![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: Mój mały świat Oriflame :)
a na ten lakier wybielajacy paznokcie malujesz inny kolor czy juz nie? on tylko jako podkladowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Ja nie maluje na kolorowo, używam jako odżywkę, nabłyszczacz w jednym, na moje stopy to w sam raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
rozumiem
![]() a jak myslisz nadaje sie na "podkladowy"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Ja wszystkie odżywki jakie mam używam jako podkład po kolorowy. Ten lakier pozostawia ładną warstwę na paznokciach to spokojnie maluj na kolorowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki do makijażu
Puder matujący Podkład Mineralny GG Błyszczyk Power Shine soft pink Korektor Tea Tree Tusz Endless Lash Korektor mineralny GG Paleta Cherry Garden Czerwona pomadka Red carpet Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-05 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
BAN stały
|
faktycznie bardzo delikatny makijaz oczu
![]() ![]() mam pytanie-problem... klientka dba o cere, maseczki, scruby, kremy itp. dodatkowo uzywa kremu samoopalajacego do twarzy, narzeka w związku z tym na to iż na nosie ma przez to "zaskórniki", ze krem samoopalajacy "wypelnia" pory i na nosie ma pelno kropeczek ciemnych jak zaskórniki Jak temu zapobiec? po nalozeniu kremu samoopalajacego na twarzy na drugi dzien wykonac peeling? :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Peeling lepiej wykonać przed i dobrze nawilżyć skórę. Może klientka nakłada za dużo kremu samoopalającego na tą partię twarzy?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
BAN stały
|
Cytat:
Robi peeling przed i pozniej naklada krem nawilzajacy, po odczekaniu jakiegos czasu naklada krem samoopalajacy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Mi się wydaję, że nakłada za dużo na tą partię. Z kolejnego katalogu zamówię sobie Brązujący puder, jeśli klientka lubi być lekko opalona. To polecam zakup tego pudru. Używając ten krem może sobie jeszcze zaszkodzić na dłuższą metę, jeśli twierdzi że przed stosowaniem miała idealną cerę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajny i profesjonalnie prowadzony wątek
![]() ![]() Chyba czas jakąś upolować ![]() A nawiązując do pudrów brązujących... Są jakieś delikatniejsze wersje dla osób o bardzo jasnej cerze? Jestem dość blada i piegowata i marzy mi się opalenizna, o którą mi bardzo trudno... Większość takich pudrów robi mi tylko takie nienaturalne placki na twarzy... Wiesz może czy jest na to jakiś sposób, czy jednak pożegnać się z lekką opalenizną? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
BAN stały
|
mowisz ze zaskodzi? no to nie bedzie zadowolona z tego bo on bardzo lubi tek krem, teraz wakacje to moze sobie jakos to zastapi opalaniem
nakladajac krem samoopalajacy na twarz, rozprowadza sie go rownomiernie na cala powierzchnie twarzy, czyli rozumiem wszedzie jednakowo, czy wobec tego w kazdym przypadku stosowania mniej sie powino nakladac na partie nosa? Nie będzie efektu plam ze tu jasniej tu ciemniej? chyba ze nakladac dwa razy z przerwą... Edytowane przez lorajn Czas edycji: 2011-06-05 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
A czy do wody toaletowej Intense Embrace Her są jakieś perfumowane kremy lub inne kosmetyki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
BAN stały
|
jest krem do ciała kod: 13409 ale to krem do Embrance Her
Edytowane przez lorajn Czas edycji: 2011-06-05 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#137 |
BAN stały
|
wlasnie mnie tez sie tak wydaje ze to musi byc lider/dyrektor, ktoś kto jest bardzo aktywny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Przedstawiam wam Zestaw Full Moon
Woda toaletowa Full Moon dla Pań Zapach piękny,nieduszący, zmysłowy, uwodzi . Idealny na lato, wyczuwam intensywnie jaśmin. Woda toaletowa Full Moon dla Panów Uwodzicielski, tajemniczy, zapach jest słodki z nutą hmm czegoś ostrego. Nie ma co ukrywać zapach jest wyrazisty, pasuje idealnie dla damskiego odpowiednika. Antyperspiracyjny dezodorant Full Moon Łagodzi skórę, orzeźwia. Pięknie pachnie, nie podrażnia, stosuje go codziennie i nie narzekam ![]() Krem do ciała Full Moon Koi, nawilża, skóra jest miękka, gładka, pachnąca. Dobrze się wchłania, zużyłam już dwa opakowania czyli musi być dobry ![]() Mydełko Full Moon Nawilża, koi, oczyszcza. Dłonie mają przyjemny zapach, nie wysusza. Polecam, tym bardziej że stosuję tą serie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
