Dobry Fryzjer w Poznaniu-część II - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-08, 23:06   #121
karolinkafitt
Przyczajenie

Dot.: Dobry Fryzjer w Poznaniu-część II

Cytat:
Napisane przez Evciam Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny byłam niedawno u świetnego fryzjera w niku na piatkowskiej ścinal mnie Mateusz, chyba szef bo tak się nazywa salon. Jak nigdy jeszcze po jego pięciu nie stoję i nie wkurzam się godzinami przed lustrem bo włoski same się świetnie układają. Polecam wam nie będziecie żałować nie mówiąc jak miło zostałam ugoszczona czarujaca herbatą
Cwicze tam i co przechodzę to sporo ludzi więc chyba faktycznie musi być dobry sama przymierzam się żeby pójść tam na farbe dlatego sprawdzam tutaj czy są jakieś opinie ... Niedługo pójdę to napisze co i jak
karolinkafitt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-09, 13:23   #122
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Evciam Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny byłam niedawno u świetnego fryzjera w niku na piatkowskiej ścinal mnie Mateusz, chyba szef bo tak się nazywa salon. Jak nigdy jeszcze po jego pięciu nie stoję i nie wkurzam się godzinami przed lustrem bo włoski same się świetnie układają. Polecam wam nie będziecie żałować nie mówiąc jak miło zostałam ugoszczona czarujaca herbatą
Cytat:
Napisane przez karolinkafitt Pokaż wiadomość
Cwicze tam i co przechodzę to sporo ludzi więc chyba faktycznie musi być dobry sama przymierzam się żeby pójść tam na farbe dlatego sprawdzam tutaj czy są jakieś opinie ... Niedługo pójdę to napisze co i jak
ciekawe, że obie opinie są pierwszymi postami tych wizażanek bez obrazy ale nie ufam tym opiniom.

nadal nie mogę zdecydować się na fryzjera
Stary 2011-09-09, 14:08   #123
magribi
Raczkowanie

marta12101 - nie wiem z czego to wynika, czy brak umiejętności czy jakieś dziwne myślenie, że "wiedzą lepiej" a z klientką nie ma sensu gadać... Mnie strasznie drażniło wychodzenie z czymś na głowie, co włosami nie było bo mimo wiatru nie drgnęło. Tu chyba tylko Bartek i pani z Pacykarni (dawno to było, nie pamiętam imienia) obcięli mnie tak że fryzura była ładna bez tony lakieru.

Mam jeszcze pytanie - najpierw farbujesz czy tniesz? I jak jest z terminami u Sylwii?
magribi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-09, 21:11   #124
marta12101
Raczkowanie

Magribi wydaje mi się, że lepiej chyba najpierw farbować, a potem ciąć.

ja akurat zrobiłam odwrotnie,ale to byl przypadek.

Najpierw w czerwcu ściełam, bo akurat miałam dość fajny kolor. Do lipca się jednak wypłukał i w lipcu poszłam pofarbować.

teraz trochę mi się spłukał, 2 tygodnie temu byłam na ścięciu, a za miesiąc mniej wiecej chcę znów pofarbować.

termin Sylwia miała wtedy akurat odległy, ale wybierała się na wakacje, więc nie wiem, sprawdź sama
marta12101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-09, 21:53   #125
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

ja nie mam problemu z terminami do Sylwii (ale nie farbuję, ścinam się tylko) - swoją drogą to jedyna znana mi fryzjerka, która na hasło "2 cm" nie ścina więcej Zwykle dzwonię tak z 2-3 dni przed i jest ok. Jeszcze dużo zależy od tego czy komuś zależy żeby być przyjętym, np. koniecznie popołudniu (wiadomo, że fryzjerki są jeden tydzień na rano, następny popołudniu) .
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-11, 15:17   #126
Behema
Przyczajenie

Przepraszam bardzo, że się tak wcinam w rozmowę.

Chciałabym się zapisać do jakiegoś w miarę dobrego fryzjera na lekkie pocieniowanie włosów, bo strasznie mi się zniszczyły. Mam włosy do połowy pleców. Problem polega na braku dużych funduszy. Możecie mi polecić salon w który nie skasują mi fortuny, i nie zetną włosów zbyt krótko przy cieniowaniu?
Fryzjerów boje się chyba bardziej niż dentystów.
Behema jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 11:01   #127
beautyfashionshopping
Przyczajenie

Potrzebuje pomocy. Mam do wyboru Bartka ze studio Lukasz Buhl na Piekerach i salon Mono na ogrodowej... ? Jakies rady? Ktos moze mi cos powiedziec o nich?

pozdrawiam
beautyfashionshopping jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 13:55   #128
olka_22
Raczkowanie

Polecam nowy salon na Ratajach.
Bierzcie udział w konkursie
http://www.facebook.com/media/set/?s...93249054076555
olka_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-13, 20:06   #129
marta12101
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beautyfashionshopping Pokaż wiadomość
Potrzebuje pomocy. Mam do wyboru Bartka ze studio Lukasz Buhl na Piekerach i salon Mono na ogrodowej... ? Jakies rady? Ktos moze mi cos powiedziec o nich?

pozdrawiam
poczytaj sobie co jest napisane kilka postów wyżej. akurat opinie o Bartku z Mono
Stary 2011-09-15, 19:12   #130
atatoja
Rozeznanie

umówiłam się na środę do Tomka Betleja idę do niego pierwszy raz. mam nadzieję, ze nie wyjdę od niego zawiedziona zdam relacje w środę
Stary 2011-09-21, 12:15   #131
Merteuil
Przyczajenie

Hej dziewczyny! Nigdy nie byłam u fryzjera w Poznaniu, zawsze chodziłam do fryzjerki w mojej małej miejscowości. Niestety, teraz mi się to nie uda i będę musiała znaleźć kogoś w Poznaniu, bo już nie mogę patrzeć na to siano. Domyślam się, że będzie drożej, u siebie zawsze dawałam ok.70 zł za farbowanie i strzyżenie. Czy możecie polecić mi kogoś dobrego i taniego? Końcówki ścinam na prosto, więc jakichś cudów nie wymagam. No i chciałabym przyciemnić włosy. Będę wdzięczna, jak kogoś mi polecicie i napiszecie ile fryzjer bierze za farbowanie i strzyżenie (włosy są długie).
Merteuil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-21, 13:00   #132
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Cytat:
Napisane przez atatoja Pokaż wiadomość
umówiłam się na środę do Tomka Betleja idę do niego pierwszy raz. mam nadzieję, ze nie wyjdę od niego zawiedziona zdam relacje w środę
Poprosimy o jakąś opinię chyba nie jest tak źle?

"Świat przeszkadza mi w życiu."
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 17:18   #133
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DMkAnia Pokaż wiadomość
Poprosimy o jakąś opinię chyba nie jest tak źle?
ehh.. chyba nie jest źle, ale nie jestem w pełni zadowolona ale dłużej i konkretniej wypowiem się za parę dni- po umyciu włosów i własnych kombinacjach związanych z układaniem.
Tomek był sympatyczny i miał wizję fryzury dla mnie, ale myślałam, że wymyśli cos ciekawszego na mojej głowie (no chyba że się nie da a ja oczekuję nie wiadomo czego ) a fryzurka jest raczej klasyczna. Poza tym mam wrażenie, że średnio pasuje do mojej buzi. Przyznam się szczerze że zaraz po wyjściu związałam włosy gumką do włosów (na szczęście są na tyle długie, że dałam radę je upiąć). Mimo że włosy były miękkie i nie miałam na nich jakoś specjalnie dużo 'chemii' to miałam wrażenie że wyglądam jak w kasku. Z drugiej strony możliwe, że to kwestia mojego przyzwyczajenia- praktycznie od kilku lat mam włosy non stop zwiazane, rzadko rozpuszczone, bo się sobie w rozpuszczonych nie podobam. A wyszłam od niego z włosami nadal dość długimi, rozpuszczonymi, lekko jakby natapirowanymi. NIe zrozumcie mnie źle (żeby nie było komentarzy, ze skoro nie lubię nosic rozpuszczonych włosów to jakiekolwiek ścięcie mi się nie spodoba) Chodzi mi o to, że ściecie jak dla mnie jest po protu zwyczajne, a oczekiwałam, ze cos na tej głowie będzie się działo.. On chyba był zadowolony, ja oczekiwałam czegoś więcej, ale może za wiele sobie wyobrazałam po zwiazaniu włosów wyglądam identycznie jak przed..

Podsumowując- o ile po umyciu i własnym ułożeniu włosów nie przekonam się do ścięcia to niestety będę żałowała tych wydanych 90zł. Nawet jeśli jako tako mi się spodoba to raczej następnym razem pójdę gdzieś indziej.. mimo że sama wizyta była bardzo miła

Za parę dni napiszę czy cos się zmieniło
Stary 2011-09-23, 11:34   #134
cai0
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez atatoja Pokaż wiadomość
Z drugiej strony możliwe, że to kwestia mojego przyzwyczajenia- praktycznie od kilku lat mam włosy non stop zwiazane, rzadko rozpuszczone, bo się sobie w rozpuszczonych nie podobam.
Mam ten sam problem. Generalnie nigdy nie podoba mi się moja fryzura po wyjściu od fryzjera, dlatego, że ja nigdy nie noszę rozpuszczonych włosów.

Witam się, jestem nowa na forum ciałem , bo duchem podczytuję od dłuższego czasu.
Niestety mam siwe włosy od 15 roku życia i muszę je farbować co 3 tygodnie (najrzadziej), ponieważ bardzo szybko mi rosną, teraz po 6 latach mam już całą głowę siwą, wiec same rozumiecie.. Farbuję sama i włosy zrobiły mi się już prawie czarne niestety, za nic nie chcą się rozjaśnić. Szukam fryzjera, który dobrze dobiera kolory i by mnie rozjaśnił za jakąś rozsądną cenę, nie musi umieć dobrze ścinać, bo jak już wspominałam NIGDY nie chodzę w rozpuszczonych włosach. Macie jakieś propozycje dla mnie?
cai0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-23, 20:30   #135
marta12101
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Merteuil Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Nigdy nie byłam u fryzjera w Poznaniu, zawsze chodziłam do fryzjerki w mojej małej miejscowości. Niestety, teraz mi się to nie uda i będę musiała znaleźć kogoś w Poznaniu, bo już nie mogę patrzeć na to siano. Domyślam się, że będzie drożej, u siebie zawsze dawałam ok.70 zł za farbowanie i strzyżenie. Czy możecie polecić mi kogoś dobrego i taniego? Końcówki ścinam na prosto, więc jakichś cudów nie wymagam. No i chciałabym przyciemnić włosy. Będę wdzięczna, jak kogoś mi polecicie i napiszecie ile fryzjer bierze za farbowanie i strzyżenie (włosy są długie).
Ja na farbowanie polecam Sylwię z Farouka na Słowiańskiej. Płaciłam tam 110 zł, ale włosy nie za długie, wiec TY pewnie więcej. Najlepiej zadzwon sama i zapytaj
Stary 2011-10-02, 20:13   #136
anka_bunio
Rozeznanie

Dot.: Dobry Fryzjer w Poznaniu-cz;II

Opiszę może swój przypadek
Szukam salonu w Poznaniu, w którym mogłabym zafarbować włosy na blond. Chodzi mi jednak o naturalny efekt, mogą być lekko słomiane czy wpadające w ciemne złoto. Na pewno nie platyna ani żadne "białości".
Ostatni raz farbowałam włosy w drugiej połowie lutego na czarno - ok. 4-5 cm, same odrosty. Mój naturalny kolor włosów to średni brąz. Obecnie włosy są miejscowo "naturalne", a miejscowo lekko ciemniejsze. Nie chciałabym przekroczyć kwoty 200 zł za farbowanie i zależy mi na SPRAWDZONYM, POLECANYM fryzjerze. Mam średnio gęste włosy i nie chcę, żeby zaczęły masowo wypadać.
Jeżeli twierdzisz, że natura zaprojektowała Cię abyś jadł mięso, to najpierw zabij własnoręcznie to co zamierzasz zjeść. Zrób to, uzbrojony jednak tylko w to, w co wyposażyła Cię natura, bez pomocy noża, tasaka czy topora.

Kot przybity do drzwi urzędu. Poszukuję sprawcy
anka_bunio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-03, 08:52   #137
Anq26
Raczkowanie

.

Edytowane przez Anq26
Czas edycji: 2013-05-17 o 12:21
Anq26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-03, 10:02   #138
anka_bunio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anq26 Pokaż wiadomość
Niestety nie obędzie się bez ściągania starej farby w celu wyrównania podkładu do farbowania. W przypadku braku takiego zabiegu kolor może wyjść w plamy lub bardziej rudawy w miejscach gdzie były pasma od czarnej farby. Między słomianym blondem a starym złotem jest ogromna różnica. O ile mamy to samo na myśli, gdyż podane przez Ciebie kolory są zupełnie inne (a w Twojej wypowiedzi brzmi jakbyś nie widziała między nimi znacznej różnicy) to lepiej będzie pofarbować włosy na blond w odcieniu starego złota czyli dość ciemny podchodzący w miedź. Taką koloryzację będziesz mogła bez problemu odświeżać robiąc sam odrost farbą. Słomkowy blond jest bardzo jasny i przy twoich naturalnych włosach osiągnięcie go przy jednym podejściu jest niemal niemożliwe. Żadna standardowa farba nie rozjaśnia o tyle poziomów. Zostają serie superblond, które robi się na silnej wodzie utlenionej i wówczas należy się liczyć z pewnym podniszczeniem włosów. Może się też okazać, że nawet superblondy nie dadzą rady (o ile faktycznie Twoje naturalne włosy są aż tak ciemne) i wówczas za każdym razem będzie trzeba robić koloryzację na dwa etapy, rozjaśnić odrost rozjaśniaczem i dopiero na to farba. Nie dość, że będzie to droższe to jeszcze bardziej będzie niszczyć włosy.

Zalecam zmianę koloru max o 3 poziomy czyli do ciemnego blondu (przy założeniu, że wcześniej miała Pani zdiagnozowany kolor naturalny i faktycznie według skali fryzjerskiej jest to średni brąz). Będzie łagodniejsza i mniej drastyczna dla włosów.
Dzięki za tak szybką odpowiedź. Oczywiście widzę róznicę, moja wina, że to tak zabrzmiało... Chodziło mi generalnie o to, że wolałabym uzyskać ciepły odcień.
Mój naturalny kolor włosów jest zbliżony do tego ze zdjęcia.
http://www.hairstylecity.com/Images/...s/Large/4S.jpg
Końcówki są jaśniejsze (jasno-średni brąz).
Do 5 listopada chciałabym już zostać blondynką. Nie mam bardzo sprecyzowanej wizji odcienia, ale raczej byłoby coś w tym klimacie.
http://3.bp.blogspot.com/-dTKFrJcyUZ...00/bangs+2.png
http://static.becomegorgeous.com/img...shairstyle.jpg
Nie znam Poznania, toteż nie wiem, gdzie się udać i ile by to kosztowało. Poza tym zależałoby mi na salonie, który pracuje na farbach naturalnych albo nie testowanych na zwierzętach np. BioKap albo Goldwell. Mogłabym sama kupić te farby, ale w domu wolę nie farbować, bo wiem, jak to się może skończyć...
Jakieś porady?
Jeżeli twierdzisz, że natura zaprojektowała Cię abyś jadł mięso, to najpierw zabij własnoręcznie to co zamierzasz zjeść. Zrób to, uzbrojony jednak tylko w to, w co wyposażyła Cię natura, bez pomocy noża, tasaka czy topora.

