Plotki, ploteczki klikaczki Pyci17 :) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 09:07   #121
malgosia27
BAN stały

Dot.: Plotki, ploteczki klikaczki Pyci17 :)

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Małgosiu, znalazłam Cię u isiaczka na fb i zaprosiłam
oo fajnie,lecę na fb w takim razie
malgosia27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 09:07   #122
isiaczekk
Zakorzenienie

Kurcze dziewczyny;/ Ale zalatwilam swoje ulubione spodnie;/ Zostawilam w kieszeni zolta karteczke z jakimis zapiskami z pracy i upralam je;/ i terazm mam piekne spodnie z zoltymi plamami;/ potraktowalam je vanishem i wrzucilam do pralki na 90 stopni. Mam nadzieje ze sie odpiora
Stary 2011-06-28, 09:15   #123
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isiaczekk Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny;/ Ale zalatwilam swoje ulubione spodnie;/ Zostawilam w kieszeni zolta karteczke z jakimis zapiskami z pracy i upralam je;/ i terazm mam piekne spodnie z zoltymi plamami;/ potraktowalam je vanishem i wrzucilam do pralki na 90 stopni. Mam nadzieje ze sie odpiora

Ja ostatnio wylałam lakier do paznokci(czerwony) na ulubiony sweterek (niebieski). Może znacie jakiś sposób na tą plamę (zmywacz do paznokci nie podziałał)

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 09:16   #124
isiaczekk
Zakorzenienie

Dziewczyny, ktore nie ocenialy jeszcze mojego bloga.... prosze o ocenke bo jakies wscipskie babsztyle mnie zminusowaly i mam tylko 3 gwiazdki

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=537597
Stary 2011-06-28, 09:23   #125
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

nie za dużo stopni wygotują sie , lepiej na płukanie ustaw pralke po kilka razy

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:

Ja ostatnio wylałam lakier do paznokci(czerwony) na ulubiony sweterek (niebieski). Może znacie jakiś sposób na tą plamę (zmywacz do paznokci nie podziałał)
naszyj kwiatka na sweterek
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 09:48   #126
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość

naszyj kwiatka na sweterek
hehe w sumie dobry pomysł

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2011-06-28, 10:17   #127
18a41d501f71ebe39fbc1ad99206d026ab5aab47_6556ad393b0b3
Konto usunięte

dzien dobry z rana
ale macie piękne historie az zazdroszcze, ja bym miała piękna gdyby nie okazała się jednostronna :/ od tamtej pory jakos ciagle szukam jego podobienstwa i ciągle ogladam sie za facetami w okularach - nawet idac z moim aktualnym :/ ech.....

czy któras tu ma wogóle wiecej niz 27 lat?
18a41d501f71ebe39fbc1ad99206d026ab5aab47_6556ad393b0b3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 10:22   #128
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dzień dobry dziewczyny!

Rozkręcacie się Fajnie było poczytać Wasze historie, zupełnie jak z filmów Jak znajdę chwilę to i ja coś naskrobię

[1=18a41d501f71ebe39fbc1ad 99206d026ab5aab47_6556ad3 93b0b3;27785808]uch dziewczyny to ja widzę że jestem tu chyba z najkrótszym stazem "związkowym" bo tylko ponad pół rocznym a i tak ostatnio wszystko robie w kierunku rozstania......
sie chyba nadaje tylko do życia w pojedynke bo przez 27lat jeszcze nie spotkałam swego ksiecia hehe
szkoda ze nie mam FB bo chetnie bym Was zobaczyła [/QUOTE]
Zobaczysz, znajdzie się na pewno w najmniej oczekiwanym momencie nowy książę , a ten obecny to nie ma szans na poprawę?

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
witaj rowiesniczko
a ja 6 lat w zwiazku z tym samym facetem
Hehe i wiek i staż związku mamy również ten sam (ja dobijam w sierpniu do 7 lat), dobrze, że chociaż faceta mamy innego

Cytat:
Napisane przez rasta_banana Pokaż wiadomość
Może ja też coś o sobie opowiem?
Mam 18 lat (rocznikowo 19). Tegoroczna maturzystka z niedużego miasta prawie na Mazurach, ale na studia mam nadzieję wyjechać do Warszawy. Faceta nie mam, jak już pisałam, a to przez to, że mam zbyt duże oczekiwania No cóż, studia, większe miasto, może kogoś tam znajdę
No pewnie, że znajdziesz. Tego kwiatu pół światu przecież, a już w nowym mieście to fajnych facetów będziesz miała na pęczki

Cytat:
Napisane przez Szizi Pokaż wiadomość
No to ja Wam opowiem swoją historię.
Nie ma mnie teraz często przy kompie ale to się zmieni już od weekendu. Wracam ze studiów już na stałe do domu.
Mam 23lata. Po urodzeniu imię Sandra mi dali
Długo byłam sama. Było pełno związków jakiś takich. Niezbyt dobrych. Różnie to bywało tak na prawdę.
Aż na pewnym forum ezoterycznym (tak ezoterycznym duchy widziadła, widzenie slyszenie czucie, Anioły etc)
poznałam kiedyś pewnego faceta. Nie zwracałam na Niego uwagi. Knypek taki studenciak, imprezowicz, bajerowicz. Lasek pełno miał.
Aż pewnego dnia coś się wydarzyło w jego życiu. Coś co zmieniło jego życie. A tym samym i moje. Coś powodowało, że odpychało mnie od niego aż do tamtego momentu. Tego wydarzenia.
Od zawsze był dobry w środku. Ale miał przyczepioną kartkę "zły, nie podchodź, grozi niebezpieczeństwem".
Po jakimś czasie znów zaczęliśmy rozmawiać. Z dnia na dzień okazało się, że robimy się coraz blżej ku sobie. Pomógł mi ze śmiercią mojej byłej miłości. Ja mu pomogłam w innej sprawie. Rozmawialiśmy długo na telefonach, gg, forum.
Aż pewnego dnia do naszej wspólnej znajomej wybierałam się bo ktoś miał urodziny. On mówił, że się może tam pojawić. Ale do końca utrzymywał to w niepewności. Ja chodziłam nerwowa i pełna przeczuć, że coś się wydarzy. Impreza była super. A On przyjechał do tej znajomej prawie 300km po to by mnie zobaczyć i powiedzieć co czuje. Zakochał się... tak, przez internet i te długie rozmowy. Aż upiliśmy troszkę % i puściło w nim to, powiedział co czuje.. Od tamtej pory miałam mętlik. Powiedziałam, Ok. Mi też zależało. I Tak to było 9października 2010 a dziś jesteśmy zaręczeni po 3miesiącach oświadczył mi się W górach, z kwiatami szampanem Zima, sylwester, my na pięknym miejscu z pięknym widokiem.
Od tamtej pory zaczęło się sypać. W domu miał ciężko bo matka nie była ku temu przychylna. Potem to już ah tragedia. Do dziś nie widziałam się z Jego rodzicami od stycznia. Wiele padło słów "kupiłeś ją pierścionkiem, ona jest taka i taka... a Ty nie masz nic do zaoferowania". I tak trwamy i trwamy. Potem miał wypadek samochodowy. Cudem przeżył, auto ominęło drzewo i nikt nie jechał z naprzeciwka. Facet wpakował do tyłu auta i tak poszło.. Od tamtej pory widujemy się raz na 3-4tyg. Jest ciężko, ale się kochamy. Ja wracam już do domu, do siebie mamy 40km. On na dniach kupuje nowe auto...
I tak ta bajka dalej trwa
Kochana, niezwykła historia... życzę Wam dużo wytrwałości i wierzę, że wszystko co złe, obróci się w te najpiękniejsze chwile, które na pewno jeszcze przed Wami

Cytat:
My tez z moim M mamy teraz troche problemow, ale wspieramy sie i wiem, ze razem wszystko przetrwamy
Ja swojego TZta znam niemal od zawsze, od zawsze mi sie podobal, ale ja bylam siksa i bylam za mloda dla niego, az w koncu podroslam i oto jestesmy razem
Ale zawsze mowilam siostrze i mamie mojego TZta, ze ja kiedys z nim bede i wtedy on sie ustatkuje. Chyba nie wierzyly Ale udalo sie
No brawa za wytrwałość hihi

Cytat:
Napisane przez just75 Pokaż wiadomość
Szizi piękna historia. Jak jesteście sobie przeznaczeni, to i tak będziecie razem. Ja ze swoim TZ poznaliśmy się w wakacje po 8 klasie podstawówki, mieliśmy wtedy po tylko 15 lat i wtedy się w sobie zakochaliśmy. Ślub wzięliśmy jak mieliśmy po 24 lata. Ten czas naszego "chodzenia" wspominam bardzo źle, moja mama była bardzo przeciwna naszemu spotykaniu, bo ja byłam wzorową uczennicą i grzeczną dziewczynką, a on był największym rozrabiaką na podwórku. Dużo przykrych rzeczy się wydarzyło ze strony mojej mamy, bardzo długo by opowiadać, a też byliśmy za młodzi i trochę nieletni, żeby się usamodzielnić. Teraz jesteśmy już ponad 11 lat małżeństwem, mamy dwie córeczki i nadal jesteśmy w sobie zakochani.
Teraz moja mama już nie boi się o mnie, ale teraz ja sama jestem matką i chyba też walczyłabym o swoje córki, może nawet bardziej.
Cudownie jest to czytać Widocznie to było przeznaczenie, mimo prób ze strony innych, żeby nic z tej miłości nie wyszło. A Wy po tylu latach macie fajne córy, wspólne życie a miłość trwa nadal

Cytat:
Dziewczyny, ktore nie ocenialy jeszcze mojego bloga.... prosze o ocenke bo jakies wscipskie babsztyle mnie zminusowaly i mam tylko 3 gwiazdki

Dlatego właśnie nie biorę udziału ostatnio w takich konkursach, bo nie liczy się, co napiszesz, i tak znajdą się takie osoby, co Cię zminusują, żeby zwiększyć swoje szanse. Chamstwo i tyle...!

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2011-06-28 o 10:24
Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 10:28   #129
Onnaa88
BAN stały

Cytat:

Hej kochana,odebrałaś może już kartę z Rossman wygraną za maj?
Bo ja poprosiłam moją mamę żeby mi ja odebrała,bo jestem za granicą,i powiedzieli jej że karty były do odbioru 15 czerwca,i że sama mam ją odebrać a mam czas do 24 lipca.
Aga pisała mi,dośc dawno temu,że karty będą do odbioru 24 czerwca.
Nie wiem co teraz pomieszali w tym Rossmanie

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2011-06-28 o 10:33
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 10:43   #130
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Hej kochana,odebrałaś może już kartę z Rossman wygraną za maj?
Bo ja poprosiłam moją mamę żeby mi ja odebrała,bo jestem za granicą,i powiedzieli jej że karty były do odbioru 15 czerwca,i że sama mam ją odebrać a mam czas do 24 lipca.
Aga pisała mi,dośc dawno temu,że karty będą do odbioru 24 czerwca.
Nie wiem co teraz pomieszali w tym Rossmanie
Nie, jeszcze nie odbieralam i tez dostalam informacje, ze beda do odbioru od 24 czerwca.... Moze wczesniej dostali Ale chyba faktycznie musisz odebrac ja sama, mnie proszono o dowod osobnisty jak odbieralam kwietniowa nagroda...
Stary 2011-06-28, 10:48   #131
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Nie, jeszcze nie odbieralam i tez dostalam informacje, ze beda do odbioru od 24 czerwca.... Moze wczesniej dostali Ale chyba faktycznie musisz odebrac ja sama, mnie proszono o dowod osobnisty jak odbieralam kwietniowa nagroda...
Jak byś odbierała już ten bon to napisz mi tutaj czy nie było z nim żadnego problemu
Rozmawiałam teraz z tatą przez tel.to mi powiedział,że mama nie wzięła upoważnienia które napisałam jej na kartce,powiedziała w Rossmanie,że jestem za granicą i mam czas niby do tego 24 lipca żeby odebrać bon z maja.

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2011-06-28 o 10:50
Stary 2011-06-28, 10:58   #132
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Hehe i wiek i staż związku mamy również ten sam (ja dobijam w sierpniu do 7 lat), dobrze, że chociaż faceta mamy innego
no mam nadzieje

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 10:58   #133
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Jak byś odbierała już ten bon to napisz mi tutaj czy nie było z nim żadnego problemu
Rozmawiałam teraz z tatą przez tel.to mi powiedział,że mama nie wzięła upoważnienia które napisałam jej na kartce,powiedziała w Rossmanie,że jestem za granicą i mam czas niby do tego 24 lipca żeby odebrać bon z maja.
Ok Mysle, ze w tym tygodniu wybiore sie do rossmanna
Stary 2011-06-28, 11:06   #134
Gofrzyca
Zakorzenienie

a łęęę ja też bym chciała was zobaczyć, ale nie mam prywatnego konta na fb, tylko takie ekhm dla przyjemności, bez zbereźnych myśli mi tu tylko
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 11:08   #135
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
no mam nadzieje

Wy sie smiejecie, ale moje 2 znjaome mialy tego samego chlopaka Chodzi z jedna, jezdzil do drugiej. Dziewczyny znaly sie, bo razem do klasy chodzilysmy Az w koncu przy jakiejs imprezie wyszlo, ze to jeden i ten sam typek...
Ale chyba trzeba byc mega naiwnym i slepym zeby nie zauwazyc, ze cos nie tak jest
Stary 2011-06-28, 11:10   #136
malgosia27
BAN stały

dziewczynki,która z Was do Martyna W? Kurczę pogubiłam się,która jest która na tym fb
Stary 2011-06-28, 11:14   #137
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosia27 Pokaż wiadomość
dziewczynki,która z Was do Martyna W? Kurczę pogubiłam się,która jest która na tym fb
rasta
Stary 2011-06-28, 11:15   #138
malgosia27
BAN stały

Cytat:
rasta
acha,to dzieki za zaproszenie
Stary 2011-06-28, 11:22   #139
aneczka2238
Zakorzenienie

Ponieważ jest to wątek plotkowy to chyba nie będzie to niczym złym jak zaproszę Was do innego wątku

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527809

To jest wątek o dobrze dobranych biustonoszach, dzisiaj się na niego natknęłam i dowiedziałam się że mam bardzo źle dobrany biustonosz
Zachęcam do zajrzenia tam, lub do wypełnienia tej ankiety i sprawdzenia jaki jest odpowiedni dla Was rozmiar
http://atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html

Trzeba spojrzeć na rozmiar z rubryki Rozmiar brytyjski, stanik wyjątkowo ścisliwy

Oluś

31.12.2014

Wymianka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 12:09   #140
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
Ponieważ jest to wątek plotkowy to chyba nie będzie to niczym złym jak zaproszę Was do innego wątku

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527809

To jest wątek o dobrze dobranych biustonoszach, dzisiaj się na niego natknęłam i dowiedziałam się że mam bardzo źle dobrany biustonosz
Zachęcam do zajrzenia tam, lub do wypełnienia tej ankiety i sprawdzenia jaki jest odpowiedni dla Was rozmiar
http://atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html

Trzeba spojrzeć na rozmiar z rubryki Rozmiar brytyjski, stanik wyjątkowo ścisliwy

Juz kiedys trafilam na ten watek I dzieki dziewczynom nosimy z siostra dobrze dobrany stanik

Edytowane przez isiaczekk
Czas edycji: 2011-06-28 o 12:52
isiaczekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 12:35   #141
aneczka2238
Zakorzenienie

Już napisane

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2011-06-28, 12:46   #142
isiaczekk
Zakorzenienie

Dzieki aneczka
Stary 2011-06-28, 13:08   #143
sauer
Wtajemniczenie

GG do sauer

Cytat:

wredoty
a ja oceniałam, ale można jeszcze raz nie?

sauer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 13:20   #144
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sauer Pokaż wiadomość
wredoty
a ja oceniałam, ale można jeszcze raz nie?
Chyba tylko raz mozna;/

I znow mnie zminusowaly;/

Edytowane przez isiaczekk
Czas edycji: 2011-06-28 o 13:26
isiaczekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 13:37   #145
mistress88
Zadomowienie

ech ciekawe kiedy będą wyniki

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 13:54   #146
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
ech ciekawe kiedy będą wyniki
Ahh... ja też się nad tym zastanawiam

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 13:56   #147
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Ahh... ja też się nad tym zastanawiam
Podejrzewam, ze dopiero 30;/
Stary 2011-06-28, 14:16   #148
ksiezniczka elegantka
Raczkowanie

jak tu czytam o was i waszych zwiazkach to juz mi sie nie wydaje ze moje 4 lata z TZ to szmat czasu
ksiezniczka elegantka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 14:35   #149
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczka elegantka Pokaż wiadomość
jak tu czytam o was i waszych zwiazkach to juz mi sie nie wydaje ze moje 4 lata z TZ to szmat czasu
Ja ze swoim tez 4 lata jestem i wydaje mi sie ze juz zdazylam go dobrze pozna To wszystko zalezy ile czasu sie widzisz z Tytem, ja np niemal od poczatku widywalam sie codziennie. Moja kuzynka byla z chlopakiem 6 lat, widywali sie raz/2 razy w mieisiacu, zamieszkali razem i po miesiacu sie rozstali.
chcoiaz tez nie ma reguly w tym wszystkim

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Ksiezniczka elegantka glosowalas juz na moj watek konkursowy? (link w podpisie)
Stary 2011-06-28, 15:05   #150
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Ja ze swoim tez 4 lata jestem i wydaje mi sie ze juz zdazylam go dobrze pozna To wszystko zalezy ile czasu sie widzisz z Tytem, ja np niemal od poczatku widywalam sie codziennie. Moja kuzynka byla z chlopakiem 6 lat, widywali sie raz/2 razy w mieisiacu, zamieszkali razem i po miesiacu sie rozstali.
chcoiaz tez nie ma reguly w tym wszystkim

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Ksiezniczka elegantka glosowalas juz na moj watek konkursowy? (link w podpisie)
Kochana są juz wyniki konkursu wakacyjnego
Gratuluje wygranej
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości