![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: mój tż-et i pieniądze...
Cytat:
---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- No, ale przecież Misiu jest kochany i ponad dwa lata związku nie mogą teraz się zmarnować z 'byle powodu'.
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I niezabierałabym go za pieniądze mojej babci NIGDZIE. Niech na swoich dziadkach żeruje.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mozna byc tak bezdusznym czlowiekiem zeby od swoich dziadkow wyciagac pieniadze tym bardziej, ze juz tyle dostal... jeszcze pewnie to on wyszedl z inicjatywa zeby mu na autko skladali i dali ![]() jestem niemal pewa, ze taki ktos zawsze bedzie patrzyl jakby tu od kogos kase wydrzec, jakby tu zarobic a sie nie orobic... tragedia dziewczyno na prawde... ciekawe jeszcze ile czasu z nim jestes i to znosisz... jeszcze podpis taki masz ![]() parodia...
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2011-07-01 o 00:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||
Zadomowienie
|
Nie dość, że pasożyt, to jeszcze burak:
Inny post autorki: 2010-04-12, 16:58 Cytat:
Jeszcze inny post autorki: 2010-03-27, 23:19 Cytat:
![]() Edytowane przez CytrynowaPannica Czas edycji: 2011-07-01 o 00:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Jaka jest różnica wiekowa między Wami?
Ogólnie wątek - hit ![]() Ja mam tylko jedną radę dla autorki (no bo przecież go nie rzucisz, co nie? ![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Doczytałam jeszcze posta CytrynowejPannicy, autorko gdzie Ty masz rozum? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
to nie jest tylko sknerstwo ale bezczelność, egoizm i wyzysk ludzi, no i jeszcze te teksty o jego realizmie i Twojej przyjemności to zwykła manipulacja Tobą
ja też doczytałam - WOW!
Mężczyzna nie musi być piękny, Wystarczy, że wdzięczny ma gest, Gdy głos ma milusi, być piękny nie musi, Chociaż wcale nie szkodzi, gdy jest ![]() Edytowane przez activ61 Czas edycji: 2011-07-01 o 01:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Padłam kiedy przeczytałam Twoj post i ogolnie rzecz biorąc dziwię sie ,ze Ty to wszystko piszesz tak spokojnie w zasadzie bez emocji jakbyś byla jakomś pacynką do sterowania albo chorągiewką na wietrze.(moze urazilam ,ale tak to widzę).
DZIEWCZYNO OCKNIJ SIĘ i zrób z tym porządek bo inaczej marnie widzę Twoją przyszłość z tym egoistą . Kazdy tutaj Ci dobrze radzi . Zawiozl Cię na Twoją imprezę i chcial 100zl za to na bluzkę a nawpierdzielał się za Twoje .Jeszcze Ci powinien z tej okazji kwiaty kupic a nie liczyć z paliwo.MASAKRA! !!! On Ciebie nie kocha lecz patrzy jak wydoić Ciebie z kasy . Załózmy ,ze dostaliście 800zl od babci na wakacje ,Ty mu dajesz 500zl (na auto ![]() Moja rada: Uwolnij sie od niego jak najszybciej .Takich to mozna na pęczki znalesc ale przecież nie o to w tym wszystkim chodzi ,prawda?
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Zbieram szczene z podłogi
![]() ![]() ![]() ![]() Mój TŻ szanuje moją babcie, wszystko by zrobił dla niej bezinteresownie i nigdy by nie wziął od niej żadnych pieniędzy. DOBRE WYCHOWANIE mu na to nie pozwala. Twój facet wie co to takiego?? nie liczy się dla niego Twój uśmiech, szczęście, Wasze zdrowie tylko kasa i kasa...? Dziewczyno zastanów się nad tym związkiem. Skoro dla niego ważniejszy jest samochód i kasa to nie wiem czy to ma sens... nie ma jeszcze roboty a już wie, że będzie dojeżdżał do pracy 30km. Niech weźmie pod uwagę, że za coś trzeba będzie zalać auto, na wode nie pojedzie... ![]() Ja bym nie wytrzymała nerwowo z takim facetem. Wrrr...aż humor straciłam ![]() Przemyśl poważnie ten związek i to jak się zachowuje Twój "TŻ" ![]() ![]()
Focus T25! Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz. Edytowane przez Puchatek0807 Czas edycji: 2011-07-01 o 05:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z przedmówczyniami. Dziewczyno, ocknij się i uciekaj od tej imitacji mężczyzny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
W tej historii nie jest mi szkoda autorki wątku, bo nie ma 5 lat, a daje się robić w konia panu chytrusowi jak małe dziecko. W tej historii szkoda mi jest babci, bo niepotrzebnie wyda kasę na darmozjada, z którym chodzi jej wnuczka. A pewnie guzik zobaczy w zamian. Matura egzaminem dojrzałości? Cóż, nie w każdym przypadku.
Generalnie mam nadzieję, że to są po prostu wakacyjne jaja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Autorko, jestes juz troche na Wizażu. Zauważyłaś, że jest naprawdę niewiele wątków na Intymnym, w których jestesmy przez 5 stron tak bardzo zgodne? W których wszystkie mamy to samo zdanie na temat przedstawionej sytuacji i wszystkie zgodnie mówimy, bys uciekała od kretyna i pijawki...?
![]() |
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Nie wierzę w to, co czytam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
To się chłopak ustawił - co? Jak można mieć taki tupet... Zapewne rozpieszczony syneczek rodziców.. nauczyli go, że wszystko mu się należy.
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
A mnie jeszcze ciekawi jak to się stało, że babcia powiedziała, że sfinansuje wakacje tobie i twojemu chłopakowi, bo z tego fragmentu wynika, że on od początku zażądał, żeby to twoja rodzina dała kasę na wasze wakacje (a raczej jego auto).
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
![]() wybacz... nie mogłam się powstrzymać... Takie międzygatunkowe układy nie są zgodne z naturą... Pierwszy raz słyszę, żeby Sęp szukał sobie Łosia na partnerkę... A tak poważnie... to koleś jest po prostu bezczelny... Może powinien zatrudnić się przy obrządku krów przez wakacje...? Bo w dojeniu jest świetny... Dziwi mnie, że wytrzymujesz w "partnerskim" związku z takim typem utrzymanka...
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Facet jest burakiem. Powinnaś go olać i rzucić.
Swoją drogą- jak go nie stać na samochód to niech go nie kupuje. Nie rozumiem tego- wszystkiego sobie odmawia, na wakacje ani grosza nie da, od Ciebie doi. Niech sobie kupi jakiś tańszy. ![]()
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiadomo,ze babcia chce sprawic przyjemnosc wnuczce,ale dlaczego ma sponsorowac pasozyta ![]() Nigdy, nigdy bym nie pozwolila, aby ktos tak potraktowal moja rodzine ![]() Ja bym babci za darmo pomogla i cieszyla,ze moge z nia czas spedzic a nie ogladac sie na buraka i nie odwiedzic rodziny bo on nie jedzie ![]() Autorko - nie pozwol wykorzystywac rodziny, chociaz Ty miej honor jesli Twojemu facetowi go brak |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
cóż, niech miarą tego wszystkiego, co zostało tu napisane, będzie fakt, że kiedy pokazałam temat tżtowi (który też wychowywał się w biednej rodzinie), że jest mu za chłopaka autorki zwyczajnie wstyd, bo to obraza dla jego płci. że to cham i głupiec, bo nie ma widać pojęcia, ile będzie kosztowała ekspolatacja takiego auta. i że nie ma wstydu.
ale przecież autorka nie zakończy tej relacji, bo go kocha ![]() ![]()
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Uff przebrnęłam w końcu przez te 5 stron. Wiecie co zauważyłam? Że Wy wszystkie rzeczywiście jesteście zgodne i chórem powtarzacie dziewczynie żeby kopnęła pasożyta w zadek - ja również dołączam się do tej rady.
Jednakże widzę, że dziewczyna konsekwentnie go broni ![]() Niby wie, niby rozumie, niby mamy racje, ale przecież to jej Misiu, który jest wspaniały... Dziewczyno, posłuchaj mnie uważnie, bo też to przerabiałam. Mój facet też był wspaniały w każdej kwestii. Poza kasą. NIGDY nie dostałam od niego nic bez okazji. NIGDY nawet nie zaproponował wyjścia. A na koniec doszło do tego, że zapytał mnie CZY TO ŻE PRZYJEDZIE DO MNIE W DNIU MOICH URODZIN MOGĘ POTRAKTOWAĆ JAKO PREZENT (dzieliło nas jakieś 30km)! Rozliczał mnie z każdego grosza, wolał kupić bułkę zamiast chleba! Chcesz mieć to samo? Z kimś takim nie da się żyć. Jeśli już masz brać kase od babci (wielką kasę) to bierz i jedź na wakacje SAMA! Bedziesz sponsorować kolesia do śmierci? Owszem, będziesz bo przecież kochasz. A jiak przestaniesz, to Cię zostawi. Gwarantuję. Powiem Ci, że byłoby mi wstyd wyjść z kimś takim na ulicę, ale co my tam wiemy.
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
A co to będzie jak autorka pójdzie do pracy?? On jej całą pensję zabierze...i mu apetyt wzrośnie. Straszne. Sama nie będzie miała na podpaski bo przecież "wata tak samo działa i jest tańsza"...a misio będzie miał całą szafę nowych bluz i 3 promile whisky w krwiobiegu.
![]()
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Facet jest geniuszem naciągania i jak tak dalej pójdzie puści z torbami całą rodzinę autorki. Już nie ubliżając nikomu, to autorko musisz byc naprawdę albo bardzo brzydka albo bardzo głupia, że złapałaś takiego typka i cieszysz się, że już ponad dwa lata z nim jesteś.
![]() |
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zreszta zaloze sie za jak juz to auto bedzie to nie bedzie mu sie chcialo albo bedzie zmeczony ![]() Cytat:
Eh nie daj sie tak wykorzystywac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Autorko, Twój chłopak to debil. Pokaż, że masz więcej rozumku i kopnij w d**ę tego palanta.
![]() |
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
Autorko wątku, ale sama widzisz, że problemem w Twoim związku nie są tylko pieniądze. z Twojego opisu wyłania się "wspaniały chłopak"
- materialista - bez honoru : bo dla mnie to jakiś kosmos, że dorosły chłop zamiast się wziąć do pracy i kupić ten samochód parę miesięcy później, to woli wyciągać pieniądze od swojej rodziny i Ciebie - egoistyczny : bo przecież jego potrzeba posiadania samochodu liczy się ponad Twoje potrzeby - a już najgorsze chyba : całkowicie przekonany o swojej racji i jeszcze wpierający Tobie, że to Ty masz jakąś nieżyciową postawę i skrupuły Także nie ma tu co liczyć, że chłopak się zmieni. Ujmę to plastycznie - taki związek ( i to jeszcze ponad dwuletni) przypomina babranie się z uporem maniaka w małym, brudnym bajorku, kiedy za Twoimi plecami czeka cały ocean... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Związałaś się z idiotą, który doi ciebie jak dojną krowę, masz, co chcesz. Nie żal mi takich naiwnych panienek, ktoś musi i takie barachło wyrywać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
o k...a!! Autorko, Ty nie masz chłopaka, Ty masz utrzymanka. Musisz mieć bardzo niskie poczucie własnej wartości, że godzisz się płacić komuś za pozory miłości do Ciebie. Rzuć faceta, a jak Ci będzie smutno, że nikt Cię nie chce, to wynajmnij męską prostytutkę, szczerości z jego strony będzie tyle samo co ze strony Twojego tzw.TŻ, a oprócz tego będzie sympatyczniejszy...
(\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! Edytowane przez Ixcuina Czas edycji: 2011-07-01 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
a autorka milczy
![]() nie będę oryginalna i dam Ci jakże popularną ale w tym wypadku naprawdę dobrą radę "rzuć go"! jak to czytałam to niemalże spadłam z krzesła, a już naprawdę spadłam z krzesła jak doczytałam (ktoś tu wkleił twoje stare posty), że to nie tylko sknera ale i burak w każdym calu ![]() życie sobie dziewczyno przy nim marnujesz i gwarantuje Ci ,ze problem sie nie rozwiąże a jedynie pogłębi skoro od samego początku musisz go błagać (tak, błagać) żeby z tobą poszedł raz na pół roku na spacer (a ten przecież nic nie kosztuje)a co dopiero na pójście na lody (zgodził by się pewnie na to jakbyś obiecała stawiać) ![]() jeszcze trochę a nawet na tym głupim spacerze będzie chciał zarobić bo przecież zużycie mięśni, amortyzacja obuwia .... ![]() a najśmieszniejsze jest to ,ze nie ma się z czego śmiać ![]() ![]() ale znając życie musisz przeżyć jeszcze wiele upokorzeń aby wreszcie zrozumieć że "bo go kocham" to żaden argument
![]() |
#149 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() Facet autorko wątku (o ile istnieje), nie musi się przejmować kosztami eksploatacji samochodu - pójdzie do żywego bankomatu w postaci swojej dziewczyny i wyciągnie kasę od niej, nawet PIN-u nie musi wstukiwać. Lub znajdzie sobie inną dojną krówkę - mając samochód będzie miał większe pole do popisu. ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
to teraz jeszcze pytanie: autorko, byłabyś gotowa na wspólne konto ze swoim facetem? bo ja nie dość, że podjęłam taką decyzję, to jeszcze oddaję mu nasze wspólne konto pod opiekę. i wiem, że nie wyda wszystkiego na swoje koniki (które, nota bene, są bardzo kosztowne). wiem też, że mogę mu zaufać, a i sam będzie ogarniał finanse lepie niż ja, dla której buty są ważniejsze niż oszczędności.
ale wiesz, co jest w tym najfajniejsze, autorko? że wiem, że nikt mi nie będzie tych moich szaleństw (kolejnych butów ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.