Kot przybity do drzwi urzędu. Poszukuję sprawcy
anka_bunio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-07, 15:20   #139
rudziaczeq
Przyczajenie

a czy ktoras z was orientuje sie moze gdzie teraz znajde agnieszke (wysoka szczupla brunetka z prostymi wlosami) z trendow z polwiejskiej?jakos 5-6miesiecy temu zrezygnowala z pracy u nich i od tego czasu nie moge jej nigdzie namierzyc.szkoda,bo byla rewelacyjna
rudziaczeq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 12:30   #140
Ilta
Zadomowienie

A co z Beverly Hills w Starym Browarze ? Ktokolwiek był, ktokolwiek wie ?
Ilta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 12:57   #141
picantus
Przyczajenie

To jeszcze ja rzucę pytanie- ścinał się ktoś u Sebastiana z Ekstraktt?
Czekam na opinie.

Co do p. Sylwii z Farouk- polecam, wprawdzie nie farbowalam wlosow, ale wyszlam bardzo zadowolona ze sciecia. Wlosy ukladaly sie bardzo dobrze, nawet 6 tygodni po ingerencji Poza tym p. Sylwia jest bardzo mila, taktowna i ... sluchajaca klientke
picantus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-19, 22:14   #142
MissMadeline
Przyczajenie

Drogie Wizażanki!

Kogo byście poleciły do farbowania włosów? Tak, aby było w miarę niedrogo (na studencką kieszeń ) i kolor taki jaki ja chcę. Już parę razy miałam, że mówię, że chcę taki i taki, a na głowie zupełnie co innego... Obecnie marzy mi się kolor jasnokrówkowy http://lh5.ggpht.com/_hFBYaiWJ5JY/TN...owki%20(2).JPG

Będę wdzięczna za wszystkie rekomendacje!
MissMadeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-19, 23:09   #143
Szelo3211
Przyczajenie

Witam

Mając dość prostego obcinania, które mógłbym praktycznie wykonać sam, zwracam się do płci przeciwnej o radę . Zawsze podczas wizyty u jakiegoś fryzjera słyszałem tylko odpowiedzi "Mhm... hmm..... skoro przyszedł pad do fryzjera to powinien pan wiedzieć czego oczekuje".

Czy, któraś z użytkowniczek mógłby polecić jakiegoś dobrego męskiego fryzjera w Poznaniu, który oprócz cięcia doradziłby także w doborze odpowiedniej fryzury (już nie wspominając o ujarzmieniu tego buszu na głowie, co w moim przypadku chyba nie jest takie łatwe)? Jeżeli można to prosiłbym także o podanie orientacyjnej ceny.
Szelo3211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-20, 11:51   #144
słonik
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny, szukam fryzjera do cięcia i zastanawiam się nad Kameleonkiem - jakie tam mają ceny za ścięcie długich kłaczków? Orientujecie się? Byłabym wdzięczna za info
słonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-25, 15:59   #145
rudziaczeq
Przyczajenie

w czwartek ide do Bartka z mono. zobaczymy co mi wyczaruje na glowie.
mam nadzieje,ze wreszcie bede zadowolona
rudziaczeq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-26, 01:35   #146
gooseberry
Przyczajenie

nie pamietam już czy wpisywałam tu kiedyś cokolwiek...
wpisałam się dawno temu... podczytuję forum sporadycznie.
przejrzałam dziś kilkanaście stron ze starego wątku i ten nowy..
obecnie stwierdzam, że już nie jestem na czasie z nazwiskami, jak kilka lat temu czytając wypowiedzi, trafiłam jednak na kilka nazwisk i kilka salonów, z którymi miałam kiedyś kontakt...
ciężko polecać, bo zawsze jest ryzyko... zresztą gust jest rzeczą indywidualną to, na co ja zawsze zwracam uwagę, to przede wszystkim kontakt z fryzjerem, także czy miejsce, w którym pracuje jest czyste i to z czego korzysta mi odpowiada
bywałam w lepszych i gorszych salonach... i bywało różnie.
nie odpowiadają mi miejsca, gdzie traktują Cię z góry, gdzie masz wrażenie, że jesteś u "mistrza" fryzjerstwa i to On wie lepiej... gdzie nikt Cię nie słucha.. wielokrotnie trafiałam do miejsc, które były zachwalane a ja nie byłam zadowolona...
czytałam posty i doszłam do wniosku, że możemy chwalić i być zadowolone, jednak ciężko polecić kogoś lub miejsce z czystym sumieniem
swego czasu zwiedziłam chyba większość salonów fryzjerskich w Poznaniu, bo poszukiwałam fryzjera idealnego tu poleciła przyjaciółka, tu koleżanki, potem ktoś z rodziny, z netu i tak od fryzjera do fryzjera ogólnie efekty bywały różne... czasem pierwsza wizyta zachwycała, z kolejną wizytą przychodziło rozczarowanie..
do dziś pamiętam, jak w salonie Piaseckich na Bukowskiej podczas "mojego czasu" słynny fryzjer obskakiwał jeszcze 2 inne kobietki z tym samym grzebieniem albo w salonie Maestro na Wildzie, równie "sławna" postać proponowała asymetrię, bo jest modna i wszyscy takie mają - tzn. mieli w tamtych latach ) ehh...
pozwoliłam sobie na taką refleksję... mam nadzieję, że wybaczycie
ponoć gust się z wiekiem zmienia... fryzjera też czasem warto zmienić warto eksperymentować z umiarem
ja mam "swojego" fryzjera, do którego chodzę niezmiennie od kilku lat, zawsze jestem zadowolona z cięć... nie wiem jednak czy chcę coś zmienić czy tylko coś odmienić... stąd moja wizyta na forum dzięki...
gooseberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-26, 11:38   #147
monik7878
Przyczajenie

trwała

Hej Dziewczyny.

Postanowiłam zaryzykować i zrobić sobie loki.
Mam już dosyć swoich paskudnych (wrrrr!!) włosów więc to jedyne rozwiązanie. Jakby coś nie wyszło pocieszam się, że zaraz zima i czapuchą założę

Mam tylko prośbę - doradźcie mi gdzie mam zrobić ten zabieg...
(posiadam włosy troszkę za ramiona) No i chyba :p chciałabym coś takiego : http://pretendent.com.pl/artykul,228...ondulacja.html

Liczę na Was.

Monia
monik7878 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-03, 11:31   #148
Anq26
Raczkowanie

Dot.: trwała

.

Edytowane przez Anq26
Czas edycji: 2013-05-17 o 12:22
Anq26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-08, 12:45   #149
sisi87
Przyczajenie

Witam potrzebuje dobrego fryzjera. Mam ochotę na zmianę trochę się boję!!!!!!!!!! zastanawiam sie nad Sylwią z farouk oraz Bartkiem z mono hair! proszę pomóżcie mi!!!! słyszałam, że chodzicie osobno natomiast ja bym wola wybrać jedną osobę!
sisi87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-08, 16:42   #150
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

Ja jestem stałą klientką Sylwii od 3,5 roku. Zawsze słucha tego co mam do powiedzenia, podpowiada co ona by pozmieniała w mojej wizji i tnie tak, jak obiecała Jak się umawiamy, że wyjdę z włosami krótszymi o 2 cm, to nie muszę się bać, że z tych 2 nagle zrobi się 10 cm Myślę, że też zależy czego oczekujesz od tych zmian - jeżeli chcesz np. zrobić sobie jakiegoś irokeza czy generalnie mocno poszaleć, to dziewczyny dobrze się w tym kontekście o Bartku wypowiadają
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości