![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC wymiana - rzeczy drogeryjne :)
coś za nyx korektor, peeling, podwójne cienie 2 szt. i cień inglot- wkład?
![]()
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
witam, może coś u mnie za którąś z tych rzeczy:
Face Of Australia, natural coverage cream makeup with added moisturisers and SPF 15 - zużycie ciężko określić, ale jest co najmniej połowa - jest meeeeeega wydajny! UWAGA! Nie wiem jaka jest data ważności... Ale na mojej twarzy działa normalnie Dax Cosmetix, Perfecta Oczyszczanie, Peeling enzymatyczny do cery bardzo suchej, wrażliwej i naczynkowej - zużycie mniej więcej 1/4, ciężko stwierdzić Garnier Mineral ExtraFresh (dezodorant mineralny) - zużycie nieduże - parę psiknięć i różowo kremowy cień Inglot
Edytowane przez Unforgiveable Czas edycji: 2011-09-28 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Korektor będzie jednak dla mnie za jasny;/ Elf już poleciał do kogoś innego.
To co na chwilę obecną mnie interesuje to peeling, wkład i ten większy cień inglot ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- a masz możliwość zrobienia fotki jak wyglądają te leggi na nogach? ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
baaaardzo dziękuję za zrobienie zdjęć
![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Hej mam u siebie pedzle min jezyczej do cieni, zalotke zerknij, a interesuje mnie Vipera, Fixer do utrwalania cieni w słoiczku -i moze mialabys korektor zielony??
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
41) NYX Concealer In The Jar - korektor w słoiczku, kolor 02 Fair - parę razy maźnięty palcem - zużycie znikome 49) INGLOT wkład do paletki Double Sparkle, nr 459 50) INGLOT duży cień pojedyńczy Double Sparkle, nr 468 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Nieszkodzi ze nie masz korektora, czy Vipera, Fixer do utrwalania cieni w słoiczku - nowy, nie używany nadal jest aktualny//?/i co moglabys dorzucic, nie mialabys moze pedzla do podkladu flat topa???
__________________ ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Za vipere moge oddac zalotke i te 2 pedzelki do cienie, ale kurcze to troche za malo na wymianke nie sadzisz???a za jezyczek...szukalabym ,moze fioletowe cienie, moze jakis krem nawilzajacy???zaproponuj cos? ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Moglabys dorzuic ten cien z bell+ jakis dodatowy moze byc odcien szarosci , srebra , i jaks probeczke bym prosila moze byc vichy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.