![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Będę miała dziecko, mąż mnie nie kocha....
Cytat:
![]() Może mało znam facetów(lat 25,sama ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#122 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- To wszystko wyglada jak wyscig, ktora bardziej mi dowali. Uzywajcie sobie prosze. Tak sie zapedzilyscie w tym, ze brak slow KONIEC TEMATU!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Ta, ile razy jeszcze napiszesz, że koniec tematu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
emocjonujesz się niczym kobieta, nie zapomnij się przelogować następnym razem.
![]() |
#125 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A tu wątek nie wyszedł jak powinien, zamiast lekcji: ''drogie panie, wybaczajcie swoim mężom skoki w bok'' idea chyżo upadła na tym, że rzekomy mąż biczujący się w piersi za rozpad jednocześnie robi co w jego mocy, by się wybielić. :P ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2011-06-28 o 15:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
aby patrzeć, jak się kochanka zaloguje i przedstawi swoją wersję wydarzeń ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to smutne jest,że my kobiety musimy znosić swoje zmienne nastorje spowodowane burza hormonów i znosić kaprysy panów. w imie czego? w imię rodziny? dlaczego to my musimy wybaczać i upokorzyć się w zapomnieniu,dlaczego? nie wybaczyłabym ,nie zapomniałabym,odeszłabym zostałabym sama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
*Cudzysłów ze względu na to, że nie wiem czy "oni" istnieją czy jest tylko "on/ona" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
QUOTE=normalnyFacet;27747 430]skup sie na dziecku teraz a nie na malzenstwie.[/QUOTE]
wydaje mi sie ze maz zrozumial swoj blad i chce nadrobic to co spierniczyl daj mu sznse jestescie malzenstwem czekacie na narodziny upragnionego bobasa oddzielcie tamto gruga kreska i zacznijcie od nowa skupiajac sie na swoich uczuciach i milosci do malenstwa ktore wam sie urodzi. Zycze powodzenia duzo milosci oraz zdrowego malenstwa ![]() ![]()
![]() |
#130 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zawsze z góry zakładam, że wątki w których nagle partner dołącza do dyskusji to prowokacje, ale cóż - zabawa i tak jest niezła, jeżeli uda się, że to na poważnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
A jeśli to nie prowo to jedna wypowiedź do męża...
Zarzucasz nam tutaj, że nie mamy o niczym pojęcia bo nie przeżyłyśmy.. Mam 28 lat... wyszłam za mąż, urodziłam i odchowałam synka, rozwiodłam się, wyszłam za mąż ponownie... hmmm...chyba jesteś 100 lat za murzynami za mną drogi Panie... i ja się chyba zmagałam z większymi problemami niż Twoje... Bo jak Ci się dziecko urodzi to dopiero zobaczysz... a i sama sprawa rozwodowa to nie imprezka z gratisami. Mój 1 mąż mnie zdradzał... bo ja byłam w ciąży zagrożonej i leżałam w szpitalu i o sexie nie było mowy w szpitalnej sali nr 8.. więc hmmm... brzmi znajomo? I ja odeszłam... i zdradzający mąż to dupekk.... i cokolwiek nie powiesz, nie czujesz tego nie zmieni...w nosie mam co teraz czujesz.... ważne co czułeś jak ci wypływało podczas stosunku z inną... Żona wtedy się zmagała z mdłościami i zgagą... gdy Ty się zabawiałeś jak uczniak. Tacy mężowie jak Ty to porażka... Takim to się na rozwodach powinno wpisywać "Nie zdolny do zawarcia związku małżeńskiego". W kościelnym tak robią... Dodam jeszcze bo nie padło: -Ciekawe jak się trzyma ta "trzecia" dziewczyna... nie wiemy czy ona wiedziała, że on jest żonaty...może jej "złotych gór naobiecywał"... kto wie czy nie skrzywdził 3 osób... żony, dziecka i naiwnej dziewczyny. Tego nie wiemy...
Fresh Princess of Wizaz ... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551947 - moja galeria pazurkowa ![]() 04.07.2015 PM 2015 ![]() Edytowane przez Lianca Czas edycji: 2011-06-29 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
No właśnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.