Problem z TŻ i z weselem.... - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-03, 11:43   #121
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Dot.: Problem z TŻ i z weselem....

Cytat:
Napisane przez liketoysoldiers Pokaż wiadomość
Jestem teraz w pracy. Napisałam mu sms-a że to koniec bo przegiął pisząc w moim imieniu z mojego telefonu, usuwając moje konta, blokując skrzynkę mailową, że mam dosyć i nie pozwolę sobie na takie coś.
Zdania nie zmienię.
Teraz dostaję wiadomości typu cyt. "Baw się jutro dobrze. Może ten co z nim idziesz da ci więcej niż ja. Zastanów się nad swoim zachowaniem i postępowaniem a dopiero później oceniaj innych", ."Co bym nie zrobił lub zrobiłem to zawsze uważałaś że źle" .. "Zadowolona jesteś z siebie?"
Może zablokuj jego numer? Masz taką możliwość?

Dobrze, że to kończysz, bo facet jest straszny.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 12:03   #122
liketoysoldiers
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez srebrnykot Pokaż wiadomość
Może zablokuj jego numer? Masz taką możliwość?

Dobrze, że to kończysz, bo facet jest straszny.
Niestety nie mam możliwości blokady nr. Nie mogę też wyłączyć tel bo muszę mieć kontakt m.in. nawet z tym kolegą żeby dogadać szczegóły z weselem.
Teraz dostaję smsy z prośbami o ostatnią szansę/o czas żeby odpocząć od siebie i nie podejmować od razu decyzji/ o to żeby mu zaufać....
Taaa do pierwszej kłótni i pretensji. Strach wiedzieć do czego jeszcze byłby zdolny...

Jeśli cię kocham to cicho
tak jak oddech lub szept
kokardy twoim bucikom
przypinam z najbielszych nieb

liketoysoldiers jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 12:15   #123
shonya
Raczkowanie

Kochana! Nie odpisuj, zrelaksuj się po pracy, jutro baw się wyśmienicie a po weekendzie zdaj relację jak było

shonya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 12:16   #124
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Cytat:
Napisane przez liketoysoldiers Pokaż wiadomość
Niestety nie mam możliwości blokady nr. Nie mogę też wyłączyć tel bo muszę mieć kontakt m.in. nawet z tym kolegą żeby dogadać szczegóły z weselem.
Może gdybyś zadzwoniła do biura obsługi, byłaby taka możliwość? Strzelam, bo sama akurat nie miałam takiej sytuacji...

Cytat:
Teraz dostaję smsy z prośbami o ostatnią szansę/o czas żeby odpocząć od siebie i nie podejmować od razu decyzji/ o to żeby mu zaufać....
Taaa do pierwszej kłótni i pretensji. Strach wiedzieć do czego jeszcze byłby zdolny...
Biorąc pod uwagę, że przez jedną kłótnię pisał w Twoim imieniu wiadomości, poblokował wszystkie konta łącznie z mailowym i zasypuje Cię smsami, to przyszłość rysowałaby się raczej w czarnych barwach, już nie mówiąc o ewentualnym zerwaniu na późniejszym etapie.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 12:33   #125
szugarbejb
Zakorzenienie

Po prostu nie odpisuj, nawet jeśli będzie Cie bardzo bardzo korciło. Jest szansa, że po weekendzie mu się znudzi, a jeśli nie, to spokojnie możesz iść na policję i sprawę zgłosić, to powinno pana ostudzić, u mnie działa zazwyczaj już pierwsza wizyta dzielnicowego.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 12:33   #126
201706190936
Konto usunięte

Ja na twoim miejscu autorko zgłosiłabym na policję bezprawne usuwanie kont, zmiana haseł itd. Policja sobie z tym poradzi, spokojnie. Skontaktują się z administratorem, admin sprawdzi daty ostatnich logowań, numery IP, oraz kiedy nastąpiły ewentualne zmiany w twoich kontach, bo to wszystko jest w bazie. Miałam kiedys podobną sytuację, przy czym mi się włamano na pocztę, zgłosiłam na policję ale potem sama doszłam do tego kto mi się włamał.
Nie daj się a dziada olej.
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 13:01   #127
lady17
Wtajemniczenie

Wczoraj pisałam,że Łoś no i Łoś i to jeszcze wiekszy. Olej go. Smsów nie czytaj. Icydent ze zmianą haseł zgłoś na policje. No i baw się dobrze na weselu
Stary 2011-06-03, 13:15   #128
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
Ja na twoim miejscu autorko zgłosiłabym na policję bezprawne usuwanie kont, zmiana haseł itd. Policja sobie z tym poradzi, spokojnie. Skontaktują się z administratorem, admin sprawdzi daty ostatnich logowań, numery IP, oraz kiedy nastąpiły ewentualne zmiany w twoich kontach, bo to wszystko jest w bazie. Miałam kiedys podobną sytuację, przy czym mi się włamano na pocztę, zgłosiłam na policję ale potem sama doszłam do tego kto mi się włamał.
Nie daj się a dziada olej.
Ja raczej obstawiam, że Policja to oleje.
Zresztą nie ma co panikować, nie odpisuj na SMSy, zapewne da sobie zaraz spokój.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 13:39   #129
szugarbejb
Zakorzenienie

Nie olewają, a już szczególnie kiedy w komisariacie trafisz na babkę. Akurat mój dzielnicowy poważnie traktuje takie sprawy, bo ma córkę w młodym wieku i ona ma podobne problemy.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 13:47   #130
sensualangel
Wtajemniczenie

co za świr nie dawaj mu szansy bo Cię zniszczy psychicznie co za wampir...Idź na wesele z kolegą i baw się świetnie!
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-03, 15:36   #131
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Ja raczej obstawiam, że Policja to oleje.
Zresztą nie ma co panikować, nie odpisuj na SMSy, zapewne da sobie zaraz spokój.
Nie oleje. Wiem z autopsji.
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-04, 08:44   #132
Noa_
Zadomowienie

W takim razie uwaga - czub znowu jest w obiegu, jakaś dziewczyna czekająca na związek może go poznać, miejcie się na baczności

Dobrze zrobiłaś, że pogoniłaś dziada. Baw się dobrze!
Noa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-07, 15:52   #133
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ston3d Pokaż wiadomość
Jesteś z facetem dopiero dwa miesiące, więc uważam że ma prawo odmówić pójścia na wesele. Dwa miesiące to niewiele, jak dla mnie etap "spotykania się i poznawania", więc nie wymagaj od niego by Ci wszędzie towarzyszył, a tym bardziej na weselichu, na którym nikogo nie zna.
W gruncie rzeczy po przeczytaniu tego posta...to zgadzam się z Tobą. Chyba zbyt pochopnie napisałam pierwszego posta,on ledwo się zna tak naprawdę z Tobą a co dopiero jeszcze to nie Twoja rodzina tylko znajoma(chyba)
Ale swoją drogą facet też ciamajda i widzę,że duszą towarzystwa i śmiesznym facetem też nie jest skoro nie potrafi wczuć się chociaż na chwilę. Przecież na weselu każdy raczej ze sobą miło gada,wiadomo-wódka,te sprawy,więc wydaje mi się,że z towarzystwem to by problemów nie miał.

Ale faktyczie-partner świadka/świadkowej ma trochę przerąbane.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez lady17 Pokaż wiadomość
A ja się spotkałam już kilka razy. I nie robiłam z tego afery. Ona była ze swoim facetem, mój Tż ze mną. Widać taka tradycja. Jak rodzina zaczęła krzyczeć gorzko to co mieli zrobić? Oburzyć się? To tylko zabawa. Nie potrzebnie dorabiacie ideologie.

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Aleś się uczepiła tego słowa. Synonimem pocałunku jest buziak, cmok. Czy koniecznie musi być w usta? Może tak jej się napisało i już. Nie wydaje mi się, żeby całowała się ze świadkiem, który będzie tam ze swoją dziewczyną.
Ja też nieraz słyszałam krzyki do kogoś kto złapał welon a druga osoba muchę gorzko,gorzko i nie robię z tego problemu,bez jaj,nie wiedziałam,że niektóre z Was od razu stwierdzą,że to było wołanie o za przeproszeniem przysłowiowe lizanie ktoś sobie krzyknie,dadzą sobie buzi w powietrzu albo w policzek i do widzenia ,a tutaj zostało to potraktowane jak coś strasznego MATKO JAK TO MOŻLIWE,od razu ślimak i heja.

Druga rzecz,niektóre się tak doczepiły ilości gości,jakbyście to Wy co najmniej to wesele sponsorowały. I po co to ironizowanie? Każdy zaprasza tyle ile chce i może. Nie rozumiem wyśmiewania takich ludzi.

Edytowane przez tobiaszowa
Czas edycji: 2011-06-07 o 15:44
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości