|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Awanti i Miracollo-real foto i informacje-wątek uzupełniający- czytaj pierwszy
Awanti
1. Na metce nie pisze marki r XS - przy moim rozmiarze M na mnie pasuje jak ulał ![]() ![]() ![]() 2. Denim r. 40 - minimalnie luźna jak na mnie, ale jestem z niej mega zadowolona jest boska ![]() 3. Na metce nie pisze jaka to marak r. M - ładna, choć jest ciasna w biuście :P 4. Pimkie r. 38 II gatunek - bez wad, polecam ![]() To jeszcze nie koniec mojej fotorelacji, jak znajdę chwilkę będę wrzucać dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Awanti i Miracollo-real foto i informacje-wątek uzupełniający- czytaj pierwszy
Awanti
1. Nie ma marki na metce r. S - jak na S całkiem duża ![]() 2. Organic Cotton r. L - ogólnie ok ![]() 3. Niestety znowu nie ma metki z marką r. S - jak dla mnie przy rozmiarze M pasuje idealnie, jako tuniczka ![]() 4. Trafaluc r. L - wszystko ok ![]() ![]() 5. No i znowu nie ma marki na metce r. XS - przy moim M pasuje idealnie - tunika CDN |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Awanti
1. Nie ma marki na metce - całkiem fajna ![]() 2. Pimkie r. M - plamki są winą aparat, ogólnie super ![]() 3. Pimkie r. M - rewelacja, porządny gruby materiał ![]() 4. Asos r. M - są mega ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Awanti
1. Brak metki r. S - cudowna ![]() ![]() 2. Brak metki r. S - rewelacja, polecam ![]() 3. Brak metki r. M - idealna ![]() ![]() 4. Brak metki r. M - jestem bardzo zadowolona, jest świetne ![]() 5. Amisu r. M - śliczna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Awanti
Fotki bez opisow, bo nawet nie zdazylam przyjrzec sie tym ciuchom P1010969.jpgP1010970.jpgP1010972.jpgP1010973.jpg
24.02- Jantar+pokrzywa Edytowane przez mad86 Czas edycji: 2011-07-30 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Awanti
514. Ole- 25 zł - zupełnie mnie ta sukienka nie przekonywuje do siebie. Dziwnie leży, nie będe jej nosiła. 1455. 10zł - jest fajna, rozm. standardowa 1507. Mek Off - 19 zł - fajna tylko prześwitująca, trzeba coś pod nią ubrać, rozm. stand. 1711. Mek Off - 29 zł - troszke inaczej ją sobie wyobrażałam, myślałam że jest dłuższa ale ogólnie może być ![]() 1798 A. Fishbone-16 zł - baaaaaardzo ładna, rozm stand. 2073. 17 zł - bez rewelacji, taka zwykła ![]() Edytowane przez mazdrajka Czas edycji: 2011-08-02 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
MIRACOLLO:
FIRMA: Clockhouse Rewelacyjna tuniczka w kolorze khaki. Jest długaśna, sięga za pupę i w sumie można ją nosić jakoś sukienkę. ![]() ![]() Rozmiarówka standardowa. AWANTI: FIRMA: Contrast - The Beatles Świetny topik, jestem z niego mega zadowolona. Fajny nadruk i soczysty kolor. Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Fishbone Śliczna, kolorowa aplikacja. Delikatna, prześwitująca bawełna. Polecam, ładnie się prezentuje. ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: nieznana (brak metki) Extra tuniczka (za pupę), uwielbiam A.Hepburn. ![]() ![]() ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: oysho - Maya the bee Bluzka ok, nie mam do niej zastrzeżeń. ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: nieznana (brak metki) Kupiłam ją tylko i wyłącznie za nadruk Jamesa Dean'a, ale muszę przyznać, że jest bardzo dobra gatunkowo (grubsza, porządna bawełna - bez żadnych domieszek). Dla mnie osobiście rewelacja, ciało oddycha, no i ten nadruk... ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Ikons Dłuższa tuniczka, można nawet nosić jako sukienkę. Stylowo "poszarpane" wykończenia dekoltu i rękawków. Materiał szaro-czarny, wykończenia czerwoną nitką co dodaje jej małego pazurka. Jestem z niej bardzo zadowolona. Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Denim Cienka, "oddychająca", lekko prześwitująca bawełna. Dosyć długie rękawki, udało mi się strzelić z rozmiarem, więc jestem happy. Żałuję jedynie, że nie doszła do mnie szara bluza z cekanami na ramionach (Denim). Polecam serdecznie. Rozmiarówka standardowa. FIRMA: A&C Niby doczytałam się, że to bawełna, ale cuć domieszki sztucznych materiałów. No nic, w każdym razie za te 13zł na prawdę warto ją kupić. Sukienka sięga mi do połowy uda (można ją naciągnąć i będzie trochę dłuższa). Troszeczkę uwiera pod pachami (ścisła gumka), ale jest na prawdę fajna. Ciężko mi powiedzieć, czy to standardowa rozmiarówka, ponieważ nie mam pojęcia jaki rozmiar dostałam (brak metki). FIRMA: A&C Tak jak wyżej, tym że ta sukieneczka jest dłuższa, bo sięga mi do kolan. ![]() Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2011-08-03 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Awanti
1. Oshio r. S - spodenki rewelacja, materiał porządny, rozmiarówka standardowa ![]() 2. H&M r. 40 - rozmiarówka standardowa, materiał cienki ale fajna jest ![]() 3. New Look r. M - rozmiarówka standardowa, bluzka super ![]() 4. New Look r. S - bluzka super, w rzeczywistości kolor jest lepszy, rozmiarówka standardowa ![]() 5. Atmosphere II gatunek r. 42 - bez wad ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
AWANTI:
FIRMA: Fishbone Grubsza, delikatnie prześwitująca bawełna (porządna gatunkowo). Bardzo podoba mi się fason bluzeczki, ładnie wygląda na ciele, ale... No właśnie, muszę troszkę pomarudzić. ![]() 1) spodziewałam się większych falbanek na ramionach 2) kolory miały być soczyste, a są bardzo mało nasycone (troszkę jakby wypłowiałe) Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Fishbone Jak wyżej. Ogólnie polecam. ![]() FIRMA: oysho - Disney Materiał trochę sztuczny, niekiedy wręcz sztywny. Bluzki będę używała jako góry od piżamy. Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Fishbone Fajna, miękka bawełna. ![]() ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Pimkie Super sweterek, bardzo mi się podoba. Małe zaskoczenie, bo spodziewałąm się bawełny, a ten materiał zawiera elastynę lub wiskozę, bo jest sztuczny w dotyku - śliski. Super komponuje mi się ze spodniami dresowymi (podobny odcień bordowego). II gatunek - leciutkie poprucie w okolicach łokcia (wystarczy 3-4 razy pociągnąć nitką po łatce). Rozmiarówka niby standardowa, ale spokojnie można brać mniejszy rozmiar. FIRMA: Jennyfer II gat. - brak sznureczka regulującego kaptur oraz maleńka dziurka na dole. Bardzo fajna, długa bluza (sięga mi za pupę). Zamówiłam sobie jeszcze jedną taką, tym razem w kolorze białym. ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Bonprix Mega rozczarowanie, miała być tunika, a w rzeczywistości jest to tunika (w dodatku bardzo szeroka). Bluzka od razu powędrowała do mamy, toteż nawet nie zdążyłam jej zrobić zdjęcia. Rozmiarówka standardowa (polecam brać mniejszy rozmiar). FIRMA: LCN Niestety padła mi bateria w aparacie. ![]() UWAGA : rozmiarówka niestandardowa! Gdybym wiedziała, że to bluzka z LCN to w życiu bym jej nie kupiła. To już mój trzeci raz, gdzie rozmiarówka jest delikatnie mówiąc skopana. Rozm. L/XL, a pod paszkami ma 30cm x 2 (jest bardzo mało rozciągliwa). Cudem się w nią wcisnęłam, a potem siłowam się aby ją zdjąć. ![]() Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2011-08-03 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Awanti
1. Mek Off r. M - rozmiarówka standardowa 2. Pimkie r. S - na moje oko troszeczkę większe taki M 3. Denim r. S - podoba mi się ![]() 4. G&C r. S - super, rozmiarówka standardowa 5. Mek Off r.S/M - rozmiarówka standradowa choć bardziej nadaje się na tunike, a nie na sukienke. |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Awanti
1. Nie wiem co to za firma r. M - rozmiarówka standardowa 2. r. M - jestem z niej MEGA ZADOWOLONA ![]() ![]() 3. Pimkie r. L - rozmiarówka standardowa 4. Atmosphere r. S - rozmiarówka standardowa 5. Atmosphere r. S - rozmiarówka standardowa |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
AWANTI:
FIRMA: Snoopy (zapomniałam spojrzeć na metkę zanim oddałam ją kuzynce) Nawet ok, ale moim zdaniem koszulka mogłaby być odrobinkę dłuższa. Taka moja fanaberia. ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Betty Boop (zapomniałam spojrzeć na metkę zanim oddałam ją kuzynce) Fajna piżamka, tutaj koszulka jest odrobinę szersza niż ta ze Snoop'ym. Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Colours of the WorldOgólnie fajna, przewiewna, ładnie się układa (lejący się materiał). ![]() Rozmiarówka raczej standardowa. Narzutka powinna być luźna, ale myślę że jak się wezmie rozmiar mniejszą to będzie lepiej wyglądać. FIRMA: BSK Nietoperz lekko prześwituje, kolor nawet ok, ale uczulam na rozmiarówkę! Rozmiarówka stanowczo niestandardowa. Zamówiłam M-kę, a robi wrażenie jakby to byłą co najmniej XL-ka. Nie mam pojęcia co z nią zrobi kuzynka, bo ja jej nie chciałam odkupić (źle wyglądam w nietoperzach). ![]() FIRMA: BSK Niby fajna, ale jeden szczegół mi się nie spodobał. Mianowicie, rękawki bluzki uszyte zostały z materiału w zupełnie innym odcieniu aniżeli bluzka taki mocno brudny róż - wygląda jak wypłowiały, ubrudzony... no w każdym razie odznacza się od reszty). Nie przypadło mi to do gustu, ale na szczęście to była bluzka dla mojej kuzynki, a nie dla mnie. ![]() ![]() ![]() Rozmiarówka niby standardowa, ale zamawiając L-kę wydaje mi się, że swobodnie mogłaby zastąpić XL-kę. ![]() FIRMA: Lara Kurcze, jest bardzo fajna. Za te pieniążki (10zł), bluzeczka jest extra (za równo pod wizualnie jak i pod względem jakości materiału). Nie prześwituje, ale jest to "oddychająca" bawełna. ![]() ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Amisu Fajny, przewiewny, oddychający materiał (bluzka oczywiście prześwituje - standard). ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Jennyfer Bardzo fajna, długa bluza (sięga mi za pupę). Wcześniej kupiłam sobie taką samą w kolorze szarym (opis wyżej).II gat. - lekki przykurzenie z tyłu (bardzo maleńkie). Podejrzewam, że przy praniu to zejdzie. Tym razem bluza przyszła ze sznureczkiem w kapturze, miałam dużego farta. ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Fishbone Bardzo fajna, super nadruk, ale.... Rozmiarówka stanowczo niestandardowa. Noszę rozm. L/XL, przyszła M-ka dla mojej siostry i okazało się, że jest na mnie za luźna! Rozumiem, że to nietoperz, ale to gruba przesada. Uff całe szczęście, że nie przyszła dla mnie XL, bo nie wiem co bym z takim potworkiem zrobiła. ![]() ![]() Rozmiar M: szerokość pod paszkami - 63 cm szerokość w pasie - 50 cm Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2011-08-08 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Awanti
1. H&M r. S - przy moim M leżała idealnie więc wydaje mi się, że rozmiarówka minimalnie zawyżona 2. Fishbone r. M - ogólnie wielka i szeroko głównie szeroka, nie odpowiada mi taka bluzka nie wiem czy ona taka ma być czy co... 3. Fishbone r. M - ok, rozmiarówka standardowa 4. H&M? r. S - rozmiarówka standardowa 5. Clockhouse r. M - rozmiarówka zaniżona moim zdaniem to S |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Awanti
1. A&C r. M - bluzeczka jest świetna, ale rozmiarówka minimalnie zaniżona bo bluzka jest no troszeczkę krótka 2. Pimkie r. M - jak dla mnie ma za krótkie rękawy 3. Clockhouse r. XS - rozmiarówka stnadradowa 4. A&C r. M - bardziej L niż M ![]() ![]() 5. A&C r. S - bardziej M niż S ![]() Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2011-08-08 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Awanti
1. Pimkie r. S - świetna bluza, rozmiarówka standardowa założyłam na siebie żeby pokazać jak mniej więcej wygląda z tym, że ja noszę M/L a bluza jest nie moja ![]() ![]() 2. Stradivarius r. L - biała bokserka, rozmiarówka standardowa, bluzeczka super. 3. Pimkie r. L - rozmiarówka standardowa, bluza jest super bardzo mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Serdecznie dziękuję Starlit za zamówienie
![]() Wszystkie ciuszki są super. Przepraszam za słabą jakość zdjęć, ale nie mam na stancji aparatu, więc zrobione telefonem. 1. Disney rozm. M - trochę cienka, ale fajna. rozmiarówka standardowa 2. Clockhouse rozm. M - genialna, świetny porządny, gruby materiał, pisało II gatunek, ale moja nie ma żadnych wad, zapewne zamówię jeszcze taką tylko w innym kolorze ![]() rozmiarówka standardowa 3. Amisu rozm. M i L- mam M-kę beżową i L-kę różową (na zdjęciu), tak jak już niejednokrotnie było wspominane jest bardzo dobra gatunkowo, prawdę mówiąc M-ka nie wiele różni się od L-ki, obie dobrze leżą, na mnie L-ka odrobinę lepiej 4. piżamka - rozm. M - rozmiarówka standardowa, ja mam dużą pupę, więc majteczki mogłyby być trochę większe, ale nie są złe :P materiał pożądny, zaskoczeniem dla mnie była srebrna gumka od majtek i ramiączka :P - dopiero zauważyłam, że dostałam inną piżamkę niż zamawiałam! ale to nic, ta co dostałam też mi się podoba, zaraz poszukam jej zdjęcia na Awanti :P - dorzucam na samym końcu zdjęcie piżamki, którą dostałam ![]() 3. Fishbone - rozm. M -cieniutka, ale całkiem fajna, kwiatuszki się delikatnie błyszczą, moja miała malutką dziurkę na ramieniu, ale po zaszyciu w ogóle nic nie widać ![]() rozmiarówka standardowa Edytowane przez alimka Czas edycji: 2011-08-08 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
MIRACOLLO:
FIRMA: Denim Jestem z niej bardzo zadowolona, moim zdaniem lepiej się układa aniżeli ta biała bluza w błękitne kwiatki (również Denim - opisywałam wyżej). ![]() ![]() ![]() ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: McKenzie Spodnie dosyć ajne, jestem z nich zadowolona. Spodziewałam się cieńszych, a okazało się, że są uszyte z grubej bawełny. Tak troszkę śmiesznie wyszło, bo niby to rybaczki, a tego typu spodenki zazwyczaj są cienkie i przewiewne (na sezon wiosenno-letni). Jedyny minus - spodnie przyszły bez paska (na zdjęciu w zasadzie wygląda to jak różowa sznurówka) w efekcie czego są dosyć szerokie i spadają mi z tyłka. Ale no problemo, jutro zaopatrzę się w sklepie. Polecam! ![]() Ps. - Napis na tyłku jest w kolorze żarówiastego różu. ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: BioWorld - Super Mario Koszulka wypas, jestem z niej mega zadowolona. Cienka, przewiewna, super nadruk (przypomina mi moje dzieciństwo). No i fajnie prezentuje się z tymi spodniami dresowymi (McKenzie). ![]() ![]() Rozmiarówka standardowa. Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2011-08-11 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
catch me if I fall.
|
Niedzielna nuda popchnela mnie do zrobienia malej fotorelacji
![]() Moze akurat Was na cos skusze ![]() Mam 170 cm wzrostu. Sorry za ramiaczka od stanika ![]() 1. Spódniczka mini jeansowa, 49 zł, na zdjeciach rozmiar M , rozmiarowka standard, nie ma metki, wiec nie wiem jaka to firma. Droga jak na awanti, ale bardzo fajna, wedlug mnie warta ceny ![]() 2-3. Tuby Amisu, 10 zł, rozmiar M, rozmiarowka standard Są ekstra, a za tę cene to juz w ogole ![]() ![]() ![]() 4-5. Sukienki MekOff 25 zł, rozmiar M/L Jesli chodzi o sukienki, to wyznaje zasade 'the shorter the better' ![]() ![]() Bardzo fajne, szczegolnie ta z białą góra (ma grubszy material u góry niz w granatowej) Uwazajcie przy praniu, bo dół bardzo farbuje. Raczej na mniejszy biust, bo jest ciasnawa u gory ![]() 6-7. Sukienki tuby, nie wiem jaka to firma, bo metki wyciete, na zdjeciach rozmiar S. Super są, ale latwo o efekt 'wyjscia prosto spod prysznica' ![]() ![]() 8. Spodnica koronkowa TopShop, rozmiar M, rozmiarowka standard Bardzo fajna ![]() ![]() 9. Panterkowe body, rozmiar M Calkiem fajne, rozmiarowka standard
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
pomyłka.
Edytowane przez martii90 Czas edycji: 2011-08-21 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
moja relacja z dzisiejszej paki
![]() ![]() ale póki co 1. PIMKIE - body. rozmiar L, i myślę, że rozmiarówka standardowa. ładniej prezentuje się w realu - tu zdjęcie jest lekko prześwietlone. numer w awanti 2158 2. H&M - bluza w panterkę. rozmiar M, wg mnie rozmiarówka standardowa. porządny materiał. zdjęcie zrobione z lampą ![]() numer w awanti 2182 3. A&C - bardzo ładny t-shirt. materiał w porządku, dobra jakość i naprawdę ładna bluzka ![]() numer w awanti 752 4. FISHBONE - t-shirt, na plus soczysty kolor, na minus zaniżona rozmiarówka.. M wygląda jak L, nawet XL. numer w awanti 1518 5. MOGS - bluzka z bufkami w paski. jest świetna ![]() ![]() numer w awanti 2222 6. sweterek no name - myślałam, że będzie to sweterek 'z dziurkami', niestety albo stety okazał się nieco inny. jest gruby i ciepły, przeplatany w niektórych miejscach srebrną nitką. mimo mojej złości na niego przy otwieraniu paczki teraz wydaje mi się w porządku ![]() numer w awanti 2330 7. H&M - sweterek z łatami na łokiach. rozmiar M (zawyżony, to raczej S). Wydawał się na zdjęciu bluzką, jest lekkim sweterkiem. Ładny kolor kawy z mlekiem (z duuużą ilością mleka ![]() ![]() numer w awanti 2305 8. H&M - bluza. rozmiar M, standard. zwykła, porządna bluza ![]() numer w awanti 2184 9. OYSHO - spodenki piżamowe - rozmiary XS i takie są (jednak do S się rozciągają). są urocze, szczególnie te kolorowe. mój typ na kolejne zamówienie ![]() numery w awanti - kolorowe 1717, czarno-białe 1283 10. CLOCKHOUSE - tunika, rozmiar S. śliczny pudrowy kolor, także mój typ na kolejne zamówienie (zamawiam z koleżankami, parę rzeczy jest ich ![]() standardowe S. wydaje się dopasowana ![]() numer w awanti 2150
#141 |
Zakorzenienie
|
H&M - szara bluza. rozmiar S, lekki oversize wg mnie ;p nie jest gruba, ale w miarę porządna - kolory szary i różowy
numer w awanti - szara 2171 różowa 2168 BSL - świetny t-shirt ![]() ![]() numer w awanti 2290 AMISU - granatowa spódniczka z kokardką. sama jestem posiadaczką czarnej i zachwalam. rozmiar S ale M też wejdzie ![]() numer w awanti 1679 STRADIVARIUS - dwie bokserki rozmiar S. dopasowane, dałabym im nawet xs, ale wydają się rozciągliwe. numery w awanti 1759 granatowa 1761 czerwona MAM TEŻ SPORO MĘSKICH CIUCHÓW Z AWANTI ![]()
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2011-08-22 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
relacja z dzisiaj, tylko część ciuszków
![]() bejsbolówki sławetne... są ładne, ale cieniutkie ![]() sweterek z rowerkami Denim - ładniej wygląda na osobie ![]() tunika beżowa h&m - rozmiar S - milutka w dotyku, mnie przyszła nowa w folii. karmelowy oversize new look - mam już 'ceglasty' i jestem zadowolona. ten jest jeszcze ładniejszy ![]() EDIT zdjecia bejsbolowki na mnie ![]()
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2011-08-24 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
1. Biała bluzka PIMKIE - rozmiar L, wymiary: długośc 67 cm, szerokośc pod pachami 51 cm, szerokośc na dole 47 cm.
2. Granatowa bluzka Disney - rozmiar XL, wymiary: długośc 70cm, szerokośc pod pachami 52 cm, szerokośc na dole 51 cm. Wykonana z bardzo przyjemnego materiału. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
sajkolidżist
|
AWATNTI
1. HEMA - granatowa, militarna marynarka, mam rozmiar M, pomimo, że zwykle noszę S-ki, to leży dobrze (moim zdaniem ![]() 2. Bershka - koralowy nietoperz, wykonany z cieniutkiego, przyjemnego materiału, jedyną wadą, jaką zauważyłam jest to, że wewnętrzna strona się trochę "kulkuje" i mam sporo tych kuleczek na bokserce i spodniach. Ogólnie bardzo polecam ![]() 3. BSL - koszulka, zwyklaczek, ale bardzo mi się podoba, polecam ![]() 4. Pimkie - sweterkowa narzutka, spodziewałam się, że będzie z grubszego materiału, ale jestem i tak zadowolona, do zdjęcia założyłam ją na koszulkę BSL, ale myślę, że fajnie będzie wyglądać do białej koszuli z długim rękawkiem ![]() Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2011-09-02 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Awanti 4445. Zara - 32zł Marynarka ogólnie fajna, tylko szkoda że ma jeden rękaw węższy ![]() Tsega - 39 zł (gruba, ciepła) Firma New Look, bluza jest świetna, gruba, miękka, ciepła myśle zastąpi mi eko-skóre na jesień, jest dobrze wykonana, przyszedł do mnie rozmiar XL który raczej wypada jak XL, ja nosze L i bluza jest troche luźna 4430. 15 zł Legginsy dobrze wykonane, mam rozmiar M a nosze L/XL i sa dobre, materiał nie kryje bardzo dobrze al może być ![]() 4384. 14zł T-shirt z myszką jest bardzo dobrze wykonany, dobry materiał i nadruk też dosyć solidny, rozmiarówka standardowa kolory żywsze niz na zdjęciach
Edytowane przez agniieesszzka Czas edycji: 2011-09-05 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
AWANTI:
FIRMA: Visconti Zwykła bluza, bez rewelacji. Niby taka jak na zdjęciu Awanti, ale jakoś jestem zawiedziona. Chyba spodziewałam się innego materiału, w realu jest to cienka bawełna. Bluza nadaje się na sezon późne lato - wczesna jesień. Plus za kolorystykę, jest to soczysta czerwień. ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Zara Kolejny zawód, nie trafiłam z rozmiarówką. Podejrzewam, że gdybym wzięła mniejszy rozmiar to blezer lepiej by na mnie leżał. Kolejny minus za jeden guzik, wolałabym aby wszywali po dwa guziki. Gatunkowo nawet fajna, ale wymaga niestety prasowania. No i myślałam, że będzie troszkę dłuższa... ![]() Rozmiarówka niestandardowa (delikatnie zaniżona). Proponuję brać mniejszy rozmiar. FIRMA: Mogs Ekstra bluzeczka! ![]() Rozmiarówka raczej standardowa (wydaje mi się, że można spróbować kupić mniejszy rozmiar). FIRMA: Disney Porządna bluzeczka uszyta z dobrej gatunkowo bawełny, soczysty kolorek, ciekawy nadruk. Polecam. ![]() Rozmiarówka stanowczo niestandardowa. FIRMA: Disney Duże zaskoczenie... POZYTYWNE! ![]() ![]() Rozmiarówka stanowczo niestandardowa. FIRMA: Disney Jak wyżej, dokładnie ten sam gatunek materiały, nadruk w realu jest ładniejszy aniżeli na zdjęciu hurtowni. ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Disney Fajny t-shirt, jestem z niego zadowolona. Materiał nie prześwituje. Rozmiarówka raczej standardowa (rozmiarówka wydaje mi się zawyżona o jakieś pół rozmiaru, spodziewałam się, że będzie na mnie luźna, a przylega mi do ciała). FIRMA: Garfield Tak jak wyżej, nie będę się powtarzać. ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Zara Mega zawód, przede wszystkim proponuję zamawiać mniejszy rozmiar (nawet o dwa rozmiary mniejszy model). Tunika jest strasznie szeroka, wiem że to ma być lekki nietoperz, ale na ciele wygląda fatalnie. Rękawy są niby 3/4, ale po założeniu wyglądają na za krótkie. Nie przemyśleli długości rękawków, a szkoda. Tunika raczej pójdzie w świat, bo ja siebie w niej nie widzę. ![]() Rozmiarówka stanowczo niestandardowa (zaniżona). Proponuję brać mniejszy rozmiar. FIRMA: New Look Kolejna skucha niestety. Każdy tak chwali te bejsbolówki, a ja jestem strasznie niezadowolona. Dostał mi się niestety II gat., skaza na samym przodzie (w to miejsce nakleili srebrną naklejkę - widoczna est na zdjęciu). Wygląda to jakby ktoś przybrudził ją klejem, może zejdzie to po praniu (mocno w to wątpię). Szerokość jest dobra, długość rękawków również, ale jej długość..... Nastawiałam się, że będzie krótka, ale przy moich 178cm wzrostu wyglądam w niej, jakbym zakosiła ją mojej młodszej siostrze. Niestety to bluza nie na moją sylwetkę, a szkoda. ![]() Rozmiarówka standardowa. . Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2011-09-07 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
AWANTI CD:
FIRMA: oysho Bardzo fajna bluzeczka, dokupiłam sobie do niej spodnie (jak tylko je dostanę to od razu wstawię zdjęcia). Komplet będę chyba nosiła jako cienki dresik (np. do ćwiczeń), szkoda mi takiej ładnej bluzeczki tylko do spania. Jest super, ładnie się prezentuje. Minus za kolor - spodziewałam się czarnego, a w realu to szaro-bury odcień. Sprawia wrażenie spłowiałego/wypranego, ale za 12zł na prawdę warto kupić. ![]() Rozmiarówka standardowa. . Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2011-09-07 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
1. 4460. Disney - 14 zł - koszulka bardzo fajna, taka milsza w dotyku niż najczęściej spotykane przeze mnie t-shirty, rozmiar chyba S (metki ucięte) - ja na co dzień noszę XS/S i jest dobra.
![]() 2. 2083. Pimkie - (bluza ba baranku) - 40 zł - mam rozmiar S, rozmiarówka standardowa według mnie, cieplutka i milutka. ![]() Jako, że i tak mierzyłam bluzę dla jednej wizażanki, dodam jeszcze wymiary, na płasko bez rozciągania: od pachy do pachy: 42cm x 2 na dole, na ściągaczu: 37cm x 2 długość rękawa po zewnętrznej stronie: ok. 65cm po wewnętrznej: ok. 52cm długość bluzy mierzona po plecach: 57cm 3. Baseballówka New Look - ciepła i bardzo fajna, niestety trafił mi się rozmiar M, który jest na mnie za duży troszkę, ale coś wymyślę bo strasznie przypadła mi do gustu. Ładnie wygląda na kimś. ![]() Jestem zadowolona. ![]() Edytowane przez wdowa_po_leninie Czas edycji: 2011-09-07 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
nie ma już tych ciuszków, ale na wypadek gdyby jeszcze kiedyś były
ja kupiłam te 'spodnie' i w sumie nie wiem czego się spodziewałam.. założyłam i wyglądam jak w piżamie, może Wy doradzicie czy można je nosić na co dzień do bokserki czy zwykłej koszulki czy tylko do spania? atmosphere więc nauczona doświadczeniem biorę rozmiar większe i ta koszulka jak ktoś już wyżej pisał, fajna, zwykła, będzie ![]() Edytowane przez asiulkaa6 Czas edycji: 2011-09-08 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Awanti
Kardigan z jaskółkami H&M - 35zł, mam rozmiar xxs. Rozmiarówka standardowa, może ciut zaniżona. Nie wiem czemu na zdjęciu Awanti jest żółty, w rzeczywistości jest to pudrowy róż. jest dość krótki, u mnie sięga talii. Nie jest cienki jak większość kardiganów z h&m Hollymoda Tunika z motylem Fishbone - 14zł, mam rozmiar xs. Rozmiarówka standardowa. Nadruk nie jest tak wyraźny jak na stronie hurtowni, ale jest całkiem ok Bluzka Bershka - 39zł, mam rozmiar S/M. Rozmiarówka ciut zawyżona. Tuniczka Noname - 19zł, mam rozmiar S. Na moim zdjęciu wyraźnie widać że jest spooooro szersza niż na stronie, i wygląda na oversize
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.