiłam żel wspomagający opalanie no więc trzeba na słoneczko iść ![]() Sukienkę już mam, ale przede mną jeszcze długa droga, bo muszę znaleźć idealne buty ( co w tym przypadku nie jest łatwe: bo muszą być wygodne, na dość wysokim obcasie, a jednocześnie wyglądać leciutko, żeby pasowały do mojej zwiewnej kreacji) No i jeszcze dodatki. Kopertówkę mam, ale co z resztą? uuu... już czuję ten ból nóg, po wielogodzinnych zakupach, ale przecież jeśli chcemy wyglądać pięknie musimy się namęczyć ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja już na sobie kilkanaście razy takie nawyki przetrenowałam (zazwyczaj wracałam do tych złych...) i wiem, że dzięki temu rzeczywiście się chce mniej jest, bo je się systematycznie. Organizm dzięki temu się przyzwyczaja i nie musi odkładać nadwyżek kcal w postaci tłuszczu ![]() A ja dzisiaj usłyszałam od przemiłego chłopaka że ostatnio mocno schudłam :P I na pewno nie powiedział tego, żeby mnie poderwać - 'gramy w jednej drużynie' ![]()
projekt 'plaża 2011' ![]() 63-62-61-60-59-58-57-56 5km: 21.05: 35:37 tempo 7'07'' 01.06: 34:07 tempo 6'49'' 07.06: 31:36 tempo 6'19'' 14.06: 30:36 tempo 6'06'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hej mala.mi Oczywiście od razu zastosuje się do twoich rad.Własnie ze sklepu przytargałam grahamkę (na jutro do pracy) mam nadzieję,że może być.Pomidory , ogórka , sałatę ,płatki fitness , jogurt , jabłka i serki wiejskie. I już wymyślilam scenariusz na jutrzejszy dzień...opieprzcie jeżeli będzie coś żle... Rano: 6:00 kawa (no niestety rano wstaję trzeba się obudzić) I śniadanię 9:00 grahamka z sałatą, pomidorem,ogórkiem i rzodkiewką II śniadanie 12:00 jogurt z płatkami obiad koło 16:00 tu nie wiadomo zresztą obiady są najgorsze nie dość,że póżno jak na obiad to nigdy nie mam pomysłu co by tu upichcić , a muszę dodać ,że posiadam jeszcze męża tłustomięsożercę kolacja 19:00 sałatka z serkiem wiejskim Dobra dziewczynki pogoda nie za ciekawa ,ale uciekam na rower...
Budzić się rano ze spokojem....takie zwykłe marzenie moje.... Edytowane przez karolajab Czas edycji: 2011-05-25 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o obiady, to to zawsze jest ciężki temat. Ja ostatnio zainwestowałam w woka i bambusowy parownik - i średnio 2 razy w tyg coś robię w woku i 1 raz na parze. Plusem woka jest to, że można używać minimalnych ilości oliwy a proces smażenia jest krótki = warzywa są bardziej pożywne i fajnie twardawe ![]() ![]() Możesz pokombinować również z jakimiś mięsami pieczonymi (np. piersi kurczka pieczone na kratce w piekarniku - pod spod kratki dajesz dużą blachę z wodą, do której skapuje tłuszcz i która zapobiega wysuszeniu mięsa). I podstawa ostatnimi czasy w mojej kuchni - koniec z panierką. Mięso smażę saute, dzięki czemu na dzień dobry pozbywam się kilkudziesięciu-kilkuset zbędnych kalorii ![]() Oj, o gotowaniu to ja mogę długo pisać.... Aż zgłodniałam - więc idę coś zjeść. Po 6.8 km biegu zasłużyłam sobie na smaczną kolację ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Ech ciężko mi się zmobilizować do ćwiczeń
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Ja się motywuję kaloriami
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki?
Jak tam Wam idzie? U mnie troszke klapa dziś bo na śniadanie były tosty, wczoraj w miare ładnie z dietą chociaż zjadłam 2gałki lodów ![]() ![]() ![]() MIŁEGO DNIA ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Waga początkowa-76kg waga obecna -74kg cel końcowy -58kg tak więc długa droga mnie czeka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
mandy27 moja odchudzanie ciezko aktualnie nazwac dieta, bo jem calkowicie normlanie, od kilku dni jestem w Irlandii i zostane tu przez jakies 3 miesiace, wiec narazie probuje ich kuchni i ciezko powiedziec, zeby byla jakos specjalnie nietuczaca i super zdrowa. staram sie chociaz zazywac duzo ruchu, czyli biegam za dzieciakami (jestem au pair"ka) i skacze wieczorami na skakance. Dzis zauwazylam, ze hosci maja Wii i maja plytkie z cwiczeniami do tego i z roznymi dziedzinami sportu, wiec planuje i to wlaczyc do mojego rytmu dnia. Trzymam za ciebie kciuki, wszystkie damy rade!
cusieeek co do butow polecam zebys kupila zelowe wkladki pod piety, bedziesz mogla przetanczyc spokojnie cala noc, a nogi spokojnie wytrzymaja na obcasach! ![]()
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
kieara mam nadzieje ze nam sie uda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
mandy 27 jaki rok! bedziemy sie wspierac, wiec pojdzie nam znacznie szybciej!
![]() bo jak nie to... ![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
kieara pocieszylas mnie ze to bedzie szybciej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.