Będę miała dziecko, mąż mnie nie kocha.... - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 11:49   #121
platekrozy
Zakorzenienie

Dot.: Będę miała dziecko, mąż mnie nie kocha....

Cytat:
Napisane przez dysia77 Pokaż wiadomość
może się myle, ale jakoś mi to pachnie 50 latkiem, samotną82 czy iles tam i tego typu podobnym klonom
Nie wierzę, ze dwoje dorosłych ludzi nie potrafi gadać ze sobą na żywo, tym bardziej, ze sytuacja jest dość trudna i nieprzyjena
no i powtarzający się scenariusz wchodzącego na wątek "oprawcy", który jest głównym bohaterem wątku...jakoś tego nie kupuję chyba

Może mało znam facetów(lat 25,sama),ale nie pojmuję,żeby jakiś facet pisał na kobiecym jednak forum o swoich tak intymnych problemach.Zresztą już czuję,jak jakiś facet tłumaczyłby się przed kobietami,których nie zna.A co to wizaż to wyrocznia dla każdego?

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 12:08   #122
ja jestem tym zlem
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Madia Pokaż wiadomość
Już pomijam, że Pan Mąż zdaje się nie dopuszczać do kompa swojej kochanej żony

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Wysmarował więcej postów niż ona.
Zakonczcie juz ta awanture bo to jest bez sensu. Nie czytacie niczego tak jak to pisze i czuje i tylko plujecie. Owszem nalezy mi sie, ale Waszym jezykiem spowodowaliscie, ze moja zona juz tego nie czyta. Sama jest w szoku, ze tak pojechalyscie (z drobnymi wyjatkami) Moge pisac do bolu, ze to moja wina, moj blad itd, ale do Was to nie trafia bo nie mozecie pogodzic sie z tym, ze ktos sie chce opamietac i cos naprawic wiec po co ta rozmowa? Ktoras napisala zebym glowe poiolem posypal. Nawet gdybym sie zakopal w popiele to i tak nie bedziecie tego widzialy bo nie chcecie. Lepiej obrzucac blotem bo to nasza narodowa cecha. Za wszelka cene zniszczyc i skopac lezacego. Skonczcie ta rozmowe bo ona prowadzi do nikad

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

To wszystko wyglada jak wyscig, ktora bardziej mi dowali. Uzywajcie sobie prosze. Tak sie zapedzilyscie w tym, ze brak slow KONIEC TEMATU!!!!!
ja jestem tym zlem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 13:24   #123
agniesikk
Zakorzenienie

Ta, ile razy jeszcze napiszesz, że koniec tematu?
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 13:54   #124
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja jestem tym zlem Pokaż wiadomość
Zakonczcie juz ta awanture bo to jest bez sensu. Nie czytacie niczego tak jak to pisze i czuje i tylko plujecie. Owszem nalezy mi sie, ale Waszym jezykiem spowodowaliscie, ze moja zona juz tego nie czyta. Sama jest w szoku, ze tak pojechalyscie (z drobnymi wyjatkami) Moge pisac do bolu, ze to moja wina, moj blad itd, ale do Was to nie trafia bo nie mozecie pogodzic sie z tym, ze ktos sie chce opamietac i cos naprawic wiec po co ta rozmowa? Ktoras napisala zebym glowe poiolem posypal. Nawet gdybym sie zakopal w popiele to i tak nie bedziecie tego widzialy bo nie chcecie. Lepiej obrzucac blotem bo to nasza narodowa cecha. Za wszelka cene zniszczyc i skopac lezacego. Skonczcie ta rozmowe bo ona prowadzi do nikad

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

To wszystko wyglada jak wyscig, ktora bardziej mi dowali. Uzywajcie sobie prosze. Tak sie zapedzilyscie w tym, ze brak slow KONIEC TEMATU!!!!!

emocjonujesz się niczym kobieta, nie zapomnij się przelogować następnym razem.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 15:35   #125
Hultaj
BAN stały

Cytat:
ale jakoś mi to pachnie 50 latkiem, samotną82 czy iles tam i tego typu podobnym klonom
ciekawa koncepcja, biorąc pod uwagę okoliczność, że autorka, zdradzona kobieta w zaawansowanej ciązy używa sformułowań ''rozumiem, że zakochał się w innej kobiecie'' (matko, to jest kwintesencja tego, czego kobiety w przypadku zdrady znieść nie mogą, moim zdaniem), ''przytłoczony ogromem obowiązków w pracy''.. I jeszcze to o tym, że na skutek wcześniejszego schorzenia i ciąży brak seksu; jako kolejny czynnik usprawiedliwiający.
A tu wątek nie wyszedł jak powinien, zamiast lekcji: ''drogie panie, wybaczajcie swoim mężom skoki w bok'' idea chyżo upadła na tym, że rzekomy mąż biczujący się w piersi za rozpad jednocześnie robi co w jego mocy, by się wybielić. :P

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2011-06-28 o 15:39
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 16:26   #126
jag_na
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Już myślałam,że tylko ja wyczuwam prowokację.. Często na tego typu wątkach pojawia się przyjaciel/chłopak czy jeszcze ktoś inny i zaczyna się cyrk.. Komu normalnie chciałoby się w to bawić, mając jednego kompa?

aby patrzeć, jak się kochanka zaloguje i przedstawi swoją wersję wydarzeń
jag_na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 16:43   #127
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss venflon Pokaż wiadomość
to po co się starał o to dziecko?

po to tylko żeby poruchać na boku jak już się uda potomka z żoną spłodzić?

i książę jeszcze nie wie czy chce być z żoną....

żenada....

to smutne jest,że my kobiety musimy znosić swoje zmienne nastorje spowodowane burza hormonów i znosić kaprysy panów.
w imie czego? w imię rodziny?
dlaczego to my musimy wybaczać i upokorzyć się w zapomnieniu,dlaczego?

nie wybaczyłabym ,nie zapomniałabym,odeszłabym zostałabym sama.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 17:01   #128
Madia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jag_na Pokaż wiadomość
aby patrzeć, jak się kochanka zaloguje i przedstawi swoją wersję wydarzeń
A najlepiej z tego samego kompa co "oni*"

*Cudzysłów ze względu na to, że nie wiem czy "oni" istnieją czy jest tylko "on/ona"

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 23:31   #129
shure
Zadomowienie

QUOTE=normalnyFacet;27747 430]skup sie na dziecku teraz a nie na malzenstwie.[/QUOTE]

wydaje mi sie ze maz zrozumial swoj blad i chce nadrobic to co spierniczyl daj mu sznse jestescie malzenstwem czekacie na narodziny upragnionego bobasa oddzielcie tamto gruga kreska i zacznijcie od nowa skupiajac sie na swoich uczuciach i milosci do malenstwa ktore wam sie urodzi.
Zycze powodzenia duzo milosci oraz zdrowego malenstwa

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 06:45   #130
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
ciekawa koncepcja, biorąc pod uwagę okoliczność, że autorka, zdradzona kobieta w zaawansowanej ciązy używa sformułowań ''rozumiem, że zakochał się w innej kobiecie'' (matko, to jest kwintesencja tego, czego kobiety w przypadku zdrady znieść nie mogą, moim zdaniem), ''przytłoczony ogromem obowiązków w pracy''.. I jeszcze to o tym, że na skutek wcześniejszego schorzenia i ciąży brak seksu; jako kolejny czynnik usprawiedliwiający.
A tu wątek nie wyszedł jak powinien, zamiast lekcji: ''drogie panie, wybaczajcie swoim mężom skoki w bok'' idea chyżo upadła na tym, że rzekomy mąż biczujący się w piersi za rozpad jednocześnie robi co w jego mocy, by się wybielić. :P
Słuszne spostrzeżenia.

Zawsze z góry zakładam, że wątki w których nagle partner dołącza do dyskusji to prowokacje, ale cóż - zabawa i tak jest niezła, jeżeli uda się, że to na poważnie.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 09:04   #131
Lianca
Zadomowienie

A jeśli to nie prowo to jedna wypowiedź do męża...

Zarzucasz nam tutaj, że nie mamy o niczym pojęcia bo nie przeżyłyśmy..

Mam 28 lat... wyszłam za mąż, urodziłam i odchowałam synka, rozwiodłam się, wyszłam za mąż ponownie... hmmm...chyba jesteś 100 lat za murzynami za mną drogi Panie... i ja się chyba zmagałam z większymi problemami niż Twoje... Bo jak Ci się dziecko urodzi to dopiero zobaczysz... a i sama sprawa rozwodowa to nie imprezka z gratisami.

Mój 1 mąż mnie zdradzał... bo ja byłam w ciąży zagrożonej i leżałam w szpitalu i o sexie nie było mowy w szpitalnej sali nr 8.. więc hmmm... brzmi znajomo?

I ja odeszłam... i zdradzający mąż to dupekk.... i cokolwiek nie powiesz, nie czujesz tego nie zmieni...w nosie mam co teraz czujesz.... ważne co czułeś jak ci wypływało podczas stosunku z inną... Żona wtedy się zmagała z mdłościami i zgagą... gdy Ty się zabawiałeś jak uczniak.

Tacy mężowie jak Ty to porażka... Takim to się na rozwodach powinno wpisywać "Nie zdolny do zawarcia związku małżeńskiego".

W kościelnym tak robią...

Dodam jeszcze bo nie padło:
-Ciekawe jak się trzyma ta "trzecia" dziewczyna... nie wiemy czy ona wiedziała, że on jest żonaty...może jej "złotych gór naobiecywał"... kto wie czy nie skrzywdził 3 osób... żony, dziecka i naiwnej dziewczyny. Tego nie wiemy...

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551947 - moja galeria pazurkowa

04.07.2015 PM 2015

Edytowane przez Lianca
Czas edycji: 2011-06-29 o 09:07
Lianca jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 09:48   #132
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lianca Pokaż wiadomość
(...)
Dodam jeszcze bo nie padło:
-Ciekawe jak się trzyma ta "trzecia" dziewczyna... nie wiemy czy ona wiedziała, że on jest żonaty...może jej "złotych gór naobiecywał"... kto wie czy nie skrzywdził 3 osób... żony, dziecka i naiwnej dziewczyny. Tego nie wiemy...
No właśnie?
Stary 2011-06-29, 09:57   #133
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
No właśnie?
Moze tutaj tez napisze?
Merys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 10:40   #134
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Merys Pokaż wiadomość
Moze tutaj tez napisze?
No i właśnie "zrobiłaś mi dzień".
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości