|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VI
Cytat:
marzę by tego nie robić ![]() taaaa "stosunek ilościowy " to pojechałam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-07-29 o 20:01 |
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prześpię się z tym i jutro napiszę PV Może rano obudzę się bardziej szczodra |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do oddania dekant 5 ml z atomizerem PG MUSK MAORI
|
|
|
|
#124 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym chciała: - Feu de Bois Diptyque 9 ml - Theorema Leggero ok 17 ml Znajdziesz coś u mnie? Lista - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=28389325&p ostcount=105 |
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- musze pomyśleć nad konfiguracją i eliminacją coś odpadnie całkiem a Black Orchid pragnę góra sampla * Max Mara Zeste & Musc zostało około 20 /90 ml * Trussardi Essenza Del Tempo * Tom Ford Black Orchid |
|
|
|
|
#126 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a da się wszystko wysępić kosztem mniejszej ilości ? 4ml plus 1 ml - nie sepię nigdy ale to taki konflikt tragiczny - każdego żal ale poważnie to zrozumiem jeśli się nie da, i wtedy zrezygnuję z Trussardi ( nie można mieć wszystkiego) ale mnie zachłannosć najszła jak zobaczyłam Twój zbiór
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pw Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-07-29 o 23:38 |
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Chetnie sie podziele, a nawet oddam w calosci plus moje błogoslawienstwo hehe
insolence edp tester bez korka zuzycie ok. 4 psiki mam tez edt i super trzyma sie na ciele... edp wogole ;((( ktos chetny ? interesowaloby mnie l'instant edp, my insolence, ange ou demon lub diamonds intense (
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
chętnie podzielę się:
Lutens Louve Lutens Douce amere Killian Straight to heaven Michał Szulc Sale 01 Cacharel Lou Lou EDP Blue Sugar Hot Couture EDP Etro Dianthus JPG La male terrible Escada Absolutely me CSP Aqua motu J.del Pozo escencia de duende |
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Oddam:
flaszki: Dior Pure Poison tester 100ml Paco Rabanne, Lady Million edp tester - 35/80ml odlewki: CK, Euphoria Blossom 7/10ml D&G, Light Blue 6/10ml La Perla, J'aime les Fleurs 10ml Sonia Rykiel, Woman 8/10ml Nina Ricci, Nina - 9/10ml YSL, Yvresse 8/10 Givenchy, Organza 9/10ml TM, Alien Sunessence Saphir Soleil 7/10ml Chopard, Wish 5/10ml Chopard, Pure Wish 10ml Chopard, Wish Magical Nights 5ml Gucci, eau de Parfum 5ml Jimmy Choo edp 5ml TM, Inocent Rock 3/10ml Opium 2,5/5ml Carolina Herrera 212 sexy 3/10ml Courday Vanille et Coco 4/10ml sample i próbki: - Paris Pont des Amours 2ml - Kenzo Amour Indian Holi 3ml - Guerlain Shalimar Ode de la Vanille 2ml - Fiore d’Ambra - Un Matin d’Orange Annick Goutal 2ml - Guerlain Jardins de Bagatelle 2,5ml - Rousse 1,5ml - Ophelia 1ml - Escada Sentiment 1ml - Les Parfums de Rosine, Poussiere de Rose edp 1ml - The Different Company, Rose Poivree edt 0,5 ml - Estee Lauder, Pleasures Bloom edp 0,5 ml - Annick Goutal Neroli edp 0,5 ml - Lancome, Tresor in Love 1ml - D&G Le Bateleur edt 1ml Edytowane przez sotie Czas edycji: 2012-04-27 o 08:20 |
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie znalazłam naprędce poszukiwane sample i próbki j/w ... być może coś jeszcze...Jeśli jesteś zainteresowana, zapraszam na PV |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
oddam:
(przy niedopisanych pojemnościach nie wiem, bo to sa próbki sephorowe) Kenzo L'Eau Par Kenzo Indigo Pour Femme T. Mugler Angel 1ml T. Mugler Angel La Rose 1 ml T. Mugler Alien edt Guerlain Apres L'Ondee 0,8-0,9 ml Chanel Coco Mademoiselle edt 1 ml YSL Opium Poesie de Chine – odlewka w atomku 1,5-2 /10 ml Chloe Eau de Fleurs Capucine - odlewka w atomku 1,4 ml Lancome Hypnose Elixir 1 ml Davidoff Good Life 0,8 ml Jesus Del Pozo In White 1ml Trussardi Inside Delight 2ml Christian Dior J’adore L’eau 0,4 ml M. Micallef Night Aoud Pierre Balmain Ambre Gris 0,4-0,5 ml LL Eau de Desir 2,0 ml Jimmy Choo 0,6 ml Naomi Campbell edt 1,9 ml Givenchy Le Secret Poesie D’un Parfum D’Hiver edp Eisenberg J’Ose YSL Saharienne Szukam: La Perla Eclix Juliette Has a Gun Lady Vengeance Juliette Has a Gun Miss Charming E. Lauder Beautiful Sheer L'Occitane white Tea Mariella Burani Bouquet de Roses Aigner Private Number P.Rabanne Ultraviolet Aquatic Plastic Charles Jean Brosseau Violette Menthe Ghost Summer Flirt E. Arden Mediterranean Dior Midnight Charm Rochas Aquawoman oraz wszystko co mi wpadnie w oko
|
#135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja z kolei chętnie przetestowałabym likierowego aniołka, chociażby kapkę, wyjdzie coś z tego? |
|
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
Szukam odlewki
- Comme des Garcons Harissa - Diptyque L'Eau de Tarocco - L'Occitane Amber - Lutens Daim Blond - Dior Hypnotic Poison - Hypnotic Poison Eau Sensuelle - Pure Poison Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-07-30 o 18:44 |
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
Jeżeli w samplerkach i pełniutkie to jestem chętna
A co masz jeszcze do wymiany?Moja lista - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=105 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
próbki (od 1 do 2,5ml) Dior Hypnotic Poison 0,8ml F Dior Hypnotic Poison eau Sensuelle 0,8 F Acqua di Gio 0,7ml F Acqua di Gioia 0,7ml F Allesandro dell'Acqua Woman in Rose 1ml F ba D&G Rose the One 1ml F ba Chopard Wish Magical Nights 2ml O Chanel 5 Eau Premiere 2,3ml O Amouage OPUS V 2ml O odlewki 5ml DKNY Pure O |
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem chętna na każdą ilosć Nu EDT - to dla przyomnienia poteszczenia i porównania z edp ![]() piszę pw |
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam odlewke ok. 3 ml Miss Cahrming - chciałabyś ja za Aniołki ?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Podoba mi się u Ciebie jedynie: Dior Hypnotic Poison 0,8ml F Dior Hypnotic Poison eau Sensuelle 0,8 F Amouage OPUS V 2ml O Szkoda że masz tak mało zapachów bo wolę większe wymianki. |
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ostatnio zrobiłam sobie listę tego, co chcę przetestować. Chciałabym kupić próbki, czy najlepszym rozwiązaniem jest allegro ? |
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok - ja u Ciebie wypatrzyłam: Calvin Klein - Beauty 1ml F Dior Poison 2 ml R Dior Dune próbka Lalique Perles próbka Prada Amber próbka Zdecyduj, czy masz ochotę się wymienić, i ile możesz dać ![]() Ja kupowałam na allegro - u Anian-Art. W tej chwili ma tygodniowy urlop, ale warto pytać też o to, czego nie widać - zdarzyło mi się dostać na życzenie próbki, których nie miała wystawionych. |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
tak, chętnie
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Weźcie to ode mnie
![]() 5ml / 5ml ciemnej czekoladki (at.) 2,5ml Pierre Balmain - Balmya (sam.) ok. 7ml / 10ml VC&A -Printemps (at.) 2,5ml CB I Hate Perfume - Burning Leaves (sam.) 9ml / 10ml CK BE (at.) 10ml Bronze Goddess - Estee Lauder (at) ok.5ml / 10ml Petite Cherie- Annick Goutal (at) ok.4ml/10ml Annick Goutal - Eau d'Hadrien (at.) 8ml/10ml L'Artisan - Mandarine (at.) 5ml/10ml - Aquolina Pomarańcza Wanilia (at.) |
|
|
|
#148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
8ml/10ml L'Artisan - Mandarine (at.) ok.5ml / 10ml Petite Cherie- Annick Goutal (at) Moja lista - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...&postcou nt=105 |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie od Ciebie kusi Prada Amber , Dolce Vita i Samsara
|
|
|
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

Może rano obudzę się bardziej szczodra
coś odpadnie całkiem a Black Orchid pragnę góra sampla
ale mnie zachłannosć najszła jak zobaczyłam Twój zbiór

? interesowaloby mnie l'instant edp, my insolence, ange ou demon lub diamonds intense
(