lorajn a może najzwyczajniej w świecie ten samoopalający krem ma coś w składzie co cerę Twojej klientki zapycha... i dlatego narzeka na "czarne kropeczki". Jeżeli tak, to na to jest jeden sposób - odstawić krem
![]()
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cała seria cudownie pachnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() no skora musialaby byc idealnie gladka jak kartka papieru - nie jest to mozliwe ![]() powiedziala mi ze na drugi dzien po samoopalaczu zastosuje maseczke Spa i zaobserwuje nosek, tak wiec tym samym wpadlo zamowienie ![]() ja wlasnie jestem po maseczce, czytalam ze ona koloruje skore, owszem skora po zmyciu jest zielonkawa pod warunkiem ze zostanie zmyta niedokladnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie jestem po maseczce, czytalam ze ona koloruje skore, owszem skora po zmyciu jest zielonkawa pod warunkiem ze zostanie zmyta niedokladnie
![]() Dobre stwierdzenie ![]() Dzisiaj robię sobie wieczór oriflame, nałożę maseczkę , serum, krem do ciała, jakiś zabieg na stópki i ręce wskazany również. Moje ulubione zajęcie w wolnej chwili ![]() Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-05 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
BAN stały
|
Uwielbiam tez takie chwile, domowe spa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Lekcja 9
Perfect Body Każda z nas marzy i idealnej sylwetce, dzięki diecie, aktywności fizycznej i pielęgnacji możemy osiągnąć zamierzony efekt. Aktywny scrub Delikatnie złuszcza, przygotowuje skórę na przyjęcie kremu, skóra jest miękka i gładka w dotyku. Przyjemnie rozgrzewa, piękny zapach. Tonujący krem do nóg Zaawansowany krem do nóg, zwalcza efekt pękniętych naczynek oraz likwiduje uczucie ciężkości i zmęczenia. Poprawia mikrocyrkulację krwi, nogi odzyskują ładny wygląd. Antycellulitowy żel na dzień Zmniejsza objawy cellulitu, ujędrnia, modeluje. Delikatnie napina, wygładza. Szybko się wchłania, nie pozostawia lepkiej warstwy. Widać poprawę stanu skóry przy regularnym stosowaniu. Intensywne serum antycellulitowe Intensywne serum, redukuję tkankę tłuszczową. Efektywnie zmniejsza objawy cellulitu. Przywraca skórze jędrność, sprężystość, ładny wygląd. Ampułki są wydajne, dobrze się nakłada na skórę. Efekt widać już po kilku dniach. Krem przeciw rozstępom Wyraźnie zmniejsza widoczność rozstępów. Ujędrnia, poprawia elastyczność, szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy.Skóra staje się delikatna, Serum modelujące Wyszczupla i usuwa objawy cellulitu. Wygładza, skóra jest jędrna, napięta, gładka, po nałożeniu czuć przyjemny chłód. Ujędrniające serum do biustu i dekoltu Liftinguje, podnosi, poprawia wygląd, skóra staje się napięta, gładka, miękka. Efekt widoczny już po pierwszym zastosowaniu, ładnie pachnie. Ujędrniający żel na brzuch Żel napina i ujędrnia, wygładza. Szybko się wchłania, wydajny. Najlepiej stosować razem z scrubem Perfect Body Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-05 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Ktoś pytał o żel aloesowy, chciałam dodać, że on już daaawno temu był w ofercie, ja go stosowałam cienką warstwą jak serum po krem, czasem zamiast kremu pod oczy. Takie żele rewelacyjne są też do skóry głowy, kiedy nas bardzo swędzi. Drugi niezbędnik apteczki obok zachwalanego przeze mnie olejku ![]() Pyciu, bardzo ładny makijaż, śliczna z Ciebie dziewczyna! Zachęciłaś mnie do kupna tych cieni, lubię takie kolory ![]() Co do wody Precious moments - ma ją moja mama, bardzo ładny zapach, ja podbieram jej ten pierścionek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie za duży jest ten pierścionek a mam rozmiar 13
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
On jest regulowany, nie umiesz go tak ścisnąć? Ja daję radę, a mam szczupłe palce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Jak ściskam to jeszcze za duży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
|
chyba nie powinnam tu juz nic czytac bo skonczy sie to tym, że wykupie caly asortyment katalogu hahaha oprocz kosmetykow dla kobiet dojrzalych 40+ itp. hahaha
zartuje oczywiscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.