Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-19, 16:35   #121
endorfina123
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez iheartkate Pokaż wiadomość
Największy sklep jest na Marszałkowskiej i tam najspokojniej można wszystko obejrzeć, na pewno nie ma tylu ludzi i takiego syfu jak w Złotych Tarasach.

Ja chyba jednak wolę chodzić do Galerii Mokotów, czy do Arkadii, tam zawsze znajduję coś dla siebie, a jak jestem na Marszałkowskiej to rzadko co mi się podoba - nie wiem czy w ogóle róźni się asortyment w tych sklepach, ale chyba te dwa ostatnie wydają mi się bardziej przyjazne
Marszałkowskiej nie lubię, mam wrażenie, że pomimo, że Zara jest tam duża, to jakaś taka okrojona, w Arkadii w czasie wyprzedaży jest istny szał, poza % też sporo ludzi i braki w popularnych rozmiarach. najczęściej odwiedzam Galerię Mokotów i pewnie tam wybiorę się na wyprzedaże, natomiast co do Złotych Tarasów - ogólnie nie lubię tego miejsca, ale kiedyś po zajęciach udałam się do Zary i byłam mile zaskoczona - porządek, bardzo dużo towaru - kilka sztuk w danym rozmiarze, chociaż przypuszczam, że na % będzie tam porównywalny tłum/gorszy niż w Arkadii

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 16:37   #122
angeel_
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

bylam dzisiaj w krakowskiej, na TRF wszystko juz poukladane pod katem wyprzedazy...
angeel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 16:40   #123
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
widziałyśmy pod koniec poprzedniego wątku o niej rozmawiałyśmy
Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość

Widziałyście i się zakochałyście
Hmm to jak to sie stalo,ze ja przegapiłam tę rozmowę
Ale kolor tej sukienki jest cudownyyy
Szkoda,ze material za sztywny jak dla mnie i kiepsko wygladam w takim fasonie

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
spodnie dla pusi , przepraszam za obdrapany mur, ale jestesmy przed ocieplaniem domu

i maly bonusik off topowy
Ale piesek juz duzy

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 16:44   #124
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alohura Pokaż wiadomość
Cześć. Może to pytania się już pojawiało na forum ... jeśli tak, to proszę z góry o wybaczenie. Która Zara jest najlepsza w Warszawie? Mam zamiar wybrać się w piątek na małe szaleństwo zakupowe do stolicy, bo niestety w Lublinie Zary nie ma. Pozdrawiam
Co to znaczy najlepsza?
Ja lubię GM, nie cierpię Złotych tarasów i Arkadii bo tam zawsze pełno ludzi bez względu kiedy by się przyszło. Ale pewnie dlatego wybór mają tam spory.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 16:54   #125
madzialenn
Zakorzenienie

dla szukających asymetrycznych szpilek, rozmiar 37 dziewczyna sprzedaje na szafie.pl
http://szafa.pl/c6267752-zara.html

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 16:58   #126
plaamkaa17
Raczkowanie

Dziewczyny, myślicie, że te spodnie będą przecenione?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4994024250_1_1_3.jpg (13,4 KB, 22 załadowań)
Stary 2011-06-19, 17:03   #127
bbss
Zadomowienie

....

Edytowane przez bbss
Czas edycji: 2011-06-19 o 17:10
bbss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 17:13   #128
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez plaamkaa17 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, myślicie, że te spodnie będą przecenione?
jeśli gdziekolwiek jeszcze zostały, to myślę, że tak (pamiętam jak namiętnie szukałam czarnej wersji), bo o ile pamięć mnie nie myli, to dostępne były już jakoś w marcu

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 17:26   #129
cosma
Zakorzenienie

Kurcze tak patrzę na tą stronę i tak na dobrą sprawę, oprócz czerwonej torebki kopertówki to nie wiem co bym chciała(?)
Chyba większość rzeczy już mam.
Raczej skłaniam się ku sukience, może któraś z tych załączonych. Marynarek mam pełno, to samo spódnic.
Zauważyłam, że na stronie nie ma nigdzie tego kuferka(?) Myślicie, że będzie przeceniony czy raczej wejdzie w nową kolekcję?

Bonusik ode mnie, moja persiczka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg foral dres 169zł.jpg (21,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2654621520_żółta tunika.jpg (16,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg niebieska.jpg (42,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1493.jpg (77,1 KB, 81 załadowań)
Stary 2011-06-19, 17:41   #130
karolina2607
Zadomowienie

moja skromna lista, wzięłam tylko z tego co najprawdopodobniej będzie przecenione.
kupiłam ostatnio różową dresiarę, ze strony wynika że będzie przeceniona, więc oddam
skusiłabym się jeszcze na pomarańczową marynarkę z TRF z suwakami przy kieszonkach, ale kupiłam podobną "no name" więc zakup mam już głowy

przydałyby mi się jeszcze jakieś dżinsy, torebka. ja nie wiem skąd ja wezmę na to wszystko fundusze, ha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (20,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (16,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (18,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (14,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (16,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (18,1 KB, 26 załadowań)
karolina2607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 17:52   #131
cosma
Zakorzenienie

Cisza tutaj jak nigdy. Chyba wszystkie buszują w zarze.....
Stary 2011-06-19, 17:53   #132
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
spodnie dla pusi , przepraszam za obdrapany mur, ale jestesmy przed ocieplaniem domu

i maly bonusik off topowy
Ale już duża

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
tez mialam pomranczowa ,ale sprzedalam.szybko sie brudzila.
mam natomiast bezowa i czarna z tego modelu , skora naturalna moje ulubione
Ja znalazłam w mojej mieścinie miejsce gdzie czyszczą odzież skórzaną i zamszową i tam swoją oddaję, wygląda jak nowa

Cosma, poszły pewnie na rekonesans

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 17:54   #133
Shalori
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupocholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Te wystepują w zielonym, żółtym i niebieskim kolorze
Naprawdę są niebieskie w jakiej cenie? Kolejna rzecz, na którą mam ochotę
Shalori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 18:00   #134
anysiaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
moja skromna lista, wzięłam tylko z tego co najprawdopodobniej będzie przecenione.
kupiłam ostatnio różową dresiarę, ze strony wynika że będzie przeceniona, więc oddam
skusiłabym się jeszcze na pomarańczową marynarkę z TRF z suwakami przy kieszonkach, ale kupiłam podobną "no name" więc zakup mam już głowy

przydałyby mi się jeszcze jakieś dżinsy, torebka. ja nie wiem skąd ja wezmę na to wszystko fundusze, ha
Jak to różówa dresiara przeceniona? Przecież na stronie jest jako new collection
anysiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 18:10   #135
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Cisza tutaj jak nigdy. Chyba wszystkie buszują w zarze.....
Albo wystawiają rzeczy na Allegro żeby potem móc buszować
Stary 2011-06-19, 18:10   #136
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anysiaa Pokaż wiadomość
Jak to różówa dresiara przeceniona? Przecież na stronie jest jako new collection
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ck%2Bclearance

Jest w stock clearance czyli będzie na przecenie.

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Ale już duża

Ja znalazłam w mojej mieścinie miejsce gdzie czyszczą odzież skórzaną i zamszową i tam swoją oddaję, wygląda jak nowa

Cosma, poszły pewnie na rekonesans
I bardzo dobrze, czegoś się może dowiemy
Stary 2011-06-19, 18:15   #137
Bursztynek88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gosiaxx111 Pokaż wiadomość
ja mam te drugie z metalowymi kokardkami, bylam w nich dwa razy a juz zastanawiam sie czy ich nie reklamowac, bo te kokardki metalowe brudza skorke pod i to nie wyglada to zbyt estetycznie, ale pomijajac ten szczegol, ze skorka pod jest brudna i za bardzo nie chce to sie wyczyscic, sa bardzo wygodne
Brudzą się od kokardki?? No teraz nie wiem co zrobić. Na plus przemawia to że są ze skórki i takie pomarszczone i przez to będą się stopy trzymały... A myślicie że beda przecenione??

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Ja mam te pierwsze bez ozdoby i bardzo je lubie. Chetnie kupie jeszcze 1 pare jesli trafie na wyprzedazy ale watpie bo juz ich nigdzie nie widze.
A nie obcierają cie? Wyglądają na sztywne.
Bursztynek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 18:24   #138
Rarrka90
Rozeznanie

Ktoś prosił mnie o dodanie zdjęć w białej sukience z Camaieu za 79zł, materiał to bawełna z domieszką czegoś. (podobnej do tej z TRF)
Przepraszam za kiepską jakośc- robione telefonem.
Ah i przy okazji zdjęcie spodni z womman za 169zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20110619589.jpg (12,7 KB, 117 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110619590.jpg (15,7 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110619591.jpg (15,3 KB, 126 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110619592.jpg (16,1 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110619593.jpg (12,5 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110619594.jpg (18,2 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110619595.jpg (13,8 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez Rarrka90
Czas edycji: 2011-06-19 o 18:46
Rarrka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 18:27   #139
Mariah
Zakorzenienie

Ja obstawiam, że wyprzedaż ruszy w piątek.

Pani_Pusia buszując po stronie kanadyjskiej i potem (np. poprzez zmianę części adresu) przechodząc na polską wersję najprawdopodobniej trafiła na stronę, która jest na zarowym serwerze ale widoczna na razie tylko dla administratora, który przygotowuje ją powoli do wyprzedaży. Taki sam 'myk' można zrobić na stronie Biedronki - w biedronkowym wątku dziewczyny pisały kiedyś, że wchodząc na aktualne promocje wystarczy zmienić część adresu i widzą co będzie w promocji za 2 tygodnie
W przypadku Zary chyba jest ta sama sytuacja - znalazłyśmy dostęp do strony, która jest na serwerze ale jeszcze nie przeznaczona do publicznego oglądu. Taka jest moja teoria

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
Ktoś prosił mnie o dodanie zdjęć w białej sukience z Camieu za 79zł, materiał to bawełna z domieszką czegoś. (podobnej do tej z TRF)
Ależ super ta sukienka z Camaieau! Aż żałuję, że nie weszłam tam wczoraj. Ale wczoraj miałam kiepski dzień, zapomniałam nawet zajrzeć do Terranovy, gdzie podobno są fioletowe rurki z zipem (widziałam gdzieś na blogu)
A te kobaltowe to są te rureczki, które i ja mam? (Satin skinny trousers) czy może takie nowe co teraz weszły ze złotym brokatowym paskiem?

Edytowane przez Mariah
Czas edycji: 2011-06-19 o 18:35
Mariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 18:31   #140
cosma
Zakorzenienie

Ja obstawiam jednak piątek. Myślę że jutro nie będzie wyprzedaży.
Stary 2011-06-19, 18:33   #141
Mariola13
Zakorzenienie

Witam i ja w nowym wątku Wyprzedaże na pewno ruszą w piątek
Stary 2011-06-19, 18:45   #142
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość

Ależ super ta sukienka z Camaieau! Aż żałuję, że nie weszłam tam wczoraj. Ale wczoraj miałam kiepski dzień, zapomniałam nawet zajrzeć do Terranovy, gdzie podobno są fioletowe rurki z zipem (widziałam gdzieś na blogu)
A te kobaltowe to są te rureczki, które i ja mam? (Satin skinny trousers) czy może takie nowe co teraz weszły ze złotym brokatowym paskiem?
rureczki: ref. 5575/040/400 chyba to te co ty masz, bo one zadnego brokatowego paska na szczęscie nie maja

Edytowane przez Rarrka90
Czas edycji: 2011-06-19 o 18:47
Rarrka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 18:49   #143
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Ja obstawiam, że wyprzedaż ruszy w piątek.

Pani_Pusia buszując po stronie kanadyjskiej i potem (np. poprzez zmianę części adresu) przechodząc na polską wersję najprawdopodobniej trafiła na stronę, która jest na zarowym serwerze ale widoczna na razie tylko dla administratora, który przygotowuje ją powoli do wyprzedaży. Taki sam 'myk' można zrobić na stronie Biedronki - w biedronkowym wątku dziewczyny pisały kiedyś, że wchodząc na aktualne promocje wystarczy zmienić część adresu i widzą co będzie w promocji za 2 tygodnie
W przypadku Zary chyba jest ta sama sytuacja - znalazłyśmy dostęp do strony, która jest na serwerze ale jeszcze nie przeznaczona do publicznego oglądu. Taka jest moja teoria
Też tak myślę

Cytat:
Ktoś prosił mnie o dodanie zdjęć w białej sukience z Camieu za 79zł, materiał to bawełna z domieszką czegoś. (podobnej do tej z TRF)
Bardzo ładnie wyglądasz

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 18:51   #144
Ekscelencja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość

Fioletowej dresiary na pewno nie przecenią, bo dopiero niedawno się pojawiła
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 18:52   #145
anysiaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ck%2Bclearance

Jest w stock clearance czyli będzie na przecenie.

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

I bardzo dobrze, czegoś się może dowiemy
Droga Cosma, a czy odświeżałaś swoją stronkę? spójrz http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ck%2Bclearance to jest z przecen stock clearance... Muszę Cię rozczarowac, ale tych marynarek nie ma na wyprzedaży też chciałam zrobic to samo co Ty, ale niestety naszych marynarek nie będzie na przecenie
anysiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 18:53   #146
Rzymianka
Wtajemniczenie

Dziewczynki, ale naprodukowałyście, a ja dwa dni byłam odcięta od Internetu tylko na Iphonie was czytałam.Ta sukienka wow jaka piękna.Oby nie była na mnie dobra bo poważnie szarpnie moim budżetem przed wyprzedażą.Myślicie, że w piątek jeszcze pojawią się nowości?A podczas wyprzedaży to już nowości tylko nowej jesienno - zimowej kolekcji?
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 18:58   #147
GlamRockLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anysiaa Pokaż wiadomość
Droga Cosma, a czy odświeżałaś swoją stronkę? spójrz http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ck%2Bclearance to jest z przecen stock clearance... Muszę Cię rozczarowac, ale tych marynarek nie ma na wyprzedaży też chciałam zrobic to samo co Ty, ale niestety naszych marynarek nie będzie na przecenie
jak wchodze na strone zary przez wyszukiwarke to jest rozowa dresiara w stock clearance a jak przez ten twoj link to niema jej i kilku innych rzeczy...o co chodzi
GlamRockLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 19:00   #148
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Też tak myślę

Bardzo ładnie wyglądasz
dzięki
Stary 2011-06-19, 19:02   #149
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
rureczki: ref. 5575/040/400 chyba to te co ty masz, bo one zadnego brokatowego paska na szczęscie nie maja
Te same

Nie straszcie, że neonowych dresiar nie będzie, bo w piątek punkt 10.00 moja biedna rodzicielka wchodzi do jamy smoka po pomarańczową dresiarę dla mnie i mocno się bidna zestresuje jak jej na sklepie nie będzie mogła znaleźć

A jeszcze mam takie pytanie... Czy ja dobrze kojarzę, że jakoś wiosną były w sprzedaży zamszowe kobaltowe szpileczki za niezbyt wysokim obcasie? Bo teraz nie mogę ich namierzyć na stronie a chyba nie zapisałam zdjęcia... Nie będzie ich na wyprzedaży?
Stary 2011-06-19, 19:02   #150
Gosiaxx111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bursztynek88 Pokaż wiadomość
Brudzą się od kokardki?? No teraz nie wiem co zrobić. Na plus przemawia to że są ze skórki i takie pomarszczone i przez to będą się stopy trzymały... A myślicie że beda przecenione??

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

A nie obcierają cie? Wyglądają na sztywne.
tak, dokladnie od kokardki, pod nimi mam takie ciemno szare slady, ktorych nie moge wyczyscic. Wydaje mi sie, ze nie beda przecenione, bo pojawily sie okolo 2 tygodnie temu, wiec pewnie beda jako nowa kolekcja
Gosiaxx111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości