![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Ktosiu nasze gratulacje
![]() ![]() Klion to straszna droga u was ta awidność, ja płaciłam coś koło 20-30zł za to. Masakra ta cena.
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
hej wam
ktosia gratulacje , szybko chyba poszło madzialenka ja też ma ten gar ale jakoś sobie nie przypominam żebym coś gotowała w tym , ale znowu parowar fajna sprawa , ja myślę że to kwestia przyzwyczajenia i jak już wchodzi w nawyk takie jedzenie to wtedy częściej jest w użyciu , np. do obiadu ziemniaki i jakieś warzywo jako Ala sałatka do tego gotowana ryba na przyprawach albo marynowana pierś z kurczaka albo indyka , hmmm fajna sprawa marta widzę że się "odświeżyłaś " no i spoko ja też wybieram się na odświeżanie nie długo scio czyżby już nie długo , akcja porodowa? gucia skróciłaś w końcu tą sukienkę ?,miałaś pokazać ... stokrotka zdrowka żabcia to dzisiaj ta impreza indiańska? mam nadzieje że wkleisz foto w całym stroju Dominik ma temperaturę i katar i nie wiem czy to od zębów czy się przeziębił, kurcze jak na złość dzisiaj mieliśmy jechać na grilla panieńsko- kawalerski a jutro do znajomego na ryby a tu chyba lipka będzie
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do parowaru to jak dziewczyny piszą najpierw kup sobie garnek do gotowania na parze i zobacz czy będziesz używać. Mi osobiście smakuje jedzenie na parze Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Idę sprzątać bo wieczór mnie nastanie, a takiego lenia mam, że masakra ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Martuś tyk tyk tyk mega w✂✂✂✂ tyk tyk tyk buuuum.
Ktosi gratulacje ![]() Boże ja następna ![]() A mam przeczucie, ze to niedługo, całą noc miałam bóle jak na okres, ale nie wiem czy z nerwów, czy z... innego powodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanego wypadu! Cytat:
![]() ostatnio skupiłam się na tych Twoich sukienkach, ale zapomniałm Ci powiedzieć, że zaj.biście widać, że schudłaś! No szok! Świetnie wyglądasz! Cytat:
Cytat:
![]() A jak ci tam idzie odstawianie Zuzy? Nie lubi butelki? Co się dzieje, co Cię aż tak zdenerwowało? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i mam nadzieje, że może uda się Wam chociaż na chwilę na tego grilla wyskoczyć! Mąż dzisiaj wziął sobie urlop ![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
kurczak dochodzi a gosci jeszcze nie ma
![]() ![]() ![]() gucia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale za to w miare je lyzeczka, chociaz dzisiaj 25min ja karmilam jablkiem ![]() ![]() ![]() Juz nawet jej wcisnelam zamiast sdmoka niekapka i duuupa ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
ach gucia ja myślałam że już po robocie a tu jeszcze się robi
![]() kliwia często dzieci wolą jeść łyżką niż z butelki , a jak dajesz jej picie to z czego pije z butelki czy z łyżeczki ? moj Dominik pije picie tylko z kubka z butelki je tylko mleko rosi a co to za impreza bo chyba przegapiłam a my chyba nigdzie nie pojedziemy Dominik śpi a tż jeszcze w pracy naprawia nasz samochód, kurcze szkoda ale może chociaż na spacer wyjdziemy bo taka śliczna pogoda , z braku zajęcia zrobiłam już wszystko co możliwe i robię naleśniki z serem a co, troszkę się należy i zupka kalafiorowa to i Dominik zje
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
a no tak przecież pokazywałaś mega śmieszny ( jak dla mnie ) prezent, wyleciało mi z głowy
no to miłej zabawy życzę , bo ja to chyba zaraz się ugotuje z nudów
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
hehehe szkoda gadać
ale może imprezka będzie chociaż udana
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() Żabcia - udanej imprezy urodzinowej dzisiaj! Wiesz jak to jest - zakazany owoc kusi najbardziej! Atomufka - trzymam kciuki za prace, szefową potraktuj jak darmowy kabaret i tyle. Żąda najwyższej obsługi to niech tez płaci odpowiednio, a nie najniższa pensja i dawaj. Porąbane to wszystko. Martucha - zapuszczasz włosy? Cytat:
![]() A teraz serio - jeden z najładniejszych kolorów jaki mialam na wlosach wyszedł mi kiedy na brązowe włosy nałożyłam farbę chyba miedzianą? Wyszedł cudny brązik z refleksami rudego, tylko przypilnowałam, żeby nie mieć za dużych odrostów, i uniknąć rudego paska od głowy ![]() Cytat:
Cytat:
My gotujemy tylko w weekendy i zawsze prawie coś lekkiego: zupy, pierogi z owocami, salatki, mięsko z grilla (mamy taką opcję w piekarniku) albo mięsko z rękawa czy też folli aluminiowej. Może zamiast parowara szybkowar? Zasada działania podobna ale robi się duuuuużo szybciej. Cytat:
![]() Cytat:
No to wyprawa piękna - a nie może Was ktoś zabrać? Albo taxi? Kasia - szkoda że maly się pochorował, taka ładna pogoda, może chociaż ten spacerek na chwilkę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
No kurcze nie dopytywałam się czy oby aby na pewno tego nie chce
![]() ![]() ![]() To pozostaje Ci to potraktować jako wycieczkę krajoznawczą.
#138 | ||
Zakorzenienie
|
ja też właśnie posprzątałam, jeszcze tylko 3 pranie się pierze, nazbierało mi się tego. Super, że mąż ci trochę pomógł, zawsze to raźniej się sprząta. Ja niestety przez jakiś czas muszę sobie sama radzić
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja dostałam już klucze od naszej działki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Ktosiu gratulcje!!! ![]() Tak ślicznie a ja w domu jeszcze siedze bo jakos boje sie na słonce wychodzic;/ tym bardziej ze jak ostatnio posmarowałąm sie samoopalaczem (wyjatkowo dokłądnie jak na mnie) to mi sie plamy porobily....to wole nie myselc co po słoncu by bylo.. wyjde sobie potem do ogrodu jak troszke sie ochłodzi bo chyba ze 40 st jest ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Ale dziś boska pogoda. Od 10 siedziałam u rodziców w ogródku
![]() Kasiu zdrówka życzę małemu ![]() Iwka mam szybkowar ![]() ![]() ![]() Stokrotko gratulacje ![]() Ktosiu gratulacje malutkiej ![]() Myślę nad tym parowarem, ma bardzo dobre opinie http://www.electro.pl/produkt-PHILIP...83628,129.html |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
No właśnie , dlatego się jeszcze zastanawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Magda - ja tam nie mam szybkowaru, ale moja koleżanka robiła w nim warzywa więc nie wiem ![]() U nas dzisiaj zaszaleliśmy i obiad po polsku: ziemniaku (z koperkiem) plus kotlety w panierce i surówka z kiszonej kapusty. Do picia kompot ![]() Stokrotka super - własna działka! Jeszcze Ci tylko ogrodnieczek do kompletu brakuje ![]() Neska w ciąży to na slonce musisz uważać, żeby Ci później przebarwienia na skórze nie pozostawały. Rosette - gdzie Twoje pozytywne nastawienie? Na pewno wszystko przyjedzie na czas!
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-06-04 o 15:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
ja mam parowar a używam raz na ruski rok
![]() ![]() ale za to marzy mi się patelnia grillowa |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, teraz mnie wkurza to, ze za dużo jemy smażonego. A tak to jednak jest zdrowsze. A warzywa gotowane w wodzie niestety tracą cenne witaminki. ech...
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2011-06-04 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Iwka zrobisz warzywa z szybkowaru ale to nie to samo, bo w szybkowarze wszystko stoi w małej ilości wody, która się tam gotuje i paruje. A w parowarze jest kontakt tylko z samą parą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Rossi no własnie chyba zainwestuję w taką patelnię
![]() MAdziu skoro jestes napalona to kup ten parowar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.