![]() |
#121 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry Fryzjer w Poznaniu-część II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nadal nie mogę zdecydować się na fryzjera ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
marta12101 - nie wiem z czego to wynika, czy brak umiejętności czy jakieś dziwne myślenie, że "wiedzą lepiej" a z klientką nie ma sensu gadać... Mnie strasznie drażniło wychodzenie z czymś na głowie, co włosami nie było bo mimo wiatru nie drgnęło. Tu chyba tylko Bartek i pani z Pacykarni (dawno to było, nie pamiętam imienia) obcięli mnie tak że fryzura była ładna bez tony lakieru.
Mam jeszcze pytanie - najpierw farbujesz czy tniesz? I jak jest z terminami u Sylwii? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Magribi wydaje mi się, że lepiej chyba najpierw farbować, a potem ciąć.
ja akurat zrobiłam odwrotnie,ale to byl przypadek. Najpierw w czerwcu ściełam, bo akurat miałam dość fajny kolor. Do lipca się jednak wypłukał i w lipcu poszłam pofarbować. teraz trochę mi się spłukał, 2 tygodnie temu byłam na ścięciu, a za miesiąc mniej wiecej chcę znów pofarbować. termin Sylwia miała wtedy akurat odległy, ale wybierała się na wakacje, więc nie wiem, sprawdź sama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
ja nie mam problemu z terminami do Sylwii (ale nie farbuję, ścinam się tylko) - swoją drogą to jedyna znana mi fryzjerka, która na hasło "2 cm" nie ścina więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
Przepraszam bardzo, że się tak wcinam w rozmowę.
Chciałabym się zapisać do jakiegoś w miarę dobrego fryzjera na lekkie pocieniowanie włosów, bo strasznie mi się zniszczyły. Mam włosy do połowy pleców. Problem polega na braku dużych funduszy. Możecie mi polecić salon w który nie skasują mi fortuny, i nie zetną włosów zbyt krótko przy cieniowaniu? Fryzjerów boje się chyba bardziej niż dentystów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Potrzebuje pomocy. Mam do wyboru Bartka ze studio Lukasz Buhl na Piekerach i salon Mono na ogrodowej... ? Jakies rady? Ktos moze mi cos powiedziec o nich?
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Polecam nowy salon na Ratajach.
Bierzcie udział w konkursie ![]() http://www.facebook.com/media/set/?s...93249054076555 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
umówiłam się na środę do Tomka Betleja
![]() ![]()
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Nigdy nie byłam u fryzjera w Poznaniu, zawsze chodziłam do fryzjerki w mojej małej miejscowości. Niestety, teraz mi się to nie uda i będę musiała znaleźć kogoś w Poznaniu, bo już nie mogę patrzeć na to siano. Domyślam się, że będzie drożej, u siebie zawsze dawałam ok.70 zł za farbowanie i strzyżenie. Czy możecie polecić mi kogoś dobrego i taniego? Końcówki ścinam na prosto, więc jakichś cudów nie wymagam. No i chciałabym przyciemnić włosy. Będę wdzięczna, jak kogoś mi polecicie i napiszecie ile fryzjer bierze za farbowanie i strzyżenie (włosy są długie).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
ehh.. chyba nie jest źle, ale nie jestem w pełni zadowolona
![]() Tomek był sympatyczny i miał wizję fryzury dla mnie, ale myślałam, że wymyśli cos ciekawszego na mojej głowie (no chyba że się nie da a ja oczekuję nie wiadomo czego ![]() ![]() ![]() Podsumowując- o ile po umyciu i własnym ułożeniu włosów nie przekonam się do ścięcia to niestety będę żałowała tych wydanych 90zł. ![]() Za parę dni napiszę czy cos się zmieniło
![]() |
#134 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam się, jestem nowa na forum ciałem ![]() Niestety mam siwe włosy od 15 roku życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dobry Fryzjer w Poznaniu-cz;II
Opiszę może swój przypadek
![]() Szukam salonu w Poznaniu, w którym mogłabym zafarbować włosy na blond. Chodzi mi jednak o naturalny efekt, mogą być lekko słomiane czy wpadające w ciemne złoto. Na pewno nie platyna ani żadne "białości". Ostatni raz farbowałam włosy w drugiej połowie lutego na czarno - ok. 4-5 cm, same odrosty. Mój naturalny kolor włosów to średni brąz. Obecnie włosy są miejscowo "naturalne", a miejscowo lekko ciemniejsze. Nie chciałabym przekroczyć kwoty 200 zł za farbowanie i zależy mi na SPRAWDZONYM, POLECANYM fryzjerze. Mam średnio gęste włosy i nie chcę, żeby zaczęły masowo wypadać.
Jeżeli twierdzisz, że natura zaprojektowała Cię abyś jadł mięso, to najpierw zabij własnoręcznie to co zamierzasz zjeść. Zrób to, uzbrojony jednak tylko w to, w co wyposażyła Cię natura, bez pomocy noża, tasaka czy topora. Kot przybity do drzwi urzędu. Poszukuję sprawcy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Anq26 Czas edycji: 2013-05-17 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój naturalny kolor włosów jest zbliżony do tego ze zdjęcia. http://www.hairstylecity.com/Images/...s/Large/4S.jpg Końcówki są jaśniejsze (jasno-średni brąz). Do 5 listopada chciałabym już zostać blondynką. Nie mam bardzo sprecyzowanej wizji odcienia, ale raczej byłoby coś w tym klimacie. http://3.bp.blogspot.com/-dTKFrJcyUZ...00/bangs+2.png http://static.becomegorgeous.com/img...shairstyle.jpg Nie znam Poznania, toteż nie wiem, gdzie się udać i ile by to kosztowało. Poza tym zależałoby mi na salonie, który pracuje na farbach naturalnych albo nie testowanych na zwierzętach np. BioKap albo Goldwell. Mogłabym sama kupić te farby, ale w domu wolę nie farbować, bo wiem, jak to się może skończyć... Jakieś porady?
Jeżeli twierdzisz, że natura zaprojektowała Cię abyś jadł mięso, to najpierw zabij własnoręcznie to co zamierzasz zjeść. Zrób to, uzbrojony jednak tylko w to, w co wyposażyła Cię natura, bez pomocy noża, tasaka czy topora. Kot przybity do drzwi urzędu. Poszukuję sprawcy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
a czy ktoras z was orientuje sie moze gdzie teraz znajde agnieszke (wysoka szczupla brunetka z prostymi wlosami) z trendow z polwiejskiej?jakos 5-6miesiecy temu zrezygnowala z pracy u nich i od tego czasu nie moge jej nigdzie namierzyc.szkoda,bo byla rewelacyjna
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
A co z Beverly Hills w Starym Browarze ? Ktokolwiek był, ktokolwiek wie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
To jeszcze ja rzucę pytanie- ścinał się ktoś u Sebastiana z Ekstraktt?
Czekam na opinie. Co do p. Sylwii z Farouk- polecam, wprawdzie nie farbowalam wlosow, ale wyszlam bardzo zadowolona ze sciecia. Wlosy ukladaly sie bardzo dobrze, nawet 6 tygodni po ingerencji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
Drogie Wizażanki!
Kogo byście poleciły do farbowania włosów? Tak, aby było w miarę niedrogo (na studencką kieszeń ![]() ![]() Będę wdzięczna za wszystkie rekomendacje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Witam
Mając dość prostego obcinania, które mógłbym praktycznie wykonać sam, zwracam się do płci przeciwnej o radę ![]() Czy, któraś z użytkowniczek mógłby polecić jakiegoś dobrego męskiego fryzjera w Poznaniu, który oprócz cięcia doradziłby także w doborze odpowiedniej fryzury (już nie wspominając o ujarzmieniu tego buszu na głowie, co w moim przypadku chyba nie jest takie łatwe)? Jeżeli można to prosiłbym także o podanie orientacyjnej ceny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, szukam fryzjera do cięcia i zastanawiam się nad Kameleonkiem - jakie tam mają ceny za ścięcie długich kłaczków? Orientujecie się? Byłabym wdzięczna za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
w czwartek ide do Bartka z mono. zobaczymy co mi wyczaruje na glowie.
mam nadzieje,ze wreszcie bede zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
nie pamietam już czy wpisywałam tu kiedyś cokolwiek...
wpisałam się dawno temu... podczytuję forum sporadycznie. przejrzałam dziś kilkanaście stron ze starego wątku i ten nowy.. obecnie stwierdzam, że już nie jestem na czasie z nazwiskami, jak kilka lat temu ![]() ciężko polecać, bo zawsze jest ryzyko... zresztą gust jest rzeczą indywidualną ![]() ![]() bywałam w lepszych i gorszych salonach... i bywało różnie. nie odpowiadają mi miejsca, gdzie traktują Cię z góry, gdzie masz wrażenie, że jesteś u "mistrza" fryzjerstwa i to On wie lepiej... gdzie nikt Cię nie słucha.. wielokrotnie trafiałam do miejsc, które były zachwalane a ja nie byłam zadowolona... czytałam posty i doszłam do wniosku, że możemy chwalić i być zadowolone, jednak ciężko polecić kogoś lub miejsce z czystym sumieniem ![]() swego czasu zwiedziłam chyba większość salonów fryzjerskich w Poznaniu, bo poszukiwałam fryzjera idealnego ![]() ![]() do dziś pamiętam, jak w salonie Piaseckich na Bukowskiej podczas "mojego czasu" słynny fryzjer obskakiwał jeszcze 2 inne kobietki z tym samym grzebieniem ![]() ![]() pozwoliłam sobie na taką refleksję... mam nadzieję, że wybaczycie ![]() ponoć gust się z wiekiem zmienia... fryzjera też czasem warto zmienić ![]() ![]() ja mam "swojego" fryzjera, do którego chodzę niezmiennie od kilku lat, zawsze jestem zadowolona z cięć... nie wiem jednak czy chcę coś zmienić czy tylko coś odmienić... stąd moja wizyta na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
trwała
Hej Dziewczyny.
Postanowiłam zaryzykować i zrobić sobie loki. Mam już dosyć swoich paskudnych (wrrrr!!) włosów więc to jedyne rozwiązanie. Jakby coś nie wyszło pocieszam się, że zaraz zima i czapuchą założę ![]() Mam tylko prośbę - doradźcie mi gdzie mam zrobić ten zabieg... (posiadam włosy troszkę za ramiona) No i chyba :p chciałabym coś takiego : http://pretendent.com.pl/artykul,228...ondulacja.html Liczę na Was. ![]() Monia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Dot.: trwała
.
Edytowane przez Anq26 Czas edycji: 2013-05-17 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Witam potrzebuje dobrego fryzjera. Mam ochotę na zmianę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
Ja jestem stałą klientką Sylwii od 3,5 roku. Zawsze słucha tego co mam do powiedzenia, podpowiada co ona by pozmieniała w mojej wizji i tnie tak, jak obiecała
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.