Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-04, 11:03   #121
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Ktosiu nasze gratulacje maleństwo się Wam urodziło

Klion to straszna droga u was ta awidność, ja płaciłam coś koło 20-30zł za to. Masakra ta cena.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 11:20   #122
kasiaher
Wtajemniczenie

hej wam
ktosia gratulacje , szybko chyba poszło
madzialenka ja też ma ten gar ale jakoś sobie nie przypominam żebym coś gotowała w tym , ale znowu parowar fajna sprawa , ja myślę że to kwestia przyzwyczajenia i jak już wchodzi w nawyk takie jedzenie to wtedy częściej jest w użyciu , np. do obiadu ziemniaki i jakieś warzywo jako Ala sałatka do tego gotowana ryba na przyprawach albo marynowana pierś z kurczaka albo indyka , hmmm fajna sprawa

marta widzę że się "odświeżyłaś " no i spoko ja też wybieram się na odświeżanie nie długo
scio czyżby już nie długo , akcja porodowa?
gucia skróciłaś w końcu tą sukienkę ?,miałaś pokazać ...
stokrotka zdrowka
żabcia to dzisiaj ta impreza indiańska? mam nadzieje że wkleisz foto w całym stroju

Dominik ma temperaturę i katar i nie wiem czy to od zębów czy się przeziębił, kurcze jak na złość dzisiaj mieliśmy jechać na grilla panieńsko- kawalerski a jutro do znajomego na ryby a tu chyba lipka będzie
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 11:31   #123
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dokładnie A u Ciebie może to jakaś 3-dniówka??

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Ostatnio się zastanawiam czy nie kupić sobie parowaru. Niedługo skończą się obiady ze szkoły więc będę sama gotowała. Ma któraś z was takie cudo??
chyba raczej nie trzydniówka, bo gardło mnie boli jak na anginę, jak do poniedziałku nie przejdzie to po antybiotyk idę, chyba ostatni raz brałam jakieś 3 lata temu a może i nawet dalej
co do parowaru to jak dziewczyny piszą najpierw kup sobie garnek do gotowania na parze i zobacz czy będziesz używać. Mi osobiście smakuje jedzenie na parze

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
na pewno będziemy w weekend 29 30 31 ale nie wiemy czy też trochę przed tym weekendem czy trochę po tym weekendzie
dam ci znać w poniedziałek bo wu ustali już na tip top wszytko w pracy

tyk tyk tyk tyk - czyli zaraz bedzie pierdut! takaś wściekła
czy tyk tyk tyk Agatka naciąga

a dziękuję

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

UWAGAAAAAAAAAAAA MAM WIADOMOŚĆ OD KTOSI!!!

"Dziś o 9:00 przyszła na świat nasza kruszynka! Waży 2900 mierzy 53 cm, jest cudna!! Poród ciężki, ale ekspresowy, teraz obie dochodzimy do sił i uczymy się siebie na wzajem "

kochanaaaaa byłaś dzielna!! wielkie gratulacje!!!!! Niech Marcelinka rośnie zdrowo!! Dużo sił dla was!!
ktosiu kochana gratulacje:ju pi: witamy twoją kruszynkę na świecie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej wam
madzialenka ja też ma ten gar ale jakoś sobie nie przypominam żebym coś gotowała w tym , ale znowu parowar fajna sprawa , ja myślę że to kwestia przyzwyczajenia i jak już wchodzi w nawyk takie jedzenie to wtedy częściej jest w użyciu , np. do obiadu ziemniaki i jakieś warzywo jako Ala sałatka do tego gotowana ryba na przyprawach albo marynowana pierś z kurczaka albo indyka , hmmm fajna sprawa

marta widzę że się "odświeżyłaś " no i spoko ja też wybieram się na odświeżanie nie długo
stokrotka zdrowka
żabcia to dzisiaj ta impreza indiańska? mam nadzieje że wkleisz foto w całym stroju

Dominik ma temperaturę i katar i nie wiem czy to od zębów czy się przeziębił, kurcze jak na złość dzisiaj mieliśmy jechać na grilla panieńsko- kawalerski a jutro do znajomego na ryby a tu chyba lipka będzie
o szkoda, że akurat dzisiaj ma objawy przeziębienia. Z małym dzieckiem to jednak trudno sobie coś zaplanować.

Idę sprzątać bo wieczór mnie nastanie, a takiego lenia mam, że masakra

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 11:34   #124
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Martuś tyk tyk tyk mega w✂✂✂✂ tyk tyk tyk buuuum.

Ktosi gratulacje

Boże ja następna

A mam przeczucie, ze to niedługo, całą noc miałam bóle jak na okres, ale nie wiem czy z nerwów, czy z... innego powodu

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 11:57   #125
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 12:04   #126
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Ja odebrałam wczoraj wyniki leukocytów i spadły. We krwi nadal są w górnych granicach normy, ale przynajmniej nie wzrosły. W moczu OK. I właśnie nie wiem czy to kwestia mojego "ozdrowienia" czy fakt że tym razem robilam badania w innym laboratorium.

My zaraz wyjeżdżamy na łono natury. Miłej soboty życzę
Kochana, cieszę się, że wyniki ok. Ty juz nie kombinuj z tym labolatorium! Najwazniejsze, że wszystko jest ok!

Udanego wypadu!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dzien Doberek
Wrocilam wlasnie z baru bylam z 3 kolezankami dwie wolne jedna mezatka .. i stwierdzilysmy ze obcych facetow ciagnie do obraczki

Ok zmykam spac milego dzionka wszystkim zycze
haha,miałaś branie?? ekstra!

ostatnio skupiłam się na tych Twoich sukienkach, ale zapomniałm Ci powiedzieć, że zaj.biście widać, że schudłaś! No szok! Świetnie wyglądasz!

Cytat:

Ostatnio się zastanawiam czy nie kupić sobie parowaru. Niedługo skończą się obiady ze szkoły więc będę sama gotowała. Ma któraś z was takie cudo??
my mamy ter.momixa i na nim też mamy okazję robić na parze. Kilka razy robilismy, ale trzeba wziąć pod uwagę, że takie jedzonko robi się dużo dłużej, trzeba pamietać o przyprawach, bo inaczej jest bezsmakowe. Ale generalnie ok!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gucia to jak to jest z tym koperkiem ? nie lubisz?

A zazdraszczaj :-P
a te wasze wczasy z mezem i tymi znajomymi co niewiadomo czy pojada, to w polsce ? w jakim miejscu? moze po drodze gdzies do ktorejs:-P

Martucha no koniec lipca a od kiedy dokladnie bedziecie w Poznaniu? Bo jak mam jechac z zuzka, a sie na to zanosi :/ [skoro ciagle cyckowa :/ ] to raczej bede jechac sama - nie wiem czy autem czy pociagiem, ale tylko jeden dzien wtedy by mi pasowal, w sensie rano wyjezdzam, wieczorem wracam. Chyba ze jakims cudem, do konca lipca zuzka sie opanuje i zakocha sie w butelce no wtedy pasuje najbarzdiej weekend - chociaz moj maz chyba bedzie mial jeszcze urlop yeah
nie znoszę! A my mamy jechać nad morze. Ale w sierpniu i w zasadzie o Poznań (okolice) dałoby się zahaczyć...

A jak ci tam idzie odstawianie Zuzy? Nie lubi butelki?

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Melduje się.

Ale nic nie pisze bo tykająca bomba jestem
Co się dzieje, co Cię aż tak zdenerwowało?

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ładnie Ci w tym warkoczyku

No to nasącz arbuza jakimś % i będzie impreza
też o tym pomyślałam, ale że Kliwia karmiąca to nie proponowałam widzę, że myślimy podobnie!

Cytat:

"Dziś o 9:00 przyszła na świat nasza kruszynka! Waży 2900 mierzy 53 cm, jest cudna!! Poród ciężki, ale ekspresowy, teraz obie dochodzimy do sił i uczymy się siebie na wzajem "

kochanaaaaa byłaś dzielna!! wielkie gratulacje!!!!! Niech Marcelinka rośnie zdrowo!! Dużo sił dla was!!
Aaaaaa, ale szybko poszło! Ktosia, ogromne gratulacje! Marcelinko witaj wśród nas!

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej wam

stokrotka zdrowka

Kasiu, sukienka jest u cioci i się obcina. Teraz przez weekend nie będę w domu, to jej nie odbiorę, ale może w przyszłym tyg mi się uda

No i mam nadzieje, że może uda się Wam chociaż na chwilę na tego grilla wyskoczyć!

Mąż dzisiaj wziął sobie urlop Za chwilę idziemy na obiad na rynek Pogoda piękna! Aż chce się żyć!!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 12:46   #127
kliwia
Zakorzenienie

kurczak dochodzi a gosci jeszcze nie ma eh :d najwyzej beda jedli zimne pyry i schaboszczaki

gucia zuzka z butelka to robi tak, ze zaciska na niej 'zeby' i tyle a to co wyleci ze smoka wypluwa bokiem
ale za to w miare je lyzeczka, chociaz dzisiaj 25min ja karmilam jablkiem i tak nie zjadla wszytskiego dodam jej to do obiadu chyba
Juz nawet jej wcisnelam zamiast sdmoka niekapka i duuupa
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-04, 12:51   #128
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-04, 13:09   #129
kasiaher
Wtajemniczenie

ach gucia ja myślałam że już po robocie a tu jeszcze się robi
kliwia często dzieci wolą jeść łyżką niż z butelki , a jak dajesz jej picie to z czego pije z butelki czy z łyżeczki ? moj Dominik pije picie tylko z kubka z butelki je tylko mleko

rosi a co to za impreza bo chyba przegapiłam

a my chyba nigdzie nie pojedziemy Dominik śpi a tż jeszcze w pracy naprawia nasz samochód, kurcze szkoda ale może chociaż na spacer wyjdziemy bo taka śliczna pogoda , z braku zajęcia zrobiłam już wszystko co możliwe i robię naleśniki z serem a co, troszkę się należy i zupka kalafiorowa to i Dominik zje
Stary 2011-06-04, 13:16   #130
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-04, 13:20   #131
kasiaher
Wtajemniczenie

a no tak przecież pokazywałaś mega śmieszny ( jak dla mnie ) prezent, wyleciało mi z głowy
no to miłej zabawy życzę , bo ja to chyba zaraz się ugotuje z nudów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-04, 13:39   #132
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-04, 13:41   #133
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hehehe szkoda gadać
ale może imprezka będzie chociaż udana
Stary 2011-06-04, 13:49   #134
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-04, 14:05   #135
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki U nas cud i jest 25 stopni. Rewelacja, czekam tylko jak mi słońce wyjdzie z naszej strony tarasu i mam zamiar się na nim zadekowac. Wieczorem na urodziny do kolegi, zapowiada się sympatecznie i ... uprzedzając wszystkie pytania ... nie chciał miecza świetlnego W końcu ubiore moją imprezową koszulkę na ramiączkach, którą kupiłam na poprzednią imprezę po czym wylądowała w szafie bez ubierania bo było tak zimno że szok.

Żabcia
- udanej imprezy urodzinowej dzisiaj! Wiesz jak to jest - zakazany owoc kusi najbardziej!

Atomufka - trzymam kciuki za prace, szefową potraktuj jak darmowy kabaret i tyle. Żąda najwyższej obsługi to niech tez płaci odpowiednio, a nie najniższa pensja i dawaj. Porąbane to wszystko.

Martucha - zapuszczasz włosy?

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
haha to ja całe lata podkochiwałam się w guci mężu?

dzięki no i gratuluję dalszego spadku wagi. U mnie stoi w miejscu waga na szczęście nie idzie do góry.

Gucia na ciemne kolor nie chwyci niestety. O demnie to się lepiej nie ucz bo jak mój mąż mówi, potrafię być czasami terrorystka i heterą. No cóż prawdziwa lwica jestem
Stokrotka - Ty mnie nie dobijaj dziewczyno, podkochiwałas się w gościu ktory wierzy, że światłem z żarówki można się najeść
A teraz serio - jeden z najładniejszych kolorów jaki mialam na wlosach wyszedł mi kiedy na brązowe włosy nałożyłam farbę chyba miedzianą? Wyszedł cudny brązik z refleksami rudego, tylko przypilnowałam, żeby nie mieć za dużych odrostów, i uniknąć rudego paska od głowy

Cytat:
no ja tez robiłam te okładki na zeszyty z plakatów, nawet jeszcze gdzieś u mamy mam kilka na pamiątkę pochowanych. Na moich był najczęściej Nick Carter z Backstreet boys, Jacuś też i chyba jeszcze zespól Roxette bo ich lubiłam bardzo.

Ja się ukrywam po prostu dlatego nie widać jaki ze mnie aniołek jest Nie tak poważnie to miewam czasami ataki jędzowatości szczególnie w stosunku do mojego męża, ale na codzień raczej spokojna jestem i staram się być miła
Okładki na zeszyty też robiłam - New Kids on the Block i oczywiście Beverly Hills 90210.

Cytat:
misqa kurcze... bo ja mam dość tych wszystkich smażonych rzeczy, szczególnie jak jest tak gorąco. A tak to warzywka szczególnie pyszne by były. Sama nie wiem. Gdybam między parowarem a grillem elektrycznym, ale z grilla znowu wszystko smażone ech...
Na grilu elektrycznym nie masz smażonego, możesz spokojnie bez tłuszczu robić. Spróbuj tak jak Ci dziewczyny radzą najpierw z nakladką bo szkoda kasy na coś co Ci tylko będzie stało i się kurzyło.
My gotujemy tylko w weekendy i zawsze prawie coś lekkiego: zupy, pierogi z owocami, salatki, mięsko z grilla (mamy taką opcję w piekarniku) albo mięsko z rękawa czy też folli aluminiowej.
Może zamiast parowara szybkowar? Zasada działania podobna ale robi się duuuuużo szybciej.

Cytat:
na pewno będziemy w weekend 29 30 31 ale nie wiemy czy też trochę przed tym weekendem czy trochę po tym weekendzie
dam ci znać w poniedziałek bo wu ustali już na tip top wszytko w pracy

tyk tyk tyk tyk - czyli zaraz bedzie pierdut! takaś wściekła
czy tyk tyk tyk Agatka naciąga

a dziękuję

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Ktosia gratulacje!!!! Ciekawe który sposób zadziałał?

Cytat:
chyba raczej nie trzydniówka, bo gardło mnie boli jak na anginę, jak do poniedziałku nie przejdzie to po antybiotyk idę, chyba ostatni raz brałam jakieś 3 lata temu a może i nawet dalej
co do parowaru to jak dziewczyny piszą najpierw kup sobie garnek do gotowania na parze i zobacz czy będziesz używać. Mi osobiście smakuje jedzenie na parze

ktosiu kochana gratulacje:ju pi: witamy twoją kruszynkę na świecie

o szkoda, że akurat dzisiaj ma objawy przeziębienia. Z małym dzieckiem to jednak trudno sobie coś zaplanować.

Idę sprzątać bo wieczór mnie nastanie, a takiego lenia mam, że masakra
Może spróbuj mleko z czosnkiem i miodkiem?

Cytat:
Treść usunięta
No to wyprawa piękna - a nie może Was ktoś zabrać? Albo taxi?

Kasia - szkoda że maly się pochorował, taka ładna pogoda, może chociaż ten spacerek na chwilkę.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-04, 14:13   #136
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-04, 14:20   #137
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
No kurcze nie dopytywałam się czy oby aby na pewno tego nie chce Ale on raczej z tych nie wierzących w miecze świetlne Spytam się go dzisiaj bo przy cenie prezentu to na przyszły muszę już odkładać po jakieś 60 zl co miesiąc
To pozostaje Ci to potraktować jako wycieczkę krajoznawczą.

Stary 2011-06-04, 14:28   #138
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
ja też właśnie posprzątałam, jeszcze tylko 3 pranie się pierze, nazbierało mi się tego. Super, że mąż ci trochę pomógł, zawsze to raźniej się sprząta. Ja niestety przez jakiś czas muszę sobie sama radzić
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kochana, cieszę się, że wyniki ok. Ty juz nie kombinuj z tym labolatorium! Najwazniejsze, że wszystko jest ok!

Udanego wypadu!

Mąż dzisiaj wziął sobie urlop Za chwilę idziemy na obiad na rynek Pogoda piękna! Aż chce się żyć!!!
to bawcie się dobrze

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Stokrotka - Ty mnie nie dobijaj dziewczyno, podkochiwałas się w gościu ktory wierzy, że światłem z żarówki można się najeść
A teraz serio - jeden z najładniejszych kolorów jaki mialam na wlosach wyszedł mi kiedy na brązowe włosy nałożyłam farbę chyba miedzianą? Wyszedł cudny brązik z refleksami rudego, tylko przypilnowałam, żeby nie mieć za dużych odrostów, i uniknąć rudego paska od głowy

Okładki na zeszyty też robiłam - New Kids on the Block i oczywiście Beverly Hills 90210.

Może spróbuj mleko z czosnkiem i miodkiem?
mleko z czosnkiem jest bleeee, nigdy nie praktykuje bo mam odruch wymiotny. Co do Stachurskiego to słyszałam właśnie, ze jakiś dziwny jest, ma dziwną filozofię życiową i wogule, ale śpiewa fajnie, za młodych lat mi się podobało no i oczywiście on sam z wyglądu też

A ja dostałam już klucze od naszej działki i wieczorem idę z mamą na oględziny i trawę popodlewać o ile jeszcze nie wyschła. A teraz delektuję się truskawkami ze śmietaną i cukrem

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 14:30   #139
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

heloł

Ktosiu gratulcje!!!

Tak ślicznie a ja w domu jeszcze siedze bo jakos boje sie na słonce wychodzic;/ tym bardziej ze jak ostatnio posmarowałąm sie samoopalaczem (wyjatkowo dokłądnie jak na mnie) to mi sie plamy porobily....to wole nie myselc co po słoncu by bylo.. wyjde sobie potem do ogrodu jak troszke sie ochłodzi bo chyba ze 40 st jest
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-04, 14:31   #140
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-04, 14:51   #141
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ale dziś boska pogoda. Od 10 siedziałam u rodziców w ogródku Dopiero wróciłam do domku.

Kasiu zdrówka życzę małemu

Iwka mam szybkowar ale to nie jest to samo, bo np. warzyw to ja tam nie zrobię To znaczy takich jak z parowaru

Stokrotko gratulacje

Ktosiu gratulacje malutkiej

Myślę nad tym parowarem, ma bardzo dobre opinie http://www.electro.pl/produkt-PHILIP...83628,129.html

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 14:53   #142
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-04, 14:58   #143
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
No właśnie , dlatego się jeszcze zastanawiam Aby się nie napalić a potem będzie się kurzył

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-04, 15:01   #144
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-04, 15:02   #145
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale dziś boska pogoda. Od 10 siedziałam u rodziców w ogródku Dopiero wróciłam do domku.

Kasiu zdrówka życzę małemu

Iwka mam szybkowar ale to nie jest to samo, bo np. warzyw to ja tam nie zrobię To znaczy takich jak z parowaru

Stokrotko gratulacje

Ktosiu gratulacje malutkiej

Myślę nad tym parowarem, ma bardzo dobre opinie http://www.electro.pl/produkt-PHILIP...83628,129.html

Magda - ja tam nie mam szybkowaru, ale moja koleżanka robiła w nim warzywa więc nie wiem

U nas dzisiaj zaszaleliśmy i obiad po polsku: ziemniaku (z koperkiem) plus kotlety w panierce i surówka z kiszonej kapusty. Do picia kompot Normalnie chyba sobie Mazowsza na YouTube poszukam.

Stokrotka super - własna działka! Jeszcze Ci tylko ogrodnieczek do kompletu brakuje

Neska w ciąży to na slonce musisz uważać, żeby Ci później przebarwienia na skórze nie pozostawały.

Rosette - gdzie Twoje pozytywne nastawienie? Na pewno wszystko przyjedzie na czas!

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2011-06-04 o 15:05
Stary 2011-06-04, 15:02   #146
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja mam parowar a używam raz na ruski rok i mam tez nakładkę do gotowania na parze na garnek i jescze jej nie uzywałam
ale za to marzy mi się patelnia grillowa
Stary 2011-06-04, 15:03   #147
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Wiesz, teraz mnie wkurza to, ze za dużo jemy smażonego. A tak to jednak jest zdrowsze. A warzywa gotowane w wodzie niestety tracą cenne witaminki. ech...

Stary 2011-06-04, 15:05   #148
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2011-06-04 o 15:06
Stary 2011-06-04, 15:05   #149
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Iwka zrobisz warzywa z szybkowaru ale to nie to samo, bo w szybkowarze wszystko stoi w małej ilości wody, która się tam gotuje i paruje. A w parowarze jest kontakt tylko z samą parą.

Stary 2011-06-04, 15:07   #150
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Rossi no własnie chyba zainwestuję w taką patelnię

MAdziu skoro jestes napalona to kup ten parowar mnie smakuje z tego jedzonko tylko wałsnie za rzadko uzywam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości