![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XV
Bo u ciebie ślicznie! ![]() To dziś wstawię takie P. Ś: Duuża grahamka z masłem, sałatą, żółtym serem, dwoma plastrami wędliny, papryką i bazylią suszoną; kubas kakao; brzoskwinia pokrojona w plasterki ![]() IIś: Jog. naturalny z rodzynkami i musli tropikalnym (8-9 łych); bawarka z miodem godzina jazdy na rolkach ![]() szklanka soku prosto z lodówy 100% ananasowego Ob: Danie chińskie, czyli ryż z sosem słodko-kwaśnym i piersią z kurczaka; znów szklanka tego soku. ![]() ![]() 40 minut ćwiczeń (pompki itp.) P: serek wiejski z sezamkiem, połową banana, miodem i orzechami w miodzie; kawa z mlekiem i cukrem. K: duża buła z masłem, serem żółtym, białym, szynką i ciągnącą wędliną ![]() ![]() Spróbowałam na sobie technikę mniej objętościowo, ale nadal dużo kalorii i.. nie czułam się głodna, w ręcz przeciwnie. Najnormalniej na świecie, jak zawsze. Choć jedzenia było mniej niż zwykle ![]() Zerknie ktoś? ![]()
zapuszczam się ![]() www.bananowysong.blogspot .com www.sniadaniowewariacje.b logspot.com Edytowane przez Nora_Grey Czas edycji: 2011-07-05 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
dziewczyny! co sądzicie o tych kabanosach: http://www.indykpol.pl/Oferta/Produk..._kurczaka.html na R?
![]()
#123 |
Raczkowanie
|
Hej jestem tu nowa chce schudnąć 6 kilo moj dzisijszy jadlospis
śniadanie: 2 łyzki płatków żytnich poł jabłka szczypta cynamonu poł szklanki mleka 0,5 2 śn kawa zbożowa z mlekiem i słodzikiem 2 ciastka po 25 kcal obiad zupa grzybowa 2 małe gołabki bez zawijania podwieczorek mała paczuszka herbatników 14g małe jabłko kolacja kapusta kiszona pol pomidora 2 rzodkiewki przed chwila serek mackowy 0 % tłuszczu |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
żadnych nnkt, marne śniadanie, drugiego nie ma wcale, tak jak i podwieczorku. białko jest tylko w kolacji i to nabiał. na r staramy się jeść więcej białka i u większość sprawdza się zasada im później tym mniej węglowodanów. poczytaj jadłospisy dziewczyn na erce i podwieszone wątki. ![]()
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Witam - wstawię dzisiejsze egzaminacyjne R
![]() ![]() Przy wczesno-porannej nauce - Kawa z mlekiem 2%,pół łyżeczki cukru, pół jabłka, kostka gorzkiej czeko 81% śniadanie: owsianka 3ł, banan, serek wiejski 200g, łyżka masła orzechowego, garść rodzynek - moje ulubione mega rzadkie śniadanie ![]() II śniadanie: Tuńczyk w/s/w + makaron pełnoziarnisty - pół szklanki trening siłowy / 30 min bieżnia III filet z kurczaka niestety na oleju rzepakowym, szparagi, surówka IV jajecznica z 2 jaj, drobiową szynką, pomidorem, mała garść nerkowców V twaróg 100g, 2 łyżki serka wiejskiego, łyżeczka kakao, mała garść migdałów ![]()
#126 |
Zakorzenienie
|
U
Śniadanie Pszenna bułka z masłem: połowa z serkiem śmietankowym ze szczypiorkiem i odrobiną soli, połowa z szynką sopocką (2 plasterki) i majonezem Garść czereśni II śniadanie - wiem, że takie byle jakie, ale to było chwilę przed wyjściem z domu, a jechałam do taty na obiad ![]() Pół czerwonej papryki Marchewka Nektarynka Obiad Dwa kotlety bez panierki, przyprawione, smażone chyba na oliwie- nie wiem dokładnie Kilka młodych ziemniaków Fasolka szparagowa- wszystko polane tłuszczem z patelni Podwieczorek. Herbatniki w czekoladzie- trudno mi stwierdzić ile, ale coś koło 6-7 może Maliny, truskawki- podjadane przez dłuższy czas Kolacja Kotlet z obiadu domowy koktajl z truskawek (na jogurcie naturalnym, jogurcie greckim, dosładzany miodem)- duża szklanka Do picia: zielona herbata z jakimiś cytrusami chyba x razy, kawa rozpuszczalna x2, mała kawa z ekspresu, zielona herbata z melisą i cytryną, szklanka soku 100% z pomarańczy i mandarynek
08.2017 (8tc)[*] 12.2017 (15tc)[*] Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama ![]() 2021 ![]() 2022 ![]() Edytowane przez fioleciasto Czas edycji: 2011-07-05 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
wstawiam swoje dość bogate U, bo dzisiaj okropnie się nudzę i trochę jem z nudów
![]() I. Serek homo naturalny 150g z 4 łyżkami owsianych z otrębami, gruszką, orzeszkami ziemnymi, posypane granolą home made. II. Sałatka z grillowanej piersi kurczaka, mieszanki sałat i ogórków konserwowych, z sosem na bazie jogurtu z ketchupem i koperkiem; kawa z mlekiem. III. Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami, cukinią i ziołami, ziemniaki z koperkiem, sałatka z pomidorków, fety i szczypiorku. IV. Serek danio kokosowy z dorzuconymi jagodami. V. Grahamka na pół: z masłem, szynką, pomidorem i pieprzem/z twarożkiem pomidorowym, śledziem i ogórkiem konserwowym. +dużo orzeszków ziemnych w ciągu dnia i wpadnie jeszcze pewnie kalarepka bo mam smaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś (Redukcja) rano bieganie 30 min. 1 śn. kanapka z chleba razowego (duża kromka), połowa z serkiem śmietankowym light, pomidorem, mozzarellą, parmeńską, druga połowa z serem żóltym odtłuszczonym i pomidorem. 2 śn. owsianka (4 łyżki płatków owsianych górskich) na wodzie z nektarynką. Obiad: Zupa krem z kalafiora z cukinią, marchewką, fetą + grillowany filet z kurczaka. Podwieczorek: trochę zupy z obiadu posypanej pietruszką. Kolacja: sałatka z pomidora, papryki, oliwek, kurczaka z dressingiem musztardowym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Ppppppppppppp wstalam o 13:/ jutro nastawiam budzik bo jak ja mam upchac 5 posilków?
![]() ![]() ![]() -1,5białej bulki z serkami pomidorem i tunczykiem, jogurt biszkoptowy - miska płatków owsianych musli jakis tam suszone banany z mlekiem 3,2% - miska taka chyba z 0.5l ![]() ![]() - rurki w czekoladzie ![]() -talerz makaronu z sosem pomidorowym,duza porcja - gotowana fasolka z bułką tarta i maslem wpadną pewnie jeszcze jakieś 2 kanapki. tak się zastanawiam ile mam jesc aby utyć, jutro wstane wczesniej bedzie wiecej i mam mięso i worek ryzu do tego i jutro owoce ze smietana, i tak na zmiane jeden dzien jak dzisiaj inny większy, i nic nic nic ![]() ![]() ![]() ![]()
Marzenia się nie spełniają... Marzenia się spełnia ! ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-07-05 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hahh dzieki, ![]() ![]() No i moje P I duza buła z masłem, wędliną, mozzarella, świeżymi ziolami i ogórkiem na ciepło + kakao + jabłkoII serek homo z garścią czereśni, garścią musli, dużą łychą domowej granoli i paroma łyzkami jogurtu wiśniowego + nektarynka wpadły lody na mieście ![]() III tagiatelle szpinakowe ze szpinakiem, tunczykiem wsw i mozzarella IV pokrojone na cwiartki ziemniaki zapieczone w piekarniku z ziolami i duza iloscia kminku i FRUGO ZIELONE ![]() V sałatka z grillowanego kurczaka, sałaty, ogórka, fety, orzechów włoskich i ziół z pelnoziarnistymi domowymi grzankami polanymi oliwą i pół pączka którego teraz skoncze bo jakos nie mialam juz ochoty wczesniej ![]() a od jutra stołuje sie juz inaczej- feta i baklava na pierwszy plan! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że szykuje się Grecja... Miłego! ![]()
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A u ciebie mm i mmm ![]() Aj, udanego wyjazdu! ![]()
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I zasada to nie łamać się i iść do przodu ![]() ![]() ![]() U: 1śniadanie: talerz czekoladowych placuszków z serka homo, z gruszką i rodzynkami; kawa zbożowa o smaku waniliowym z mlekiem 3,5% i miodem 2śniadanie: dwie kromki razowca; z masłem i pastą jajeczną, z masłem, wędliną z indyka i połówką jaja; jabłko, garść migdałów obiad: dwa duże kawałki domowej pizzy na pełnoziarnistym spodzie z sosem pomidorowym, parmezanem, kurczakiem, brokułem, kukurydzą, serem pleśniowym i ketchupem przekąska: brzoskwinia, garść migdałów; kawa zbożowa o smaku waniliowym z mlekiem 3,5% i miodem kolacja: dwie kromki razowca; jedna z masłem, twarogiem i dżemem brzoskwiniowym, druga z masłem, wędliną z indyka i musztardą francuską (chwilowy brak warzyw ![]()
nie marnuj swego czasu, inaczej czas zmarnuje ciebie... Edytowane przez ifellinlovewithadeadboy Czas edycji: 2011-07-05 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale pysznie u Ciebie dzisiaj ![]()
![]() |
#136 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zazdroszcze i wakacji i fety i baklavy i dzisiejszego menu :P Moje P z prośbą o ocenę: I. kasza manna na mleku 3,2% z rodzynkami, żurawiną, bananem i sokiem maloinowym domowym - b. słodkim; kromka chleba pełnoziarnistego z masłem, sałatą, żółtym serem majonezem i pomidorem II. 3 placki ziemniaczane z mizerią z ogórków, czosnku i koperku III. 2 gołąbki (ryż+mielone mięso wieprzowe, chyba łopatka) z sosem pieczarkowym na śmietanie, sałatka Colesław IV. Sernik z polewą, kawa z mlekiem, brzoskwinia V. Drożdżówka z serem i rodzynkami polana białą czekoladą posypana czekoladą, jogurt pitny kawowy VI. 2 Kromki chleba ziarnistego z masłem, pasta rybna VII. Serek wiejski z malinami, 2 cukierki czekoladowe no i herbaty i woda z sokiem mainowym ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny!! chciałabym zrzucić zbędne kilogramy, mam 15 lat.
jestem na diecie od niedawna ale chodzę niestety głodna, nie wiem co mogę dodać żeby waga i tak spadała. (30 minut biegu) 1)jogurt activia do picia 2)sałatka z salad story (kurczak, ser pleśniowy, duużo warzyw) 3)dwa kawałki ryby smażonej na odrobinie oliwy, pomidor 4)tutaj niestety płatki fitness jogurtowe z mlekiem 0,5% (miałam ochotę na coś słodkiego) (znowu 30 minut biegu) proszę o rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo mało mało białka nie ma owoców, NNKT i zdrowych węgli nie dbasz o posiłki okołotreningowe nic dziwnego, że chodzisz głodna i masz ochotę na słodkie, skoro tak ucinasz węgle. one też są potrzebne, naturalnie w zdrowej wersji jeżeli w ogóle chudniesz na takim jadłospisie to pewnie z mięśni, a nie z tłuszczu, co w efekcie końcowym może nie wyglądać fajnie polecam jednak przekonać się do zdrowego odżywiania w poprawnej wersji, a nie głodzić się i jeść niezdrowe rzeczy
Edytowane przez emelie Czas edycji: 2011-07-05 o 21:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#143 |
Przyczajenie
|
jw.
bardzo mało mało białka nie ma owoców, NNKT i zdrowych węgli nie dbasz o posiłki okołotreningowe nic dziwnego, że chodzisz głodna i masz ochotę na słodkie, skoro tak ucinasz węgle. one też są potrzebne, naturalnie w zdrowej wersji[/QUOTE] ojej, nie wiedziałam że aż tak źle ja liczyłam głównie kalorie, ale postaram się ustosunkować do tego co napisałaś. chyba dodam trochę tych węgli..baaardzo dziękuję za pomoc ![]() ps:czy NNKT to nie oliwa? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do dużej ilości owoców, kocham maliny, truskawki, czereśnie, nektarynki i w ogóle wszystko. ![]() ![]() Oceniłam Twój jadłospis żeby się odwdzięczyć. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
i karola znowu pominieta
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Boże, nie wiem czy to odbierać jako ironię, / że znam te składy ale to nie chodziło w żadnym wypadku o to, że mam lekkiego świra i je czytam tylko, że to było trochę związane z moją pracą, a mam dosyć dobrą pamięć wzrokową. /
Ale jeśli nie to... nie wiem. Chyba fajnie. ![]()
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
=* co mnie tam anatol obchodzi (może być nawet radioaktywny, lubie go i tak ^^ ![]()
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A bo staram się być wesoła, dużo słońca najwyraźniej dobrze mi robi. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.