![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Kraven- super że autko już jest
![]() ![]() Punto-straszne to co piszesz o wypadku ![]() byłam u mamy do 16 potem poszłam ćwiczyć na orbitreku, potem poszłam biegać potem kolacja, kąpiel i zasiadłam na kanapie ![]() byłam dzisiaj w Biedronce na zakupach i kupiłam sobie baleriny za 19,99, szare matowe ![]() duszno u mnie niesamowicie, oby spadł deszcz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
wysłałam Wam link do jednej akcji w klubie ... ale trzeba się śpieszyć, bo nie wiem ile zostało......
(nie podaje tu linku ale jakby ktoś chciał to pw)
#123 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc,zmykam bo zaraz mężuś będzie.
![]() Słodkich snów.
#124 |
Zakorzenienie
|
#125 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
kobieta za ladą
|
sikorkeczka wysłałam aż ciekawa jestem czy zdąże
![]() znajomy wysłał mi zaproszenie na netlog bo tam wrzuca większość swoich zdjęc no i zalożyłam tam konto wchodze dziś a tam pełno wiadomości od ..nigeryczyków z prozbą o zdjęcie ![]() nie ma burzy ![]() ![]() ![]()
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jak miałam zapalenie dziąseł schudłam jak na żadnej diecie ![]() ale się rozpadało ...
![]() |
#128 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
a mnie az głowa rozbolała ..;/
#130 |
Zakorzenienie
|
ja burzy nie widzialam jakos ponad 4 lata
komarow tak samo wcale mi tego nie brakuje wracam po pracy , zrobie dla tz-a spagetti ( chociaz on pozno wraca ale moze cos zje ) a sobie chyba pierogi odgrzeje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
kraven, super, że w końcu masz autko!
![]() ![]() ![]() ![]() golden, Twoje posty to "muzyka dla moich uszu" ![]() ![]() My tu gadu gadu, a tu takie ważne rzeczy za moment się wydarzą... Haniulka moja kochana, Jutrzejszy dzień to tzw. najpiękniejszy dzień Twojego życia ![]() Jutrzejszy dzień, czyli dzień Waszego Ślubu, to początek kolejnego etapu. Życzę Wam, by ten etap przyniósł jak najwięcej radości, by nikt nie rzucał Wam kłód pod nogi, a jeśli już - przeskoczcie je jak najwyżej. W tym dniu życzę Wam szczęścia i pomyślności. I Leonka oczywiście ![]() Pięknego wesela, żadnych zmartwień i mnóstwa uśmiechu, by zdjęcia cieszyły do końca życia ![]() Sto lat Haniulko i TŻcie Haniulkowy! ![]()
#132 |
kobieta za ladą
|
W tej uroczystej chwili,
gdy słowo tak oznacza zwycięstwo miłości, przyjmijcie życzenia szczere: szczęścia, zdrowia, radości. Niech uśmiech waszych dzieci pochodnią wesela świeci. Dobroć, mądrość niech czynem kieruje, a harmonii współżycia nigdy nie brakuje. KOCHANA HANIULKA SAMYCH SŁONECZNYCH DNII NA DALSZE WSPÓLNE LATA!!
#133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my juz po tłuczeniu butelek, było dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Haniulko kochana życzę Ci żeby jutrzejszy dzień był pierwszym krokiem na waszej pełnej szczęścia i radości współnej drodze. Obyś się wytańcowała na własnym weselu i byłą najpiękniejszą Panną Młodą.
Dużo miłości Kochani ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Droga Haniu
Życze Wam w tym szczególnym dniu miłości gorącej jak słońce, szlachetnej jak złoto, czystej jak łza, słodkiej jak miód oraz spełnienia pięknych marzeń . Życze Wam żebyście byli zawsze szczesliwi, pełni radosci i niech Leon szybko w Waszym domu i sercach zagości ![]() szalonej zabawy do bialego rana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Hania!
Na dzisiaj: Dużo radości i uśmiechu. Samych niezapomnianych momentów. ![]() ![]() Na zawsze: Dużo miłości i zrozumienia. Wspierajcie się i bądźcie razem w każdym momencie Waszego wspólnego życia. Małżeństwo nie uchroni Cię przed podejmowaniem osobistych decyzji ani nie ochroni Cię przed światem, lecz pomoże Ci się upewnić, że jest ktoś, komu naprawdę zależy. Gdy świat Cię zrani i pokażde Ci swe prawdziwe oblicze, małżeństwo pozwoli Ci uwierzyć, że jest ktoś gotów wysłuchać, ukoić i zainspirować. Małżeństwo to więź dwojga ludzi, którzy dzielą obietnicę - realną tylko w małżeństwie - przeżywania razem dni słonecznych i mrocznych i doświadczania dzięki temu bogatszego i bardziej spełnionego życia. ![]() ![]()
#137 |
Konto usunięte
|
Ona trwała nie długo, nie krótko
Dla miłości najlepszy to czas Niosła tyle radości co smutku I wszystkiego w niej było w sam raz Tyle ile potrzeba słodyczy Przy czym wcale nie było jej brak Krzty goryczy, co jakby nie liczyć Nadawało wytworny jej smak Trochę chmur, trochę słońca Coś z początku, coś z końca Trochę pieprzu, ciut mięty Część dróg prostych, część krętych Ciut poezji, ciut prozy Trochę plew, trochę ziarna Taka miłość, taka miłość W sam raz, idealna Haniu życzę Ci żeby dzisiejszy dzień był dokładnie taki jak sobie wymarzyłaś i żebyś do końca życia była tak szczęśliwa jak jesteś dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Haniu-Wspólnej radości i zrozumienia
Gromadki dzieci i dużego mienia Zaufania, cierpliwości i duuużo MIŁOŚCI Niech nie zabraknie i nutki zazdrości A oprócz tego udanego życia Słodkości, czułości i razem bycia Siły na co dzień, męstwa i bliskości I tak na koniec: jeszcze raz miłości! ale u mnie wczoraj była burza ![]() ![]() ja siedzę w szkole ale zaraz zmykam do domu bo tylko jedne ćwiczenia mam, reszta wykłady na które nie chodzę ![]() nie mam pomysłu na obiad dzisiaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Haniulko
Dzisiaj Ślub Wasz i Wesele, Życzę więc Wam szczęścia wiele, Stadka dzieci, mrowia wnuków I ... Zgadnijcie. Tak! Prawnuków! Oprócz tego powodzenia, Marzeń, planów, snów spełnienia, Dużo zdrowia, pełnej kasy I miłości po wsze czasy!! Dzień dobry ![]() Matko jaki wczoraj zakręcony dzień. Po 18 poszłam do bratowej tż pozaglądać do szafy, oczywiście sie zagadałyśmy, a na 19 mieliśmy podjechać po moją siostrę i na zakupy, bo ona chciała jeszcze jakieś rzeczy na komunię. I zawoziliśmy krzesła tż, z którymi była udreka. Za małe auto ![]() Potem weszlismy do rodziców, bo mój tato miał wczoraj 60 urodzinki ![]() ![]() Dziś postanowiłam, że wysprzątam całą chałupę od A do Z,bo kolejny tydzień w syfie żyć nie będę. Popiorę pościel, a dziś pięknie to szybko poschnie. Obiad mam ze wczoraj, także jeden plus ![]() ![]() Jutro na 9.30 komunia, ale szczerze to nie mam zbytniej ochoty na nią iść, ponieważ będzie rodzina zmarłego męża mojej siostry, która nie zawsze była fair (to mało powiedziane) i czuję do nich uraz! Pożyczyłam spódnicę z wysokim stanem, takie bolerko i bluzkę. Wczoraj zdałam sobie sprawę, że nie ma, kompletnie eleganckich ciuchów ![]() Czy na obronę musi być koniecznie biała bluzka? |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Dodaja, ja też w przyszłym tygodniu oprawiam pracę
![]() Ja miałam na obronie jasną (szarą) spódnicę do tego w komplecie żakiecik taki krótki na jeden guzik a pod tym czarną bluzkę na ramiączkach ![]() Chyba to samo założę na tą obronę bo też nic eleganckiego nie mam.
#142 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() U mnie powietrze jeszcze rześkie ale 20 stopni już jest ![]() Chce mi się kawy ![]() Oglądam DDTVN. Jest Paula z tego bloga ![]() A wiecie, że wczoraj o północy miał być koniec świata? Ale Haniula sobie wybrała datę ![]() Haniula, mam nadzieję, że się nie stresujesz jeszcze za mocno i w ogóle wszystko pójdzie ok ![]() ![]() Dodaja, moim zdaniem nie musi być biała bluzka ![]()
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
wstałyśmy i ja jak zwykle po kawce
![]() Tż w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() z tym końcem świata to też właśnie słyszałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale upałlłłłłłłłłłłłłłłłłłł ![]() chciałabym chociaż taką rekreacyjną działeczkę, a na niej basen dmuchany ![]() ![]() w ogóle to jestem taka blada, że wstyd mi z gołymi nogami wychodzić ![]() jak dziś wybędziemy to może się coś opalę chociaż minimalnie
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-05-21 o 08:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
HANIULA!!! MAM NADZIEJĘ, ŻE DZISIEJSZY DZIEŃ BĘDZIE TYM NAJPIĘKNIEJSZYM I NIKT CI GO NIE ZEPSUJE
![]() Dzień dobry kochane!!! Dzisiaj wstaliśmy z TŻ po 7, bo dzisiaj pojechał do teścia, a ja mam wolną chatę. Właśnie się pierze druga partia ubrań (została mi jeszcze szaro-zielona i czarne) a pierwsze już się suszy na dworze w słoneczku. Zmywarka też puszczona. Storczyki w miskach sobie piją wodę i odżyweczkę, a ja się biorę za mieszkanie. Muszę odkurzyć wszystkie parapety, bo mój kicio uwielbia wsadzać łapki w doniczki i potem tą ziemię wszędzie roznosi. Potem umyję parapety, przetrę szafki z kurzu, odkurzę podłogi, umyję je i w sumie wolne. Dzisiaj też przyjeżdża koleżanka na botwinkę, bo jak była u mnie to kupiłyśmy, ale nie było miejsca w lodówce na garnek, więc dopiero dzisiaj ją będę gotować i wpada na obiad, bo też uwielbia botwinkę ![]() A potem muszę wziąć się do roboty - muszę zrobić zestawienia na poniedziałek, żeby ostatniej osobie przekazać moją robotę. |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do 14 muszę posprzątać, żeby później tylko zjeść obiad i wyjść z Tż ![]() botwinkę uwielbiam z ugotowanymi i potłuczonymi ziemniakami ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ilez to razy juz mial byc koniec swiata od 2000 roku zaczynali ja chyba zaraz sie musze ruszyc po maslo ( pisze chyba bo strasznie mi sie nie chce ale muszem ![]() czy ktos ma sposob na krzyczacego 3 latka ? one krzycza do siebie od rana a matka sie zamknie w drugi m pokoju i ma wszystko w d*** dobrze ze dzis do pracy idziemy bo bym mlodej nastroju nie zniosla caly dzien wiadomo najprostsze wyjscie znalesc inne mieszkanie ale jak pomysle ze mozemy trafic na jeszcze gorsze sasiedztwo z jeszcze gorszym dzieckiem ( to wbrew pozorom nie jest najgorsze ... widzialam gorsze diably ; no i na szczescie za jakies 3 miesiace do szkoly idzie wiec bedzie troche spokoju bo spozytkuje ta swoja energie w szkole ) Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-05-21 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Wśród licznych dróg człowieczych,
Jedna jest tylko prowadzona, Lecz kto nam pokaże tę drogę, Kto powie jak się nazywa? Niełatwa to będzie wędrówka, Nie będzie usłana różami, Dojdziemy do celu na pewno, Gdy szczęście pójdzie z nami. W uroczystym Dniu Ślubu Zdrowia, szczęścia Wiary i miłości Haniulka życzę Wam Wszystkiego Najlepszego!!!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.