|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwołany slub 2 tyg przed
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;30242338]Czemu piszesz "oni"? Kogo masz na mysli?
Jak Twoj facet wytlumaczyl odwolanie slubu? btw: moim zdaniem skoro to on wszystko odwoluje to niech on zajmie sie odkrecaniem imprezy. Dlaczego macie razem odwolywac ksiedza? Uwazam, ze wszystko powinno byc teraz na jego glowie skoro to on stworzyl taka sytuacje. Pomysl o tym .[/QUOTE]Zgadzam się. To nie ty zawiniłaś więc niech on się teraz martwi odwoływaniem tego wszystkiego... ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Przez telefon:/ |
|
|
|
|
#122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#123 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w zyciu bym nie wrocila..pokazal juz na co go stac, potraktował cie parszywie..nad czym sie tu zastanawiac facet ma tupet znajac jednak zycie pewnie wrocisz ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
sama podejmujesz decyzje, jak do niego wrocisz to za pare lat nie zwalaj na los tylko na wlasne dzialania, bo jesteś dorosłą osoba i wiesz co robisz powodzenia . |
||
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
A jak tam ciąg dalszy historii?
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Prosze autorke o zalozenie sobie "swojego" tematu a nie podpinanie sie do tego jes to dla mnie spr skonczona i nie zycze sobie powracania do tego i tego by ciagle p"wybijal" sie na 1 str. Dla ciekawskich co dalej... Jest jakies dalej jest dobrze a czy samej ze soba czy z kims nowym czy jeczcze inaczej to juz dla wszystkich nie istotne. Diekuje i zegnam. Sczesliwa l.
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Zresztą, trochę to dziecinne - jak był problem to autorka nie miała oporów, by go upubliczniać, a gdy Misio marnotrawny powrócił (a nie wątpię, że tak się stało) to zabiera swoje zabawki z piaskownicy i się obraża, gdy ktoś pyta ją, co u niej słychać...
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
A ja rozumiem zatracona.
to o czym pisała było strasznym i cięzkim wydarzeniem w Jej zyciu, októrym teraz pewnie stra się zapomnieć, ułożyc sobie wszystko na nowo. A tu... wpadają "mądre" wizażanki czytaja pierwszy wpis i udzielaja "światłych rad" kompletnie nie dotyczących tematu teraz... Zatracona może tu zaglądac, bo tutaj przeciez osoby zainteresowane Jej sytuacją bedą pisac, a tu... raz, że piszą od rzeczy, dwa- piszą do kogoś innego. Uwazam, ze w tak waznych sprawach warto zakładac osobne wątki. Bez obrazy Angie_gg, bo Ty teraz jesteś w szoku i jak mniemam cięzko ci poskładac sie do kupy.
|
|
|
|
#130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wydaje mi się że dużo ma wspólnego ze swoim ex a może już obecnym byłym...... |
|
|
|
|
|
#131 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
wcale że nie z "d..wzięte" i nie z pierwszej strony!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

.[/QUOTE]

pozdrawiam i mysle ze juz sie unie pojawie. Czas na nowy etap!